Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pac-Man

11 Apr 2022 12:01 #263035 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pac-Man
Η Bandai Namco μετονόμασε την Ms. Pac-Man σε Pac-Mom λόγω δικαιωμάτων
Η AtGames είχε αγοράσει τα δικαιώματα της Ms. Pac-Man το 2019.

Η Ms. Pac-Man άλλαξε σε Pac-Mom στο επερχόμενο Arcade Archives: Pac-Land της Bandai Namco, λόγω δικαιωμάτων.

Η Ms. Pac-Man ήταν γνωστή για τις κόκκινες μπότες της και τον φιόγκο της, όμως πλέον η Pac-Mom φοράει ροζ τακούνια, γάντια και καπέλο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις διαφορές μεταξύ Pac-Mom και Ms. Pac-Man:


so apparently I found out that the Arcade Archives release of Pac-Land that comes out tomorrow was modified to replace Ms. Pac-Man (as well as Baby Pac) to have the new Pac-Mom character from Pac-Man Museum +.

look at what you did to us AtGames pic.twitter.com/gEDNpXGMfV

— Nick C. (@nickisonlinet) April 6, 2022

Στις παραπάνω φωτογραφίες βλέπουμε ότι εκτός της Pac-Mom άλλαξε και το παιδί τους. Η αλλαγή αυτή έγινε λόγω μια μήνυσης που έκανε η Bandai Namco στην AtGames το 2019, μια εταιρεία που παράγει retro μίνι κονσόλες και Arcades. Η Bandai Namco ισχυρίστηκε ότι η AtGames ανακατεύτηκε στις διαπραγματεύσεις που έκαναν με τους δημιουργούς της Ms. Pac-Man με σκοπό να αγοράσουν royalty rights. Η AtGames δημιούργησε ένα Ms. Pac-Man mini arcade, παρά το γεγονός ότι η Bandai Namco δεν της έδωσε ποτέ την άδεια.

Η AtGames κατάφερε να κάνει συμφωνία με τους δημιουργούς της Ms. Pac-Man και να πάρει τα δικαιώματα, έτσι αν η Bandai Namco αποφασίσει να κυκλοφορήσει κάτι σχετικό με την Ms. Pac-Man, τότε θα πρέπει να πληρώνει royalties στην AtGames. Η αλλαγή της Ms. Pac-Man σε Pac-Mom είναι ο τρόπος της Bandai Namco να αποφύγει την πληρωμή royalties στην AtGames.

Το Arcade Archives: Pac Land κυκλοφόρησε για PS4 και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2022 14:23 #264453 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pac-Man
42 χρόνια Pac-Man: Το επίσημο τραγούδι
Μαζί με το επίσημο YouTube channel.

Ο Pac-Man έκλεισε 42 χρόνια ζωής και η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο.

Το μουσικό βίντεο έχει δόσεις cringe και θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο στα γραφικά, αλλά η προσπάθεια μετράει. Τραγουδάει ο Kaho Kidoguchi στα Ιαπωνικά και τα Αγγλικά και η Ann Una στα κινέζικα.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε: «Το τραγούδι στοχεύει στην προώθηση των ανθρώπων που συνεργάζονται και συνδέονται μεταξύ τους για να ζήσουν έναν healthy lifestyle», αναφέρεται σε δελτίο τύπου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο παρακάτω.Tην Παρασκευή 27 Μαΐου κυκλοφορεί το Pac-Man Museum+ Διαθέτει 14 διαφορετικά κλασικά και μοντέρνα παιχνίδια Pac-Man και θα είναι διαθέσιμο σε Nintendo Switch, PC, PlayStation και Xbox (συμπεριλαμβανομένου του Game Pass). Τέλος, ο Pac-Man θα έρθει και στο Fortnite από τις 2 Ιουνίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification