Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Giveaways για Steam keys/Beta keys

07 Mar 2012 17:26 #105595 by Άγγελος Φασούλης


Γίνετε ηθοποιός στη σειρά Uncharted και ταξιδέψτε στο Λος Άντζελες.

Η Sony ανακοίνωσε την έναρξη των οντισιόν για την σειρά Uncharted. Αν θέλετε να γίνετε κι εσείς ένας απ' τους playable χαρακτήρες του παιχνιδιού, απλά δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό που θα ξεκινήσει από αυτή την Παρασκευή 9 Μαρτίου στη fan page της Sony Greece στο Facebook .

Ο νικητής πέρα από το ότι θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει το δικό του χαρακτήρα στο παιχνίδι, θα ταξιδέψει μέχρι το Λος Άντζελες όπου θα γνωρίσει την Naughty Dog, προγραμματιστική ομάδα του παιχνιδιού και θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να βιώσει «από μέσα» την εμπειρία του motion capture!

Η διαδικασία συμμετοχής
Ο διαγωνισμός «Οντισιόν για το Uncharted της Sony» (The Uncharted Audition) στο Facebook θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές δοκιμασίες, στις οποίες οι συμμετέχοντες καλούνται να αποδείξουν ότι είναι εξίσου ικανοί με τον Nathan Drake. Οι συμμετέχοντες πρέπει να ολοκληρώσουν και τις τρεις ακόλουθες δοκιμασίες:
1)«Βρες ένα όνομα όπως του Nathan Drake»: ‘Name like Nathan Drake’, στην οποία καλούνται να επινοήσουν ένα ελκυστικό όνομα για τον ήρωα τους
2)«Κινήσου όπως ο Nathan Drake»: ‘Move like Nathan Drake’, στην οποία καλούνται να γυρίσουν ένα βίντεο όπου θα αποτυπώνονται το στυλ και οι κινήσεις τους
3)«Ερμήνευσε τον ρόλο όπως ο Nathan Drake»: ‘Act like Nathan Drake’, στην οποία καλούνται να ηχογραφήσουν το σπικάζ σε μια σκηνή του παιχνιδιού (χωρίς ήχο), δοκιμάζοντας τη δημιουργικότητά τους και τις ικανότητες φωνητικής ερμηνείας τους.

10 άτομα απ' την Ευρώπη θα επιλεγούν προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα ζωντανό event στο Λος Άντζελες, όπου και θα αναδειχθεί ο μεγάλος τυχερός που θα πάρει το ρόλο και θα ταξιδέψει στα στούντιο της Naughty Dog προκειμένου να γίνει κομμάτι του θρύλου του Uncharted.

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Παρασκευή 9 Μαρτίου και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Κυριακής 18 Μαρτίου (Δευτέρα 02:00 ώρα Ελλάδας). Ο χαρακτήρας θα είναι διαθέσιμος μέσω αναβάθμισης στο Uncharted 3 και θα εμφανίζεται στο multiplayer mode! Επομένως, αν είστε ικανοί, τότε ευκαιρία να το αποδείξετε. Οι πιθανότητες μπορεί να φαντάζουν λίγες, όμως η περίπλοκη διαδικασία συμμετοχής ίσως σημαίνει ότι οι αιτήσεις θα είναι λιγότερες απ' όσες φαντάζεστε.

Καλή τύχη σε όλους!


Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2012 17:53 #105597 by Γιάννης Μπόκας
Κάντο όπως ο Nathan! Αφού δεν ζητάνε να βγούμε με AK-47 στον δρόμο πάλι καλά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2012 21:33 #105602 by Γρηγόρης Βούλγαρης
«Βρες ένα όνομα όπως του Nathan Drake»: Johnny Bokas

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Mar 2012 14:32 #106030 by eliminator


Δημιουργήστε το δικό σας παιχνίδι και δείτε το να γίνεται πραγματικότητα!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας ( HGDA ) ανακοινώνει για πρώτη φορά το Game Idea Contest, έναν πανελλήνιο διαγωνισμό σεναρίου παιχνιδιών.

Όσοι ασχολείστε με video games και φαντάζεστε το πώς θα μπορούσε να είναι ένα ιδανικό παιχνίδι, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, στέλνοντας μία περίληψη, σενάριο ή ένα ολοκληρωμένο game design για την ιδέα του παιχνιδιού σας στο e-mail του συλλόγου info@hgda.gr.

Η ιδέα σας μπορεί να αφορά οποιαδήποτε πλατφόρμα, όπως επίσης και οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού. Μπορεί επίσης να αφορά εμπορικά, free-to-play ή serious games. Όσο πιο ολοκληρωμένη είναι η ιδέα σας, τόσο το καλύτερο. Μαζί με το document μπορείτε να συμπεριλάβετε και οποιαδήποτε γραφικά, βίντεο, prototypes, κώδικα ή ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη παρουσίαση της ιδέας σας.



Όλες οι ιδέες θα κριθούν από την αρμόδια επιτροπή του HGDA, που θα αποτελείται από επαγγελματίες game designers. Όποιος επιθυμεί ωστόσο, μπορεί να δημοσιοποιήσει την ιδέα του σε site που θα δημιουργήσει και στο οποίο θα κάνει link την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού ( HGDAgameidea.com ). Όσοι επιθυμούν ωστόσο, μπορούν να μην αποκαλύψουν δημόσια πληροφορίες για την ιδέα τους και η επιτροπή δεσμεύεται να κάνει το ίδιο.

Η καλύτερη ιδέα θα αναπτυχθεί από μία ομάδα που θα σχηματιστεί από developers (μέλη του συλλόγου) ενώ θα υποβληθεί με την υποστήριξη του HGDA σε Venture Capital και σε όλες τις εταιρείες του χώρου, με την ελπίδα να λάβει Seed Funding. Σκεφτείτε λοιπόν ποιο θα ήταν το ιδανικό παιχνίδι για εσάς ή ανοίξτε τους…folders και στείλτε μας εκείνη την υπέροχη ιδέα που δεν είχατε μέχρι τώρα την ευκαιρία να υλοποιήσετε.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχουν αποστείλει την ιδέα τους στο info@hgda.gr μέχρι τα μεσάνυκτα της Δευτέρας 26 Απριλίου 2012.

Καλή επιτυχία σε όλους!


Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jun 2012 23:25 #109500 by Άγγελος Φασούλης
HGDA Game Idea: Η απονομή

Απονομή βραβείων για τον διαγωνισμό καλύτερης ιδέας στα video games.

Περισσότερα...
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Sep 2012 20:42 #112241 by Kostas Milonas
2500 free κωδικοι Joe Danger 2 (XBLA) απο το Raptr!!!





Μπειτε εδω οσο προλαβαινετε:

raptr.com/rewards/free-joe-danger-2

Εφοσον ειστε μελη στο Raptr, εχετε κανει connect ενα Facebook account σας και ειστε Experienced σε ενα απο τα παρακατω XBLA παιχνιδια μπορειτε να κερδισετε ενα Joe Danger 2 - που βγαινει σημερα!!!

Braid
Joe Danger Special Edition
Ms. Splosion Man
Trials Evolution
LIMBO
Trine 2
Trials HD
'Splosion Man

Τρεξτε να προλαβετε, εχουν μεινει 1600 διαθεσιμα!!! :)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Sep 2012 21:45 #112243 by Kostas Milonas
Ελπιζω να προλαβε να το δει καποιος το μηνυμα, σε 45 λεπτα 2500 κωδικοι εγιναν καπνος!

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Nov 2013 19:24 #134944 by Βασίλης Καμακάρης
Λογικά οι κωδικοί ενδέχεται να είχαν region lock που γίνετε σε μερικά games ή να είχαν κάποιο deadline σχετικά με το περιθώριο ενεργοποίησης ή φάγανε ban τα keys. Ποια πήρες?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2014 22:00 #140724 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
Καλησπέρα παιδιά.Μου στάλθηκε beta key για το strife και σκέφτηκα να το βάλω σε μία κλήρωση την Κυριακή.Η κλήρωση θα είναι λογικά με έναν αριθμό από το 1 μέχρι τα 100.Διαλέγετε έναν αριθμό και τον γράφετε από κάτω μαζί με το πραγματικό σας όνομα.Όταν ολοκληρωθεί η κλήρωση θα ενημερώσω τον νικητή για να του στείλω τα στοιχεία.Ότι χρειαστείτε μου στέλνετε μήνυμα.Ενημερώστε και τους φίλους σας για να έχουν περισσότερα άτομα μία ευκαιρία να κερδίσουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Feb 2014 19:45 #140755 by Νίκος Δαϊμανώλης
33

Νίκος Δαϊμανώλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification