Σταμάτησε από δασκάλα και βγάζει χρήματα απ' το Pokemon Go

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Σταμάτησε από δασκάλα και βγάζει χρήματα απ' το Pokemon Go

Σταμάτησε από δασκάλα και βγάζει χρήματα απ' το Pokemon Go

Πουλώντας αντικείμενα στο Ebay.

Η 26χρονη Αγγλίδα Sophia Pedraza από το High Barnet του Βόρειου Λονδίνου έκανε κάτι που λίγες στη θέση της θα τολμούσαν.

Σύμφωνα με την Sun, η Sophia Pedraza παραιτήθηκε απ' τη δουλειά που είχε ως δασκάλα και έγινε η πρώτη παίκτρια Pokemon Go στη Μ. Βρετανία...πλήρους απασχόλησης. Όλη τη μέρα farmάρει Pokemon και πουλάει accounts στο Ebay. 

Οι τιμές για τα accounts ξεκινούν από τις 50 λίρες, ενώ μία πρόσφατη δημοπρασία της έφτασε το ποσό των 7.300 λιρών (8.700 ευρώ)! Όλα αυτά ενώ η Sophie έβγαζε 2.000 λίρες (κοντά 2.400 ευρώ) το μήνα κάνοντας μαθήματα μαθηματικών, φιλολογικών και μουσικής σε μαθητές. Παράλληλα είναι πτυχιούχος της νομικής. Μετά την πλήρη απασχόλησή της στο Pokemon Go το εισόδημά της εκτοξεύτηκε.

Τα accounts από Level 20 και πάνω έχουν αξία που ξεπερνάει τις 1.000 λίρες. Αν κατανείμει σωστά το χρόνο της, η Sophia μπορεί να φτάσει ένα account σε level 15 μέσα σε 1-2 ημέρες! Προφανώς έχει να κάνει με το να βρει Pokemon στα σωστά μέρη, κάτι που δεν είναι εύκολο σε όλες τις χώρες, λόγω μορφολογίας του εδάφους. Κάποιες μέρες βέβαια παίζει για 18 ώρες σερί.

Κατά τα άλλα η Niantic κάνει ban όσους πωλούν accounts, έχοντας ωστόσο δυσκολία στο να τους εντοπίσει. Σε κάθε περίπτωση οποιοσδήποτε μπορεί να αλλάξει email ή συσκευή και να συνεχίσει να κάνει την ίδια δουλειά. Ένα online trade πιθανόν να μπορούσε να ανακόψει το κύμα του account selling.

Διαβάστε το review του Pokemon Go και δείτε το σημερινό μας Editorial για το παιχνίδι. Συζητήστε για το Pokemon Go σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 28/07/2016 08:16
Όντως πολύ μεγάλη κίνηση-απόφαση για την συγκεκριμένη κυρία αλλά δεν το μετάνιωσε καθόλου.Εκμεταλ έυτηκε σωστά το χρόνο της και βγάζει υπεραρκετά χρήματα.
#2 supermario644ever (Level 20) 28/07/2016 11:04
Πολύ καλή δουλειά και κερδοφόρα
#3 +1 Andreecko (Level 18) 28/07/2016 14:34
κρίμα, γιατί ήθελα να μου κάνει μερικά,. μαθήματα :P
Notification