Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Far Cry 6

09 Jun 2020 19:10 #235310 by Μάνος Γρυπάρης
Σύμφωνα με το GameReactor, η Ubisoft θα ανακοινώσει το Far Cry 6 τον Ιούλιο, στο Ubisoft Forward στις 12 Ιουλίου.

Επίσης, πηγές του site αναφέρουν ότι το παιχνίδι θα έχει εξωτικό σκηνικό, σημείο δηλαδή όπου διεξήχθησαν τα περισσότερα Far Cry κι ότι θα κυκλοφορήσει πριν τον Μάρτιο του 2021.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2020 21:48 #235313 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Far Cry 6
Το σκηνικό στα Far Cry 3 Blood Dragon (βέβαια είναι standalone expansion) και Far Cry 5 δεν θα το έλεγα εξοχικό.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jul 2020 18:41 #236209 by Βάσια Κούκια
Replied by Βάσια Κούκια on topic Far Cry 6
Ο ηθοποιός των Better Call Saul και Breaking Bad Giancarlo Esposito θα παίξει μάλλον στο νέο FPS

Σύμφωνα με φήμη από το Gamereactor ο ηθοποιός Giancarlo Esposito, γνωστός από τους ρόλους του στο Breaking Bad και Better Call Saul θα παίξει κάποιο ρόλο στο Far Cry 6.
To Far Cry 6 ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως σύμφωνα πάλι με φήμες η αποκάλυψή του θα γίνει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης Ubisoft Forward αυτό το μήνα. Βέβαια ο Esposito άφησε να διαρρεύσει ότι δουλεύει αυτή τη στιγμή σε ένα νέο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με το Collider.
Ο ηθοποιός δήλωσε ότι αυτή η δουλειά τον έβαλε σε "νέο στυλ υποκριτικής". Επίσης είπε τα εξής: "Αυτό το βιντεοπαιχνίδι που έκανα, το οποίο θα είναι τεράστιο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα."
Υπάρχει μία πολύ καλή πιθανότητα ο Esposito να είναι ο μεγάλος κακός στην νέα υποτιθέμενη κυκλοφορία. Αν αυτό ισχύει, θα είναι ο δεύτερος ηθοποιός των Breaking Bad και Better Call Saul που θα έχει πρωταγωνιστήσει ως κακός στη σειρά Far Cry. Ο πρώτος ήταν ο Michael Mando που ενσάρκωσε τον Vass στο Far Cry 3.

Αν η φήμη αληθεύει πιστεύω θα έχουμε πάλι μία εξαιρετική ερμηνεία. Για μένα ο Vass είναι ο καλύτερος χαρακτήρας από όλα τα Far Cry, οπότε περιμένω από έναν καλύτερο ηθοποιό μία απίστευη ενσάρκωση χαρακτήρα, αρκεί να είναι καλογραμμένος.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jul 2020 16:39 #236475 by Τάσος Μαναριώτης
To Playstation Store του Hong Kong έβαλε στην λίστα του το Far Cry 6το οποίο έχει κατεβάσει από τότε αλλά έδωσε αρκετές πληροφορίες, όπως το cover art του παιχνιδιού. Επίσης επαληθεύτηκε η συμμετοχή του ηθοποιού Giancarlo Esposito ως βασικού κακού και φαίνεται το παιχνίδι να διαδραματίζεται σε μια φανταστική εκδοχή της Κούβας.



Συγκεκριμένα στο PS Store αναφερόταν ότι θα λάβει χώρα στην περιοχή της Yara και οι παίκτες θα πάρουν τον ρόλο του Dani Rojas ενός πολεμιστή για την ελευθερία ενώ ο χαρακτήρας του Esposito θα ονομάζεται Anton Castillo, δικτάτορας στην Yara, που μαζί με τον γιό του Diego προσπαθεί να δυναμώσει τον κλοιό της Yara και έτσι προκαλεί μια εξέγερση. Άλλη μια σημαντική πληροφορία είναι πως στο leak μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας. Αν και αυτή μπορεί να αλλάξει, η ημερομηνία που αναφερόταν ήταν 18 Φεβρουαρίου 2021 και μαζί έγραφε ότι οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν upgrade από PS4 σε PS5 αποδεικνύοντας έτσι ότι θα κυκλοφορήσει και για την επόμενη γενιά. Όλα αυτά ενδέχεται να αλλάξουν μέχρι να δοθεί επίσημη ανακοίνωση από την Ubisoft

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jul 2020 02:43 #236535 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Far Cry 6
Far Cry 6
Ο γιος του μονάρχη.


Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα το Far Cry 6, για το οποίο παρουσίασε και το πρώτο τρέιλερ.

Στο βίντεο, ένας αυταρχικός μονάρχης χώρας Λατινικής Αμερικής με το όνομα Castillo, δέχεται επανάσταση από τον λαό του. Έτσι, εκπαιδεύει τον γιο του Diego να σκοτώνει τους επαναστάτες, δίνοντάς του μία χειροβομβίδα. Το τρέιλερ σταματάει όταν το παιδί του είναι έτοιμο να την χρησιμοποιήσει.


Στο World Premiere trailer συμμετέχει ο Gus από το Breaking Bad και το motion capturing είναι αψεγάδιαστο.


Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2021 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jul 2020 16:28 #236583 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Far Cry 6
Φήμη: Ο γιος του μονάρχη στο Far Cry 6 είναι ο Vaas
Με αφορμή την χθεσινή αποκάλυψη.


Στο livestream από την Ubisoft, είδαμε ότι ο γιος του προέδρου της Λατινικής χώρας έχει αρκετές ομοιότητες με τον Vaas.

Στο Far Cry 6 βλέπουμε τον Giancarlo Esposito στον ρόλο του κυβερνήτη ενός τροπικού παράδεισου.

Στα περισσότερα Far Cry έχουμε το ίδιο σκηνικό πάνω κάτω, με την εξαίρεση του Primal, ωστόσο ξέρουμε ότι κάθε νέο Far Cry δεν συνδέεται με το προηγούμενο, αυτό ίσως να αλλάξει με το Far Cry 6. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετές φήμες ότι το Far Cry 6 πρόκειται για prequel του δημοφιλούς Far Cry 3, με χρήστες από όλο τον κόσμο να επισημαίνουν μερικές λεπτομέρειες του ποστερ που υποδηλώνει την επιστροφή του Vaas.

Οι “αποδείξεις” όσον αφορά την επιστροφή του Vaas δεν είναι και τόσο ισχυρές, ωστόσο μερικές από αυτές είναι οι παρακάτω:

Το παιδί που απεικονίζεται στο ποστερ είναι ο Diego, γιός του Anton Castillo (Giancarlo Esposito), ο οποίος διοικεί το νησί του Yara. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού: “Ο Castillo προσπαθεί να επαναφέρει το έθνος του στις παλιές του δόξες, με τον γιό του, Diego, να ακολουθεί τα αιματοβαμμένα βήματά του”. Επίσης, το σκίσιμο στο φρύδι χαρακτηρίζει και τον Vaas και τον Diego. Είναι μια αρχή, αλλά όχι κάποιο αδιάσειστο στοιχείο.


Αρχικά, ο Vaas έχει backstory και αναφέρεται ότι γεννήθηκε στα Rook Islands το 1985. Δεν ξέρουμε ωστόσο αν κάποια στιγμή έφυγε από τα Rook Islands για να μείνει με τον πατέρα του ή κάτι τέτοιο. Ένα πιο ισχνό στοιχείο είναι πάλι η επίσημη περιγραφή του Far Cry 6, που χαρακτηρίζει το νησί του Yara ως “ένας τροπικός παράδεισος παγωμένος στον χρόνο”. Η λέξη “χρόνος” είναι το κλειδί αυτής της πρότασης, κάτι που δείχνει την σημαντικότητα των χρονικών περιόδων και το γεγονός ότι το Far Cry 6 ίσως διαδραματίζεται στο παρελθόν, όταν ο Vaas ήταν μικρός.

Το τελευταίο ίσως στοιχείο, είναι ότι ο Esposito και ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Vaas, Michael Mando, δουλεύουν μαζί στην τηλεοπτική σειρά Better Call Saul. Ακόμα, ο Mando είχε απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις από fans στο Reddit πριν από δύο μήνες και αναφερόμενος στον Vaas δήλωσε τα εξής: “Ο Vaas είναι το spirit animal μου, η συμμετοχή μου στην δημιουργία αυτού του χαρακτήρα είναι κάτι το οποίο θα θυμάμαι για πάντα. Πολλοί ακόμα με αναγνωρίζουν ως Vaas και ακόμα νιώθω την αγάπη των fans για αυτό τον χαρακτήρα, και αυτό με χαροποιεί. Ποιος ξέρει…. ίσως να τον υποδυθώ πάλι πολύ σύντομα; Σας ευχαριστώ που με παρακολουθήσατε.”

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2021 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jul 2020 16:32 #236585 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Far Cry 6
Στο Far Cry 6 θα προσλαμβάνετε σκύλο
Θα ονομάζεται Chorizo και θα έχει βοηθητικές ρόδες.


Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Far Cry 6 από την Ubisoft, την προσοχή των θεατών τράβηξε ένας περίεργος ήρωας.

Μπορεί ο επιβλητικός Giancarlo Esposito να είναι ο κύριος κακός, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο Chorizo, ο σκύλος λουκάνικο. Το μικρό αυτό ντατσχουντ μπορεί να μην φαίνεται επιβλητικό και το γεγονός ότι έχει αναπηρικά ροδάκια δεν τον κάνουν ιδιαίτερα απειλητικό, ωστόσο στο τρέιλερ περιγράφεται ως ένα “χαριτωμένο σκυλί λουκάνικο, το οποίο είναι τόσο γλυκό όσο και θανατηφόρο.”

Στο Far Cry 6 θα παίζετε ως ο Dani Rojas, ένας κάτοικος της Yara που πολεμάει το πιεστικό διδακτορικό καθεστώς. Με τον Chorizo στο πλάι σας είναι σίγουρο ότι η απελευθέρωση είναι ένα βήμα πιο κοντά.

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2021 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jul 2020 16:39 #236589 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Far Cry 6
Far Cry 6
Ο Anton θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο συγκριτικά με προηγούμενους ανταγωνιστές.


Αν υπάρχει κάτι που να συνδέει τους κακούς του Far Cry, είναι ότι είναι πολύ επιβλητικοί, αλλά εξαφανίζονται για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Η Ubisoft αποφάσισε να αποκαλύψει το Far Cry 6 με παρόμοιο τρόπο με τα υπόλοιπα. Με ένα μικρό cinematic που συστήνει στον κόσμο τον κύριο ανταγωνιστή. Αυτή την φορά τον ρόλο του κακού έχει ο Anton Castillo, τον οποίον υποδύεται ο Giancarlo Esposito. Οι fans ωστόσο έχουν συνηθίσει ο κακός να αγνοείται για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και αναρωτιούνται αν θα γίνει και εδώ το ίδιο.

Με το Far Cry 6, φαίνεται πως η Ubisoft θέλει να αλλάξει αυτή την άποψη που έχουν οι fans. Σύμφωνα με τον narrative director Navid Khavari, υπάρχει μια δυναμική μεταξύ των Anton, Danny και Diego, που θα είναι το κέντρο της αφήγησης. Ο Khavari δήλωσε ότι: “Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για εμάς, από άποψη αφηγηματικής, και δεν θα πω πολλά για αυτό, όμως μπορώ να πω ότι το τρίγωνο Anton, Danny, Diego θα είναι κάτι σαν την αγία τριάδα και η ιστορία θα βασίζεται σε αυτούς.”

Ο Khavari συνέχισε: “Επομένως, το σημαντικό για εμάς δεν ήταν μόνο να δείτε απλά τον Anton, αλλά να δείτε και τα πράγματα από την δικιά του οπτική, όπως και να δείτε την έντονη αντίθεση που θα βιώσετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού”. Ο Khavari πρόσθεσε ότι ο Esposito θα διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στην ιστορία του Far Cry 6, όπως και ο γιός του, Diego. Στο ρόλο του El Presidente είναι ο Giancarlo Esposito (Gus Fring στο Breaking Bad).

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2021 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jul 2020 18:34 #236594 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Η Collector' s Edition θα περιλαμβάνει μια ρέπλικα ενός flamethrower.


To Far Cry 6 μαζί με το AC: Valhalla ήταν τα σημαντικότερα franchises που έδειξε η Ubisoft στο Forward Event.

To νέο installment του γνωστού FPS εκτός από τις βασικές εκδόσεις, θα έχει και μια Collector’s Edition η οποία θα περιλαμβάνει μια ρέπλικα ενός flamethrower 72 εκατοστών. Προφανώς δεν θα εκτοξεύει φωτιές αλλά συνεχίζει την παράδοση των αντίστοιχων συλλεκτικών εκδόσεων των προηγούμενων games. Εξάλλου ως pre-order bonus θα λάβετε και ένα Libertad skin για το τετράποδο σύντροφό σας στην νέα περιπέτεια.

Στην φωτογραφία που συνοδεύει την Collector’s Edition, φαίνεται πάνω δεξιά η ύπαρξη τριών DLCs που θα κυκλοφορήσουν μετά από το βασικό παιχνίδι και θα έχετε τη δυνατότητα να τα αποκτήσετε μέσω season pass. Επίσης θα η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει μια συλλεκτική θήκη, ένα artbook, δέκα αυτοκόλλητα, ένα αποκλειστικό steelbook, το soundtrack του Far Cry 6, ένα μπρελόκ chorizo και ένα χάρτη του νησιού Yara. H Ubisoft θα συμπεριλάβει και οδηγίες για την συναρμολόγηση του flamethrower όπως και ένα stand για να το καμαρώνετε.

H Collector’s Edition θα κοστίζει 175.49 ευρώ.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jul 2020 01:23 #236667 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Far Cry 6
Far Cry 6
Η περιοχή της Yara βασίζεται στην Κούβα.


Πολλά άτομα βλέποντας το trailer του Far Cry 6 σκέφτηκαν ότι η περιοχή θυμίζει την Κούβα και ο υπεύθυνος αφήγησης Navid Khavari το επιβεβαιώνει σε ένα blog της Ubisoft.

Συγκεκριμένα ο Khavari αναφέρει: “Θέλαμε να πούμε μια ιστορία για επανάσταση και όταν αναφέρεις επανάσταση μιλάς για αντάρτικο πόλεμο. Και όταν μιλάς για αντάρτικο πόλεμο, πας στην Κούβα. Ήμασταν τυχεροί που μπορέσαμε να πετάξουμε ως την Κούβα. Πέρασα περίπου ένα μήνα εκεί εξερευνώντας το νησί. Γνωρίσαμε υπέροχους ανθρώπους, είδαμε την μουσική και την κουλτούρα τους και συναντήσαμε και πραγματικούς πρώην αντάρτες. Και αυτό ήταν το αρχικό σημείο, γιατί στο νησί της Yara, δεν θέλαμε μόνο να πούμε την ιστορία για ένα μοντέρνο αντάρτικο πόλεμο αλλά την ιστορία ενός νησιού παγωμένο στον χρόνο, σαν μια ζωντανή καρτ ποστάλ από τα 60 που οι παίκτες μπορούν να ζήσουν”.

H Κούβα και κατά συνέπεια η νήσος της Yara έχει παλιά οχήματα και όπλα που την κάνουν να φαίνεται σαν μια άλλη εποχή λόγω των απαγορεύσεων στο εμπόριο.

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2021 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification