Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Project CARS 4

13 Jan 2021 20:49 #244581 by Ερμής Δερβίσης
Project CARS 4
Ο διευθύνων σύμβουλος της Slightly Mad Studios αποκάλυψε πληροφορίες.



Ο Ian Bell διευθύνων σύμβουλος της Slightly Mad Studios, μοιράστηκε στο Twitter νέες λεπτομέρειες για το επερχόμενο Project CARS 4, στις οποίες υπόσχεται μία άκρως ρεαλιστική εμπειρία και ότι η σειρά θα επιστρέψει στις simulation ρίζες της. Ο Bell διέγραψε τις δημοσιεύσεις του στο Twitter λίγο αργότερα όμως σύμφωνα με αυτές το Project CARS 4 θα είναι το πιο ρεαλιστικό racing simulator που κυκλοφόρησε ποτέ. 
 
Η Codemasters τώρα πια ανήκει στην Electronic Arts, όμως η Slightly Mad Studios θα χρησιμοποιήσει στο Project CARS 4 την δική της Madness Engine 2. Η μετάβαση στην νέα γενιά κονσολών σίγουρα θα βοηθήσει στις οπτικές βελτιώσεις της σειράς Project CARS, όμως ο Bell δίνει έμφαση στις σκιάσεις ως ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του τίτλου. Η επιστροφή της σειράς στο είδος των simulation, πιθανότατα θα ικανοποιήσει τους fans της σειράς, οι οποίοι είχαν απογοητευτεί με την κατεύθυνση που πήρε η σειρά με το Project CARS 3.
 




Προς το παρών δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Project CARS 4, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο τίτλος. Αυτός είναι και ίσως ο λόγος που ο Bell διέγραψε τις δημοσιεύσεις του.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Nov 2022 22:05 #267498 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Project CARS 4
Η Electronic Arts έκλεισε την σειρά Project Cars




Το Project Cars 4 ακυρώνεται.

Η Electronic Arts έκλεισε και επίσημα την σειρά Racing Project Cars, που αναπτύχθηκε από την Slightly Mad Studios. Αφού ανακοίνωσε εσωτερικά ότι είχε λάβει την απόφαση να «διακόψει την περαιτέρω ανάπτυξη και επενδύσεις» στη σειρά, η EA επιβεβαίωσε επίσης ότι το επηρεαζόμενο προσωπικό θα μετακινηθεί σε «κατάλληλους» ρόλους στην εταιρεία όπου είναι δυνατόν.

"Σήμερα ανακοινώσαμε εσωτερικά μία αλλαγή στα Racing games μας", δήλωσε εκπρόσωπος της EA στο GamesIndustry.biz. "Μετά από αξιολόγηση του επόμενου τίτλου του Project CARS και των μακροπρόθεσμων δυνατοτήτων ανάπτυξής του, πήραμε την απόφαση να σταματήσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη και τις επενδύσεις για την σειρά. Αποφάσεις σαν αυτές είναι πολύ δύσκολες, αλλά μας επιτρέπουν να δώσουμε προτεραιότητα στην εστίασή μας σε τομείς όπου πιστεύουμε ότι έχουμε την ισχυρότερη ευκαιρία να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα λατρέψουν οι fans. Εστιάζουμε στα δυνατά μας σημεία στο portfolio των Racing games μας, ιδιαίτερα με αδειοδοτημένες σειρές και open world εμπειρίες και επεκτείνοντας τις σειρές μας ώστε να είναι πιο socially-led με μακροπρόθεσμες επενδύσεις σε live services για να χτίσουμε communities. Συνεργαζόμαστε με όλους όσους επηρεάζονται από αυτήν την απόφαση για να τους τοποθετήσουμε σε κατάλληλους ρόλους στα games της EA Sports και στα Racing, αλλά και σε άλλες εταιρείες της EA, όπου μπορούμε. Προτεραιότητά μας τώρα είναι να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη υποστήριξη στους ανθρώπους μας μέσω αυτής της μετάβασης."

Η αρχή του τέλους του Project CARS ξεκίνησε νωρίτερα φέτος, όταν οι fans ενημερώθηκαν ότι λόγω λήξεως αδειών αυτοκινήτου και των πιστών, τα δύο πρώτα games της σειράς διεγράφησαν στις 21 Σεπτεμβρίου και στις 3 Οκτωβρίου. Τα τρία games είχαν προηγουμένως γίνει publish από την Bandai Namco. Ωστόσο, η Slightly Mad Studios εξαγοράστηκε από την Codemasters το 2019 και τελικά η Codemasters εξαγοράστηκε από την EA το 2021. Πρακτικά όλα αυτά σημαίνουν ότι το Project Cars 4 ακυρώνεται.

Το πρώτο Project CARS κυκλοφόρησε το 2015 και ακολούθησαν δύο συνέχειες το 2017 και το 2020, καθώς και ένα spin-off για κινητά που ονομάζεται Project CARS Go το 2021. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification