Era

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
Era

Era

Turn-based Fighting/RPG από Έλληνες developers.

Η εταιρεία ανάπτυξης Terahard, με έδρα σε Αθήνα και Λονδίνο, ετοιμάζει το Era, ένα πρωτότυπο turn-based Fighting/RPG με PvP και PvE στοιχεία, στο οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 30 χαρακτήρες, με δυνατότητα upgrade των skills τους και να πολεμήσετε ενάντια σε αντιπάλους ελεγχόμενους απ' την A.I. ή άλλους παίκτες.

Στο Era υπάρχουν άφθονα RPG στοιχεία, αφού κάθε χαρακτήρας σας θα μαθαίνει ένα ξεχωριστό στυλ μάχης, ενώ θα μπορείτε να κάνετε level up τον χαρακτήρα σας και να μάθετε νέα skills. Θα υπάρχουν επτά διαφορετικά factions για να ενταχθείτε, δυνατότητα για crafting σε πάνω από 100 όπλα, αλλά και άφθονα quests για να ολοκληρώσετε. Η ιστορία του Era θα αναπτύσσεται σταδιακά απ' το Community του παιχνιδιού.

Στην ομάδα ανάπτυξης Terahard δουλεύουν 15 developers από Ελλάδα και εξωτερικό, μοιρασμένοι σε Αθήνα και Λονδίνο. Δείτε τα πρώτα screenshots και το σχετικό τρέιλερ.

Τα γραφικά στους χαρακτήρες και το περιβάλλον είναι όπως βλέπετε low poly. Σημασία έχει πάντως πως θα είναι το gameplay και πόση καλή δουλειά θα γίνει στον κώδικα ώστε να δούμε μία ενδιαφέρουσα ροή ανάπτυξης χαρακτήρων. Το Era έχει γίνει αποδεκτό στο Steam Greenlight, συνεπώς αναμένουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του στα PC.

Διαβάστε επίσης το review για το ελληνικό MMORPG Darkfall: Unholy Wars και συζητήστε περισσότερα για τα ελληνικά games σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 codydel (Level 5) 19/02/2016 12:13
Ιδιαιτερο φαινεται... κ μονο που είναι απο Έλληνες αξίζει να τους στηρίξουμε, αν κ οι έλληνες gamers είναι απο τους πιο απαιτητικους δυστυχώς/ευτυχω ς!
#2 HAWK (Level 16) 19/02/2016 12:49
εμενα τωρα γτ αυτο το fighting μου θυμιζει ιδιατερα το παιχνιδι gladiator begins για psp??

και εκεινο το παιχνιδι αν και εξελισσοταν στην ρωμαικη εποχη ειχε το ιδιο στυλ
ειχες ενα μονομαχο και τον φορτωνες με αντικειμενα παιζοντας μαχες στην αρενα

εδω βεβαια απο οτι βλεπω οι developers το πανε ενα βημα πιο περα βαζοντας μεσα και το χαρακτηριστικο των factions και των ξεχωριστων skills
#3 Terahard (Level 2) 19/02/2016 20:41
Efxaristoume paidia! Den to kserame to gladiator begins i alitheia einai tha to tsekaroume! Na kanoume mia parenthesi oti to game
einai turn based opote pio polu me final fantasy tha moiazei

To game exei diafora unique kat emas stoixeia pou mporeite na ta vreite sta site mas: www.era-game.com kai www.terahard.org
Notification