Destiny στα PC ή νέο PC game απ' την Bungie;

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Destiny στα PC ή νέο PC game απ' την Bungie;

Destiny στα PC ή νέο PC game απ' την Bungie;

Σύμφωνα με αγγελία της εταιρείας.

Σύμφωνα με αγγελία της Bungie, εταιρείας ανάπτυξης του Destiny, η εταιρεία ζητεί έναν "PC compatibility tester" ο οποίος θα μπορέσει να "εκτιμήσει το hardware ενός PC για games συγκεκριμένων προδιαγραφών και να μπορέσει να βεβαιωθεί ότι θα υπάρχουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να δημιουργηθεί μια ιδανική εμπειρία".

Πρακτικά λοιπόν είτε θα δούμε το Destiny στα PC, είτε η Bungie ετοιμάζει ένα νέο video game για υπολογιστές. Θα αναφέρουμε επίσης ότι το πρώτο μεγάλο expansion του παιχνιδιού με τίτλο The Taken King, έρχεται τον Σεπτέμβριο. Αν η Bungie είχε σκοπό να ετοιμάσει έκδοση για PC πιθανόν θα το ανακοίνωνε στην Gamescom.

Θυμίζουμε ότι από πέρυσι έχει διαρρεύσει ότι το Destiny 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη και απ' τη στιγμή που δεν έχουμε μάθει τα διαθέσιμα format, δεν αποκλείεται να το δούμε και στα PC. Πάντως, ο διευθύνων σύμβουλος της Activision, Erik Hershberg, είχε δηλώσει ότι "υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε οτιδήποτε αυτή τη στιγμή καθώς είναι μεγάλο θέμα για συζήτηση".

Κατά βάση όταν το genre ενός παιχνιδιού είναι FPS/RPG τότε ένας λόγος παραπάνω να μπορεί να το παίξει κάποιος με mouse-keyboard.

Διαβάστε τα reviews των Destiny και Dark Below από το GameWorld. Συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Αν παίζετε Destiny ελάτε να ανταλλάξουμε PSN/Xbox Live IDs κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Myrmidon (Level 21) 05/08/2015 22:01
Άμα σου πω ότι ο τίτλος μου φάνηκε για δίλημμα.... :D
#2 tonyler (Level 23) 05/08/2015 22:05
Πιθανοτατα destiny 2 και σε pc λοιπον.
#3 sasukeuchiha94 (Level 6) 06/08/2015 00:07
Λογικά port του Destiny...
#4 ashbringer (Level 25) 06/08/2015 07:59
Νέο pc game απο την Bungie ενοείται.
Notification