Doom: Νέο level μετά από 22 χρόνια

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Doom: Νέο level μετά από 22 χρόνια

Doom: Νέο level μετά από 22 χρόνια

Ακόμα ένα νέο level από τον John Romero. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/1/16] Κάποια games παραμένουν κλασικά μέχρι τις μέρες μας, ειδικά όταν έχουν παιχτεί από...τον μισό gaming πληθυσμό της Γης.

Ο John Romero, ένας εκ των βασικών designers της id Software την εποχή του Doom, ανακοίνωσε ότι δημιούργησε ένα νέο level για το παιχνίδι 22,5 χρόνια μετά την κυκλοφορία του! Το level αυτό ονομάζεται E1M8B και ως remake αντικαθιστά το παλιό E1M8 level, το τελευταίο του πρώτου επεισοδίου, "Knee-Deep in the Dead".

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Δυστυχώς δεν τρέχει ως stand-alone καθώς απαιτεί να έχετε ήδη το DOOM 1 και να αντικαταστήσετε το παλιό αρχείο.

[UPDATE: 27/4/16] Tο όνομα του νέου level είναι The Inmost Dens (ή E1M4b) και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Ο βετεράνος game designer John Romero δήλωσε πως σε αυτό θα δείτε το κλασικό FPS gameplay που υπόσχεται να προσφέρει με το νέο του project, το Blackroom, το οποίο αναπτύσσει σε συνεργασία με τον Adrian Carmack.

Διαβάστε το review του ιστορικού DOOM από το GameWorld και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Domine Non Es Dignus (Level 17) 17/01/2016 15:35
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Κρατάω μικρό καλάθι, 1ον γιατί έχει τύχει να φάμε αρκετές μαλακίες στη μάπα την τελευταία πενταετία και 2ον γιατί αν υπερβεί τις προσδοκίες, θα τις υπερβεί κατά αρκετά περισσότερο απ' ότι αν μου έτρεχαν τα σάλια. Double profit.
#2 Blood King (Level 25) 17/01/2016 21:47
Φανταστική είδηση που μας προτρέπει να επανέλθουμε έστω και για λίγο στο αγαπημένο μας Doom ενόψει της επερχόμενης ενσάρκωσης του που την περιμένω με ανοιχτές αγκάλες. Τελικά απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται να βαρεθούμε ποτέ να σκοτώνουμε ψηφιακά δαιμόνια, Doom Forever!
#3 leokap (Level 9) 18/01/2016 07:53
Πω ρε φίλε και γαμώ τα παιχνίδια ήταν το Doom θα το σκίσω το νέο level!
Notification