Resident Evil: Revelations

Hot
H Capcom επιστρέφει στα παλιά λημέρια της.

H Capcom επιστρέφει στα παλιά λημέρια της.

H Capcom επιστρέφει στα παλιά λημέρια της.


Όπως είδαμε στο πρόσφατο Resident Evil 6, η μνημειώδης σειρά της Capcom είναι εμφανές ότι έχει χάσει την Survival Horrοr ταυτότητά της. Οι developers προσπάθησαν μεν να βρουν την σωστή ισορροπία ανάμεσα στα shooter και στα horror στοιχεία, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι ότι τα παραπάνω συνδυάστηκαν με αρμονία στο περυσινό Resident Evil: Revelations που κατά γενική ομολογία αποτελεί μια από τις κορυφαίες κυκλοφορίες του 3DS.

Ύστερα από το "στραπάτσο" του Resident Evil 6 η ιαπωνική εταιρεία δείχνει να πήρε το μάθημά της και γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να μεταφέρει το Revelations στις οικιακές κονσόλες και στα PC σε HD με στόχο να κάνει το δημιούργημά της προσιτό σε μια μεγαλύτερη μερίδα παικτών. Πάμε να δούμε λοιπόν εάν αυτή η νέα έκδοση έχει τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει και στις "μεγάλες οθόνες" και κατά δεύτερον αν μπορεί να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των φανατικών οπαδών της σειράς που έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται απογοητευμένοι από την Capcom.

Campaign of terror
Τα γεγονότα του Resident Evil: Revelations εκτυλίσσονται στα 12 κεφάλαια του Story mode, ενώ για ακόμη φορά στο επίκεντρό τους έχουμε την μάχη της οργάνωσης B.S.A.A απέναντι στους τρομοκράτες που χρησιμοποιούν βιολογικά όπλα. Οι κύριοι πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι τα "ζευγάρια" Jill Valentine και Parker Luciani, καθώς και οι Chris Redfield και Jessica Serawat.

Η ιστορία εξελίσσεται κατά κύριο λόγο σε ένα πλοίο-φάντασμα με την ονομασία Queen Zenobia, αν και κατά την διάρκεια του campaign θα επισκεφτείτε αρκετές ακόμη τοποθεσίες. Εσείς αναλαμβάνετε εναλλάξ τον ρόλο της Jill Valentine και του Chris Redfield (ενίοτε και του Parker) και θα πρέπει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να επιβιώσετε. Η μόνη σας "παρηγοριά" είναι οι πολύτιμοι σύμμαχοι Parker και Jessica που ελέγχονται από την A.I και σας βοηθούν στην εξόντωση των διαφόρων μεταλλαγμένων πλασμάτων.


Να προσθέσουμε εδώ ότι οι βασικοί εχθροί που θα αντιμετωπίσετε αποτελούνται κυρίως από μεταλλαγμένους ανθρώπους που θυμίζουν αρκετά τους Deep Ones της μυθολογίας Cthulhu, λυσσασμένα σκυλιά, καθώς και τους γνωστούς και μη εξαιρετέους Hunters. Τα boss fights είναι λίγα μεν, παρόλα αυτά υπόσχονται συναρπαστικές συγκινήσεις. Η αλήθεια είναι ότι η Capcom θα μπορούσε να προσθέσει περισσότερους νέους τύπους εχθρών, καθώς θυμίζουμε ότι αντίστοιχο πρόβλημα είχαμε συναντήσει και στην περυσινή έκδοση για το 3DS.

Η αναγέννηση του Survival Horror
Καταρχήν θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το Revelations έχει πάρει PEGI rating 16+, κοινώς gore, splatterιές και γενικότερα υψηλή γραφική βία τα ξεχνάμε. Για να γίνουμε λίγο πιο γλαφυροί φανταστείτε μια ταινία τρόμου από την οποία έχουν αφαιρεθεί οι υπερβολικά βίαιες σκηνές. Είναι απαραίτητα αυτά τα στοιχεία για να σας τρομάξει μια ταινία; Φυσικά και όχι, αν υπάρχουν γερές δόσεις ψυχολογικού τρόμου.

Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν η δημιουργία της Capcom τα καταφέρνει απόλυτα, καθώς σας υποβάλλει στην επιβλητική ατμόσφαιρα του. Η χρήση των ηχητικών εφέ έχει καταλυτικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι ήχοι της θάλασσας, της μηχανής του πλοίου και των ατμών καθώς διαπερνούν καυτούς λέβητες, καλύπτουν με μαεστρία τις νωχελικές πατημασιές των αποτρόπαιων πλασμάτων που παραμονεύουν πίσω από κάθε σκοτεινή γωνιά. Το κυριότερο όμως στοιχείο είναι ότι οι τρομακτικές σεκάνς είναι τελείως απρόβλεπτες (όχι όπως στο Dead Space 3 λόγου χάρη) και στην τελική αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας κάθε Survival Horror που σέβεται τον εαυτό του.

Αφού εξετάσαμε τα στοιχεία τρόμου και αγωνίας ήρθε η ώρα να περάσουμε και στο κομμάτι του Survival, κοινώς της επιβίωσης. Εδώ σε κάποιες περιπτώσεις η Capcom μας τα "χαλάει" λιγάκι, καθώς τα πυρομαχικά και οι λοιπές προμήθειες όπως herbs και χειροβομβίδες παρέχονται σε πληθώρα. Τουλάχιστον, στα κεφάλαια που υπάρχουν boss fights δεν θα αντιληφθείτε το γεγονός αυτό ως "πρόβλημα", από την άποψη ότι θα χρειαστείτε τεράστια αποθέματα πυρομαχικών για να νικήσετε.

Μία από τις καλύτερες HD επανακυκλοφορίες των τελευταίων ετών.

To GamePad κάνει την διαφορά;
Οι όποιες διαφορές της έκδοσης για Wii U σε σχέση με τις αντίστοιχες των υπολοίπων format εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στο user interface. Στην οθόνη του GamePad απεικονίζεται ανά πάσα στιγμή ένα λεπτομερέστατο minimap που λύνει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίσετε με το pathfinding κυρίως στα κεφάλαια που διαδραματίζονται μέσα στο Queen Zenobia. Επιπλέον, μέσω του GamePad έχετε άμεση πρόσβαση στο inventory σας, χωρίς να χρειαστεί να πλοηγηθείτε στο βασικό μενού. Αυτή η δυνατότητα εκ πρώτης όψεως δεν...γεμίζει το μάτι, εντούτοις στις πιο απαιτητικές μάχες αποδεικνύεται σωτήρια.

Όσοι από εσάς είχαν παίξει την έκδοση για το 3DS θα θυμούνται το Genesis, ένα gadget που σας επέτρεπε να σκανάρετε τον χώρο για τυχόν κρυμμένα πυρομαχικά, αντικείμενα κ.ο.κ. Κάτι αντίστοιχο είδαμε πρόσφατα στο ZombiU, με την διαφορά ότι το Survival Horror της Ubisoft εκμεταλλεύονταν το γυροσκόπιο του χειριστηρίου της Nintendo. Δυστυχώς όμως δεν ισχύει κάτι αντίστοιχο. Να προσθέσουμε πάντως ότι υποστηρίζεται off-TV λειτουργία, οπότε μπορείτε να απολαύσετε το Resident Evil: Revelations αποκλειστικά στην οθόνη του χειριστηρίου σας. Σε γενικές γραμμές το βελτιωμένο user interface επιδρά θετικά στην συνολική gaming εμπειρία, είναι εμφανές όμως ότι η Capcom εκμεταλλεύτηκε το μίνιμουμ των δυνατοτήτων του GamePad.

Διάρκεια
Για να ολοκληρώσετε τα 12 κεφάλαια του Story mode στα βασικά επίπεδα δυσκολίας (Casual, Normal) θα χρειαστείτε περίπου 10 ώρες. Σε σχέση με την πρωτότυπη έκδοση του Revelations εδώ συναντάμε ένα ακόμη επίπεδο δυσκολίας με την ονομασία Infernal mode. Σε αυτό το mode το level design περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αριθμό και το είδος των εχθρών που θα αντιμετωπίσετε και γενικώς ενδείκνυται αποκλειστικά και μόνο στους hardcore παίκτες της σειράς.

Εν τω μεταξύ, σε αντίθεση με άλλες κυκλοφορίες του Wii U εδώ υπάρχουν κανονικά achievements. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την προσθήκη του Infernal mode επιδρά θετικά στο replayability.

Σφαγή με παρέα
Σε σύγκριση με το Raid Mode της πρωτότυπης έκδοσης εδώ εντοπίσαμε δύο σημαντικές διαφορές. Καταρχήν σας επιτρέπεται η πρόσβαση στο mode εξ' αρχής χωρίς να απαιτείται η ολοκλήρωση του Story mode και κατά δεύτερον δεν υπάρχει τοπικό co-op. Κατόπιν αυτού, θα πρέπει να αναζητήσετε συμπαίκτη μέσω του Nintendo Network. Να τονίσουμε εδώ πως στο Raid mode μπορεί να παιχτεί solo, παρόλα αυτά στις δυσκολότερες πίστες δεν θα έχετε καμία τύχη χωρίς την βοήθεια ενός ακόμη παίκτη.

Παρά την απουσία του τοπικού co-op η online εμπειρία κρίνεται στο σύνολο της θετική. Το matchmaking διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν παρατηρήσαμε πτώσεις του frame rate, lags ή disconnections. Ένα στοιχείο που ενδέχεται να στεναχωρήσει κάποιους είναι ότι δεν υποστηρίζεται το μικρόφωνο του GamePad, οπότε αν θελήσετε να κάνετε chat με τον συμπαίκτη σας θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα ξεχωριστό headset. Είναι πολύ πιθανό πάντως στο μέλλον να κυκλοφορήσει κάποιο patch που να διορθώνει αυτό το πρόβλημα. Άλλωστε στο πρόσφατο Monster Hunter 3 Ultimate που επίσης αναπτύχθηκε από την Capcom υποστηρίζονταν κανονικά το voice-chat μέσω του GamePad, κάτι που σημαίνει ότι οι developers έχουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία.

Σε ότι έχει να κάνει καθαρά με το κομμάτι του gameplay το Raid mode αποδεικνύεται -όπως και στο πρωτότυπο Revelations- μια καλοδεχούμενη προσθήκη. Σε γενικές γραμμές το ύφος του είναι καθαρά arcade αφού σκοπός σας είναι να σκοτώσετε έναν συγκεκριμένο αριθμό τεράτων, σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρόνο, προσέχοντας παράλληλα να μην δεχθείτε χτυπήματα από τους αντιπάλους σας. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι αν πεθάνετε εσείς ή ο σύμμαχος σας θα χάσετε, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα για revive. Στην έκδοση για το Wii U όταν πεθάνετε μπορείτε να αφήσετε ένα "Death message" το οποίο δημοσιεύετε μέσω του MiiVerse, έτσι ώστε να το δουν οι υπόλοιποι χρήστες της υπηρεσίας.

Στο τέλος κάθε πίστας ανταμείβεστε με battle points που μπορείτε να τα εξαργυρώσετε για να αποκτήσετε νέα όπλα, πυρομαχικά και διάφορα ακόμη upgrades, και με experience points με τα οποία κάνετε level up τον χαρακτήρα σας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όσο ανεβαίνετε level, τόσο πιο δυνατά όπλα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε. Καθώς λοιπόν αφιερώνετε χρόνο στο Raid mode αποκτάτε διάφορα αντικείμενα, ξεκλειδώνετε νέες δυσκολότερες πίστες και διάφορες εμφανίσεις για τους χαρακτήρες σας. Σε αντίθεση με το Resident Evil: Revelations του 3DS όπου αρχικά ήταν διαθέσιμοι 10 ήρωες, εδώ οι αρχικές σας επιλογές είναι μόλις τρεις, με τους υπόλοιπους χαρακτήρες να ξεκλειδώνουν στην πορεία.

HD port
Για να πούμε την αλήθεια πριν βάλουμε το "δισκάκι" μέσα στο Wii U ήμασταν κάπως επιφυλακτικοί σχετικά με το τι θα δούμε στο οπτικό κομμάτι. Η μόνη ουσιαστική διαφορά στην παρούσα έκδοση είναι η HD αναβάθμιση στον τομέα των γραφικών. Η engine που χρησιμοποιείται είναι για ακόμη μια φορά η MT Framework της Capcom, αν και το συνολικό αποτέλεσμα θυμίζει περισσότερο το Resident Evil 5 και όχι το 6. Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν τουλάχιστον οπτικά το Resident Evil: Revelations δεν καταφέρνει να εντυπωσιάσει.


Σε αντίθεση με την πρωτότυπη έκδοση το frame rate παραμένει σταθερό, με τις μόνες πτώσεις του να παρατηρούνται όταν "φορτώνει" μια νέα τοποθεσία. H ποιότητα των textures αρκετές φορές μας θυμίζει ότι πρόκειται για ένα port φορητής κονσόλας και ενίοτε το aliasing είναι ιδιαίτερα έντονο. Εν τω μεταξύ, η HD αναβάθμιση αποκάλυψε ορισμένες ατέλειες στο bump mapping και στα animations των χαρακτήρων, οι οποίες δεν ήταν εμφανείς στην έκδοση για το φορητό της Nintendo.

Στον αντίποδα ηχητικά το Resident Evil: Revelations καταφέρνει να διαπρέψει. Το soundtrack κινείται στα υψηλά επίπεδα ανάλογων δημιουργιών της Capcom, ενώ τα ηχητικά εφέ είναι σε θέση να προκαλέσουν ανατριχίλα στην ραχοκοκαλιά σας. Με την σειρά του το voice-acting είναι αξιοπρεπέστατο τόσο στην αγγλική, όσο και στην ιαπωνική γλώσσα, με τους διάφορους ηθοποιούς να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην ερμηνεία των ρόλων τους.

Συμπεράσματα
Το Resident Evil: Revelations καταφέρνει με ένα πολύ μικρότερο budget από το Resident Evil 6 να προσφέρει την αυθεντική Survival Horror εμπειρία που γνωρίσαμε στα πρώτα κεφάλαια της σειράς. Εντούτοις, η Capcom σίγουρα θα μπορούσε να κάνει πιο ελκυστική την πρότασή της με την προσθήκη ορισμένων ακόμη modes ή προχωρώντας σε ουσιαστικές βελτιώσεις του τεχνικού τομέα.

Πάντως συνολικά έχουμε να κάνουμε με μια άκρως αξιόλογη κυκλοφορία που σέβεται την τεράστια κληρονομιά του franchise και διεκδικεί επάξια μια θέση πλάι στους προκατόχους του. Οφείλουμε πάντως να κάνουμε μια ξεχωριστή αναφορά στην έκδοση για το Wii U, η οποία έρχεται να σβήσει έστω και για λίγο την δίψα των κατόχων της κονσόλας για ποιοτικές δημιουργίες.

Θετικά:
- Μια απαραίτητη μεταφορά λόγω του κλασικού Resident Evil gameplay
- Άφθονη δράση
- Οι αγαπημένες splaterrιές του Resident Evil
- Το voice-acting
- Ανατριχιαστική ατμόσφαιρα
- Συναρπαστικά boss fights
- Απλουστευμένοι γρίφοι
- Η προσθήκη του Raid Mode

Αρνητικά:
- Δύσχρηστος χάρτης
- Ανά διαστήματα αδύναμο frame rate
- Μικρή ποικιλία εχθρών
- Μικροπροβλήματα στο χειρισμό
- Το Raid Mode δεν είναι διαθέσιμο εξ αρχής

Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 8.5
Gameplay: 8
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 7.7

Must αγορά για τους οπαδούς της σειράς που δεν έχουν παίξει την έκδοση του 3DS.

Παντελής Δασκαλέλος

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 SirLvr (Level 27) 26/05/2013 00:44
Ψήνομαι άγρια να το πάρω στο Steam, αλλά μάλλον θα περιμένω καμιά προσφορά. Το 7.7 λογικά το πήρε το παιχνίδι στο WiiU, σε άλλο format θα έπαιρνε μεγαλύτερη ή μικρότερη βαθμολογία; Ωραίο το review Παντελή! :)
#2 Vasilis (Level 25) 26/05/2013 01:06
Το σκέφτομαι και εγώ για αγορά άλλα προέχει το the lust of us.
#3 Καρπάθουλας (Level 7) 26/05/2013 01:15
Quoting Vasilis:
Το σκέφτομαι και εγώ για αγορά άλλα προέχει το the lust of us.

The XXX edition...
#4 SirLvr (Level 27) 26/05/2013 01:17
Quoting Καρπάθουλας:
Quoting Vasilis:
Το σκέφτομαι και εγώ για αγορά άλλα προέχει το the lust of us.

The XXX edition...

Χαχαχαχαχα.. Είσαι απλά epic αδερφέ!! :P
#5 jestersoil (Level 10) 26/05/2013 11:57
Έπαιξα το demo και δεν μπορώ να περιμένω να παίξω το game!
Είναι Resident Evil, οπότε είναι must για μένα!
Αλλά, την συγγεκριμένη περίοδο προέχει η απόκτηση του The Last Of Us πρώτα!!!
#6 Goundolf56 (Level 13) 26/05/2013 13:29
πολυ ωραιο review ευχομαι να το κερδισω στον διαγωνισμο!!!
#7 Vasilis (Level 25) 26/05/2013 14:07
Quoting SirLvr:
Quoting Καρπάθουλας:
Quoting Vasilis:
Το σκέφτομαι και εγώ για αγορά άλλα προέχει το the lust of us.

The XXX edition...

Χαχαχαχαχα.. Είσαι απλά epic αδερφέ!! :P

Sorry παιδιά μπούρδα μου :o The Last of us.
#8 snikefriend (Level 23) 26/05/2013 14:54
Εχει πολλα ατου στο Wii U, πολυ καλο παιχνιδι...
#9 rjhe (Level 22) 26/05/2013 15:01
Resident Evil σωστό, θα παιχτεί άμεσα κάποιο ήρεμο καλοκαιρινό βραδάκι...
#10 guards54 (Level 11) 26/05/2013 17:23
Καινούριο Metro,Last of us και να ασχοληθείς με άλλο ένα resi??E οχι ρε παιδιά sorry αλλά μετά το code veronica η σειρά έχει πεθάνει για μένα κι ας ασχολήθηκα σε όλα τα format
#11 Glamorous (Level 27) 26/05/2013 23:09
Συνήθως τα HD remakes δεν είναι ακριβώς όπως θα τα θέλαμε αλλά διαβάζοντας και review και παίζοντας λίγο το RE Revelations στο Wii U είδα ότι αξίζει να το έχει κανείς.
#12 djgiogr (Level 14) 27/05/2013 04:19
Αν δεν κερδίσω στον διαγωνισμό, θα το αγοράσω! :D
#13 GamerPs3maniac (Level 16) 27/05/2013 14:29
Καλό είναι που ακολουθεί τα παλιά καλά μονοπάτια.
Απλά, περιμένουμε άλλους τίτλους όπως το "The Last of us".
#14 Lordwinter (Level 28) 27/05/2013 16:27
Quoting SirLvr:
Ψήνομαι άγρια να το πάρω στο Steam, αλλά μάλλον θα περιμένω καμιά προσφορά. Το 7.7 λογικά το πήρε το παιχνίδι στο WiiU, σε άλλο format θα έπαιρνε μεγαλύτερη ή μικρότερη βαθμολογία; Ωραίο το review Παντελή! :)

H βαθμολογία είναι πάνω κάτω η ίδια για όλα τα format. Στα PC τα γραφικά όπως είναι λογικό είναι καλύτερα, χωρίς πάντως να υπάρχουν τεράστιες διαφορές. Εαν κάποιος έχει PS3, Xbox 360 και Wii U πάντως θα πρέπει να προτιμήσει την έκδοση για την κονσόλα της Nintendo λόγω του καλύτερου user interface.
#15 serenamor (Level 11) 28/05/2013 13:22
Eγω αυτο που κραταω απο το παραπανο αρθρο ειναι πως οντως η capcom εχει απογοητευσειτου ς φανατικους οπαδους του resident evil!
#16 snikefriend (Level 23) 28/05/2013 14:59
Παιδια η version του Wii U ειναι κλασεις ανωτερη!!!! Επαιξα πριν λιγο και μονο αυτο εχω να πω!
#17 luffiansunny (Level 9) 30/05/2013 16:00
Quoting snikefriend:
Παιδια η version του Wii U ειναι κλασεις ανωτερη!!!! Επαιξα πριν λιγο και μονο αυτο εχω να πω!

Θα συμφωνησω απόλυτα και μακάρι να δουμε αναλογες κυκλοφοριες στο Wii U τους προσεχεις μηνες. Ενα σημαντικο plus για μενα ειναι και η υπαρξη των achievements.
#18 f1madness2011 (Level 10) 01/06/2013 13:10
Πολύ ωραίο review και καιρός να ξαναγυρίσουμε στην σειρά έτσι όπως την γνωρίσαμε και την ξέρουμε ;)
#19 PanosRetroshowcase (Level 11) 03/06/2013 18:53
Δείχνει ενδιαφέρον. Ελπίζω να μην μοιάζει με το άθλιο Resident Evil 6 ή με το άλλο άθλιο Resident Evil Operation Racoon City.
Σημείωση: Άθλια σαν Resident Evils. Σαν shooters ήταν ok.
#20 sithlorddante (Level 17) 07/06/2013 08:33
Δυνατότηες Move για PS3?
#21 tasos_megara (Level 10) 08/06/2013 12:01
πολλα residen evil τελευταια...μηπ ως το παρακανανε?
#22 Vasilis (Level 25) 08/06/2013 12:24
Quoting sithlorddante:
Δυνατότηες Move για PS3?

Όχι δεν έχει.
#23 -1 general 4 (Level 8) 25/06/2013 17:18
προσωπικη αποψη ειναι οτι το παιχνιδι ειναι ψιλομαπα με απαρχαιομενα γραφικα και μονοτονo gameplay
#24 Aggelos KDS (Level 5) 01/07/2013 04:13
Πριν δυόμιση ώρες το τερμάτισα στο PS3 και απλά είναι τέλειο!!!
Ωραία ανάλυση και ωραίο gameplay
Λίγο η ιστορία δεν μου άρεσε αλλά και πάλι πιστεύω ότι αξίζει να το πάρει κάθε R.E. player!!! :lol:
#25 billfrigas (Level 29) 18/09/2013 18:55
Από τα καλύτερα Resident Evil ever.
#26 fantasyknight (Level 14) 21/09/2013 13:02
Καλυτερα η Capcom να αφησει αυτο το franchise να ξεκουραστει για λιγο καιρο και να κατσει να προετοιμασει ενα καινουργιο και καλο σεναριο με νεους χαρακτηρες και concept. Εχουμε γυρισει πισω στη Racoon City τοσες φορες, εχουμε χιλιοπαιξει τα ιδια και τα ιδια ζομπι concepts. Το Resident Evil 6 ηταν απιστευτο δεν λεω. Απλα χρειαζετε να κανουν ενα πιο προσεγμενο και μεθοδευμενο βημα με τον επομενο τιτλο και πανω απο ολα να φροντησουν να βγει αρκετα μετα, ωστε και καλο παιχνιδι να ειναι και να υπαρξει η αναλογη αναγκη ζητηση απο τους fan και μη της σειρας.
#27 Blood Prince (Level 30) 22/08/2016 00:52
Παίζοντας το demo και διαβάζοντας αυτό το review διαπίστωσα πως το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο και θα το αγοράσω οπωσδήποτε με την πρώτη ευκαιρία καθώς το βρίσκω σε εξευτελιστική τιμή κάτω των 10 €
Score 7.7
7.58 User Score
(50 votes )
User Reviews 0
Genre: Survival Horror
Developer: Capcom
Publisher: Capcom
Διάθεση: CD Media (210-6854220)
Players:
Requirements: 2GB RAM, Επεξεργαστής IntelCore 2 Duo 2.4GHz ή Athlon X2 2.8GHz, Κάρτα γραφικών 256MB, Χώρος στον σκληρό δίσκο 8GB, Λειτουργικό σύστημα Windows XP/Vista/7/8
Official Website: Κλικ εδώ
Demo: Download
Full Game: Download
Release Date: PC, PS3, Xbox 360, Wii U: 24/5/2013, 3DS: 27/2/2012
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification