Microsoft: "Ακόμα και το Xbox One S συμφέρει έναντι του PS4 Pro"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Microsoft: "Ακόμα και το Xbox One S συμφέρει έναντι του PS4 Pro"

Microsoft: "Ακόμα και το Xbox One S συμφέρει έναντι του PS4 Pro"

"4K streaming, 4k blu-ray, HDR, 40% μικρότερο".

Στο επίσημο Twitter account της, η Microsoft δήλωσε πρόσφατα ότι το Xbox One S έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά που το κάνουν πιο συμφέρουσα κονσόλα έναντι ακόμη και του PS4 Pro.

Συγκεκριμένα η δήλωσή της για το Xbox One S έναντι του PS4 Pro, προέβαλε τα εξής πλεονεκτήματα:

- 4K streaming και Blu-ray drive
- HDR Gaming
- Καλύτερα games
- 40% μικρότερο
- Backwards compatibility
- Υποστήριξη σε mods
- Ταχύτερο gaming network
- 300 ευρώ κόστος

Σε σημερινή συνέντευξή του στο Eurogamer, ο Albert Penello, επικεφαλής σχεδιασμού του Xbox, επέμεινε στα παραπάνω επιχειρήματα σχετικά με το Xbox One S και πρόσθεσε ότι "Το Project Scorpio που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017 θα προσφέρει πραγματικό 4K gaming και 6 Teraflops έναντι του PS4 Pro που χρησιμοποιεί 4.2 Teraflops και δεν έχει native 4K στα games." Σχετικά με την τελική μορφή των games, ο Penello διευκρίνισε ότι "Το αν θα παίζουν τα games σε 4K ανάλυση είναι πάντοτε στα χέρια των developers".

Τέλος, ο Penello δεν φάνηκε να ανησυχεί που το PS4 Pro κυκλοφορεί ένα χρόνο πριν το Project Scorpio ακριβώς επειδή δεν μιλάνε για μια νέα γενιά κονσολών, αλλά για upgrades της ήδη υπάρχουσας. Όσο για την μάχη των exclusives βάση της οποίας η Sony δεν λανσάρει τα games της στα PC, σε σχετική ερώτηση το στέλεχος της Microsoft δείχνει να προτιμάει την "καλύτερη εμπειρία του gamer έναντι των αποκλειστικοτήτων".

Δείτε το Minecraft Xbox One S Bundle και τα games που υποστηρίζουν backwards compatibility.

Συζητήστε για το Xbox One S και το Project Scorpio.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 drakul (Level 16) 25/09/2016 20:15
μεχρι εδω καλα μας τα λεει και συμφωνω.αλλα κοιταχτε το scorpio μην εχει 1000 ευρω γιατι μετα η sony θα τριβει τα χερια της.ελπιζω η τιμη να ειναι χαμηλη αλλιως με το xbox one θα μεινουμε οχι οτι με χαλαει.
#2 Blood Prince (Level 30) 26/09/2016 03:35
Απ'ότι φαίνεται όντως συμφέρει και λογικά πιστεύω δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις τιμές καθώς οι υπεύθυνοι της Microsoft γνωρίζουν πολύ καλά πως άμα είναι αρκετά πιο ακριβό απο το PS4 Pro δεν θα έχει η εταιρία τις πωλήσεις που επιθυμεί και το κέρδος που επιδιώκει.

edit : Απ'ότι διάβασα το κόστος θα είναι στα 300 € αν κατάλαβα καλά και το αναφέρει στα πλεονεκτήματα οπότε στην Ελλάδα κάπως απίθανο να φτάσει στα 1000 €
Notification