Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Destiny 2

28 Aug 2019 10:31 #226429 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Destiny 2
Τι πρέπει να κάνω για να μου κάνει drop τα όπλα "Niflheim frost" scout riffle & "The frigid jackal" sniper rifle.

Το ξέρω ότι πρέπει να κάνω κάτι στον mars πλανήτη αλλά δεν ξέρω τι.
Έχω δοκιμάσει να κάνω rank up στην Anna bray αλλά ποτέ δεν μου έχει ρίξει κανένα από τα δυο παραπάνω όπλα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2019 19:16 #226692 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Destiny 2
Tο Destiny 2 έγινε free-to-play
H νέα έκδοση του παιχνιδιού φέρνει πολλές αλλαγές στο PvP mode.


H νέα έκδοση του παιχνιδιού, Destiny 2: New Light, θα φέρει πολλές αλλαγές μέσω της επερχόμενης δωρεάν έκδοσης του.

Κάποιες από τις αλλαγές αυτές επισημοποιήθηκαν από τον Luke Smith, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού. Έτσι, σύμφωνα με διαρροές πληροφοριών από τον ίδιο τον game director του παιχνιδιού. Στο πλήρες κείμενο του, αναφέρει αρκετές λεπτομέρειες για τις νέες αλλαγές, ωστόσο την προσοχή τραβούν οι αλλαγές στο PvP mode. Συγκεκριμένα ο games director δήλωσε:

" Δεν έχουμε κυκλοφορήσει ακόμα μια μόνιμη έκδοση παρόμοιων PvP mode, πέρα από κάποια trials και στο Destiny 1. Κάναμε πολλές αλλαγές, όμως δεν έχουν να δηλώσουμε κάτι παραπάνω καθώς δεν έχουμε επιτύχει τις ποιοτικές βελτιώσεις που χρειάζονται."

Έτσι μέσω μιας λίστας ο Smith ανακοίνωσε τις εξής αλλαγές:

" -Έχουμε καταργήσει τα Quickplay και Competitive modes. Στην θέση τους προσθέσαμε το Classic Mix, στο οποίο περιέχονται τα Control, Clash και Supremacy modes.
- Το Competitive mode αντικαταστάθηκε με ένα 3v3 Survival mode.
- Προσθέσαμε και ένα Solo Survival mode που σας εξασφαλίζει Glory points.
- Επίσης θεωρούμε ότι ένα 6v6 mode μπορεί να βάλει τους νέους παίκτες στο κλίμα του παιχνιδιού, λίγο πιο ομαλά.
- Τα 6v6 και 4v4 modes θα αλλάζουν σε Clash, Supremacy, Mayhem, Lockdown και Countdown.
- Προσθέσαμε 6v6 και 4v4 εβδομαδιαία events.
- Επιπλέον αλλάζει και το matchmaking, καθώς με την νέα έκδοση θα εισέλθουν αρκετοί νέοι παίκτες που δεν θα έχουν την απαιτουμένη εμπειρία να παίξουν με άλλους χρηστές. "

Αυτές αποτελούν ίσως και τις σημαντικότερες αλλαγές που αναφέρει ο game director. Η free-to-play έκδοση του Destiny 2 κυκλοφορεί 1η Οκτωβρίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2019 17:02 #227519 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Destiny 2
Βρέθηκε easter egg του Destiny 2 που σχετίζεται με τη NASA
Ευχάριστη έκπληξη για τους κατόχους του Shadowkeep.


Το φεγγάρι του Destiny 2 περιλαμβάνει easter egg που σχετίζεται με την NASA.

Οι παίκτες του δημοφιλούς τίτλου της Bungie μπορούν πλέον να πλησιάσουν της σεληνιακή επιφάνεια εντός του παιχνιδιού και αυτό τους οδήγησε στο να ανακαλύψουν μία ενδιαφέρουσα πινελιά. Ο νότιος πόλος του φεγγαριού είναι η τοποθεσία στην οποία θα βρείτε το LunaH-Map αν παίξετε το Shadowkeep expansion του Destiny 2.

Ο Art Lead Director του παιχνιδιού, Rob Adams, δήλωσε για αυτό: “Όπως γνωρίζουμε το διαστημόπλοιο LunaH-Map θα φτάσει στην σελήνη στο τέλος της αποστολής του. Μένοντας σιωπηλό για αιώνες, ό,τι έμεινε από αυτό θα βρίσκεται ακόμα εκεί για να ανακαλυφθεί από τους Guardians. Όσοι εξερευνήσουν το φεγγάρι θα έχουν την ευκαιρία να αντικρίσουν τα περίεργα κομμάτια της pre-Golden εποχής της εξερεύνησης των ανθρώπων”.

Αν το βρείτε θα λάβετε ένα emblem βασισμένο στο λογότυπο του LunaH-Map. Η Bungie δεν διευκρίνισε το που ακριβώς βρίσκεται ο δορυφόρος που συγκρούστηκε, ωστόσο είναι μερικώς εκτεθειμένος και εύκολος να εντοπιστεί.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2019 20:10 #227554 by Βασίλης Κτενίδης
Λίστα με τα games που θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες των speedrunners στο Awesome Games Done Quick για τον Ιανουάριο του επόμενου έτους κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει ένα σύνολο παιχνιδιών για PC. Μια εκ των ομάδων θα αναλάβει το Last Wish του Destiny 2, κάτι το οποίο μοιάζει πολύ ενδιαφέρον. Η ταχεία εκκίνηση ενός παιχνιδιού ζωντανής εξυπηρέτησης εμφανίζει επίσης μια ενδιαφέρουσα πρόκληση, με την ελπίδα ότι το Destiny 2 δεν θα αλλάξει με κάποιο patch από τώρα μέχρι τον Ιανουάριο με τρόπο που να ακυρώνει εντελώς τον προγραμματισμό της.

Υπάρχουν επίσης 45 λεπτά Nosferatu speedrun του Vampire: The Masquerade-Bloodlines, το οποίο πιθανότατα θα περιλαμβάνει την απομνημόνευση όλων των υπονόμων, καθώς τα βαμπίρ Nosferatu είναι τόσο παραμορφωμένα που δεν μπορούν καν να εμφανιστούν στο δρόμο χωρίς να ξεκινήσει το κυνήγι. Ένα speedrun των mainline παιχνιδιών Fallout (συμπεριλαμβανομένου του New Vegas) θα ολοκληρώσει τα προ-πυρηνικά RPGs σε 2.05 και ενας All Beads / Memories Race του Sekiro στο 1.40.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2019 22:22 #227593 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Destiny 2
Awesome Games Done Quick 2020
Speedruns φιλανθρωπίας με πολύ ενδιαφέρον.


Λίστα με τα games που θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες των speedrunners στο Awesome Games Done Quick για τον Ιανουάριο του επόμενου έτους κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει ένα σύνολο παιχνιδιών για PC. Μια εκ των ομάδων θα αναλάβει το Last Wish του Destiny 2, κάτι το οποίο μοιάζει πολύ ενδιαφέρον. Η ταχεία εκκίνηση ενός παιχνιδιού ζωντανής εξυπηρέτησης εμφανίζει επίσης μια ενδιαφέρουσα πρόκληση, με την ελπίδα βέβαια ότι το Destiny 2 δεν θα αλλάξει με κάποιο patch από τώρα μέχρι τον Ιανουάριο με τρόπο που να ακυρώνει εντελώς τον προγραμματισμό της.

Υπάρχουν επίσης 45 λεπτά Nosferatu speedrun του Vampire: The Masquerade-Bloodlines, το οποίο πιθανότατα θα περιλαμβάνει την απομνημόνευση όλων των υπονόμων, καθώς τα βαμπίρ Nosferatu είναι τόσο παραμορφωμένα που δεν μπορούν καν να εμφανιστούν στο δρόμο χωρίς να ξεκινήσει το κυνήγι. Ένα speedrun των βασικών παιχνιδιών Fallout (συμπεριλαμβανομένου του New Vegas) θα ολοκληρώσει τα προ-πυρηνικά RPGs σε 2.05 και ένα All Beads / Memories Race του Sekiro στο 1.40.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2019 13:28 #228711 by Σταύρος Αντωνόπουλος

Το Destiny τώρα και στην κουζίνα σας

Κυκλοφορεί το Official Cookbook.

Σύμφωνα με την λίστα των επερχόμενων προϊόντων του Amazon, το Destiny The Official Cookbook είναι καθ΄ οδών.

Στο παρελθόν έχουμε δει να κυκλοφορούν βιβλία μαγειρικής για παιχνίδι όπως το World of Warcraft στο οποίο ο χαρακτήρας σας όντως μπορούσε να μαγειρέψει, το Elder Scrolls οπού το φαί μέσα στο παιχνίδι είναι παντού και τέλος στο Fallout με την λογική ενός προ-αποκαλυπτικού είδους κουζίνας. Ωστόσο η κυκλοφορία ενός βιβλίου μαγειρικής με βάση το Destiny δεν έχει κάποια βάση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας ανάπτυξης Bugie, το περιεχόμενο του βιβλίου θα είναι:

"Εξερευνήστε συνταγές εμπνευσμένες από την εταιρία ανάπτυξης του Destiny, την Bugie, στο Destiny: The Official Cookbook. Το βιβλίο περιέχει συνταγές από την σειρά Destiny, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τις περιπέτειες των Guardians αλλά και από τα διάφορα σημεία που ταξιδεύουν μέσα στον γαλαξία. Η Eva Levante ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για τα Red War events, αποσπώντας μια σειρά από συνταγές μετά από τις συναντήσεις που είχε με τους Guardians, μαθαίνοντας για τις περιπέτειες τους. Δημιουργήστε ένα σπιτικό μαμαδίστικο φαγητό, εμπνευσμένο από τις περιπέτειες του Destiny και του μοναδικού του κόσμου, απολαμβάνοντας παράλληλα εικονογραφημένες πολύχρωμες οδηγίες. Ο τέλειος οδηγός μαγειρικής για κάθε Hunter και Warlock στο Destiny: The official Cookbook, το οποίο είναι γεμάτο από συνταγές και ιστορίες που θ σας βοηθήσουν να μοιραστείτε την απόλαυση σας για το Destiny Universe".

Το Destiny: The Official Cookbook θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου του 2020, νέο μπορείτε να το προπαραγγείλετε στην τιμή των 35 δολαρίων από σήμερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2020 20:44 #230876 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Destiny 2
Awesome Games Done Quick 2020
Έσπασε ρεκόρ με 3 εκατομμύρια δολάρια δωρεές.


Το Awesome Games Done Quick 2020 ολοκληρώθηκε και έσπασε κάθε ρεκόρ αφού συγκεντρώθηκαν 3,13 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές για το Ίδρυμα πρόληψης καρκίνου των ΗΠΑ. Είναι μόλις το δεύτερο event που σπάει το φράγμα των τριών εκατομμυρίων, αφού αυτό είχε συμβεί και στο Summer Games Done Quick 2019. Οι δωρητές ανέρχονται σε 54.134 και το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι κατά 700.000 δολάρια μεγαλύτερο από το περυσινό Games Done Quick Ιανουαρίου.

Μέσα σε 10 χρόνια, τα 26 events που έχουν διοργανωθεί, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 25,6 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης, το φετινό event χαρακτηρίστηκε από την προσέλευση 2.750 θεατών στο ξενοδοχείο Hilton του Orlando στη Florida, με 236.000 ταυτόχρονους viewers στο Twitch. Οι speedrunners έπαιξαν φέτος 136 games τα οποία μπορείτε να δείτε στο Reddit.

Το επόμενο Summer Games Done Quick event θα διεξαχθεί 21-28 Ιουνίου στο Bloomington της Minnesota. Το Awesome Games Done Quick 2021 θα διεξαχθεί στο διάστημα 3-10 Ιανουαρίου 2021, ενώ η τοποθεσία του θα ανακοινωθεί μελλοντικά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Mar 2020 17:47 #232192 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Destiny 2
Οι εργαζόμενοι της Bungie δουλεύουν από το σπίτι ως μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό
"Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο αναπτυσσόμενο universe του Destiny".


O κορωνοϊός συνεχίζει να επηρεάζει την βιομηχανία του gaming. Ακόμα μια εταιρεία ανακοίνωσε πως οι εργαζόμενοι της θα δουλέψουν από τα σπίτια τους. Λόγος γίνεται για την εταιρεία ανάπτυξης του Destiny 2, την Bungie. Τα κεντρικά της εταιρείας βρίσκονται στο Seattle, όπου έχει αναφερθεί μια σειρά κρουσμάτων, όπως και θάνατοι από τον ιό.

Τις περασμένες εβδομάδες, η διοίκηση της Bungie εφάρμοσε προληπτικά μέτρα για την διατήρηση της υγείας των εργαζομένων της. Πλέον ανακοίνωσε δημόσια ότι ένα από τα προληπτικά μέτρα που έχουν παρθεί, είναι η απομακρυσμένη εργασία των υπαλλήλων της από τα σπίτια τους.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει το “remote work infrastructure” για την υποστήριξη της απομακρυσμένης εργασίας, και την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας της εταιρείας. Πλέον όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας μπορούν να εργαστούν από το σπίτι, χωρίς να επηρεαστεί κάπως η ανάπτυξη του Destiny 2. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Αυτό συμπεριλαμβάνει την κυκλοφορία του περιεχομένου την περίοδο που έχει προγραμματιστεί, την συντήρηση του Destiny 2 αλλά και την συνέχιση της ανάπτυξης του.”

Στις τελευταίες της δηλώσεις η Bungie αναφέρει ότι έχει δημιουργήσει και λύσεις για την επικοινωνία των εργαζομένων της, συγκεκριμένα: “Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το αναπτυσσόμενο universe του Destiny, καθώς κάνουμε όλες αυτές τις παρασκηνιακές κινήσεις με σκοπό την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας της εταιρείας, χωρίς να φαίνεται προς τα έξω. Παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο ενδέχεται να επιβραδύνει την συχνότητα των patch στο κοντινό μέλλον, θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους παίκτες για τον προγραμματισμό μας όσο περισσότερο γίνεται.”

Το επόμενο update του Destiny 2 είναι το Season of the Worthy το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 May 2020 23:34 #233880 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Destiny 2
Το Destiny 2 στις next-gen κονσόλες
Σίγουρα στο Xbox Series X, λογικά και στο PS5.

Η Bungie ανακοίνωσε ότι το Destiny 2, το δημοφιλές FPS/RPG της, θα κυκλοφορήσει στο Xbox Series X.

Επειδή η συνεργασία της εταιρείας με την Microsoft δεν φαίνεται προς το παρόν να περικλείει κάποιο console exclusivity, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πιθανότατα και στο PS5. Άλλωστε, ο Community Manager της Bungie δήλωσε ότι "το Destiny 2 θα κυκλοφορήσει τις next-gen πλατφόρμες".

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jul 2020 12:08 #236913 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
To Destiny 2 έρχεται στο Xbox Game Pass τον Σεπτέμβριο.
Θα περιλαμβάνει και το DLC, Beyond Light.



H Microsoft ανακοίνωσε την προσθήκη του Destiny 2 μαζί με το DLC, Beyond Light, στο Xbox Game Pass κατά τη διάρκεια του Xbox Series X event.

Το season pass θα πωλείται ξεχωριστά ενώ το Beyond Light, ένα από τα DLC του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμο, όταν αυτό κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου.

Το Destiny 2 κυκλοφορεί για PC, PS4, Xbox One και Stadia ενώ είναι σίγουρη και η έκδοση για το Xbox Series X.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification