Lost Reavers

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Lost Reavers

Lost Reavers

Σε open beta το F2P Action multiplayer του Wii U. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/3/16] Το Lost Reavers είναι το πρώτο Free-to-play Action game της Bandai Namco. Αναμένεται για το Wii U και ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες στο Nintendo Direct.

Θα υποστηρίζει Co-Op τεσσάρων παικτών στο οποίο θα πρέπει να ανακαλύψετε έναν κρυμμένο θησαυρό στο τέλος κάθε dungeon και να τον μεταφέρετε πίσω στο σημείο εξαγωγής τους και αντίστοιχα οι φίλοι σας να σας προστατέψουν. Στην προσπάθεια τους αυτή, θα αντιμετωπίσουν παγίδες, έξυπνους εχθρούς και τους dungeon bosses που θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να εμποδίσουν την αποστολή τους. Η πρόκληση δεν τελειώνει εδώ! Ένας από την ομάδα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την ευστροφία του και τους φίλους για να επιβιώσει.  

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Η Bandai Namco μας δίνει τέσσερις διαθέσιμους χαρακτήρες. Ο Sayuri είναι ένας σύγχρονος σαμουράι με σπαθί. Ο Dwayne το βαρύ πυροβολικό της παρέας. Η Βικτώρια λατρεύει τα όπλα και τέλος ένας μυστηριώδης μασκοφόρος τέταρτος χαρακτήρας που ξέρει να χειρίζεται πολλά όπλα για να εμποδίζει τους εχθρούς του. Θα αντιμετωπίσετε minions και bosses σε διάφορα levels, από αρχαία ερείπια σύγχρονης πόλης σε μεσαιωνικά κάστρα. Στην πορεία θα βρίσκετε όπλα που θα βελτιώσουν τις δεξιότητες των χαρακτήρων σας και θα τους μάθουν να αποφύγουν έξυπνα τοποθετημένες παγίδες.

[UPDATE: 15/4/16 - Open beta] Το Lost Reavers, το free-to-play Action multiplayer της Bandai Namco για το Wii U, βρίσκεται πλέον σε στάδιο open beta. Όσοι είστε κάτοχοι της κονσόλας της Nintendo, μπορείτε να το κατεβάσετε και να το δοκιμάσετε από σήμερα.

Το Lost Reavers αναπτύσσεται σε Unreal Engine 3 για το Wii U και αναμένεται στις 28 Απριλίου. H open beta ξεκινά στις 14 Απριλίου και θα συνεχίσει μέχρι τις 28 Απριλίου. Δείτε αναλυτικά το Nintendo Direct και συζητήστε περισσότερα για το Lost Reavers σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Zaratoth (Level 28) 04/03/2016 18:58
Σίγουρα θα το δοκιμάσω, ειδικότερα τώρα που έχω και παρέα στο U.
#2 Blood King (Level 25) 04/03/2016 20:14
Τι αριστούργημα είναι αυτό και γιατί κυκλοφορεί μόνο για το Wii U ενώ θέλουμε να ασχοληθούμε μαζί του και οι PCάδες, τυχεροί οι κάτοχοι της κονσόλας της Nintendo γιατί η Bandai Namco είναι εγγύηση. .
#3 ashbringer (Level 25) 17/04/2016 07:18
Ενδιαφέρον coop για να πέρασεις ευχάριστα το χρόνο σου με παρέα.
Notification