Discord: Εφαρμογή επικοινωνίας για gamers

21 Apr 2023 01:35 #270760 by Aνέστης Αδαμίδης
Προσωπικά είμαι ενάντιος στο συγκεκριμένο. Η εφαρμογή αυτή είχε δημιουργηθεί με προσανατολισμό τις ανάγκες των gamers αρχικά. Τώρα να αρχίσουν να δίνουν φωνητικά μηνύματα σαν το ΦΒ και το ινστα, μου φαίνεται λίγο παράδοξο. Ότι τι θα πεις; "Έλα ρε, σε έψαχνα να παίξουμε κάνα γύρο στο CoD, που είσαι;"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 May 2023 11:53 #271008 by Nikos Georgopoulos
Τα usernames στο Discord δεν θα έχουν 4ψήφιους αριθμούς από φέτος




Όποιος προλάβει και κατοχυρώσει usernames.

Το Discord θα αφαιρέσει τους 4ψήφους αριθμούς από τα usernames και πλέον θα μπορούμε να κατοχυρώσουμε ένα ξεχωριστό username, το handle δηλαδή που εισήγαγε φέτος και το YouTube (με @ μπροστά από το όνομα).

Αυτό δήλωσε ο Stanislav Vishnevskiy, συνιδρυτής του Discord, μέσω blog post . Οι αλλαγές γίνονται γιατί το Discord θέλει να το κάνει ευκολότερο για όλους μας το να μπορούμε να ψάξουμε για έναν φίλο μας, μιας και τα τωρινά usernames είναι πολύ περίπλοκα.

Η αλλαγή θα γίνει σε μερικούς μήνες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jan 2024 21:02 #274622 by Nikos Georgopoulos
Το Discord απέλυσε 170 εργαζόμενους




Το 17% του προσωπικού του.

Μετά την ανακοίνωση απόλυσης 500 εργαζομένων από το Twitch αυτή την εβδομάδα, σειρά πήρε το Discord που απέλυσε 170 εργαζόμενους, αριθμός που ισοδυναμεί με το 17% του προσωπικού της εταιρείας.

Ο CEO του Discord Jason Citron είπε στους υπαλλήλους του ότι η απόφαση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της υπερβολικής επέκτασης της εταιρείας το 2020, όταν προσέλαβε πολλά άτομα.

Η απόφαση λήφθηκε αφού έγινε «ολοένα και πιο ξεκάθαρο» ότι η εταιρεία χρειαζόταν «να επεκτείνει την εστίασή της» και «να φέρει περισσότερη ευελιξία στον οργανισμό», όπως λέει η ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρει το The Verge, η εταιρεία Citron έκανε την ανακοίνωση σήμερα σε μια συνάντηση των εργαζομένων, καθώς και σε ένα εσωτερικό email. Από το 2020, η εταιρεία έχει γίνει πέντε φορές μεγαλύτερη, ωστόσο το The Verge δηλώνει ότι η εταιρεία «δεν είναι ακόμη κερδοφόρα και εξακολουθεί να προσπαθεί να αναζωογονήσει την ανάπτυξη των χρηστών μετά από ένα κύμα νέων χρηστών που ήρθαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Αυτός ο γύρος απολύσεων θα επηρεάσει κάθε τμήμα της εταιρείας και είναι ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα. Είναι επίσης ο δεύτερος γύρος απολύσεων σε λιγότερο από μισό χρόνο, καθώς η Discord άφησε να φύγει το 4% του προσωπικού της μόλις τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με το The Verge, η Discord δεν είναι ακόμη σε δύσκολη θέση, καθώς έχει περισσότερα από 700 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά στον ισολογισμό της. Η εταιρεία φέρεται να σκέφτεται να εισέλθει στο χρηματιστήριο μετά την απόρριψη μιας προσφοράς εξαγοράς 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Microsoft το 2021.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Mar 2024 07:28 #275321 by Nikos Georgopoulos
Developers θα μπορούν να φτιάχνουν games που θα παίζονται στο Discord




Μέσω των Activities, από τις 18 Μαρτίου και μετά.

Το Discord θα δίνει tools σε developers για να φτιάχνουν games που θα μπορούν να παιχτούν στα Activities .

Τα Activities ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2023 και ως τώρα είχε έναν μικρό αριθμό από games και διαδραστικές εμπειρίες, συνολικά 19. Εκπρόσωπος του Discord δήλωσε: "Θέλουμε το Discord να γίνει καλύτερο μέρος για να τα κάνουν όλα οι developers: να δημιουργούν, να μοιράζονται, να ανακαλύπτονται και να έχουν κέρδος από την δουλειά τους. Θέλουμε το Discord να είναι το μέρος που το app σας ξεκινάει, βρίσκει ένα σπίτι στις κοινότητες ανθρώπων ολόκληρου του κόσμου και μπορεί να μοιραστεί μεταξύ φίλων. Αν θέλετε να δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε, ήδη μπορείτε. Μπείτε σε ένα Voice Channel και χρησιμοποιείστε το Rocked Button για να δείτε τα σημερινά διαθέσιμα Activities."



Τα tools θα γίνουν διαθέσιμα για τους developers από τις 18 Μαρτίου και μετά.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2024 00:04 - 18 Mar 2024 00:05 #275350 by Απόστολος Μητσακούλης
Έχει κάποια παιχνίδια απο ότι είδα σήμερα. Πρέπει να μπαίνουμε στο voice chat και να πατάμε activities. Έχω φτιάξει ήδη δικό μου bot. Θα δώ αργότερα αν μπορώ να του προσθέσω κανα παιχνιδάκι. Πλάκα θα έχει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification