Electronic Arts: "Έρχεται το τέλος των κονσολών"

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Electronic Arts: "Έρχεται το τέλος των κονσολών"

Electronic Arts: "Έρχεται το τέλος των κονσολών"

Θα αντικατασταθούν από...τσιπ στις τηλεοράσεις μας;

Ο Chief Competition Officer της Electronic Arts, Peter Moore, έκανε κάποιες σημαντικές δηλώσεις που αφορούν το μέλλον των κονσολών.

Συγκεκριμένα, παρατήρησε πως υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των gamers σε διάφορες πλατφόρμες και ενώ οι Sony και Microsoft προσπαθούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, είναι ακόμη αδύνατο για τους φίλους να παίξουν μεταξύ τους online έχοντας διαφορετικές κονσόλες. Ο Moore πιστεύει λοιπόν ότι στο μέλλον όλοι οι gamers θα μπορούν να παίξουν μεταξύ τους μέσω streaming τεχνολογίας.

"Αν για παράδειγμα θα πρέπει να παίξετε το Battlefield 12 τότε απλά θα χρησιμοποιείτε την οθόνη που έχετε σπίτι σας και θα μεταπηδάτε σε ένα video game. Θα υπάρχει απλά ένα τσιπάκι και όχι μια κονσόλα" δήλωσε χαρακτηριστικά. Ήδη οι Smart TVs με wi-fi και δυνατότητα browsing στο Internet αυξάνονται επομένως οι σκέψεις για ανάλογες λειτουργίες στο gaming δεν απέχουν και πολύ. Απλά οι τηλεοράσεις δεν διαθέτουν επαρκή επεξεργαστική ισχύ και κάρτα γραφικών για να σηκώσει ένα σύγχρονο video game. Πάντως, με την βελτίωση των online συνδέσεων, το streaming μεταξύ φίλων αρχίζει δειλά-δειλά να κάνει τα πρώτα του βήματα.

Όλη αυτή η θεωρία αφορά την χρήση οθόνης και κονσόλας (που θα αντικασταθεί από τσιπ), ενώ δεν δείχνει να επηρεάζει ιδιαίτερα τους PC gamers οι οποίοι ήδη συνδέονται μεταξύ τους. Με τις φήμες για την μη ύπαρξη PlayStation 5 από την Sony και τα PS4 και Xbox One να φημολογούνται επίσης ότι θα επιδέχονται αναβάθμισης, ίσως το μέλλον των κονσολών είναι ρευστό. Απ' την άλλη, μπορεί κάποιοι να προτρέχουν. Το μέλλον θα δείξει τι θα ακολουθήσει τελικά.

Διαβάστε το Editorial για το gaming του μέλλοντος και συζητήστε περισσότερα στο Forum του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 costsoup (Level 8) 08/05/2016 19:05
Η λογική του πάντως είναι σωστή... Μπορεί απλά οι εταιρίες αντί για τις κονσόλες να παράγουν τα τσιπ για τις οθόνες ή και ολόκληρες τις οθόνες... Ποιος ξέρει... :)
#2 +1 Mystique (Level 23) 08/05/2016 19:07
No way. Δεν πιστευω να γινει κατι τετοιο συντομα γιατι υπαρχει το φανατικο κοινο που θελει κονσολα και αδιαφορει τελειως για τις επιμερους παραλειψεις της. Οσο κι αν αγαπαω το pc μου ειναι αλλη η αισθηση της ανεσης που μου δινει η κονσολα, χαλαρωτικη οταν χρειαζομαι να περασω κατι στα γρηγορα και βαριεμαι ν'ανοιξω τον pc. Αυτη η σκοτουρα με τις συνεχεις αναβαθμισεις παλι ειναι ο σημαντικοτερος λογος που την προτιμω. .
#3 Insignia (Level 5) 08/05/2016 19:21
Έχει ακούσει για το cross platform play που έρχεται σε pc και Xbox μέσω Windows 10 η μπα; Η για την προταση της MS στη Sony για cross platform play;
#4 +2 Myrmidon (Level 21) 08/05/2016 19:46
Οι κονσόλες τελικά είναι αυτές που πεθαίνουν. :D
#5 Mystique (Level 23) 08/05/2016 20:43
Quoting Myrmidon:
Οι κονσόλες τελικά είναι αυτές που πεθαίνουν. :D

Χαχα, το περιμενα αυτο. :lol: Μμμ παντως δεν βλεπω κατι τετοιο τριγυρω, ολοι οσοι ξερω προσωπικα λατρευουν τις κονσολες τους. ;-)
#6 Bigandre (Level 3) 08/05/2016 21:48
Kαι μετα ηρθαν οι μελλισες και οπως με το Ps4 το Νeo η Κ4 η 4.5 βλεπω να τρωει τα μουτρα της η Sony και στην τελικη μια χαρα τρεχη το Ps4 τη μανια εχει πιασει την βιομηχανια με τον καθενα να λεει την αρλουμπα του.
#7 Zaratoth (Level 28) 08/05/2016 23:06
Το βλέπω σαν κάτι που θα μπορούσε να γίνει στο μέλλον. Ειδικά η SONY που ήδη βγάζει και τηλεοράσεις θα μπορούσε να το κάνει συνδυαστικά.
#8 +1 Blood King (Level 25) 08/05/2016 23:12
Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα να ενσωματωθούν οι gaming πλατφόρμες στις τηλεοράσεις μας ώστε να μπορούμε να διασυνδεθούμε με όλο τον κόσμο ανά πάσα στιγμή, θα μου άρεσε μια τέτοια μελλοντική εξέλιξη.
#9 +1 geololj (Level 28) 09/05/2016 00:11
Προτρέχει ο κύριος Moore. Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν δύο παρόμοιες τεχνολογίες (OnLive και Gaikai) οι οποίες απλά πάτωσαν. Γιατί ουσιαστικά για streaming τεχνολογία μιλάει ο Moore και όχι για "κονσόλες" ενσωματωμένες σε τηλεοράσεις. Βρισκόμαστε εξάλλου πολλά χρόνια πριν την κυκλοφορία συστημάτων σε μέγεθος που θα χωράνε σε TVs με επιδόσεις κονσολών/gaming PCs σε ανάλογες αναλύσεις. Αν το θέμα του είναι το cross-network play, έχουν γίνει ήδη τα πρώτα βήματα προς τα εκεί από την Microsoft. Μάλλον δε διαβάζει αρκετά GameWorld ο της EA :P
#10 ashbringer (Level 25) 09/05/2016 07:23
Μεγάλες κουβέντες και θεωρίες.Το μέλλον θα δείξει αν σιγα σιγα αποσυρθούν οι κονσόλες.Καλή ιδέα η χρήση των οθονών για ένα σωρό πράγματα αλλά η ιδεά αυτή θα χρειαστεί αρκετά χρόνια μέχρι να πραγματοποιηθεί και είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που θα καθορίσουν το μέλλον του gaming.
#11 +1 the_prophet1987 (Level 22) 09/05/2016 16:50
Δεν είναι κάτι απίθανο.Πιστεύω οτι η βιομηχανία μπορεί στο μέλλον να ακολουθήσει αυτόν το δρόμο.Δεν το θεωρώ σωστό αλλά το πιστεύω.
#12 drakul (Level 16) 09/05/2016 18:10
ακομα η τηλεοραση θα σου φτιαχνει καφε θα μαγειρευει,πλεν ει,σιδερωνει και οτι αλλο γουσταρουμε.και μετα απο αυτο θα σηκωθουν οι μηχανες και θα κυριευσουν τον κοσμο.
Notification