Review Detail

8.5 1 10 0.5
Spider-Man
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.5
Ο Spider-Man είναι ένας από τους παλιότερους ήρωες της Marvel και από τους λίγους που είναι ακόμη διάσημος μετά από τόσα χρόνια από την δημιουργία του. Το Spider-Man φέτος πήγε αρκετά καλά σε θέμα πωλήσεων από τα παλιότερα παιχνίδια της σειράς κάτι που δεν το περίμενε κανείς, παρόλο που οι ταινίες του Spider-Man πηγαίναν καλά τα παιχνίδια δεν πηγαίναν καθόλου καλά γιατί άμα δούμε τα στατιστικά από τα παλιότερα παιχνίδια της σειράς θα δούμε μεγάλη διαφορά στους αριθμούς πωλήσεων, ίσως αυτό να οφείλεται στην τελευταία ταινία της Marvel το "Infinity War" που έδειξε τον Spider-Man να πρωταγωνιστεί στην ταινία.

Στο νέο παιχνίδι της Insomniac Games θα δούμε τον πρωταγωνιστή εντελώς διαφορετικό από αυτά που ξέραμε τόσα χρόνια. Στο νέο παιχνίδι θα δούμε έναν Peter Parker στα 23 του να δουλεύει στην κανονική του ρουτίνα ως βοηθός ενός επιστήμονα σε ένα εργαστήριο αλλά με το που ακούσει της σειρήνες των περιπολικών η δουλεία του ως Spider-Man ξεκινάει όπως ξεκινάει και μια νέα περιπέτεια για εσάς παίζοντας το παιχνίδι.

Σε θέμα με τα παλιότερα παιχνίδια της σειράς, στο νέο παιχνίδι θα δούμε ατελείωτα combos μιας και όσο παίζεται το παιχνίδι ξεκλειδώνετε νέες ικανότητες. Όσο αναφορά την άμυνα ο Spider-Man διαθέτει το spider-sense που αισθάνεται την αύρα και την απειλή των εχθρών του. Δηλαδή όταν σας πλησιάζει κάποιος με στόχο επίθεσης, βλέπετε μία αύρα γύρω από το κεφάλι του Spider-Man με αποτέλεσμα να έχετε την δυνατότητα να αντιδράσετε πατώντας τον κύκλο.
Report this review Was this review helpful? 0 0

Comments

Already have an account?
Score
0 User Score
(0 vote )
User Reviews 0
Genre:
Developer:
Publisher:
Διάθεση:
Players:
Release Date:
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification