Lego Harry Potter Collection

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Lego Harry Potter Collection

Lego Harry Potter Collection

Έρχεται στο PS4.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια remastered συλλογή με Lego Harry Poter games. Συγκεκριμένα, η collection θα περιλαμβάνει τα Lego Harry Potter Years 1-4 και Lego Harry Potter Years 5-7, μαζί με τα Character Pack και the Spell Pack. Το Character Pack προσθέτει 10 νέους χαρακτήρες ή παραλλαγές στους ήδη υπάρχοντες. Αναλυτικά προστίθενται οι παρακάτω:

- Godric Gryffindor
- Harry (Yule Ball)
- Helga Hufflepuff
- Lockhart (Straightjacket)
- Luna (Lion Head)
- Peeves
- Hermione (Pink Dress)
- Ron Weasley (Ghoul)
- Rowena Ravenclaw
- Salazar Slytherin

Όσο για το Spell Pack, πέντε νέα ξόρκια κάνουν την εμφάνισή τους. Το Cantis κάνει τους άλλους να τραγουδήσουν, το Densaugeo κάνει τα δόντια των άλλων μεγαλύτερα ενώ το Ducklifors μετατρέπει τους άλλους σε πάπιες. Τέλος με το Melofors μπορείτε να μετατρέψετε το κεφάλι σας σε κολοκύθα ενώ με το Tentaclifors αποκτάτε ένα πλοκάμι στην θέση του κεφαλιού. Η συλλογή των Lego Harry Potter games θα έχει αναβαθμισμένα γραφικά, φωτισμό και ειδικά εφέ.

Η Warner Bros. αποφάσισε να κυκλοφορήσει το Lego Harry Potter Collection με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Fantastic Beasts and Where to Find Them. H νέα ταινία που θα είναι το πρώτο κομμάτι της επερχόμενης τριλογίας, διαδραματίζεται 70 χρόνια πριν το πρώτο βιβλίο Harry Potter. Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Νοέμβρη.

Το Lego Harry Potter Collection θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτώβρη μόνο για το PS4, όπως είναι μέχρι στιγμής γνωστό. Συζητήστε μαζί μας για το προηγούμενο Lego Harry Potter στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood King (Level 25) 08/09/2016 20:53
Καταπληκτικά νέα και μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να τερματίσω το Lego Harry Potter Years 5-7 που μου διέφυγε στο παρελθόν. Το περιμένω πως και πως για review.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 09/09/2016 00:48
Το μόνο lego παιχνίδι που έχω παίξει είναι τα Star Wars. Ωραίο φαίνεται το Harry Potter αν και είναι μόνο για PS4 οπότε δεν θα μπορέσω να το παίξω. Για όσους λατρεύουν τα lego games όμως πιστεύω θα είναι must have.
#3 ashbringer (Level 25) 09/09/2016 07:25
Αγαπημένα lego και εκπληκτική συλλογή.Θα το ευχαριστηθούμε όσο τίποτα άλλο.
#4 Professor_Severus_Snape (Level 28) 17/09/2016 05:17
Μακάρι να κάνουν ένα remastered τα original Harry Potter games, να θυμηθούμε τα παλιά.
Notification