U-110, A World War II story

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
U-110, A World War II story

U-110, A World War II story

Ελληνικό First-Person Adventure με θέμα τον Alan Turing.

Ο εφευρέτης Alan Turing θεωρείται από κάποιους ως ο "πατέρας των computer games" καθώς μαζί με τον david Champernowne επιχείρησαν το 1948 να δημιουργήσουν το πρώτο computer game με θέμα το σκάκι (και την ονομασία Turochamp), που όμως δεν κατάφεραν να το μεταφέρουν σε υπολογιστή της εποχής, αφού οι τότε υπολογιστές δεν ήταν τόσο δυνατοί ώστε να τρέξουν τον κώδικα.

Σήμερα η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Happy Transport Games, δημιούργησε το πρώτο video game με θέμα τον εφευρέτη Alan Turing. Πρόκειται για ένα First-Person Adventure που αναπτύχθηκε σε Unity μέσα σε 48 ώρες στα πλαίσια πρόσφατου Game Jam.

Βάση σεναρίου, βρίσκεστε στις 9 Μαΐου του 1941, όπου και προσπαθείτε να αποκρυπτογραφήσετε την μηχανή "Enigma", κάτι που τουλάχιστον μέχρι τον θάνατο του Turing δεν έγινε εφικτό. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε στοιχεία που θα βρείτε γύρω σας και να αλληλεπιδράσετε με αυτά ώσπου να φτάσετε στον στόχο σας.

Το παιχνίδι μπορείτε να το κατεβάσετε από τα Downloads μας, απλά αν σκοπεύετε να το παίξετε τότε μην δείτε το παραπάνω βίντεο καθώς αποτελεί playthrough του.

Διαβάστε ακόμη για το Event Horizon που αποτελεί επίσης ελληνική προσπάθεια που αναπτύχθηκε μέσα σε 48 ώρες και συζητήστε περισσότερα για τις ελληνικές gaming εταιρείες και τα games που αναπτύσσουν σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 Purified Water (Level 17) 25/12/2015 20:30
Πολύ ωραίο μακάρι να φτιάξουν παιχνίδι μεγάλης διάρκειας με το ίδιο θέμα.
#2 Mystique (Level 23) 25/12/2015 21:17
Βλεπω την αναπτυξη ελληνικων δημιουργιων στο χωρο του gaming και ειναι κατι πολυ ελπιδοφορο. Ελπιζω το 2016 να ειναι η χρονια των δικων μας games. Στηριζω παντα καθε τετοια προσπαθεια.
#3 An arrow in the knee (Level 22) 25/12/2015 22:20
Πολυ boost-αρισμενη την ελληνικη gaming βιομηχανια τον τελευταιο καιρο. Παντα τετοια.
#4 Professor_Severus_Snape (Level 28) 26/12/2015 01:06
Πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια για το σύντομο χρονικό διάστημα στο οποίο αναπτύχθηκε. Υποψιάζομαι ότι σε ένα μικρό βαθμό αντλήθηκε έμπνευση από την πρόσφατη ταινία "The Imitation Game", όπου btw ο Benedict Cumberbatch έδωσε μια εξαιρετική ερμηνεία υποδυόμενος τον Alan Turing.
#5 Salina (Level 18) 27/12/2015 00:04
Ετσιιι για να βλεπω ολο και περισσοτερα ελληνικα games δειχνει απιστευτα καλο! μπραβο!
#6 Subliminal (Level 5) 31/12/2015 12:55
Ο Alan Turing ειναι απο τις πιο αγαπημενες μου προσωπικοτητες (σε αυτο βοηθησε πολυ και ο Cumberbatch στο The Imitation Game) και χαιρομαι πολυ που θα δω ενα παιχνιδι με αυτον για πρωταγωνιστη ειδικα τωρα που φτιαχνεται και απο ελληνικη ομαδα developers!
Notification