Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PS4: Capture video & Sharing

25 Mar 2018 23:11 - 25 Mar 2018 23:12 #213707 by Μάνος Γρυπάρης


Το PS4 έχει ένα σύστημα με το οποίο μπορείτε να καταγράψετε gameplay videos και να τα κάνετε share σε social media ή να τα αποθηκεύσετε σε USB stick για χρήση στο PC σας (και αντίστοιχα να τα μοντάρετε με το Adobe Premiere Pro για να τα ανεβάσετε όπως θέλετε στο YouTube).

Τα πρώτα χρόνια το PS4 επέτρεπε καταγραφή βίντεο έως 15 λεπτά, μέσα στα οποία θα έπρεπε να είχατε πατήσει το Share button! Αν το ξεχνούσατε τότε απλά θα κατέγραφε τα τελευταία 15 λεπτά και τα παλιότερα θα χάνονταν. Στη συνέχεια από το 2016 και έπειτα ξεκλειδώθηκε το όριο των 60 λεπτών.

Για να ενεργοποιήσετε το όριο των 60 λεπτών κάντε το εξής:
Πηγαίντε στο μενού:
Settings/Sharing and Broadcasts/Video Clip settings και στο "Length of Video Clip" επιλέγετε το "60 minutes".

Μετά τα πρόσφατα Firmware updates υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή για 30 και 60 λεπτά, αλλά θα πρέπει πρώτα να την επιλέξετε.

Πως θα καταγράψετε βίντεο
1)Ανοίξτε το παιχνίδι και παίξτε. Αφού παίξετε τότε πατήστε το Share button στο χειριστήριο. Θα εμφανιστεί ένα μενού.
2)Περιμένετε κάποια δευτερόλεπτα να εμφανιστεί το "Save video clip" και όταν εμφανιστεί πατήστε το. Προσοχή ώστε να μην ξαναπατήσετε το Share Button και βγείτε γιατί διαφορετικά ότι έχετε παίξει θα χαθεί. Επίσης έχετε το νου σας στην ώρα και μην περάσετε την μία ώρα gameplay γιατί οτιδήποτε προηγήθηκε πέρα από την μία ώρα θα χαθεί (σ.σ.: εννοείται ότι θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε την καταγραφή 60 λεπτών, διαφορετικά η default είναι 15 λεπτά).
3)Από το μενού "System/Storage/Capture Gallery" πηγαίντε στο μενού του παιχνιδιού σας και μετά στα Videos και σώστε το βίντεο σε USB stick. Προτείνουμε τουλάχιστον USB stick 3.0 ή card reader, γιατί τα USB stick 2.0 αργούν πολύ να αντιγράψουν τα αρχεία. Προσοχή: Αν σας κολλήσει η αντιγραφή τότε κάντε μεταφορά των αρχείων στο PC σας και μετά από το USB stick, μέσα από το PC, σβήστε τελείως όλο τον φάκελο PS4. Ύστερα θα δουλέψει κανονικά.

Καλές καταγραφές και καλό edit! :)

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2018 17:58 #213734 by hercmour
Η 1080 ανάλυση είναι μόνο για το pro???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2018 07:17 #214987 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, σε απλό PS4 η καταγραφή γίνεται σε 720p.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Sep 2018 01:32 - 03 Sep 2018 01:34 #218744 by Blood Prince

Manos wrote: 3)Από το μενού "System/Storage/Capture Gallery" πηγαίντε στο μενού του παιχνιδιού σας και μετά στα Videos και σώστε το βίντεο σε USB stick. Προτείνουμε τουλάχιστον USB stick 3.0 ή card reader, γιατί τα USB stick 2.0 αργούν πολύ να αντιγράψουν τα αρχεία. Προσοχή: Αν σας κολλήσει η αντιγραφή τότε κάντε μεταφορά των αρχείων στο PC σας και μετά από το USB stick, μέσα από το PC, σβήστε τελείως όλο τον φάκελο PS4. Ύστερα θα δουλέψει κανονικά.


Η μόνη απορία που είχα είναι πως μπορώ να μεταφέρω τα screenshot και τα video από το PS4 στο PC.Από ότι κατάλαβα γίνεται με το USB Stick.Εγώ έχω USB 3.0 16 GB οπότε δεν πιστεύω να έχω θέμα.Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification