Steep: Η σκιέρ Matilda Rapaport πέθανε κατά την διάρκεια γυρίσματος

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Steep: Η σκιέρ Matilda Rapaport πέθανε κατά την διάρκεια γυρίσματος

Steep: Η σκιέρ Matilda Rapaport πέθανε κατά την διάρκεια γυρίσματος

Η μοιραία χιονοστιβάδα.

Η 30χρονη επαγγελματίας σκιέρ Matilda Rapaport έχασε την ζωή της κατά την εξέλιξη μιας χιονοστιβάδας στη Χιλή. Το γύρισμα έγινε στα πλαίσια υλοποίησης του video game Steep της Ubisoft.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, η Σουηδή αθλήτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της λόγω εγκεφαλικής βλάβης και ανακοπής.

H Ubisoft εξέφρασε την θλίψη της για την αξιοσημείωτη αυτή αθλήτρια. "Το θάρρος, το πάθος της και η επιθυμία της για το άθλημα που αγαπούσε ήταν έμπνευση για άλλους αθλητές και για όλους μας" αναφέρει η ανακοίνωση. "Το γεγονός αυτό μας άγγιζε. Από καρδίας ευχόμαστε συλληπητήρια στο σύζυγο και στην οικογένειά της σε αυτή την δύσκολη στιγμή".

Το Steep θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο για PC, PS4 και Xbox One. Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι και συζητήστε για το Steep σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 drakul (Level 16) 20/07/2016 14:01
κριμα για την κοπελα και για αυτους που αφηνει πισω της.τα μετρα ασφαλειας πρεπει να ειναι καλυτερα.
#2 +2 ashbringer (Level 25) 20/07/2016 14:50
Πολύ μεγάλο κρίμα και στα γυρίσματα για το video game.Θα πρέπει η εταιρεία να της κάνει κάποια αφιέρωση μέσω του παιχνιδιού.
#3 Blood Prince (Level 30) 20/07/2016 17:20
Κρίμα να σκοτωθεί σε τόσο μικρή ηλικία και μάλιστα στα γυρίσματα παιχνιδιού και όχι σε κάποιον αγώνα.Φυσικά και θα πρέπει να της γίνει αφιέρωση απο την Ubisoft.
#4 TehSinastria (Level 2) 18/08/2016 17:39
Αξίζει αφιέρωση δεν το συζητάμε...
Notification