Reviews 3 Out Of 10 - Episode 1
PC  
Comments (1)

3 Out Of 10 - Episode 1 Hot

Σε καμία περίπτωση 3/10.

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f3/be/34/3-out-of-10-box-6-1597333807.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Σε καμία περίπτωση 3/10.

Η νέα κυκλοφορία της Terrible Posture Games (Tower of Guns, Mothership) είναι ένα free-to-play Adventure, το 3 Out Of 10. Βρισκόμαστε στην Shovelworks Studios, μία indie εταιρεία ανάπτυξης, η οποία δεν κάνει και πολύ καλά την δουλειά της (το καλύτερό της παιχνίδι έχει βαθμολογηθεί με 3 στα 10). Εκεί, παρακολουθούμε τα γεγονότα που διαδραματίζονται από την στιγμή που προσλαμβάνεται ένα νέο άτομο στην εταιρεία, η Midge. Animated γραφικά που θυμίζουν ήρωες βγαλμένους από κόμικ, αστείοι διάλογοι, αλλά και ο χιουμοριστικός χαρακτήρας του συνθέτουν το 3 Out Of 10. Συνολικά θα κυκλοφορήσουν πέντε επεισόδια για την πρώτη σεζόν, ένα κάθε εβδομάδα. Όλα τα επεισόδια θα διατεθούν δωρεάν.

Ειρωνεία και χιούμορ
Τα γεγονότα της ιστορίας μας λαμβάνουν χώρα στα γραφεία της Shovelworks Studios. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για την indie εταιρεία ανάπτυξης, αφού κανένα τους παιχνίδι δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει θετικές κριτικές και να αγαπηθεί από το κοινό. Κατά την διάρκεια σχεδιασμού της νέας της κυκλοφορίας, ο Jeb (CEO της Shovelworks), συστήνει στην υπόλοιπη ομάδα την νέα animator, την Midge. Η κίνηση αυτή έγινε για να καλυφθεί η θέση, καθώς ο Javier, ο προηγούμενος animator της εταιρείας, ανατινάχθηκε (!) την ώρα της εργασίας του. Ξαφνικά, ένα οργισμένο κοινό φτάνει έξω από τα γραφεία, διαμαρτυρόμενο για την επιλογή να τοποθετηθεί στο νέο παιχνίδι καρχαρίας-τίγρης, και όχι λευκός καρχαρίας. Το κοινό αυτό, στην πραγματικότητα, δεν ενδιαφέρεται για την επιλογή του καρχαρία, καθώς ο στόχος τους είναι απλά να διαμαρτύρονται. Η Midge αναλαμβάνει να ηρεμήσει τα πνεύματα.

3 out of 10 ep1 1

Ένα αρκετά ευχάριστο σενάριο που σατιρίζει την gaming βιομηχανία, με αστείους και εύστοχους διαλόγους. Με μία χιουμοριστική προσέγγιση, παρουσιάζει όχι μόνο την συμπεριφορά των εταιρειών απέναντι στο κοινό, αλλά και την ανάγκη του κοινού να διαμαρτύρεται, ακόμα και όταν δεν υπάρχει λόγος.

Απλά πράγματα
Όσον αφορά το gameplay, τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Ελέγχετε την Midge, το νέο μέλος της Shovelworks Studios. Οι μοναδικές φορές που επεμβαίνετε στην ιστορία είναι είτε για να περιπλανηθείτε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και να γνωριστείτε με τους υπαλλήλους, είτε για να παίξετε διάφορα mini games. Θα αναλάβετε να σώσετε έναν σέρφερ από έναν καρχαρία, να σχηματίσετε μία συγκεκριμένη πόζα βλέποντας μόνο την σκιά της, και διάφορα άλλα. Μία λειτουργία του 3 Out Of 10 είναι τα αστέρια. Μπορείτε να αποκτήσετε αστέρια από το περιβάλλον αλληλεπιδρώντας με διάφορα αντικείμενα, αλλά και μέσω των mini games. Ανάλογα πόσο επιζήσατε ή το σκορ σας, αμείβεστε από 1 μέχρι 5 αστέρια. Στο τέλος του παιχνιδιού, βλέπετε πόσα συγκεντρώσατε από τα διαθέσιμα.

Μία σημαντική λειτουργία είναι η δυνατότητα να κάνετε rewind και fast forward στις σκηνές που παρακολουθείτε. Έτσι, αν θέλετε να δείτε ξανά κάτι δεν χρειάζεται να φορτώσετε πάλι από την αρχή το παιχνίδι, αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού. Η ελευθερία αυτή επεκτείνεται και στην επιλογή των σκηνών. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επιστρέψετε σε ένα mini game ή μία σκηνή που σας άρεσε.

Λίγο περισσότερη συμμετοχή θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Λεπτομέρειες παντού
Αναλόγως τις αντοχές και τις δυνατότητες του υπολογιστή σας, σας δίνεται η επιλογή
να προσαρμόσετε τα animated γραφικά, ξεκινώντας από low και καταλήγοντας στο cinematic. Το περιβάλλον και οι χαρακτήρες είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, που θυμίζουν ήρωες κόμικ. Ο χώρος που βλέπετε είναι μόνο τα γραφεία της Shovelworks, τα οποία είναι όμορφα σχεδιασμένα, με μεγάλες λεπτομέρειες. Θα δείτε γλάστρες, κούπες και κορνίζες πάνω στα γραφεία, ημερολόγια στους τοίχους. Περίεργοι χαρακτήρες, με υπάλληλο “ζόμπι” και έναν CEO να περιφέρεται ξυπόλητος.

3 out of 10 ep1 2

8 out of 10
Το 3 Out Of 10 στον τομέα του ήχου τα πήγε πολύ καλά. Τα voice acting είναι σε υψηλό επίπεδο, όλοι οι ηθοποιοί θα σας περάσουν την σατιρική διάθεση της ιστορίας. Η ερμηνεία της Felecia Angelle, της voice actress της Midge, ξεχωρίζει. Όση ώρα εξερευνείτε τις εγκαταστάσεις της Shovelworks, αλλά και κατά την διάρκεια των διαφόρων mini games που θα παίξετε, υπάρχει μία χαλαρή μουσική υπόκρουση, που ίσως δεν γίνεται αντιληπτή εκείνη την στιγμή. Παρ’ όλ’ αυτά, ο σκοπός της επιτυγχάνεται, αφού την ακούτε ακόμη και χωρίς να το συνειδητοποιείτε.

Στιγμές χαλάρωσης
Το 3 Out Of 10 σίγουρα δεν αποτελεί κυκλοφορία της Shovelworks Studios. Ένα όμορφο παιχνίδι που μας παρουσιάζει την gaming βιομηχανία όπως πραγματικά είναι, αλλά με ευχάριστο και όχι χλευαστικό τρόπο. Τα γραφικά του ταιριάζουν με το ύφος του, και οι χαρακτήρες της ιστορίας είναι αρκετά αστείοι. Έχοντας περισσότερο ρόλο ταινίας, δεν σας επιτρέπει να λαμβάνετε μέρος στις εξελίξεις συχνά. Οι φωνές που δόθηκαν στους χαρακτήρες αυτούς πάνε ένα βήμα μπροστά όλο το παιχνίδι, αφού όλοι οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί και δεν υστερεί κανείς του άλλου. Το 3 Out Of 10 διατίθεται δωρεάν, είναι μία καλή επιλογή για να χαλαρώσετε για λίγες στιγμές. Σίγουρα αναμένουμε και την συνέχεια της ιστορίας με την εβδομαδιαία κυκλοφορία και των υπόλοιπων τεσσάρων επεισοδίων.

3 out of 10 ep1 3

Θετικά:
- Αστείοι διάλογοι
- Ύπαρξη rewind και fast forward
- Εξαιρετική επιλογή για ένα ευχάριστο διάλειμμα

Αρνητικά:
- Μικρή συμμετοχή στα γεγονότα

Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 8
Gameplay: 7
Σενάριο: 7
Αντοχή: 7
Γενικά: 7.3

Ένα μικρό και ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Μιχάλης Χριστοφέλης

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 AntonKos (Level 17) 20/08/2020 02:10
Επειδή παρακολουθώ την gaming βιομηχανία το κατέβασα κι εγώ δωρεάν από Epic store!Λοιπόν κάποια minigames έχουν πολύ φάση και κάποια είναι βαρετά.Εκλαψα στο γελιο με τις αντιδράσεις των fans πάντως!Εχουν μια μικρή δόση αλήθειας. :lol: Ωραίο review.
Score 7.3
User Score ( 7 votes ) 7
User Reviews 0
Genre: Adventure
Developer: Terrible Posture Games
Publisher: Terrible Posture Games
Διάθεση: Terrible Posture Games
Players: 1
Requirements: 8GB RAM, Επεξεργαστής 3.0 GHz Intel Core i5 ή AMD FX, Χώρος στο σκληρό δίσκο 1GB, Λειτουργικό σύστημα Windows 7/8/10 (64bit)
Official Website:
Demo:
Full Game: Download
Release Date: 8/8/2020
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS
Notification