Masquerada: Songs and Shadows

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Masquerada: Songs and Shadows

Masquerada: Songs and Shadows

Έρχεται και στις κονσόλες. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 3/10/15] Το Masquerada: Songs and Shadows αποτελεί την νέα προσπάθεια της Witching Hour, development εταρία με έδρα την Σιγκαπούρη. Σύμφωνα με την εταιρία, πρόκειται για ένα 2.5D isometric RPG το οποίο θα ακολουθεί τα βήματα του Baldur’s Gate και θα περιλαμβάνει στοιχεία από την σειρά Dragon Age.



To setting του νέου RPG βρίσκεται στην εποχή της Αναγέννησης σε μία πόλη εμπνευσμένη από την Βενετία. Ο πρωταγωνιστής Cicero Gavar καλείται να λύσει μία υπόθεση απαγωγής η οποία θα σοκάρει την υποτιθέμενη πόλη. Κατά την διάρκεια της μάχης, θα μπορείτε να σταματήσετε τον χρόνο προκειμένου να προγραμματίσετε καλύτερα την επόμενη επίθεσή σας.

[UPDATE: 27/11/15 - Κυκλοφορία και σε PS4 και Xbox One] H Witching Hour Studios αποκάλυψε σήμερα πως το Masquerada: Songs and Shadows εκτός από PC θα κυκλοφορήσει και σε PS4 και Xbox One. 

Δείτε το τρέιλερ που έδωσε στην δημοσιότητα η Sony μέσα από το επίσημο κανάλι της στο Youtube.



Το Masquerada: Songs and Shadows θα κυκλοφορήσει το 2016 για PC και Mac και το 2017 για PS4 και Xbox One.

Συζητήστε περισσότερα για το Masquerada στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Mystique (Level 23) 03/10/2015 22:27
χμμμ, πολυ ενδιαφερον τιτλος φαινεται με μια πρωτη ματια. Παλιου στυλ rpg με ιδιαιτερα γραφικα για να εμπλουτισει την ποικιλια των παιχνιδιων ρολων που εχουν μεγαλη ζητηση τωρα τελευταια.
#2 +1 ashbringer (Level 25) 04/10/2015 07:12
Κάτι απο Baldur's Gate που είναι η κορυφή των rpg με στοιχεία απο το εκπληκτικό Dragon Age.Θα είναι πολύ ενδιαφέρον και αξίζει την προσοχή μας.
#3 supermario644ever (Level 20) 04/10/2015 21:00
Ενδιαφέρον τίτλος μου φαίνεται 8)
#4 Thorfinns (Level 6) 10/02/2016 17:06
Θα θελα να το δοκιμασω..Τετοι ου ειδους γραφικα μαρεσουν..Τωρα δε ξερω πως θα ναι το gameplay..ξερει κανεις ποτε βγαινει για το pc;
Notification