Το Dirt 5 θα περιλαμβάνει τον Troy Baker και τον Nolan North

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
3
Το Dirt 5 θα περιλαμβάνει τον Troy Baker και τον Nolan North

Το Dirt 5 θα περιλαμβάνει τον Troy Baker και τον Nolan North

Οι δυο ηθοποιοί θα είναι αντίπαλοι οδηγοί δανείζοντας τις φωνές τους στο επερχόμενο Racing της Codemasters.

Το Dirt 5, το οποίο ανακοινώθηκε στην παρουσίαση της Microsoft για το Xbox Series X, θα περιλαμβάνει τον Troy Baker και τον Nolan North.

Η Codemasters με μια ανάρτηση στο επίσημο site της, έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες για το campaign της συνέχειας της γνωστής σειράς. Ο Troy Baker που ενσαρκώνει τον Joel στο The Last of Us και ο Nolan North, o Nathan Drake της σειράς Uncharted θα πρωταγωνιστούν στο Dirt 5. Ο πρώτος, υπό την ονομασία Alex Janicek, θα υποδύεται τον μέντορα του χαρακτήρα σας, ενώ ο δεύτερος θα είναι ο Bruno Durand, αντίπαλός σας στο παιχνίδι.

Κάποια στιγμή οι δυο τους θα αντιπαρατεθούν, μέσω αγώνα. Η Codemasters αναφέρει χαρακτηριστικά: ''Το αποτέλεσμα αυτού του επικού αγώνα θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε την παρακαταθήκη σας στο άθλημα''. Το campaign θα σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τη διαδρομή που θα χαράξετε και θα αναπτύσσεται μέσα από πέντε κεφάλαια. Σε κάθε ένα από αυτά θα διαλέγετε τα events στα οποία θα συμμετέχετε. Υπάρχουν 130 διαθέσιμα αγωνίσματα χωρισμένα σε εννιά διαφορετικά Racing types και θα μπορείτε να τρέξετε σε όλα.

Η Γαλλική εταιρεία δημοσίευσε και νέες εικόνες από το Dirt 5. Δυο από το μενού και δυο από αυτοκίνητα που θα συναντήσετε στο παιχνίδι. Θα πρέπει να έχετε υψηλή απόδοση στα αγωνίσματα, για να ξεκλειδώνετε stamps και σε κάθε κεφάλαιο θα πρέπει να συμπληρώνετε ένα συγκεκριμένο αριθμό από αυτά για να έχετε πρόσβαση στο Main Event. Για να προχωρήσετε από το Main Event θα πρέπει να τερματίζετε από την τρίτη θέση και πάνω, ενώ θα ξεκλειδώνετε throwdowns τα οποία είναι one on one αγωνίσματα. Επίσης η Codemasters υπόσχεται την ύπαρξη των επίσημων brands ως χορηγοί, οι οποίοι θα σας δίνουν διάφορα achievements για να επιτύχετε, ενώ έκανε λόγο και για split screen multiplayer στο campaign κατά το οποίο θα αγωνίζεστε ενάντια σε τρεις φίλους σας.

Το Dirt 5 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020 για PC, PS4, Xbox One αλλά και στα PS5 και Xbox Series X, όταν αυτά κυκλοφορήσουν.

Διαβάστε το review του Dirt Rally 2.0.

Διαβάστε για το Dirt 5 εδώ και συζητήστε γι’ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification