Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Stampede: Racing Royale

14 Jun 2023 17:05 #271593 by Ερμής Δερβίσης
Η Sumo Digital, εταιρεία ανάπτυξης αρκετών τίτλων Forza, των πρόσφατων Sonic Racing και διάφορων ακόμα τίτλων (πχ Sackboy) ανακοίνωσε το Racing – Battle Royale Stampede: Racing Royale.Στο Stampede 60 παίκτες θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε αγώνες τύπου go-kart χρησιμοποιώντας skills, όπλα και άλλα. Στην αρχική κυκλοφορία θα υπάρχουν δύο είδη matches διαθέσιμα: Οι κλασσικοί αγώνες όπως γίνονται αρκετοί γύροι σε συγκεκριμένη πίστα και τα Stampede Battles, όπου βασικός σκοπός θα είναι η εξόντωση των αντιπάλων με τα όπλα που θα βρίσκεται στην πίστα.
match θα αποτελείται από 3 γύρους και σε κάθε γύρω θα αποκλείονται οι τελευταίοι 20 παίκτες, μέχρι να βγει ο νικητής. Θα μπορείτε να παίζετε solo ή να δημιουργείτε ομάδες με φίλους. Το Stampede: Racing Royale θα είναι free-to-play, ενώ θα προστίθενται events, challenges και seasons. Επιπλέον θα υπάρχουν και μικροσυναλλαγές, αυτόνομες ή μέσω του battle pass, οι οποίες όμως θα είναι μόνο αισθητικές και δεν θα επηρεάζουν τις δυνατότητές σας στο gameplay.Το Stampede: Racing Royale θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PC, μέσω Early Access.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2023 10:44 #271603 by Nikos Georgopoulos
Stampede: Racing Royale
Racing – Battle Royale από την Sumo Digital.

Η Sumo Digital, εταιρεία ανάπτυξης αρκετών τίτλων Forza, των πρόσφατων Sonic Racing και διάφορων ακόμα τίτλων (πχ Sackboy) ανακοίνωσε το Racing – Battle Royale Stampede: Racing Royale.

Στο Stampede 60 παίκτες θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε αγώνες τύπου go-kart χρησιμοποιώντας skills, όπλα και άλλα. Στην αρχική κυκλοφορία θα υπάρχουν δύο είδη matches διαθέσιμα: Οι κλασσικοί αγώνες όπως γίνονται αρκετοί γύροι σε συγκεκριμένη πίστα και τα Stampede Battles, όπου βασικός σκοπός θα είναι η εξόντωση των αντιπάλων με τα όπλα που θα βρίσκεται στην πίστα.Κάθε match θα αποτελείται από 3 γύρους και σε κάθε γύρω θα αποκλείονται οι τελευταίοι 20 παίκτες, μέχρι να βγει ο νικητής. Θα μπορείτε να παίζετε solo ή να δημιουργείτε ομάδες με φίλους. Το Stampede: Racing Royale θα είναι free-to-play, ενώ θα προστίθενται events, challenges και seasons. Επιπλέον θα υπάρχουν και μικροσυναλλαγές , αυτόνομες ή μέσω του battle pass, οι οποίες όμως θα είναι μόνο αισθητικές και δεν θα επηρεάζουν τις δυνατότητές σας στο gameplay.

Το Stampede: Racing Royale θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PC, μέσω Early Access.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification