Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Justin Roiland

13 Jan 2023 10:28 - 13 Jan 2023 10:29 #269132 by Στυλιανός Αλμπανίδης
Ο Justin Roiland, συνδημιουργός του Rick and Morty, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.


 

Ο συνδημιουργός του Rick and Morty, Justin Roiland αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία στην πολιτεία της Καλιφόρνια και όπως όλα δείχνουν, υπάρχει συσχέτιση με το συμβάν που είχε γίνει το 2020.

Εκείνη την περίοδο, τον Μάϊο του 2020 έγινε καταγγελία από τον περιφερειακό εισαγγελέα της Καλιφόρνια. Ο Roiland εμφανίστηκε στο δικαστήριο στις 12 Ιανουαρίου για την προδικαστική ακρόαση, κατά την οποία η συνήγορος του είπε πως υπάρχει μια προσφορά συμβιβασμού παρόλα αυτά δεν συζητήθηκαν παραπάνω λεπτομέρειες. Το δικαστήριο συνεδρίασε ξανά στις 27 Απριλίου.

 


 Σύμφωνα με δηλώσεις του NBC News, o Roiland δήλωσε αθώος για τα γεγονότα του 2020. Οι κατηγορίες αφορούσαν: μια κακουργηματική πράξη που είχε να κάνει με ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και μια κατηγορία για ψευδή φυλάκιση για απειλή, βία, απάτη ή δόλο. Ο Roiland συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος άμεσα μετά την πληρωμή εγγύησης στα 50,000 δολάρια τον Αύγουστο του 2020.Τον Οκτώβριο του 2020 υπογράφθηκαν περιοριστικά μέτρα και αναγράφουν πως ο Roiland απαγορεύεται να παρενοχλεί, να απειλεί ή να παρακολουθεί το πρόσωπο που αναγράφετε σε αυτό το έγγραφο. Το πρόσωπο αυτό ονομάζεται Jane Doe και ήταν η σχέση του Roiland την περίδιο που πήρε μέρος το πρώτο περιστατικό στις 19 Ιανουαρίου του 2020.

Σύμφωνα με τις παραπάνω εντολές, ο Roiland δεν μπορεί να πλησιάσει αυτό το άτομο πάνω από 100 μέτρα και επίσης του ζητήθηκε να δώσει στην αστυνομία όπλα που μπορεί να είχε στην κατοχή του. Τα περιοριστικά αυτά μέτρα ισχύουν μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Σύμφωνα επίσης με το NBC, δεν υπήρξε απάντηση από τους συνηγόρους του Roiland σχετικά με τα παραπάνω.

Το Rick and Morty αποτελεί franchise πολλών δις. δολαρίων και πέρα από την τηλεοπτική σειρά περιλαμβάνει φιγούρες, video games καθώς και ρουχισμό. Μετά την θριαμβευτική επιτυχία του Rick and Morty, o Roiland κυκλοφόρησε το High on Life, ένα τίτλο που αναπτύχθηκε από την Squanch Games μέσα στο 2022.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε top-selling στο Steam και ο 4ος most-played τίτλος στο Xbox.

Διαβάστε περισσότερα για τα bugs στο High on Life και για περαιτέρω συζήτηση σχετικά με την δικαστική υπόθεση του Roiland επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2023 10:38 #269133 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Justin Roiland
Ο Justin Roiland, συνδημιουργός του Rick and Morty, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία
Είχε κατηγορηθεί για τον ίδιο λόγο πριν από δυόμιση χρόνια.

Ο συνδημιουργός του Rick and Morty, Justin Roiland αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία στην πολιτεία της Καλιφόρνια και όπως όλα δείχνουν, υπάρχει συσχέτιση με το συμβάν που είχε γίνει το 2020.

Εκείνη την περίοδο, τον Μάϊο του 2020 έγινε καταγγελία από τον περιφερειακό εισαγγελέα της Καλιφόρνια. Ο Roiland εμφανίστηκε στο δικαστήριο στις 12 Ιανουαρίου για την προδικαστική ακρόαση, κατά την οποία η συνήγορος του είπε πως υπάρχει μια προσφορά συμβιβασμού παρόλα αυτά δεν συζητήθηκαν παραπάνω λεπτομέρειες. Το δικαστήριο συνεδρίασε ξανά στις 27 Απριλίου.Σύμφωνα με δηλώσεις του NBC News, o Roiland δήλωσε αθώος για τα γεγονότα του 2020. Οι κατηγορίες αφορούσαν: μια κακουργηματική πράξη που είχε να κάνει με ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και μια κατηγορία για ψευδή φυλάκιση για απειλή, βία, απάτη ή δόλο. Ο Roiland συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος άμεσα μετά την πληρωμή εγγύησης στα 50,000 δολάρια τον Αύγουστο του 2020.

Τον Οκτώβριο του 2020 υπογράφθηκαν περιοριστικά μέτρα και αναγράφουν πως ο Roiland απαγορεύεται να παρενοχλεί, να απειλεί ή να παρακολουθεί το πρόσωπο που αναγράφετε σε αυτό το έγγραφο. Το πρόσωπο αυτό ονομάζεται Jane Doe και ήταν η σχέση του Roiland την περίοδο που πήρε μέρος το πρώτο περιστατικό στις 19 Ιανουαρίου του 2020Σύμφωνα με τις παραπάνω εντολές, ο Roiland δεν μπορεί να πλησιάσει αυτό το άτομο πάνω από 100 μέτρα και επίσης του ζητήθηκε να δώσει στην αστυνομία όπλα που μπορεί να είχε στην κατοχή του. Τα περιοριστικά αυτά μέτρα ισχύουν μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Σύμφωνα επίσης με το NBC, δεν υπήρξε απάντηση από τους συνηγόρους του Roiland σχετικά με τα παραπάνω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jan 2023 04:35 #269318 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Justin Roiland
Έφυγε από την Squanch GamesΜόλις λίγες μέρες μετά τις αρχικές κατηγορίες, ο Justin Roiland παραιτήθηκε από την Squanch Games μετά τους ισχυρισμούς εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία. Επίσης, το δίκτυο Adult Swim, υπεύθυνο για το Rick and Morty, ανακοίνωσε ότι διέκοψε συνεργασία μαζί του. Ο ίδιος δηλώνει αθώος.
Το Rick and Morty έχει αναλάβει πλέον μόνος του ο έταιρος συνδημιουργός, Dan Harmon.


pic.twitter.com/eWRdAzKwlI

— Squanch Games (@SquanchGames) January 25, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jan 2023 03:21 #269353 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Justin Roiland
Η φωνή του αφαιρείται από την σειράΣύμφωνα με νέα ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Adult Swim, η φωνή του Justin Roiland θα αφαιρεθεί από την σειρά Rock and Morty και πλέον θα γίνει re-cast. Κοινώς, οι φωνές όσων χαρακτήρων είχε αναλάβει ο Roiland θα αντικατασταθούν από νέους ηθοποιούς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2023 00:48 #270369 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Justin Roiland
Οι ισχυρισμοί ήταν ψευδείςΟ Justin Roiland δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί της πρώην συντρόφου του "ήταν ψευδείς", ότι η υπόθεση έκλεισε και ότι έπεσε θύμα cancelling.
Δηλαδή όσα γράφτηκαν βασίστηκαν στη δήλωση: «Μιας πικραμένης πρώην που προσπαθεί να παρακάμψει τη διαδικασία και να με ακυρώσει». Αυτό έγραψε στο Twitter ότι η αγωγή έληξε και ότι ήταν «αποφασισμένος να προχωρήσει» στη ζωή και τη δημιουργική του καριέρα.


justice pic.twitter.com/1q9M4GA6MV

— Justin Roiland (@JustinRoiland) March 22, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification