Mirror's Edge Catalyst: Gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Mirror's Edge Catalyst: Gameplay videos

Mirror's Edge Catalyst: Gameplay videos

Δείτε τις κινήσεις της Faith και το σύστημα μάχης.

Δύο gameplay videos κυκλοφόρησαν για το Mirror’s Edge Catalyst, τα οποία σας δίνουν μια γερή δόση από το σύστημα μάχης και τις κινήσεις της Faith.

Θα μπορείτε να κάνετε παράτολμα άλματα στις οροφές κτιρίων σε μικρούς χώρους, ενώ μία κίνηση της Faith θα επιτρέψει γρήγορη στροφή 90 ή 180 μοιρών. Θα σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να πιαστείτε από καλώδια και να τρέξετε σε τοίχους ή σωλήνες.

Η Faith θα μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει hardware και gadgets υψηλής τεχνολογίας, όπως το Mag Rope και το Disruptor.

Στη μάχη, τα είδη επιθέσεων ποικίλουν, από γρήγορες σε αργές και δυνατές γροθιές, με τις οποίες θα αποκτάτε πλεονέκτημα ακινητοποιώντας προσωρινά τους εχθρούς σας. Θα μπορείτε να ανεβάσετε το Focus σας ενώ κινείστε διαρκώς. Όταν βρίσκεστε σε Focus, οι εχθροί σας δεν μπορούν να σας χτυπήσουν και έχετε δυνατότερες επιθέσεις, αλλά αν χάνετε το Focus τότε οι επιθέσεις των εχθρών θα σας προκαλούν μεγαλύτερο damage.

Το Mirror’s Edge Catalyst θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαϊου για PC, PS4 και Xbox One. Διαβάστε περισσότερα για την closed beta και συζητήστε τα πάντα για το παιχνίδι εκτενώς σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Salina (Level 18) 08/03/2016 01:24
Πρεπει να ειναι παιχνιδαρα!!Απο οσα ειδα απο το trailer ψηθηκα να το αγορασω.
#2 Blood Prince (Level 30) 08/03/2016 11:33
Αυτό που πιστεύω πως θα μπορούσαν να βελτιώσουν είναι η εμφάνιση της Faith..δηλαδή δεν λέω να την κάνουν σαν την Lara Croft γιατί είναι γνωστό πως στο Mirrors Edge δεν στηρίζονται στα θηλυκά χαρακτηριστικά αλλά πιστεύω πως το πρόσωπο θα μπορούσαν να το σχεδιάσουν πιο όμορφο.Κάποιοι ίσως το βρίσκουν μια χαρά αλλά εμένα δεν μου πολυαρέσει.
#3 supermario644ever (Level 20) 08/03/2016 22:48
Πολύ καλές κινήσεις και γενικά το gameplay
Notification