Reviews Dynasty Warriors 8: Empires
Comments (4)

Dynasty Warriors 8: Empires Hot

Κατακτήστε όλα τα βασίλεια της Κίνας.

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/0a/f2/a5/dynasty-warriors-8-empires-box-7-1424977699.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Κατακτήστε όλα τα βασίλεια της Κίνας.

Μετά το αξιόλογο Samurai Warriors 4 η Omega Force επιστρέφει στo franchise που ουσιαστικά την καθιέρωσε στην βιομηχανία των video games. Φυσικά αναφερόμαστε στο Dynasty Warriors, το οποίο έχει σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία, παρά τα χιλιάδες επικριτικά σχόλια που έχουν διατυπωθεί κατά καιρούς, ακόμη και από τους φανατικούς φίλους του. Η αλήθεια είναι ότι η Omega Force εδώ και αρκετά χρόνια χωρίς να έχει έχει προβεί σε ουσιαστικές αλλαγές στους βασικούς gameplay μηχανισμούς της σειράς συνεχίζει να μας βομβαρδίζει στην κυριολεξία με νέες κυκλοφορίες κάθε χρόνο. Κατά την προσφιλή τακτική της εταιρείας μετά από κάθε νέο Dynasty Warriors, ακολουθεί το Xtreme Legends expansion και το Empires spin-off. Όπως είναι φυσικό στην περίπτωση του όγδοου κεφαλαίου της σειράς δεν θα μπορούσε να ισχύσει κάτι διαφορετικό και έτσι η πρώτη δημιουργία της Omega Force για το 2014 είναι το Dynasty Warriors 8: Empires.

Σε αντίθεση με το Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στις κονσόλες της Sony, το Dynasty Warriors 8: Empires διατίθεται και στο Xbox One. Η Tecmo Koei που έχει αναλάβει την έκδοσή του είναι φανερό ότι στοχεύει στην αγορά της Κίνας, εκεί όπου ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει το PS4. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το lore της σειράς βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην Κινεζική ιστορία και στη νουβέλα Romance of the Three Kingdoms του Luo Guanzhong. Κατά πόσο όμως το Dynasty Warriors 8: Empires έχει τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στην Δύση; Έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω σε όσους είχαν αγοράσει το Dynasty Warriors 8; Οι απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα ακολουθούν παρακάτω.


Ο κυρίαρχος της Κίνας
Ο βασικός στόχος σας στο Dynasty Warriors 8: Empires είναι να ενώσετε όλα τα βασίλεια της Κίνας και να γίνετε ο απόλυτος μονάρχης. Σε αντίθεση με το Dynasty Warriors 8 όπου υπήρχαν συγκεκριμένα campaigns, ανάλογα με τον πολέμαρχο που είχατε επιλέξει, εδώ έχετε ολοκληρωτικό έλεγχο στην εξέλιξη της ιστορίας. Φυσικά υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα σενάρια όπως το Yellow Turban Rebellion, όπου οι χωρικοί επαναστάτησαν απέναντι στην δυναστεία των Χαν, αλλά όποιο κι αν επιλέξετε ο στόχος σας παραμένει ίδιος. Η μόνη διαφορά είναι ότι σε κάθε σενάριο ο χάρτης καταλαμβάνεται από διάφορες παρατάξεις, Για παράδειγμα, στο Yellow Turban Rebellion επικρατεί "χάος" καθώς υπάρχουν δεκάδες ξεχωριστά βασίλεια, ενώ στο Coup D' etat σενάριο υπάρχουν μόλις τέσσερις φέουδα στον χάρτη.

Η ελευθερία αυτή που σας παρέχεται είναι σαφώς ευπρόσδεκτη, αφού έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε δεκάδες ξεχωριστά playthroughs παίρνοντας ενδεχομένως διαφορετικές αποφάσεις σε καθένα από αυτά. Λόγου χάρη ανάλογα με τις αποφάσεις μπορείτε να γίνετε ένας τύραννος που καταδυναστεύει τον λαό για να αποκτήσει τα resources (πρώτες ύλες και χρυσάφι) που απαιτούνται για τις επεκτατικές βλέψεις του ή ένας καλόβουλος ηγέτης που χαίρει της εκτίμησης των χωρικών και των διάσημων πολεμάρχων την Κίνας.


Το lore όπως προαναφέραμε βασίζεται στη νουβέλα Romance of the Three Kingdoms, αλλά και γενικότερα στην Κινεζική παράδοση, παρόλα αυτά η εξέλιξη της ιστορίας είναι πραγματικά στο χέρι σας. Λόγου χάρη ενδέχεται να αιχμαλωτίσετε τον Liu Bei πριν αυτός προλάβει να δημιουργήσει το βασίλειο του Shu και να τον χρησιμοποιήσετε ως πιστό αξιωματικό σας. Συν τις άλλοις, αρκετοί ακόμη στρατηγοί της Κίνας είναι πολύ πιθανό να πεθάνουν πριν υλοποιήσουν τα σχέδιά τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα εξαρτώνται από τις επιδόσεις σας στην μάχη, αλλά και από την στρατηγική που θα ακολουθήσετε.

Το πρώτο βήμα του ταξιδιού σας
Η πρώτη απόφαση που θα πρέπει να πάρετε πριν ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στην Αρχαία Κίνα αφορά την επιλογή του πολεμάρχου σας. Οι διαθέσιμοι χαρακτήρες είναι εκατοντάδες, αφού μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους δεκάδες Famous Officers ή απλούς Officers ή ακόμη να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα. Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για 88 μαχητές, τους 87 που είχαμε δει στο Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends και τον Xun Yu, ο οποίος κάνει εδώ το ντεμπούτο του στην σειρά φιγουράροντας παράλληλα και στο εξώφυλλο του παιχνιδιού.


Όσον αφορά το character creation τώρα υπάρχουν εκατοντάδες στιλιστικές επιλογές για την διαμόρφωση της εξωτερικής εμφάνισης του χαρακτήρα σας. Πρακτικά δύναται να επιλέξετε το φύλο του, τον σωματότυπό του, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, την κόμμωση του, αλλά και την πανοπλία που θα φορά στην μάχη. Συνολικά υπάρχουν δεκάδες ξεχωριστά σετ και μάλιστα μπορείτε να συνδυάσετε τα αξεσουάρ μεταξύ αυτών. Πέρα από τις στιλιστικές επιλογές βέβαια καλείστε να επιλέξετε το όπλο που θα χρησιμοποιήσετε, αλλά και των τύπο των Musou επιθέσεων σας (οι ειδικές επιθέσεις που υπάρχουν σε όλα τα Dynasty Warriors). Για παράδειγμα, ο χαρακτήρας σας μπορεί να έχει το όπλο και τις κινήσεις του Zhou Tai, αλλά να χρησιμοποιεί την Musou επίθεση του Cao Cao. Με λίγα λόγια και σε αυτό το κομμάτι σας παρέχεται τεράστια ελευθερία.

Η δημιουργία του χαρακτήρα σας γίνεται μέσα από το Edit mode, στο οποίο μεταξύ άλλων έχετε την δυνατότητα να προβείτε και σε αρκετές ακόμη αλλαγές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε την εξωτερική όψη του αλόγου σας, την ενδυμασία των στρατιωτών σας ή ακόμη και να δημιουργήσετε και το δικό σας προσωπικό λάβαρο για το βασίλειό σας. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι δύναται να δημιουργήσετε όσους χαρακτήρες επιθυμείτε. Στην περίπτωση μάλιστα που έχετε αποκτήσετε κάποιον απόγονο μέσω των romance επιλογών σε κάποιο από τα προηγούμενα playthroughs, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο σενάριο επιλέγοντας τον γιο ή την κόρη σας. Με αυτό τον τρόπο θα αισθανθείτε ότι η δυναστεία σας συνεχίζεται όσα χρόνια κι αν περάσουν.


Δύο πρόσωπα
Όπως και στα προηγούμενα Empires, το gameplay βασίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες. Από την μία πλευρά έχουμε το παραδοσιακό Action/Hack 'n' Slash ύφος της σειράς και από την άλλη αρκετά Strategy στοιχεία. Βέβαια, τα τελευταία τα είχαμε συναντήσει και στo παρελθόν, εδώ όμως οι στρατηγικές επιλογές είναι πολύ περισσότερες δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο βάθος στο συγκεκριμένο κομμάτι του gameplay. Για να σας δώσουμε ένα γλαφυρό παράδειγμα, πάρτε την σειρά Total War της Creative Assembly, αντικαταστήστε τα RTS στοιχεία με το hack and slash σύστημα μάχης του Warriors franchise και έχετε το Dynasty Warriors 8: Empires.

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα πώς μπορεί να εξελιχθεί ένα υποτιθέμενο σενάριο ένωσης της Κίνας κάτω από την κυριαρχία σας. Συνολικά έχετε στην διάθεσή σας 20 in-game χρόνια για να ενώσετε όλα τα βασίλεια. Ανά έξι μήνες πραγματοποιείται το λεγόμενο War Council, στο οποίο ο Ruler σας ή εσείς ο ίδιος αν έχετε καταφέρει να πάρετε την ηγεμονία μας περιοχής, κάνει έναν απολογισμό των προηγούμενων μηνών. Παράλληλα, ο Ruler αποφασίζει για το πού θα γίνει το επόμενο invasion. Φυσικά αν έχετε διακριθεί στην μάχη και έχετε αποκτήσει τον τίτλο του Marshal ή του Strategist είστε σε θέση να διατυπώσετε τις ενστάσεις σας απέναντι στην στρατηγική του. Για παράδειγμα, μπορείτε να του προτείνετε να κάνει invade σε κάποια άλλη περιοχή ή να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη του βασιλείου σας χτίζοντας κάστρα, εξασφαλίζοντας την εκτίμηση των χωρικών, κάνοντας εμπόριο κ.τ.λ.


Σε κάθε in-game μήνα ή σε κάθε turn αν προτιμάτε έχετε την δυνατότητα να πολεμήσετε ή να πραγματοποιήσετε άλλες στρατηγικές κινήσεις. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχουν τρία είδη μάχης: η εισβολή (invasion), η επιδρομή (raid) και η άμυνα. Συνήθως ο ηγέτης σας είναι αυτός που καθορίζει που θα γίνει η εισβολή, αλλά μπορείτε ελεύθερα να κάνετε επιδρομές σε κοντινές επαρχίες και να προκαλέσετε φθορές στα στρατεύματα των άλλων βασιλείων. Όταν βέβαια δεχθείτε εισβολή ή επιδρομή καλό θα είναι να αμυνθείτε, αν και για να χάσετε μια περιοχή θα πρέπει πρακτικά οι εχθροί σας να προκαλέσουν αρκετή ζημιά σε αυτή. Όπως είναι φυσικό αν λόγου χάρη δεχθείτε επίθεση από δύο ή περισσότερα βασίλεια, μπορείτε να αμυνθείτε μόνο σε μία περιοχή.

Έχεις 20 χρόνια για να υποτάξεις όλα τα βασίλεια της Κίνας. Έχεις την απαραίτητη στρατιωτική ευφυΐα για να πετύχεις τον στόχο σου;

Περνώντας τώρα στο καθαρά στρατηγικό κομμάτι υπάρχουν δεκάδες επιλογές. Κάποιες εξ' αυτών αφορούν την οικονομία του βασιλείου σας, άλλες την πολιτική που θα ακολουθήσετε και άλλες καθορίζουν τις σχέσεις σας με τους υπόλοιπους Officers. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι έχετε την δυνατότητα να χτίσετε διάφορα κτήρια όπως barracks (σας προμηθεύουν με νέους στρατιώτες), αγορές (σας παρέχουν πολύτιμο χρυσάφι) και ορυχεία (αυξάνουν τα αποθέματα των πρώτων υλών σας). Πέρα από τα κτήρια που καθορίζουν τα resources σας υπάρχει το Weapon Shop, το Item Shop και το Academy. Στα τελευταία μπορείτε να αγοράσετε νέα όπλα, αντικείμενα ή να μάθετε κάποιο από τα δεκάδες Stratagems (συγκεκριμένες εντολές που εκτελούνται σε πραγματικό χρόνο κατά την διάρκεια μιας μάχης) που υπάρχουν.


Εν τω μεταξύ, έχετε την δυνατότητα να κάνετε συμμαχίες εξάμηνης διάρκειας με άλλα βασίλεια, ώστε να καλύψετε τα νώτα σας σε περίπτωση που σκέφτεστε να επιτεθείτε σε κάποιο άλλο ή να σπείρετε την διχόνοια σε μια επαρχία συκοφαντώντας τον ηγέτη τους. Εάν το επιθυμείτε είναι εφικτό ακόμη και να επαναστατήσετε για να πάρετε τα εδάφη του Ruler σας ή να φύγετε από το βασίλειο σας και να γίνετε Free Officer. Στις ήδη δεκάδες διαθέσιμες στρατηγικές επιλογές υπάρχουν και αρκετές που αφορούν την σχέση σας με τους άλλους Officers. Μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρές φιλίες με τους άλλους πολεμιστές, ενώ υπάρχουν και οι τυπικές romance επιλογές με Officers του αντίθετου φύλου. Κοινώς μπορείτε να παντρευτείτε και να δημιουργήσετε οικογένεια τροφοδοτώντας το βασίλειό σας με νέους Officers.

H τυπική Dynasty Warriors εμπειρία
Κατά την διάρκεια των μαχών το Dynasty Warriors 8: Empires δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τους προκατόχους του. Κοινώς το τυπικό hack and slash ύφος της σειράς έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Το βασικό μοντέλου χειρισμού παραμένει αμετάλλακτο, καθώς ο χαρακτήρας έχει πρόσβαση σε δύο επιθέσεις που εκτελούνται με τα κουμπιά X και Y και σε μία μαγική επίθεση γνωστή και ως Musou που προκαλεί περισσότερη ζημιά και έχει συνήθως μεγαλύτερο AoE. Όπως και στο Dynasty Warriors 8 πάντως τα όπλα σας υπόκεινται σε τρεις βασικές κατηγορίες (Heaven, Earth και Man). Τα Heaven όπλα προκαλούν μεγαλύτερο damage σε έναν αντίπαλο που χρησιμοποιεί ένα Earth όπλο κ.ο.κ.

Το μόνο στοιχείο που καταφέρνει να "ανακατέψει" την τράπουλα και να προσφέρει κάτι διαφορετικό στο κομμάτι του gameplay είναι τα Stratagems. Όπως προαναφέραμε, πρόκειται για συγκεκριμένες εντολές που εκτελούνται σε πραγματικό χρόνο όσο μάχεστε. Μέσω των Stratagems μπορείτε να χτίσετε κτήρια και άλλες πολεμικές μηχανές, όπως πυργίσκους με τοξότες, καταπέλτες, και πολιορκητικούς κριούς ή να θεραπεύσετε τις πληγές σας. Επιπλέον, υπάρχουν και τα Large Scale Stratagems, τα οποία αλλάζουν δραστικά το πεδίο της μάχης. Για παράδειγμα, αν καταφέρετε να εκτελέσετε το Cover Fire θα αρχίζει να... βρέχει βέλη για 60 δευτερόλεπτα, τα οποία πλήττουν τις βάσεις του αντίπαλου στρατού, ενώ με το Gale θα ξεσπάσουν πανίσχυροι ανεμοστρόβιλοι που θα αναγκάσουν τους εχθρούς σας να υποχωρήσουν.

Θα σας κρατήσει συντροφιά για καιρό
Για να ολοκληρώσετε ένα playthrough στο Normal επίπεδο δυσκολίας και να πάρετε όλη την Κίνα υπό τον έλεγχο σας θα χρειαστεί να αφιερώσετε περίπου 10-15 ώρες. Βέβαια υπάρχουν αρκετά διαφορετικά σενάρια, εκατοντάδες playable χαρακτήρες και αρκετά ακόμη in-game achievements, τα λεγόμενα titles. Άλλα titles σχετίζονται με τις επιδόσεις σας στην μάχη, άλλα με την στρατηγική σας και άλλα με τις ηθικές επιλογές σας. Όπως είναι φυσικό για να κάνετε τα πάντα λοιπόν θα χρειαστεί να αφιερώσετε δεκάδες ή ενδεχομένως και εκατοντάδες ώρες στο Dynasty Warriors 8: Empires.

Να προσθέσουμε εδώ ότι η συνολική εμπειρία στο Chaos, το πέμπτο και τελευταίο επίπεδο δυσκολίας είναι αρκετά διαφορετική. Πέρα από το γεγονός ότι οι εχθροί σας προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά στην μάχη, δέχεστε συνεχώς εισβολές και επιδρομές και είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσετε ενωμένο το βασίλειό σας. Εάν λοιπόν ψάχνετε για μια αληθινή πρόκληση που θα δοκιμάσει τόσο την στρατηγική σας, όσο και τις ικανότητες σας στην μάχη σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Επιεικώς last-gen
Στο οπτικό κομμάτι η δημιουργία της Omega Force απογοητεύει οικτρά, καθώς μοιάζει περισσότερο με port του Xbox 360. Οι playable χαρακτήρες είναι επιμελώς σχεδιασμένοι, αλλά τα μοντέλα των απλών στρατιωτών μοιάζουν χοντροκομμένα και με "ξύλινα" animations. H ποιότητα των textures είναι επίσης χαμηλότατη, καθώς παρατηρείται αρκετό aliasing. To γεγονός αυτό μας προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη απογοήτευση, καθώς έχει προηγηθεί το Samurai Warriors 4, στο οποίο οι developers είχαν εξελίξει σημαντικά την μηχανή γραφικών τους. Εδώ όμως είναι φανερό ότι δεν μπήκαν στον κόπο να εκμεταλλευτούν το hardware του Xbox One.

Ως θετικά στοιχεία κρατάμε το σταθερό frame rate στα 60fps, ακόμη κι όταν απεικονίζονται εκατοντάδες μοντέλα εχθρών και την απουσία του texture popping. To τελευταίο πρόβλημα μάστιζε εδώ και αρκετά χρόνια τις δημιουργίες της Omega Force. Από ηχητικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα με ένα επικό soundtrack που συντροφεύει ιδανικά τις αναμετρήσεις σας. Το voice acting στα ιαπωνικά είναι αξιοπρεπέστατο, εντούτοις καλό θα ήταν να υπήρχαν και αγγλικά voice overs ή κινέζικα για ακόμη μεγαλύτερο immersion.

Μια φιλότιμη προσπάθεια
Η νέα πρόταση της Omega Force έχει αρκετά καλά στοιχεία, παρόλα αυτά δύσκολα θα βρει μεγαλύτερη απήχηση από τους προκατόχους της σε μία ευρύτερη μερίδα κοινού. Ο ξεπερασμένος τεχνικός τομέας θα μπορούσε πολύ εύκολα να παραβλεφθεί, αν υπήρχε μια ριζική ανανέωση των hack and slash μηχανισμών. Τα Strategy στοιχεία, σαφώς και συναντώνται σε πληθώρα και δρουν ως ένα εξωτικό... μπαχαρικό που καταφέρνει να νοστιμίσει την παραδοσιακή συνταγή της σειράς, μέχρι ενός σημείου όμως. Άλλωστε όσα διαφορετικά καρυκεύματα κι αν χρησιμοποιήσεις για να ψήσεις μια μπριζόλα, η τελική γεύση που θα σου αφήσει δεν αλλάζει σημαντικά.

Όταν λοιπόν μέσα σε διάστημα ενός χρόνου η Tecmo Koei έχει κυκλοφορήσει τέσσερα "ίδια" games (Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends, Warriors Orochi 3 Ultimate, Hyrule Warriors, Samurai Warriors 5), μια πέμπτη κατά σειρά κυκλοφορία αυτού του ύφος δύσκολα θα σας κάνει εντύπωση. Το μόνο κοινό που ενδεχομένως να έβλεπε με άλλο μάτι το Dynasty Warriors 8: Empires είναι οι φίλοι των Turn-based Strategy. Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία και ψάχνετε για μια πρόταση που να συνδυάζει αρμονικά Action και Strategy στοιχεία, τότε καλό θα είναι να δώσετε μια ευκαιρία στο νέο πόνημα της Omega Force.

Θετικά:
- Πληθώρα επιλογών στο character creation
- Εκατοντάδες playable χαρακτήρες
- Τεράστιο replayability
- H εύστοχη υλοποίηση των Strategy μηχανισμών

Αρνητικά:
- Απαρχαιωμένος τεχνικός τομέας
- Καμία ουσιαστική αλλαγή στους hack 'n' slash μηχανισμούς
- Δεν διαθέτει αγγλικά voice overs

Βαθμολογία
Γραφικά: 5.5
Ήχος: 7.5
Gameplay: 7
Αντοχή: 8
Γενικά: 7

Ευτυχώς που υπάρχουν τα Strategy στοιχεία, αλλιώς θα μιλούσαμε για ένα generic Action/Hack 'n' Slash χωρίς λόγο ύπαρξης.

Παντελής Δασκαλέλος 

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Blocky (Level 8) 27/02/2015 18:14
Αν και δεν είμαι fan της σειράς το DW8 Empires φαίνεται καλύτερο από την αρχική έκδοση.Οκ πολλοί οι χαρακτήρες δεν λέω,αλλά δεν πιστεύω ότι θα με τραβήξει στο gameplay.Καλά όσο για τα γραφικά το πως πέφτουν οι εχθροί ταυτόχρονα στα animations είναι για να σπας πλάκα.
#2 +2 Blood King (Level 25) 27/02/2015 18:37
Λατρεύω την σειρά των Dynasty Warriors από τότε που είχα σκίσει το δεύτερο μερικές φορές με διαφορετικούς ήρωες, έχω καιρό να παίξω DW τίτλο και το μακελειό που είδα στα βίντεο με ψήνει να το αποκτήσω άμεσα 8)
#3 +1 albedo90 (Level 10) 28/02/2015 10:36
Τελειο review οπως παντα το παιχνιδι το αγορασα την πρωτη ημερε κυκλοφοριας αν και δεν το εχω παιξει ακομα αλλα ειμαι σιγουρος οτι για τους φανς της σειρας τα empires τις πιο πολλες φορες ειναι καλυτερα και απο τα main games
#4 geololj (Level 28) 02/03/2015 14:54
Είμαι από αυτούς που ακόμα και ένας μέτριος Dynasty Warriors τίτλος μου φαίνεται σαν βούτυρο στο ψωμί. Τρελαίνομαι για hack 'n' slash και η σειρά έχει μπόλικο από αυτό!
Score 7
User Score ( 9 votes ) 7.06
User Reviews 0
Genre: Action/Hack 'n' Slash/Strategy
Developer: Omega Force
Publisher: Tecmo Koei
Διάθεση: CD Media (210-6854220)
Players: 1-2
Requirements:
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 27/2/2015
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL )
thumb thumb thumb
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS
Notification