Reviews Batman: Arkham Asylum
Comments (23)

Batman: Arkham Asylum Hot

  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Batman: Arkham Asylum
Ο Batman επιστρέφει για να καταπολεμήσει το κακό!Η ιστορία του Batman αρχίζει από πολύ παλιά και συγκεκριμένα γύρω στο1939, όταν ο Bob Kane και ο Bill Finger σκέφτηκαν την φιγούρα ενός σούπερ ήρωα, διαφορετικού από τους υπόλοιπους που υπήρχαν εκείνη την εποχή. Έτσι, όταν παρουσιάστηκε ο υπερ-ήρωας στο 27ο μέρος των Detective Comics, κανείς δεν περίμενε πως θα υπήρχε τόσο μεγάλη επιτυχία και πως μέχρι σήμερα θα είχαν βγει τόσες πολλές ταινίες αλλά και video games αφιερωμένα στο όνομά του. Παρ’ όλα αυτά, τα προηγούμενα παιχνίδια που είχαν στο επίκεντρο τους κάποιον χαρακτήρα βασισμένο σε κάποιο καρτούν ή κόμικ δεν είχαν μεγάλη επιτυχία. Το Batman: Arkham Asykum έρχεται να αλλάξει αυτή την κακή παράδοση και να προσφέρει κάτι το ουσιαστικό.Σενάριο
Βρισκόμαστε στο Arkham Asylum, μια ειδική κλινική που βρίσκεται σε ένα απομονωμένο μέρος, μακριά από τα φώτα της πόλης. Εκεί κρατούνται φυλακισμένοι όλοι οι ψυχοπαθείς κακοποιοί της Gotham City. Στο Arkham Asylum, ο Batman έχει αιχμαλωτίσει τον Joker, έναν από τους διασημότερους εγκληματίες της πόλης. Ο ήρωας μας όμως είναι κάπως μπερδεμένος, καθώς κατάφερε να πιάσει τον κακοποιό χωρίς καμία δυσκολία. Όσο ο Batman και οι φύλακες συνεχίζουν να προχωρούν προς τα κελιά του ασύλου, ο Joker δεν δείχνει να φοβάται τίποτα. Αντιθέτως είναι πολύ άνετος και λέει τα ψυχρά του ανέκδοτα όση ώρα τον μεταφέρουν. Κάποια στιγμή οι φύλακες λένε στον Batman να σταματήσει καθώς η πρόσβαση στο Arkham Asylum περιορίζεται μέχρι ενός σημείου. Εκείνη την στιγμή ο Joker εφαρμόζει το σχέδιο του. Ακινητοποιεί τους φύλακες και με βοήθεια από την βοηθό του Harley Quinn καταφέρνει να καταλάβει όλη την εγκατάσταση! Εσείς ως συνήθως παίρνετε την θέση του Batman και προσπαθείτε να αιχμαλωτίσετε τον Joker, επαναφέροντας σε τάξη το Arkham Asylum.

 


Χειρισμός

Ξεκινώντας τον χειρισμό του Batman θα παρατηρήσετε πως η κάμερα του παιχνιδιού είναι κάπως αλλόκοτη, μιας και ο χαρακτήρας σας δεν βρίσκεται στο κέντρο της οθόνης αλλά στο αριστερό της μέρος! Αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί καθώς με αυτό τον τρόπο μπορείτε ότι κρύβεστε σε γωνίες και να έχετε μια καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει γύρω σας. Ακόμη, θα πρέπει να αναφέρουμε πως η πλοκή του παιχνιδιού “ξετυλίγεται” σιγά-σιγά, καθώς δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα αντικείμενα αλλά και τις κινήσεις σας από την αρχή. Τα πάντα στην ώρα τους!Αφού περάσουν μερικά λεπτά του παιχνιδιού θα αρχίσετε να παίζετε πιο ανοικτά, καθώς θα σας επιτρέπεται να τρέχετε, να μιλάτε με κάποιους φύλακες και να χτυπάτε τους εχθρούς σας χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό σύστημα free flow (το οποίο εξηγείται παρακάτω). Η κάμερα σε αυτές τις κινήσεις δεν μένει σταθερή αφού χρησιμοποιούνται διάφορες γωνίες θέασης για κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, όταν αντιμετωπίζετε κάποιον εχθρό η κάμερα ανεβαίνει λίγο πιο ψηλά έτσι ώστε να βλέπετε καλύτερά τι γίνεται γύρω σας. Αντίστοιχα, αν θελήσετε να πετάξετε μια σιδερένια νυχτερίδα (το γνωστό Batarang) θα χρειαστεί να στοχεύσετε με την shoulder camera.

Μάχες
Το σύστημα μάχης είναι αρκετά ανοικτό. Αυτό συμβαίνει γιατί οι προγραμματιστές της Rocksteady Studios ενσωμάτωσαν στο παιχνίδι το σύστημα free flow που προαναφέραμε. Αυτό καταρχήν θα σας κάνει να νιώσετε πιο ελεύθεροι, καθώς δεν θα είστε αναγκασμένοι να σκοτώνετε έναν προς έναν τους εχθρούς σας αλλά θα μπορείτε να τους χτυπάτε ταυτόχρονα. Οι κινήσεις σας χρησιμοποιούνται έτσι ώστε να επιφέρετε χτυπήματα εναλλάξ τους αντιπάλους σας, με όποιο τρόπο θέλετε. Ρίχνοντας μπουνιές κλωτσιές, κάνοντας λαβές, αντεπιθέσεις ή πετώντας λεπίδες, οι δυνατότητες που σας προσφέρονται είναι πολλές και πρέπει να αξιοποιούνται ανάλογα με την κάθε περίσταση. Παράλληλα, θα έχετε την ευχέρεια να χτυπάτε δύο ή και περισσότερους εχθρούς την ίδια στιγμή με πολλαπλά combos. Όσο μεγαλύτερα είναι τα combos αυτά, τόσο περισσότερους πόντους εμπειρίας θα κερδίζετε. Με τους πόντους αυτούς ο Batman μαθαίνει νέες κινήσεις ή δυναμώνει την ενέργειά του.Αρχικά, το να αντιμετωπίζετε πολλούς εχθρούς δεν θα αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς το επίπεδο δυσκολίας δεν είναι μεγάλο. Ωστόσο, εσείς δεν είστε ο μοναδικός δημιουργικός ήρωας του παιχνιδιού, αφού ακόμη και οι αντίπαλοί σας μπορούν να αναβαθμίζουν τον εξοπλισμό τους. Αν θέλετε να προπονηθείτε στο σύστημα μάχης τότε οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να βγείτε από το story mode και να δοκιμάσετε να βελτιώσετε την απόδοσή σας στη μάχη παίζοντας κάποιες επιπλέον μικρές αποστολές από το challenge mode. Εκεί μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε νέα αντικείμενα αλλά και upgrades, τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα για να συνεχίσετε την περιπέτεια σας στο story mode.

Τακτικές μάχης
Η αναβάθμιση των κινήσεών σας στο παιχνίδι είναι παρά πολύ σημαντική διότι οι εχθροί δεν έρχονται κατευθείαν επάνω σας αλλά καταστρώνουν διαρκώς σχέδια για το πώς θα σας επιτεθούν. Η επιτυχία της επίθεσης τους στηρίζεται σε διάφορους παράγοντες, όπως είναι η ψυχική κατάσταση των στρατιωτών (αν θα είναι ανήσυχοι, φοβισμένοι ή ατάραχοι), ο οπλισμός τους και βεβαίως το ταλέντο σας στο να χειρίζεστε τον άνθρωπο νυχτερίδα!

Θα πρέπει να τονιστεί πως το να βρίσκεστε συνεχώς σε μάχες δεν είναι κι ότι καλύτερο, καθώς αν χτυπηθείτε θα χάσετε αρκετή ενέργεια η οποία δεν αναπληρώνεται με το πέρασμα του χρόνου, άλλα μόνο αν εξουδετερώσετε ένα ολόκληρο δωμάτιο γεμάτο με φύλακες. Αν έχετε να αντιμετωπίσετε πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα τότε θα πρέπει να φύγετε από κοντά τους ανεβαίνοντας σε κάποιο ύψωμα με την χρήση του grapell gun (ενός ειδικού γάντζου ο οποίος σας δίνει την δυνατότητα να σκαρφαλώσετε σε διάφορα υψώματα).

 

Πάρτε στα χέρια σας την δύναμη του σκοτεινού ιππότη και εξουδετερώστε τους πάντες στο πέρασμα σας!Για να μην σας εντοπίζουν οι εχθροί σας θα πρέπει να κρύβεστε σε σκοτεινές γωνίες, να περπατάτε αθόρυβα και να καλύπτεστε με την χρήση τοίχων και άλλων αντικειμένων. Βεβαίως, ο Batman διαθέτει εξελιγμένο εξοπλισμό που θα σας βοηθήσει πολύ στον τρόπο που κρύβεστε και κινείστε. Μπαίνοντας σε κατάσταση Detective Mode, έχετε την δυνατότητα να βλέπετε μέσα από τους τοίχους όλους τους εχθρούς, αλλά και τους αθώους που υπάρχουν μέσα στα κτίρια.

Μπορείτε να αναγνωρίζετε ευκολότερα κάποια κρυμμένα αντικείμενα ή ακόμα να βλέπετε ασταθείς τοίχους οι οποίοι μπορούν να διαλυθούν και να δημιουργήσουν νέους δρόμους με μια μικρή ποσότητα εκρηκτικού gel (explosive gel). Όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε όση ώρα βρίσκεστε κάπου όπου οι αντίπαλοι δεν σας βλέπουν. Η χρήση αυτού του mode κάνει την διείσδυση του Batman μέσα στα δωμάτια ευκολότερη. Δυστυχώς όμως, για να πάτε από το ένα μέρος στο άλλο θα πρέπει πρώτα να εξουδετερώσετε όλους τους αντιπάλους (με αθόρυβο τρόπο για να μην σας εντοπίσουν) σε κάθε δωμάτιο και μετά να συνεχίσετε την πορεία σας.

H διάρκεια ζωής του παιχνιδιού υπολογίζεται σε περίπου 10-12 ώρες, ανάλογα με το χρονικό διάστημα που θα χρειαστείτε για να λύσετε τους γρίφους. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε και με τα Riddler's Challenges, κάτι το οποίο θα επεκτείνει την αντοχή του Arkham Asylum για λίγες ακόμη ώρες.

Γραφικά
Το Batman: Arkham Asylum έχει σχεδιαστεί με την χρήση της Unreal Engine 3. Χάρη σε αυτή την μηχανή γραφικών, η απεικόνιση των αντικειμένων, των περιβαλλόντων και βεβαίως του ήρωά μας είναι εκπληκτική! Ο σχεδιασμός του πρωταγωνιστή είναι ακριβέστατος και δεν έχει ψεγάδια ούτε στο πρόσωπο, αλλά ούτε και στην στολή του. Επίσης, θα δείτε την κάπα του να ανεμίζει ανάλογα με την ταχύτητα και την κατεύθυνση σας. Μάλιστα σίγουρα θα υπάρξουν φορές που θα παρατηρήσετε πως μετά από μια δύσκολη μάχη σώμα με σώμα, τα ρούχα του Batman θα έχουν σημάδια ή ακόμα και σχισίματα από την μάχη που θα μείνουν μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.Ο σχεδιασμός των υπολοίπων προσώπων είναι αρκετά ικανοποιητικός, καθώς υπάρχει πιστή απεικόνιση των λεπτομερειών σε όλους τους χαρακτήρες. Θα συναντήσετε πολλά διαφορετικά πρόσωπα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί καθώς όλα τους έχουν σχεδιαστεί με προσοχή. Βέβαια, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον σχεδιασμό το παρουσιάζει, όπως ήτανε αναμενόμενο, ο Batman.

Ο χώρος που παίρνουν μέρος τα γεγονότα είναι αρκετά σκοτεινός. Αυτό βοηθάει στην δημιουργία μια αποπνικτικής ατμόσφαιρας η οποία ταιριάζει γάντι στο παιχνίδι. Έκτος αυτού, επιτρέπει τον ήρωά μας να κρύβεται καλύτερα από τους εχθρούς και να κάνει αιφνίδιες επιθέσεις.

 


Τα textures του περιβάλλοντος είναι αρκετά καλά, αν και σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένα από τα αντικείμενα έχουν κάπως άτσαλο σχεδιασμό. Κάποια μικροπροβλήματα που υπήρχαν στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού με τις σκιάσεις οι οποίες τρεμόπαιζαν αμυδρά, έχουν εξαλειφθεί στην τελική έκδοση. Δυστυχώς όμως δεν ισχύει το ίδιο με το σχετικά μικρό Draw Distance, το οποίο σας αποτρέπει από το να δείτε πολύ μακριά τους εχθρούς που παραμονεύουν.

Ήχος
Ο τομέας του ήχου είναι και αυτός προσεγμένος. Το cast των ηθοποιών στα voice-overs των ηρώων είναι επιτυχημένο, καθώς κάθε χαρακτήρας διαθέτει την σωστή χροιά στην ομιλία του. Ο Kevin Conroy που έχει αναλάβει τον Batman διαθέτει μια βαθιά φωνή, άκρως κατάλληλη για τον ρόλο του δυνατού και ψύχραιμου ήρωά μας. Το ίδιο ισχύει και με την φωνή του Joker την οποία ερμηνεύει ο Mark Hamill. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός αποδίδει πολύ καλά την προσωπικότητα του γνωστού κακοποιού και συμβάλει και αυτός θετικά στην βελτίωση της ατμόσφαιρας.Καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού θα ακούτε τον Joker να αναλύει με τον δικό του τρόπο στα μεγάφωνα την κάθε σας κίνηση. Έτσι, όχι μόνο οι στρατιώτες γνωρίζουν ότι πλησιάζετε αλλά αυτό κατ’ επέκταση επηρεάζει και την ψυχολογία του ήρωά μας. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως και χωρίς την βοήθεια του Joker οι εχθροί δεν θα δυσκολεύονταν να σας εντοπίσουν καθώς έχοντας συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους, ετοιμάζουν διαρκώς σχέδια μάχης και ενημερώνουν ο ένας τον άλλον για το τι βλέπουν ή τι ακούνε. Επίσης, θα υπάρχουν φόρες που θα τους ακούτε να γκρινιάζουν και να φοβούνται γιατί αναγκάζονται από τον Joker να περιπολούν την περιοχή ενώ ξέρουν ότι δεν έχουν ελπίδες απέναντι στον σκοτεινό ιππότη.

Επίλογος
Το Batman: Arkham Asylum αποτελεί ίσως την καλύτερη προσπάθεια αποτύπωσης του χαρακτήρα ενός ήρωα κόμικ μέσα σε ένα video game. Είναι σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι Batman που παίξαμε ποτέ, ενώ τα γραφικά και ο ήχος του στολίζουν πολύ όμορφα ένα αξιοπρεπές σενάριο. Ο Batman για πρώτη φορά (ελπίζουμε να μην είναι και η τελευταία) εμφανίζεται όπως πρέπει. Ψύχραιμος, θαρραλέος και έτοιμος για δράση. Δηλαδή ακριβώς όπως τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τις ομώνυμες ταινίες και τα κόμικ.

Θετικά:
- Ρεαλιστικά γραφικά
- Οι ατάκες του Joker
- Ανοικτό σύστημα μάχης

Αρνητικά:
- Δεν υπάρχει δυνατότητα αλληλεπίδρασης με όλα τα αντικείμενα
- Θα μπορούσε να είχε πιο μεγάλο Draw Distance
- Έλλειψη πρωτοτυπίας κινήσεων

Βαθμολογία
Γραφικά: 8.5
Ήχος: 9
Gameplay: 8
Αντοχή: 8
Γενικά: 8.5

Το Batman Arkham Asylum είναι ο τίτλος του φετινού καλοκαιριού και η απόδειξη πως ένα παιχνίδι βασισμένο στις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και στα κομικ, μπορεί να έχει μεγάλη επιτυχία, εάν οι δημιουργοί του ασχοληθούν σοβαρά με το project.

Μπάμπης Χαραλάμπους

 

User reviews

Average user rating from: 1 user(s)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο 
 
8.5

Ο Σκοτεινός Ιππότης και οι Τρελοί

Παίζοντας το Batman: Arkham Asylum, το 2020, ένα παιχνίδι του 2009, κατάλαβα πως, όσο χρόνια και να περάσουν, ένα παιχνίδι αν ήταν  καλό τότε, θα είναι καλό και τώρα. Το έπαιξα στον υπολογιστή με ποντίκι και πληκτρολόγιο και στο εύκολο difficulty mode. Τα γραφικά του μου φάνηκαν εξαιρετικά. Φυσικά δεν μπορούμεν να περιμένουμε πολλά από το animation των χαρακτήρων, αλλά στο κομμάτι των textures, δεν έχω κανένα παράπονο.

Η ιστορία θεωρώ πως είναι πολύ καλή, δεν σε κάνει να βαρεθείς και ούτε κουράζει. Αντιμετωπίζεις αρκετούς αντιπάλους του Batman, όπως Poison Ivy, Killer Croc, Scarecrow, Harley Quinn και φυσικά τον Joker, που αποτελεί τον βασικό εχθρό της ιστορίας. Περιληπτικά ο Batman καταφέρνει για ακόμη μία φορά να συλλάβει τον Joker και να τον μεταφέρει στο Arkham Asylum. Όμως αυτό αποτελεί μέρος του σχεδίου του Joker για να καταλάβει το άσυλο. Ο Batman καλείται να σώσει τους αστυνομικούς, να αντιμετωπίσει τους εχθρούς και να επαναφέρει την τάξη στο άσυλο.

Παράλληλα με την ιστορία, υπάρχουν και collectibles, με την μορφή τρόπεων, γρίφων, ακουστικών ντοκουμέντων κ.α. Για την απόκτηση όλων, χρειάζονται gadgets που αποκτάς παρακάτω στο παιχνίδι, οπότε πρέπει να επισκεφτείς και για δεύτερη φορά κάποιοες περιοχές. Οι γρίφοι δεν θα αποτελέσουν ιδιαίτερη πρόκληση για κάποιον που γνωρίζει την ιστορία του Batman και του Gotham. Δεν υπάρχει κάποιο κέρδος από την συλλογή των collectibles, πέρα από στοιχεία ιστορίας για το Arkham Asylum και πληροφορίες για τους διάφορους χαρακτήρες.

Στο σύστημα μάχης έχω παράπονο το ότι δεν έπιανε πάντα το counter attack, αλλά μπορεί να είναι και δικό μου λάθος. Γενικά είναι braindead. Απλά πατάς κλικ, και ο χαρακτήρας πετάγεται από την μία γωνία του δωματίου στην άλλη. Όρεξη να έχεις να βαράς.

Γενικά είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Με κούρασαν λίγο τα collectibles και δεν είχα το κουράγιο να τα μαζέψω όλα, ευτυχώς που μαζεύεις χάρτες που σου δείχνουν που βρίσκονται. Το προτείνω σίγουρα.
Was this review helpful to you? 
 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Van Basten7 (Level 18) 28/08/2009 02:10
Μπραβο Μπάμπη. Για αλλη μια φορα είναι πολύ καλό το review. Πιστεύω πως η βαθμολογία που έβαλες αρμόζει αν και λιγοτερο να του έβαζες δεν θα υπήρχε προβλημμα. Εξάλου υπάρχουν πολυ πιο σοβαροί τίτλοι όπως το Modern Warfare 2 ή το MGS4 που θα αξίζουν να παρουν παραπάνω. Προσωπικα που επαιξα...
#2 Giannhs (Level 1) 19/09/2009 11:33
xalia paixnidi....... .........!!!!!! !!!!!!!!!!
#3 dimososir (Level 5) 03/10/2009 17:17
Το καλυτερο παιχνιδι του καλοκαιριου και η καλυτερη προσπαθεια μεταφορας του νυχτεριδα σε παιχνιδι
#4 BilLyGaTe7 (Level 5) 21/10/2009 16:07
επιτελους ενα καλο παιχνιδι Batman το αξιζε
#5 tsimisde (Level 7) 22/10/2009 17:33
poli wraio
#6 pandelisgreen13 (Level 9) 23/10/2009 02:53
φοβερά τα γραφικά στον υπολογιστή,αρκε τά καλό,αν ήταν fps θα ήταν πολύ καλύτερο!!
#7 Γιωργος Βλαχος (Level 13) 24/01/2010 18:39
gia mena to pio sunarpastiko action game tou 2009 teleio kai to termatisa se ps3!!!perimenw to 2o meros ths seiras!!!
#8 μάκης (Level 5) 06/10/2010 00:53
apsogo!! axizi na to agorasi kapios
#9 μάκης (Level 5) 06/10/2010 03:59
άψογο! αξίζει να το αγοράσει κάποιος
#10 lef10 (Level 20) 11/02/2011 17:03
Από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς,τέλεια γραφικά
και μπόλικο ξύλο,περιμένω το δεύτερο μέρος.
#11 chris727 (Level 4) 11/02/2011 17:03
Επιτελους ενα παιχνιδι που δειχνει οτι τα κομικς και οι ταινιες υπηρηρωων μπορουν να γινουν επιτυχημενα παιχνιδια. Σε αναμονη για το δευτερο.
#12 batman (Level 8) 11/02/2011 17:03
Απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων!!!!
#13 dimokritos (Level 6) 11/02/2011 17:03
εδωσε μια νοτα διαφορετικου στο gaming... ολα αυτα για τις κινησεις ειναι αληθεια αλλα νομιζω οτι τα θετικα του ειναι περισσοτερα και το κανουν να ξεχωριζει
#14 sotirakis13 (Level 10) 11/02/2011 17:03
to paixnidi katalavaineis oti einai gamato apo ti stigmi pou vgike kai kalitero paixnidi tis xronias
#15 eliminator (Level 26) 11/02/2011 17:03
Το καλύτερο Batman που έχει βγει...Αν βλέπατε τα παλιότερα θα παθαίνατε...
#16 elfakos (Level 5) 11/02/2011 17:03
δεκάρι γιατί είναι υπέροχο. σκοτεινή ατμόσφαιρα,όπως αρμόζει σε κάθε ιππότη της νύχτας,μοναδικο ί,ψυχωτικοί,αψο γα και υποδειγματικά σχεδιασμένοι κακοί και πολύ καλο σενάριο,που αν και υποδεέστερο απο τα προηγούμενα θετικά, δεν απογοητεύει ποτέ. το gameplay σε κάνει να νιώθεις ανίκητος και σχεδόν δεν είναι ψέμα. ακσίζει να τερματιστεί απο κάθε hardcore και (κυρίως) απλό gamer!!
#17 fma98 (Level 6) 11/02/2011 17:03
Το καλύτερο batman ever. Αν είχε και περισσότερους αντιπάλους...
#18 xristamati (Level 10) 11/02/2011 17:03
πολυ ωραια δραση! αν και με δυσκολεψε λιγο στην αρχη μετα δεν αργησα να το τερματισω
#19 shijune (Level 3) 23/05/2011 13:09
Τρομερό παιχνιδάκι που σε βάζει με επιτυχία στη θέση του σκοτεινού ήρωα. Μέχρι και τα collectibles που είναι με τη μορφή γρίφων είναι ευχάριστο να ψάχνεις!
#20 kiriakos_k23 (Level 13) 29/12/2011 15:27
Φοβερό παιχνίδι, μακράν η καλύτερη μεταφορά superhero σε βιντεοπαιχνίδι, το προτείνω με κλειστά τα μάτια.Φοβερό gameplay, πανέμορφα γραφικά, 12 ώρες campaign που με τους γρίφους και όλα τα άλλα εκτοξεύει την διάρκεια του παιχνιδιού. Εθιστικό.
#21 Mellistalachti (Level 10) 25/05/2012 19:13
Τέλειο παιχνίδι σε όλα του!
#22 cras_6O4 (Level 8) 10/01/2014 21:49
Εξαιρετικό action-adventur e το οποιο είναι προσεγμένο σε όλους τους τομείς.Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική,το gameplay πάρα πολύ καλό.Το ίδιο ισχύει για το σενάριο και τα γραφικά.Πρόκειτ αι για παιχνίδι που θα ικανοποιήσεις τους fan του batman και όχι μόνο
#23 +1 Zaratoth (Level 28) 11/07/2014 23:51
Πάρα πολύ καλό για την εποχή του, και ως πρώτο της σειράς, αλλά, μετά το Arkham City, μου φαίνεται αρκετά περιορισμένο το gameplay του.
Score 8.5
User Score ( 43 votes ) 8.87
User Reviews 8.5
Genre: Action/Adventure
Developer: Rocksteady Studios
Publisher: Eidos Interactive
Διάθεση: Centric Multimedia (210-9480000)
Players:
Requirements: 1GB RAM, 3Ghz, HD 9GB, Κάρτα γραφικών 256MB
Official Website: Κλικ εδώ
Demo: Download
Full Game:
Release Date: 28/8/2009
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL )
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification