Resident Evil 2 remake μακράν το καλύτερο παιχνίδι φέτος. Απίστευτο και σαν remake και σαν ξεχωριστό παιχνδίδι.
Συγχαρητήρια στο GameWorld για αυτόν τον μοναδικό διαγωνισμό και τα πολλά δώρα.(που άλλα σαιτ στη χώρα προσπαθούν ανεπιτυχώς να αντιγράψουν)
Για δώρο θα ήθελα: 1 Gaming Headset H7 Tournament Sound Blaster X
Read More...
Blood Prince wrote: Ναι Γυναικείο έχω.Εχω κερδίσει τους 2 στους 3 Lords και έχω να κερδίσω τον Yhorm the Giant τώρα αλλά δεν θέλω να το προχωρήσω γιατί δεν θέλω να το τερματίσω γρήγορα.Βέβαια θα έχω και NG Plus μετά οπως και τα DLCs.
Ευχαριστώ για την πληροφορία.
Blood Prince wrote:
Shikabane_Hime7 wrote: Νομίζω μπορείς να ξανά πας σε εκείνο το σημείο, δοκίμασε το. Κρίμα να χάθηκε έτσι και εγώ αυτό το armor είχα μέχρι την μέση του παιχνιδιού. Έχει 3 τερματισμούς το παιχνίδι και ένα 4ο που δεν δίνει όμως achievement όπως οι άλλοι.
Δυστυχώς δεν υπάρχει η σανίδα πλέον για να ξαναπάω στο σημείο.Κρίμα αλλά θα πρέπει να πάω NG+ για να το αποκτήσω.
Blood Prince wrote: Μόλιςς κέρδισα τον Aldrich Devourer of Gods που θεωρείται από τα δυσκολότερα bosses στο παιχνίδι με Level 68.
Πόσο το χάρηκα δεν λέγεται ! Σκεφτόμουν πως δεν θα τον νικήσω ποτέ ! Ξόδεψα και 11 Embers και τελικά τον κέρδισα χωρίς Ember.
Νομίζω μπορείς να ξανά πας σε εκείνο το σημείο, δοκίμασε το. Κρίμα να χάθηκε έτσι και εγώ αυτό το armor είχα μέχρι την μέση του παιχνιδιού. Έχει 3 τερματισμούς το παιχνίδι και ένα 4ο που δεν δίνει όμως achievement όπως οι άλλοι.
Read More...
Καλά έκανες και πήγες με Sorcerer. Υπάρχει ένα απίστευτο spell, λέγεται Pestilence Mist, ψάξε το πως να το πάρεις, είναι boss killer. STR μην το ανεβάσεις πολύ, κάπου στο 19-20 είναι αρκετά για hybrid build. DEX οπωδήποτε για να κάνει πιο γρήγορα casts. Παιχνιδάρα το 3, αλλά η ιστορία λίγο αχταρμάς σε κάποια σημεία. Το 2 για μένα ήταν το καλύτερο και το αγαπημένο μου.
Read More...
Blood Prince wrote: Κέρδισα και το τρίτο boss σήμερα στην τοποθεσία Undead Settlement το οποίο ήταν τρομερά εύκολο.
Διάβασα όμως στο Wiki πως έχασα ένα Armour του Lucatiel το οποίο μου αρέσει πολύ και θα πρέπει να περιμένω να πάω NG Plus.
Διαπίστωσα πως δεν το απολαμβάνω όπως πρέπει όταν ψάχνω να βρώ την κάθε λεπτομέρεια.Θα κάνω loot αλλά και να χάσω κάτι δεν πειράζει.
Επίσης με τα NPCs Quests παίζει μπέρδεμα καθώς υπάρχει αλληλοεξάρτηση μεταξύ τους.
Τέλεια νέα, ανυπομονώ να ανακοινωθεί επίσημα! Ο Νέμεσις δεν μου αρέσει τόσο το πρόσωπο, αλλά λογικά θα είναι αλλιώς υποθέτω στο release, αυτά πρέπει να είναι αρχικά concept arts.
Read More...
Ναι το Crown of the Iron King είχε τα δυσκολότερα bosses. Lud & Zallen είναι δύσκολοι, αλλά τίποτα αδύνατο να το κάνεις. Το δύσκολο ήταν να φτάσεις σε αυτούς, απίστευτα εκνευριστική περιοχή αυτή με τη χιονοθύελλα. Ισχύει και στα DLC του 3 αυτό, καλό είναι να είσαι περίπου level 125+ εγώ ήμουν 140 και πάλι ήταν δύσκολο. Παίζει ρόλο και το πως παίζεις βέβαια, εγώ έπαιζα dexterity build με sellsword daggers.
Read More...
Οι παραπάνω ψήφοι που είχε το Πόκεμον τι έγιναν; Τις ρούφηξαν τα BTs του Death Stranding;
Read More...
Δεν είναι σκύλος αυτός, υπάρχει λόγος που ήταν έτσι σαν άγριο κτήνος, θα δεις αργότερα το γιατί, υπάρχουν και άλλοι σαν αυτόν, λέει σε κάποια description σε ψυχές ή αντικείμενα τι είναι αυτοί και τι έπαθαν.
Read More...
Υπήρχαν κάποιες ψήφοι για το Pokemon, γιατί διαγράφτηκαν;
Read More...