Οι gamers του καναπέ

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι gamers του καναπέ

Οι gamers του καναπέ

Όταν κρίνεις χωρίς να παίζεις.

Το σημερινό Editorial έχει θέμα "Οι gamers του καναπέ".

Ένα κλασικό προνόμιο κυρίως των Ελλήνων gamers, οι οποίοι περισσότερο βλέπουν βίντεο, λιγότερο διαβάζουν κείμενα και ακόμη λιγότερο παίζουν games. Αναφέρομαι σε ένα πολύ σημαντικό ποσοστό των gamers οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι χωρίς να το έχουν παίξει.

Την συγκεκριμένη κατηγορία των gamers δύσκολα μπορεί να την εντοπίσει κάποιος όταν εκφέρουν άποψη. Θα πρέπει να τους ρωτήσει συγκεκριμένα αν έχουν παίξει το παιχνίδι για το οποίο μιλάνε. Μπορείτε όμως να τους εντοπίσετε πολύ εύκολα όταν λένε την γνώμη τους σε reviews τα οποία δημοσιεύονται από δύο τουλάχιστον ημέρες και πάνω πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, όπως για παράδειγμα αυτό του Uncharted 4.

Αναλύω τις απόψεις μου εκτενώς στο παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε όλα τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Editorial.

Τι θέλετε να γράψουμε στις επόμενες μόνιμες στήλες του GameWorld; Πείτε μας την γνώμη σας για τα άρθρα και κάντε τις προτάσεις σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Blood Prince (Level 30) 08/05/2016 18:36
Πιστεύω το θέμα είναι επίκαιρο,και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.
#2 +1 Mystique (Level 23) 08/05/2016 19:13
Οι περισσοτεροι ειναι η ανηκουν στους gamers του καναπε για πολλους και διαφορους λογους. Για να μπορει να εχει αποψη καποιος/α θα πρεπει να σπαταλησει ολη την ζωη μπροστα σε μια οθονη και δυστυχως/ευτυχω ς (αναλογα πως το βλεπει κανεις) υπαρχουν και αλλα πραγματα να κανουμε στην ζωη ειδικα τωρα που ερχεται καλοκαιρακι και ανεβαινει το θερμομετρο. Το θεμα ειναι να γινεται σωστη αντικειμενικη (οσο το δυνατον) κριτικη και οχι αοριστη, ανουσια η ξυλινη κριτικη πανω σε καποιο παιχνιδι που δεν ξερουμε απο πρωτο χερι.
#3 +1 Blood Prince (Level 30) 08/05/2016 19:17
Το πιο σημαντικό είναι όταν κάποιος δεν έχει ασχοληθεί για διάφορους λόγους να μην προσπαθεί να πείσει αυτόν που έχει ασχοληθεί πως η δικιά του άποψη είναι σωστή.Να παίξει πρώτα το παιχνίδι,κάποιε ς ώρες,να το δει στην πράξη και μετά (όχι απαραίτητα να το τερματίσει όλο).
#4 +1 Mystique (Level 23) 08/05/2016 19:26
Quoting Prince of Persia 30:
Το πιο σημαντικό είναι όταν κάποιος δεν έχει ασχοληθεί για διάφορους λόγους να μην προσπαθεί να πείσει αυτόν που έχει ασχοληθεί πως η δικιά του άποψη είναι σωστή.Να παίξει πρώτα το παιχνίδι,κάποιες ώρες,να το δει στην πράξη και μετά (όχι απαραίτητα να το τερματίσει όλο).

Ελα ντε, πες το κι αυτο. Και βλεπω καποιον να μου λεει, ελα παιξε αυτο θα σου αρεσει ειναι στο στυλ σου. Να λεω αφου βαριεμαι να ασχολουμε ολη μερα με παιχνιδια don't you understand my dear, και παλι αυτος να επιμενει να με βαλει σε gaming mod. Ασε παω μια βολτα λεω εγω και την κανω με ελαφρια βηματακια (ασχετο το παραδειγμα αλλα i think that you know what i mean). ;-)
#5 +1 lucinos (Level 18) 08/05/2016 19:37
Πάντως από τα indies που αναφέρθηκαν:
To Braid θα συμφωνήσω ότι δεν είναι τόσο ιδιαίτερο. (το έχω και το έχω παίξει ελάχιστα)
Το World of Goo είναι πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά έχετε δίκιο για τις εξωφρενικές βαθμολογίες (επίσης το έχω και το έχω παίξει περισσότερο).
Το Fez όμως αξίζει. είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Να δεχθώ αν θέλετε ότι δεν είναι για όλους αλλά είναι όμως κορυφή. (επίσης το έχω και το έχω παίξει αρκετά)
#6 +1 Blood King (Level 25) 08/05/2016 23:06
Οι back seat gamers έχουν την πλάκα τους και συμφωνώ με την άποψη του Prince, πριν εκφέρουν απόλυτη άποψη ας λειώσουν πρώτα τον τίτλο για να ξέρουν τι λένε.
#7 +3 Miatakias (Level 16) 09/05/2016 00:30
ενταξη κι εγω παντα εχω ειμαι της αποψης οτι αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αλλα απο την αλλη μερια ασχολουμαι με ηλεκτρονικα παιχνιδια απο αρχες 90s οποτε ακομα και απο ενα gamaplay video μπορω να καταλαβω αν θα μου αρεσει ενα παιχνιδι ή οχι πριν καν το παιξω.. Εμενα με ενοχλει πιο πολυ η κατηγορια των ανθρωπων που θελουν να επιβαλουν την αποψη τους σχετικα με ενα παιχνιδι και να την περασουν σαν γενικη αληθεια.. Εγω οταν σχολιαζω ενα παιχνιδι αναφερομαι παντα στο προσωπικο μου γουστο και την υποκειμενικη μου αποψη!
#8 Professor_Severus_Snape (Level 28) 13/05/2016 03:15
Το συγκεκριμένο video θα το χαρακτήριζα ως το "editorial των αυτονόητων". Πολύ καλό. Επειδή αναφέρθηκε το Braid, είναι ένα παιχνίδι που θέλω να το δοκιμάσω όπως και να 'χει, καθώς με έχουν τραβήξει αρκετά όσα έχω δει και διαβάσει σχετικά.
Notification