Review Detail

8.5 2 10 0.5
Reviews
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης
April 14, 2015
FATALITY!!!! MKX
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.5
Τροφοδοτημένο από next-gen τεχνολογία, το Mortal Kombat X συνδυάζει την απαράμιλλη κινηματογραφική παρουσίαση με το δυναμικό gameplay για να δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου Kombat εμπειρία. Για πρώτη φορά,το Mortal Kombat Χ, ποιο βίαιο και αποκρουστικό από ποτέ, δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να επιλέξουν από πολλαπλές παραλλαγές του κάθε χαρακτήρα που επηρεάζουν τόσο τη στρατηγική και το στυλ της καταπολέμησης. Και με μία νέα πλήρως συνδεδεμένη εμπειρία παιχνιδιού, οι παίκτες έχουν ξεκινήσει ενα έντονο online διαγωνισμό όπου κάθε αγώνας εχει σημιασία σε μια παγκόσμια μάχη για την υπεροχή. Παίκτες μπαίνουν σε μια πρωτότυπη ιστορία προβάλλοντας μερικούς από τους πιο παραγωγικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων των Scorpion και Sub-Zero, ενώ εισάγει νέους διεκδικητές που αντιπροσωπεύουν τις δυνάμεις του καλού και του κακού και δένουν την ιστορία μαζί.

Υπάρχουν, επίσης, μια χούφτα νέοι κακοί. Αν και "φρέσκοι" μπορεί να μην είναι η καλύτερη λέξη για να περιγράψει τα τερατόμορφα Visages τους. Χαρακτήρες όπως τα έντομα, όπως D'vorah και το gunslinger Erron Black. D'vorah κάνει "ντου" με όπλα-αράχνη που πηγάζουν από την πλάτη της, ο Erron Black χρησιμοποιεί πυροβόλα όπλα, και το δίδυμο μάχες που ονομάζεται Ferra Torr αποτελείται από ένα μικρό κορίτσι που διατάζει μια ογκώδης κτήνος από την κορυφή από την πλάτη του. Οι νέοι χαρακτήρες σε κάθε πλευρά της μάχης χωράνε στις αντίστοιχες παρατάξεις τους, αλλά είναι τα κακά παιδιά που είναι πιο αξιοσημείωτα, κυρίως επειδή είναι πρωτότυπες δημιουργίες, παρά τις παραγωγές από τους προϋπάρχοντες χαρακτήρες.

To Mortal Kombat Χ είναι φιλικό τόσο για τους περιστασιακούς παίκτες που θέλουν να γνωρίσουν την πλούσια σουίτα του περιεχομένου ενός παίκτη και να χτυπήσουν ένα γύρω με μερικούς φίλους, αλλά αρκετά βαθιά για τους ανταγωνιστιούς παίκτες που θέλουν να βαρίδι ρόστερ και τις παραλλαγές του. Είναι ένα ισχυρό, πλούσιο σε χαρακτηριστικά ανταγωνιστικό παιχνίδι πάλης που ακονίζει το τι λειτούργησε η NetherRealm Studios σε προηγούμενα παιχνίδια, και ακόμα δείχνει νότες αυτοσυγκράτησης και ωριμότητας μέσα στο φρικιαστικές σκηνές υπερ-βίας. Σε συνδυασμό με μια φιλόδοξη απευθείας online meta-game,το Mortal Kombat Χ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια πάλης στη σειρά.


ΘΕΤΙΚΑ:
-Τα καλύτερα μηχανική fighting του κάθε παιχνίδιου της σειράς
-Ενδιαφέρον σχεδιασμός χαρακτήρα χάρη στα εξαιρετικά visuals
-Virtual παραλλαγές επεκτείνουν τον χαρακτήρα ρόστερ σε ένα λεπτό, αλλά αποτελεσματικό τρόπο.
-Μία ιστορία που θα ευχαριστήσει τους fans της σειράς
-Living Towers παραδίνουν μια μεγάλη ποικιλία των προκλήσεων για αντιμετώπιση
- Εξαιρετικό level design

ΑΡΝΗΤΙΚΑ
-Ορισμένοι νέοι χαρακτήρες αποτυγχάνουν να ξεχωρίζουν
-Το Monetization αναμιγνύει το in-game συνάλλαγμα σε ένα απογοητευτικό τρόπο
Βαθμολογια:
8.5 / 10

Tested on: XBOX ONE
Report this review Was this review helpful? 1 1

Comments

Already have an account?
Score
0 User Score
(0 vote )
User Reviews 0
Genre:
Developer:
Publisher:
Διάθεση:
Players:
Release Date:
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification