E3 2017: Microsoft press conference

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
E3 2017: Microsoft press conference

E3 2017: Microsoft press conference

Xbox One X, Anthem, νέο Ori, Assassin's Creed: Origins και πλήθος από νέα games. [LIVE UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/1/17] Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, έκανε μια σύντομη δήλωση μέσω Twitter για την παρουσία της Microsoft στην έκθεση E3.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι αυτή την περίοδο η Microsoft διερευνά τα games τα οποία θα παρουσιάσει στην E3 2017 και ότι του αρέσει πολύ η λίστα των games που θα παρουσιαστούν. Θυμίζουμε ότι φέτος δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο Halo ή Gears of War, αλλά αναμένεται να ανακοινωθούν νέες σειρές.

Την τιμητική του θα έχει το Project Scorpio, η νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Xbox One της Microsoft, η οποία θα έχει πιο ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά από το PS4 Pro και αναμένεται να τρέχει τα περισσότερα games σε native 4K ανάλυση.

Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξη τύπου:

[UPDATE: 15/2/17] Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η press conference της στην E3 2017 θα διεξαχθεί τα μεσάνυκτα της Κυριακής 11ης Ιουνίου (ώρα Ελλάδας) στο Galen Center του Λος Άντζελες. Μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει να την παρακολουθούμε με την δύση του ήλιου. Κατά την παρουσίαση αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για το νέο Xbox.

[UPDATE 2: 13/5/17 - Χωρίς Halo 6 στην E3 2017] Η Brian Jarrard, Halo Community Manager, δήλωσε ότι στην E3 2017 δεν θα παρουσιαστεί κάποιο Halo 6. Επομένως όσοι περιμένετε κάποιο teaser με πιθανή περίοδο κυκλοφορίας το φθινόπωρο του 2018 δυστυχώς θα πρέπει να αρκεστείτε στα άλλα games της παρουσίασης.

Η 343 Industries αναπτύσσει το Halo 6, αλλά προς το παρόν λαμβάνει υπόψη της το feedback από τους fans της σειράς. Ο Jarrard δήλωσε πάντως ότι θα δούμε κάτι άλλο στην παρουσίαση και αυτό δεν θα είναι το Halo 3 Remaster που φημολογείται, καθώς κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται σε ανάπτυξη.

[UPDATE 3: 6/6/17 - Νέο τρέιλερ] Δείτε το τρέιλερ του Project Scorpio που παρουσίασε η Microsoft.

Απ' ότι φαίνεται, κατά την συνέντευξη τύπου της, η Αμερικάνικη εταιρεία θα δώσει μεγάλη βάση στη νέα της κονσόλα.

[UPDATE 4: 9/6/17 - Διάρκεια συνέντευξης τύπου] Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι η press conference της Microsoft δεν θα κρατήσει τα καθιερωμένα 90 λεπτά. Θα παιχτούν..."καθυστερήσεις"! Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η Microsoft θα έχει πολλά να μας δείξει, μεταξύ αυτών και την νέα της κονσόλα Project Scorpio, επομένως το διάστημα της συνέντευξης τύπου θα είναι μεγαλύτερο. Πέρα απ' την νέα κονσόλα, η Microsoft θα παρουσιάσει πολλά νέα games και ο Spencer έχει πολλούς τίτλους που δεν επιθυμεί να αφήσει  στην απ' έξω.

[UPDATE 5: 11/6/17 - Διάρκεια συνέντευξης τύπου και sequel του Ori and the Blind Forest] Σήμερα τα μεσάνυκτα η συνέντευξη τύπου της Microsoft στην E3 2017, η οποία θα καλυφθεί με live update απ' το GameWorld, αναμένεται να διαρκέσει 97 λεπτά.

Κατά την διάρκειά της θα αποκαλυφθεί, σύμφωνα με φήμες, το sequel του Ori and the Blind Forest. Λέγεται ότι η ονομασία του θα είναι Ori and the Will of the Wisps. Η παρακάτω φωτογραφία διέρρευσε online από το Indiannoob, το οποίο φέρεται να έλαβε Tweet από developer της Moon Studios, ο οποίος κράτησε την ανωνυμία του.

Θυμίζουμε ότι τα μεσάνυκτα της Κυριακής αναμένεται να μάθουμε και το ακριβές όνομα του Project Scorpio. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.gr για να παρακολουθήσετε την συνέντευξη τύπου με live update.

[UPDATE: 12/6/17 - Σύνοψη] Η press conference της Microsoft μόλις ολοκληρώθηκε.

Η Αμερικάνικη εταιρεία παρουσίασε την νέα της κονσόλα η οποία θα φέρει την ονομασία Xbox One X (μέχρι πρότινος ήταν γνωστή ως Project Scorpio). Θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου, θα διαθέτει 6 Teraflops GPU στα 1,172Ghz, 12GB GDDR 5, 326GB/sec memory bandwidth, 4K ανάλυση σε όλα τα games και θα είναι η πιο ισχυρή κονσόλα της αγοράς. Το κόστος της θα ανέρχεται στα 499 ευρώ. Απ' τη μία για έναν μέσο console gamer η τιμή είναι πιο υψηλή απ' τον ανταγωνισμό, απ' την άλλη για κάποιον που διαθέτει απαρχαιωμένο PC σίγουρα θα αποτελέσε δέλεαρ, ειδικά αν διαθέτει 4K τηλεόραση.

Από εκεί και πέρα, την παράσταση έκλεψαν τα games που παρουσιάστηκαν. Καταρχήν στους multiplatform τίτλους πήραμε μια πρώτη γεύση από το Assassin's Creed: Origins που θα διεξάγεται στην Αίγυπτο. Το gameplay του τράβηξε το ενδιαφέρον, καθώς θα ελέγχετε γεράκια για να βλέπετε τον χάρτη γύρω σας, μηχανισμός που χρησιμοποιείται ήδη απ' την Ubisoft στη σειρά Tom Clancy (σ.σ. με τα drones). Θα υπάρχουν RPG στοιχεία στο παιχνίδι, ενώ τα γραφικά του δεν εντυπωσίασαν ιδιαίτερα.

Το Anthem της BioWare εντυπωσίασε καθώς θα αποτελέσει Third-Person Shooter RPG. Προσωπικά το είδα ως μία μείξη Mass Effect και Horizon: Zero Dawn, καθώς διαθέτει real-time gameplay, open world περιβάλλοντα και απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Από εκεί και πέρα στα console exclusives, η Microsoft μας έδειξε το Crackdown 3, το State of Decay 2, το νέο Ori and the Will of the Wisps που εντυπωσίασε με το art style του και την εκπληκτική μουσική του, καθώς και το Super Lucky's Tale. Με το τελευταίο, ίσως η Microsoft προσπαθεί να προσεγγίσει το κοινό των gamers που έχουν συμπάθεια προς games τύπου Conker's Bad Fur Day, καθώς του μοιάζει ιδιαίτερα. Είδαμε ακόμη το πολυαναμενόμενο Sea of Thieves και αρκετά ακόμη indie games.

Με το Xbox One X η Microsoft θα δώσει στην αγορά την καλύτερη δυνατή κονσόλα. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε πως θα αποδεχτούν οι gamers το θέμα τιμής. Σίγουρα θα έχουν να παίξουν μια πολύ μεγάλη γκάμα από games, επομένως θα αναμένουμε την απάντηση της Sony τα ξημερώματα της Τρίτης στις 04:00 για να συγκρίνουμε αντίστοιχα το κάθε lineup.

[LIVE UPDATE] Η συνέντευξη τύπου της Microsoft ξεκινάει. Το Xbox Scorpio φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί πλήρως από την αρχή. Συντονιστείτε στο GameWorld.gr για να βλέπετε όσα συμβαίνουν με live update.

[00:01] Η συνέντευξη τύπου ξεκίνησε με τρέιλερ του Xbox Scorpio και τον Phil Spencer, επικεφαλή του τμήματος Xbox, να ανεβαίνει στο stage για την παρουσίαση.

[00:05] Xbox One X το όνομα της νέας κονσόλας της Microsoft. Θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου. Οκταπύρηνη CPU AMD Jaguar στα 2.3Ghz, 6 Teraflops GPU στα 1,172Ghz, 12GB GDDR 5 RAM, 326GB/sec memory bandwidth, 1ΤΒ σκληρός δίσκος και 4K ανάλυση σε όλα τα games. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της νέας κονσόλας της Microsoft.

[00:12] Παρουσιάστηκε το Forza Motorsport 7 στο Xbox One X από τον Dan Greenawalt και την Shannon McIntosh της Turn 10 Studios. Στην παρουσίαση συμμετείχε και η Verena Mei, επαγγελματίας οδηγός αγώνων, ενώ επί σκηνής παρουσιάστηκε και μία Porsche. Το Forza 7 θα κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου. Παρουσιάστηκε η πίστα του Nurburgring, με δυναμική αλλαγή καιρού. Το παιχνίδι θα έχει 700 αυτοκίνητα.

[00:18] Σήμερα θα παρουσιαστούν 40 games και τα 22 εξ αυτών θα είναι console exclusives, όπως δήλωσε ο Phil Spencer.

[00:19] Παρουσιάστηκε gameplay video από ένα νέο First-Person Shooter, το Metro Exodus. Εμπνευσμένο από τα Metro 2033 και Metro 2035.

[00:25] Παρουσιάστηκαν τρέιλερ και gameplay video του νέου Assassin's Creed: Origins! Θα διεξάγεται όντως στην Αίγυπτο. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν.


Η τοποθεσία όπου θα διαξάγεται το παιχνίδι θα είναι η Αίγυπτος, ενώ επιβεβαιώθηκαν οι φήμες και για τον κεντρικό χαρακτήρα, τον Bayek. Το παιχνίδι θα απαιτεί 8GB RAM και θα έχει RPG στοιχεία. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Assassin's Creed: Origins.

[00:33] Ο Brendan Greene, Creative Director της Bluehole, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του PlayerUnknown's Battlegrounds για το Xbox One. Θα υπάρξει updated 4K έκδοση για το Xbox One X.

[00:35] Ανακοινώθηκε το Deep Rock Galactic, ένα Sandbox game με low poly γραφικά που θα κυκλοφορήσει σε PC και Xbox One.

[00:38] Ανακοινώθηκε το State of Decay 2. Θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2018 και θα είναι console exclusive.

[00:42] Παρουσιάστηκε gameplay video από το The Darwin Project. Ένα MOBA το οποίο σε συνδυασμό με τον σχολιαστή που ανέβηκε επί σκηνής μάλλον προορίζεται για eSports game.

[00:44] Παρουσιάστηκε gameplay trailer του Minecraft για το Xbox One. Για τα 4K γραφικά του Xbox One X μίλησε η Lydia Winters, Brand Director της Mojang. Θα κυκλοφορήσει επίσης και ένα Super Duper Graphics Pack.

[00:48] Ανακοινώθηκε το Dragon Ball FighterZ, το οποίο παρουσιάστηκε μέσω ενός τρέιλερ.

[00:50] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Black Desert Online. Το γνωστό MMORPG το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 αποκλειστικά για το Xbox One. Εκ πρώτης όψεως δείχνει εκπληκτικό με τα 4K γραφικά του.

[00:52] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του The Last Night. Πρόκειται για ένα indie game το οποίο θα κυκλοφορήσει σε PC και Xbox One.

[00:54] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του The Artful Escape. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να αποτελεί ένα Rhythm Platform.

[00:56] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Code Vein της Project Vein. Θα κυκλοφορήσει το 2018. 

[00:57] Παρουσιάστηκε εκτενές gameplay video του Sea of Thieves. Το art style είναι πανέμορφο, με άφθονους χρωματισμούς. Βασίζεται σε low poly γραφικά, συνεπώς στην έκδοση για PC δεν αναμένεται να έχει υψηλές απαιτήσεις. Το gameplay video είχε να κάνει με την εύρεση θησαυρών στη θάλασσα. Οι ωκεανοί θα είναι σχεδιασμένοι με κάθε λεπτομέρεια και θα κρύβουν κινδύνους, όπως θαλάσσια ζώα.

[01:05] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Tacoma της Fullbright. Έρχεται στις 2 Αυγούστου.

[01:06] Παρουσιάστηκε το Super Lucky's Tale, ένα πανέμορφο 3D Platform με χαριτωμένα καρτουνίστικα γραφικά. Θα κυκλοφορήσει σε PC και Xbox One. Ο χαρακτήρας θυμίζει τον Conker από το Conker's Bad Fur Day. Το παιχνίδι αναπτύσσει η Playful Corp και αποτελεί sequel του Lucky's Tale που είχε κυκλοφορήσει από την ίδια εταιρεία τον Μάρτιο του 2016.

[01:08] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Cuphead, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

[01:10] Σειρά είχε το τρέιλερ του Crackdown 3, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις!

[01:12] Παρουσιάστηκε τρέιλερ με ένα πλήθος από multiplatform games. Ορισμένα εξ αυτών είναι indie κυκλοφορίες που μπήκαν σε κυκλοφορία για PC και Xbox One μέσω του ID@Xbox. 

[01:16] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Ashen.

[01:18] Σειρά έχει το πρώτο τρέιλερ του Life is Strange: Before the Storm, το οποίο θα αποτελέσει prequel του παιχνιδιού.

Θα κυκλοφορήσει υπό την μορφή τριών επεισοδίων. Το πρώτο θα έρθει στις 31 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One. Στο Life is Strange: Before the Storm θα συμμετέχει η Chloe Price, η οποία θα πλαισιωθεί από την Rachel Amber. Θα υπάρξει επίσης και επεισόδιο με την Max, αμέσως μετά την κυκλοφορία του Episode 3. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ashly Burch που είχε αναλάβει το voice acting της Chloe, θα συμμετέχει στο παιχνίδι ως σεναριογράφος, ενώ την φωνή της Chloe θα αναλάβει η Rhianna DeVries.

[01:22] Παρουσιάστηκε εκτενές gameplay video του Middle-Earth: Shadow of War. Το Action-Adventure/RPG της Monolith είναι άλλη μια πολυαναμενόμενη παιχνιδάρα. Στο βίντεο απολαύσαμε τους νέους gameplay μηχανισμούς του. Θα μπορείτε μεταξύ άλλων να στρατολογήσετε Orcs προς όφελός σας.

[01:26] Παρουσιάστηκε ένα εκπληκτικό gameplay trailer του Ori and the Will of the Wisps. Τα γραφικά κυρίως στο art style και η μουσική υπόκρουση με το πιάνο ήταν όλα τα λεφτά. Όσοι δεν έχετε παίξει το πρώτο πρέπει οπωσδήποτε να το παίξετε καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα Platform. Οι φήμες για το νέο Ori επιβεβαιώθηκαν.

[01:30] Ο Phil Spencer ανακοίνωσε ότι στο Xbox One compatibility program προστίθενται και τα games του πρώτου Xbox! Αν μη τι άλλο πολύ σημαντική κίνηση από την Microsoft, σε αντίθεση με την Sony, η οποία έχει αρνηθεί κατηγορηματικά την παροχή backwards compatibility στο PS4. Το Crimson Skies: High Road to Revenge θα είναι ένα από τα πρώτα Xbox games που θα δούμε στο πρόγραμμα σε λίγους μήνες.

[01:32] Ανακοινώθηκε ότι τα Gears of War 4, Forza Horizon 3, Killer Instinct, Halo Wars 2, Minecraft, Final Fantasy XV, Resident Evil 7, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands και Rocket League θα έχουν δωρεάν 4K upgrade για όσους αποκτήσουν το Xbox One S. 

[01:33] Το κόστος του Xbox One X θα είναι όντως 499 ευρώ. Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου. Ο Geoff Keighley επιβεβαιώθηκε.

[01:36] Παρουσιάστηκε το πρώτο gameplay video του Anthem της BioWare! Κανονικά αυτό θα έπρεπε να το δούμε στην παρουσίαση της Electronic Arts. Όπως και να 'χει πρόκειται για ένα Action Shooter/RPG που θυμίζει το Mass Effect. Το sci-fi σκηνικό δείχνει εκπληκτικό. Το voice acting θα σας συνοδεύει διαρκώς κατά την διάρκεια της περιπέτειάς σας. Θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018.

[01:40] Η συνέντευξη τύπου της Microsoft στην E3 ολοκληρώθηκε με τρέιλερ διαφόρων games. Η παρουσίαση μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όσον αφορά στα νέα games που είδαμε! Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.gr για να διαβάσετε ξεχωριστές ειδήσεις για όλα τα games.


Δείτε το πρόγραμμα των συνεντεύξεων τύπου
. Συζητήστε για την έκθεση και όσα περιμένετε να δείτε σε αυτό το forum topic. Επισκεφθείτε τον τομέα Ειδήσεις/Events για να δείτε πληροφορίες για όλες τις εκθέσεις.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 30/01/2017 08:57
Έχουμε ακόμα καιρό μέχρι να γίνει η παρουσίαση και νέων τίτλων αλλά και του Project Scorpio.Το σίγουρο είναι ότι θα είναι μια πολύ σημαντική παρουσίαση με αρκετές ενδιαφέρουσες ειδήσεις.
#2 Efane (Level 24) 16/02/2017 14:51
Επικρατεί ένας ενθουσιασμός για το τι εκπλήξεις θα μας έχει η Microsoft αλλά δεν σας κρύβω και έναν προβληματισμό που έχω με τα games. Θα είμαι αισιόδοξος και θα κρατήσω το πρώτο.
#3 Efane (Level 24) 13/05/2017 20:36
ελπίζω να μην αφήσουν στην άκρη τον master chief, θα πέσει τρελό κράξιμο...ξανά.
#4 ashbringer (Level 25) 14/05/2017 10:16
Οι φανς του Ηalo θα περιμένουν για κάποια ανακοίνωση του έκτου μέρους της σειράς σε κάποιο μελλοντικό event.
#5 Thodoris98 (Level 7) 06/06/2017 23:08
Ότι και να πεις είναι λίγο. Το μόνο που έχω να πω εγώ είναι ότι έχει να γινεί χαμός. Έχουν να ανακοινωθούν τόσα πολλά πραγμάτα που θα ανακοινωθούν και πράγματα που δεν το περιμένουμε!
#6 ashbringer (Level 25) 07/06/2017 10:02
Δείξτε μας τίτλους για το Project Scorpio αλλιώς δεν έχει νόημα.
#7 +1 nikcxron. (Level 3) 09/06/2017 01:51
Αφού δεν έχω λεφτά... Γιατί ακόμα ελπίζω? Χαχαχαααχα
#8 kirgas (Level 9) 10/06/2017 19:45
Περιμένω έναν ολόκληρο χρόνο για αυτήν την συνέντευξη τύπου κι η Μ πήγε και την έβαλε 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας... Χαλάλι θα πιώ αρκετό καφέ και θα ξενυχτήσω... Να δω πως θα ξυπνήσω στις 5 να πάω για δουλειά!
#9 Dovahkiin (Level 22) 11/06/2017 17:43
Καινούριο Ori?! Αυτά είναι! :D Δεν το χάνω, κι ας πρέπει να ξυπνήσω κατά τις 6 το πρωί. :P
#10 Miatakias (Level 16) 11/06/2017 18:56
Forza Motorsport 7 θα δειξουν? αυτο με καιει εμενα..
#11 Efane (Level 24) 11/06/2017 20:35
Διαμάντια σαν το Ori βάζουν κάτω 3Α τίτλους. Εύχομαι να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό και να μας εντυπωσιάσουν με το sequel.
#12 ashbringer (Level 25) 12/06/2017 08:57
Η συνέχεια του Ori and the Blind Forest ήταν για μένα απο τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις.
#13 lefteris58 (Level 5) 12/06/2017 21:48
Ξεχώρισα τα Forza Motorsport 7, State of Decay 2, The Last Night, Ashen, Ori and the Will of the Wisps και Anthem. Πολύ όμορφα παιχνίδια.
#14 Adam_Pap (Level 18) 13/06/2017 23:18
Metrooooooooooo oooooooooo!!!!Α λλα κ το PlayerUnknown's Battlegrounds δεν φαινεται ασχημο!!!
#15 Mystique (Level 23) 18/06/2017 23:20
Project Scorpio και Anthem πακετο στα 500 αν πετυχω το πηρα. Μενει να βρω και μια καλη 4k τηλεοραση τωρα και αρχιζει το σοβαρο gaming.
#16 Blood King (Level 25) 19/06/2017 00:50
Ενδιαφέροντα τα exclusives και ακόμα σπουδαιότερα τα multi - platform αριστουργήματα σαν το Anthem. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για εμένα είναι το ενδεχόμενο να μετατραπεί το Xbox One X σε PC με τα απαραίτητα περιφερειακά και πιθανή συμβατότητα με όλα τα PC games, αν το κατάφερναν θα ήταν το καλύτερο δώρο σε μας τους gamers.
Notification