Worms: The Revolution Collection

Hot
REVIEWED ON Xbox 360  

Η τέλεια συλλογή για τους Worms fans!

Η τέλεια συλλογή για τους Worms fans!

Η τέλεια συλλογή για τους Worms fans!
Από την ημερομηνία ίδρυσης της (1990), όταν η λατρευτή μας Amiga μεσουρανούσε, η Team17 μας έχει προσφέρει άπειρες ώρες ποιοτικού gaming με μια πλειάδα καταπληκτικών games που πρωτοπόρησαν το καθένα στον τομέα του. Ξεκινώντας από τις «ιερές ημέρες» της Amiga, αξίζει να θυμηθούμε τα αριστουργηματικά Shoot ‘em up Project – X, Apidya (αμφότερα οριζόντιου scrolling), Alien Breed (top down view), το αξέχαστο platform Superfrog και πολλές ακόμη αξιόλογες δημιουργίες.

Μετά από τόσους πρωτότυπους και συναρπαστικούς τίτλους, η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της Team17 υπήρξε και εξακολουθεί να είναι η σειρά των Worms, το προσφιλές μας strategy που διαθέτει άπειρο χιούμορ και sandbox μορφή, προκαλώντας μας να αναλάβουμε μια ομάδα συμπαθέστατων σκουληκιών και να τα οδηγήσουμε σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με άλλα σκουλήκια! Φέτος, ο αξιολάτρευτος σκουληκοστρατός επιστρέφει, σε μια συλλογή για το Xbox 360 που περιλαμβάνει το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Worms: Revolution, μαζί με το Worms 2: Armageddon και ένα σεβαστό αριθμό από DLCs προς ικανοποίηση των απανταχού fans. Είστε έτοιμοι για μια γερή δόση από σκουληκοδράση;

Έτσι, να σέρνεσαι σαν σκουλήκι!
Το sandbox gameplay του Worms σας βάζει στη διαδικασία να λιανίσετε την αντίπαλη ομάδα σκουληκιών χρησιμοποιώντας τη δική σας. Κάθε τίτλος της Revolution Collection διαθέτει τις δικές του αποστολές οι οποίες μεταφράζονται σε διαφορετικές πίστες–battlefields όπου θα δώσετε τις θανάσιμες μάχες σας. Η πρώτη οθόνη που αντικρίζετε ανοίγοντας το παιχνίδι σας δίνει τις επιλογές Games και Install DLC. Στο Games μπορείτε να μπείτε και να παίξετε όποιο από τα δύο games της συλλογής επιθυμείτε, το Worms Revolution ή το Worms 2: Armageddon. Από εκεί και πέρα θα επιλέξετε ποιο από τα διαθέσιμα DLC θα φορτώσετε για να ασχοληθείτε στην συνέχεια μαζί του.

Wormsmageddon Now!
Το Worms Revolution είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην υπέροχη σειρά των Worms και αναμφίβολα, το καλύτερο που έχει κυκλοφορήσει. Στο Main Menu του επιλέγετε αρχικά αν θα παίξετε το Single-Player Campaign. Στην συνέχεια μπορείτε να εμπλακείτε σε «φιλικά» Deathmatch με φίλους σας στο Versus, να μπείτε στο Xbox Live, να δείτε τα achievements σας και η σημαντικότερη επιλογή, το Customization, να δημιουργήσετε την προσωπική σας ομάδα σκουληκιών, δίνοντας τους ονόματα, επιλέγοντας το class τους, το τι θα φορούν κ.α.


Το βασικό μενού του Worms 2: Armageddon δεν διαφέρει και πολύ από το αντίστοιχο του Revolution. Αρχικά σας πληροφορεί για τις αμέτρητες προσθήκες που φέρνει το Battle Pack στο gameplay του. Στην συνέχεια υπάρχει το κλασικό Single-Player Campaign, η επιλογή Local Game που είναι το multiplayer mode του, το Customization που περιέχει σχεδόν τις ίδιες επιλογές με το αντίστοιχο του Revolution πλην της επιλογής class κ.ο.κ. Εξαιρετική είναι η επιλογή Shop όπου θα μπείτε για να ξοδέψετε το gold που κερδίζετε πολεμώντας σκουλήκια! Με όποιο Worms από τα δύο «διαμάντια» της συλλογής και αν ξεκινήσετε, το gameplay παραμένει ένα και το αυτό: χρησιμοποιήστε τα τέσσερα μέλη της σκουληκο-ομάδας σας για να εξολοθρεύσετε όσα αντίπαλα σκουλήκια βρίσκονται στην εκάστοτε πίστα!

Θα σε πατήσω κάτω σαν σκουλήκι!
Για να πολτοποιήσετε τα φουκαριάρικα σκουλήκια πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το οπλοστάσιο που σας δίνεται από το παιχνίδι, ανάλογα με την πίστα και με το τι έχετε αγοράσει. Οι μάχες είναι turn-based και οι σκουληκο–πολεμιστές παίζουν εναλλάξ, ένας δικός σας και μετά ένας της αντίπαλης ομάδας. Από την στιγμή που ξεκινά η σειρά σας έχετε γύρω στο ένα λεπτό μέχρι να αποφασίσετε με τι τρόπο θα δράσετε. Αν αφήσετε τον χρόνο να περάσει, η turn τελειώνει. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε και πολύ χρόνο για σκέψη συνεπώς πρέπει να σκέφτεστε ενώ κινείστε!

Όταν χρησιμοποιείτε ένα από τα αντικείμενα του οπλοστασίου σας ή όταν πέφτετε από ψηλό σημείο καταναλώνετε ταχύτατα τον χρόνο που έχετε γι’αυτό το πρώτο πράγμα που κάνετε πριν αρχίσει μια πίστα είναι να την ψάξετε με το μάτι για να δείτε που βρίσκονται οι στόχοι και πως θα κινηθείτε προς αυτούς. Εφόσον μιλάμε για σκουλήκια, τα ροζ πλασματάκια που έχετε στην διάθεση σας προχωρούν σέρνοντας το κορμί τους ή κάνοντας χαριτωμένα άλματα που τα βοηθούν να σκαρφαλώσουν σε ψηλότερα σημεία. Βασική προϋπόθεση για νικηφόρες μάχες είναι η εκμάθηση εξαρχής όλων των όπλων που έχετε.

Τα DLC
Υπάρχουν 3 DLC για το Worms Revolution και 6 για το Worms 2. Τα DLC για το Revolution είναι τα Funfair, Mars και Medieval Tales Pack. Αμφότερα προσθέτουν ένα ολόφρεσκο mini campaign στο υπάρχον campaign του single player. Το Funfair DLC προσφέρει 5 πίστες που θυμίζουν τεράστιους γρίφους. Ξεκινάτε με περιορισμένα μέσα και σκουλήκια στη διάθεσή σας και πρέπει να ολοκληρώσετε με αυτά την απίθανη αποστολή που σας δίνεται, π.χ. να μετακινήσετε σε συγκεκριμένο μέρος της πίστας ένα σκουλήκι με στέμμα, να εξοντώσετε ένα εχθρικό σκουλήκι με πολλά hit points ενώ εσείς έχετε μόλις ένα και πολλά άλλα κουφά! Επίσης μπορείτε να παίξετε εξ αρχής όλες τις πίστες με την σειρά που επιθυμείτε.

Το Mars DLC διαθέτει επίσης 5 αποστολές με την διαφορά ότι θα πρέπει να τις παίξετε με την σειρά για να ξεκλειδωθεί η επόμενη. Μια ακόμα διαφορά είναι ότι οι εν λόγω missions είναι deathmatches σε σουρεαλιστικές πίστες που αναπαριστούν το διαστημικό τοπίο του Άρη! Το Medieval Tales DLC προσθέτει 10 αποστολές που –όπως και στο Mars DLC- ανοίγουν διαδοχικά όσο τις τερματίζετε. Tο gameplay τους είναι εξαιρετικά πρωτότυπο και βασίζεται κυρίως στα Platform στοιχεία, καλώντας σας να διανύσετε λαβυρινθώδεις πίστες όπου σας βοηθούν διάφορα σκουλήκια στον δρόμο, προσπαθώντας να φτάσετε στον εκάστοτε προορισμό σας.

Τα 6 DLC για το Worms 2 συνοψίζονται ουσιαστικά στο τεράστιο expansion που ακούει στο όνομα Battle Pack, το οποίο προσθέτει στο Single-player mode δύο νέα modes, τα Warzone και Body Count. Το Warzone περιλαμβάνει 30 πίστες για Deathmatch καθώς και μπόλικα νέα όπλα για να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας πάνω στα κορμιά δεκάδων σκουληκιών! Το Body Count είναι ένα Survival mode όπου χειρίζεστε ένα μοναχικό σκουλήκι και πρέπει να σκοτώσετε όσα περισσότερα εχθρικά σκουλήκια μπορείτε. Για κάθε αντίπαλο που καθαρίζετε, ένα δυνατότερο σκουλήκι παίρνει την θέση του!

Το σκουλήκι και αν το λιώνεις, την ρουκέτα σου χαλάς!
Η ποικιλία σε όπλα είναι το κάτι άλλο και στα δύο Worms της συλλογής. Στην κατοχή σας θα έχετε καταρχήν από συμβατικά όπλα: ρουκετοβόλα, καραμπίνες, Uzi, χειροβομβίδες, βόμβες μολότοφ, μπουγελοβόμβες και ρόπαλα του baseball! Από κει και πέρα αρχίζει μια πλειάδα εργαλείων και «όπλων» που θα σας κάνουν να ξεκαρδιστείτε στα γέλια: νεροπίστολα, τυφλοπόντικες για να σκάβουν τρύπες, πρόβατα για να μαζεύουν αντικείμενα, ιπτάμενους δίσκους που μετακινούν στο σημείο που θέλετε τα μεγαλύτερα αντικείμενα που βρίσκονται στην πίστα κ.ο.κ.! Όσο διασκεδαστικά και αν σας φαίνονται τα εν λόγω «εξαρτήματα», μόλις μάθετε να τα χειρίζεστε την κατάλληλη στιγμή θα σας προσφέρουν άπειρες νίκες και πολλά νεκρά σκουλήκια!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθετε είναι ο υπολογισμός της τροχιάς που διαγράφουν οι ρουκέτες, χειροβομβίδες και άλλα παραπλήσια όπλα. Δυστυχώς τα περισσότερα αντικείμενα τα έχετε in-game σε περιορισμένο αριθμό συνεπώς το μπαζούκα και η χειροβομβίδα που έχουν άπειρα πυρομαχικά θα αποτελέσουν την πιο σίγουρη λύση σε κάθε μάχη. Στον υπολογισμό της τροχιάς των βλημάτων παίζει σοβαρό ρόλο και η κατεύθυνση του ανέμου που απεικονίζεται με ένα βελάκι και μια μικρή μπάρα κάτω αριστερά στην οθόνη. Μόλις μάθετε να χειρίζεστε άριστα την τροχιά των βλημάτων σας θα μπορείτε να χτυπήσετε τους αντίπαλους από πολύ μακριά με μεγάλη ακρίβεια, υπερβαίνοντας και τα περιβαλλοντικά εμπόδια που μπορεί να είναι από ένα τεράστιο δοκιμαστικό σωλήνα εργαστηρίου μέχρι ένα σκουριασμένο καρφί!

Εκτός από τα εξαγριωμένα εχθρικά σκουλήκια, η μορφολογία του εδάφους μπορεί να αποτελέσει σύμμαχο ή σοβαρό εχθρό. Χρησιμοποιώντας τρυπάνια ανοίγετε τρύπες στο έδαφος κατασκευάζοντας λαγούμια που αποτελούν ιδανικό καταφύγιο για τα σκουλήκια σας. Εκεί οι αντίπαλοι δυσκολεύονται να σας πετύχουν και εσείς μπορείτε να ξεμυτίσετε όταν έρθει η σειρά σας, να τους πετάτε καμία ρουκέτα από μακριά και στη συνέχεια να αποσύρεστε στο λαγούμι σας! Σε ανοικτό έδαφος είστε εκτεθειμένοι στις βολές των εχθρών συνεπώς θα πρέπει να τους εξοντώσετε πρώτοι πριν σας πετύχουν αυτοί! Επίσης αν οι εχθροί σας είναι κρυμμένοι πίσω από φυσικά εμπόδια πρέπει να τα ξεπεράσετε πριν τους πετύχετε π.χ. να περάσετε πάνω από κενά χρησιμοποιώντας ατσάλινες δοκούς, να μετακινήσετε με μαγνήτες σιδερένια εμπόδια για να ανοίξετε δρόμο κ.ο.κ.

Worms Holocaust!
Τα τρομερότερα όπλα σας ενάντια στα εχθρικά σκουληκάκια είναι το Air Strike, το Bunker Buster και τα όπλα που χρησιμοποιούν νερό. Όταν ενεργοποιήσετε το Air Strike, σημαδεύετε όσο περισσότερους εχθρούς μπορείτε και στη συνέχεια εμφανίζεται ένα αεροσκάφος που βομβαρδίζει το σημείο, πετσοκόβοντας τα hit points τους και καταστρέφοντας ένα μεγάλο τμήμα του εδάφους! Το Bunker Buster μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ρίξετε μια βόμβα κόβοντας αρκετά hit points από ένα στόχο ή να τρυπήσετε με την βόμβα όλο το έδαφος μέχρι το επίπεδο της θάλασσας, ανοίγοντας ενδεχομένως δρόμο για μια υδάτινη μάζα προς περιοχή γεμάτη με εχθρούς η οποία θα τους παρασύρει στον χαμό!

Τα υδάτινα όπλα που θα χρησιμοποιήσετε λειτουργούν καταλυτικά όταν τα αξιοποιούνται σε εχθρούς που βρίσκονται κοντά σε γκρεμούς ή σε μια λίμνη. Το νερό που θα τους ρίξετε τους παρασύρει κατηφορικά προς τον γκρεμό ή την λίμνη με αποτέλεσμα τον άμεσο χαμό τους! Αυτό συμβαίνει διότι η πτώση στην θάλασσα που περιβάλει πάντοτε την πίστα είναι αυτομάτως θάνατος για όποιο σκουλήκι πέσει μέσα και η πτώση σε λίμνη αφαιρεί σε κάθε σειρά ένα μέρος των hit points του πλάσματος που έχει πέσει μέσα.

Παρατήστε τα όλα και οδηγήστε τα σκουλήκια σας στην μάχη, είναι μεταδοτικό!

Σκουλήκια για κάθε γούστο!
Η μεγάλη καινοτομία στο gameplay της σειράς Worms που προσφέρει το Revolution είναι η παρουσία των τεσσάρων classes Soldier, Scout, Scientist και Heavy. Ο Soldier είναι το τυπικό… σκουλήκι που διαθέτει ικανοποιητικά hit points, ταχύτητα και damage. Ο Scout είναι το γρηγορότερο σκουλήκι απ’όλα, προσεγγίζει τον στόχο του ταχύτατα και έχει το μεγαλύτερο άλμα, ιδανικός για να υπερπηδά χαράδρες. Ο Scientist είναι η πιο απαραίτητη μονάδα διότι αυξάνει τα hit points όλων των σκουληκιών σε κάθε σειρά ενώ αποκτά τα καλύτερα αντικείμενα. Ο Heavy είναι ένα θεόχοντρο σκουλήκι που κινείται σαν χελώνα λόγω λίπους αλλά έχει την μεγαλύτερη αντοχή απ’όλους και προξενεί το μέγιστο damage!

Το A.I. των απίθανων σκουληκιών που ελέγχει η CPU είναι σκέτος τρόμος. Για παράδειγμα, δεν είναι λίγες οι φορές που είχα καλύψει τα σκουλήκια μου σε σημεία σχεδόν απρόσβλητα από τις βολές των εχθρών (λαγούμια, πίσω από αντικείμενα κ.ο.κ.) βλέποντας στην συνέχεια κατάπληκτος ένα αντίπαλο σκουλήκι να πετά μια χειροβομβίδα η οποία κατορθώνει να μπει μέσα από την τρύπα του λαγουμιού και να σκάσει στην μάπα του σκουληκιού μου! Μιλάμε για σημάδι απίστευτο οπότε καλό θα είναι να μην υποτιμήσετε ποτέ τους εχθρούς σας.

Το Worms The Revolution Collection αξίζει κάθε δεκάρα που θα δαπανήσετε για πάρτη του. Μόνο για να τελειώσετε τα βασικά campaigns των δύο games που περιλαμβάνει θα περάσετε ένα δεκάωρο στην καλύτερη περίπτωση. Στη συνέχεια σας περιμένουν αμέτρητες συγκρούσεις με τους κολλητούς σας ή online με παίκτες από όλο τον κόσμο, συγκρούσεις που θα διαρκέσουν εκατοντάδες διασκεδαστικές ώρες.

Κιμαδομηχανή για σκουλήκια!
To multiplayer mode του Worms ανήκει στις πιο διασκεδαστικές gaming εμπειρίες που υφίστανται. Αφού προσκαλέσετε τους φίλους σας στο Deathmatch που τους έχετε ετοιμάσει και ξεκινήσει η επιλογή battlefield και το loading της πίστας, αρχίζει ο χαβαλές! Καταρχάς, πέφτει γέλιο με τις ονομασίες που έχουν δώσει οι αντίπαλοι σας στα σκουλήκια. Πιστέψτε μας, είτε πρόκειται για φίλους σας είτε για άγνωστους online παίκτες, τα ονόματα των σκουληκιών είναι πάντοτε χιουμοριστικά διότι το επιβάλλουν οι ξεκαρδιστικές φάτσες τους!

Κάθε παίκτης παίζει με την σειρά του, σκορπίζοντας τον τρόμο στις εχθρικές ομάδες. Όσο περισσότεροι παίκτες παίζουν τόσο μεγαλύτερη είναι η σφαγή και γρηγορότερη η εξόντωση των περισσότερων σκουληκιών. Για παράδειγμα, μπορεί το παιχνίδι να έχει τοποθετήσει σε μια πλευρά 3 με 4 σκουλήκια αντίπαλων ομάδων. Ένας έξυπνος παίκτης θα τους ρίξει ένα Air Strike ή θα τους πλησιάσει και θα τους δυναμιτίσει κυριολεκτικά! Οι πίστες που μπορείτε να επιλέξετε είναι σχεδόν άπειρες και με ολόκληρο το οπλοστάσιο των Worms στην διάθεση σας, γίνονται εξίσου άπειροι και οι συνδυασμοί με τους οποίους θα εξοντώσετε τους εχθρούς σας!

Σκουλήκια για γέλια!
Στο Revolution Collection έχετε στη διάθεσή σας τα δύο καλύτερα games της σειράς από οπτικής πλευράς. Η 2D εμφάνιση των worms είναι άκρως διασκεδαστική. Τα ροζ πλασματάκια σέρνουν τα κορμιά τους με πολύ αστείο και ρεαλιστικό τρόπο στην κάθε πίστα. Οι facial expressions των σκουληκιών είναι απίστευτα ξεκαρδιστικές: θα δείτε στα πρόσωπα τους να διαγράφονται εκφράσεις απορίας, κατάπληξης, θυμού ή αποβλάκωσης ανάλογα με το είδος του σκουληκιού και την κατάσταση που αντιμετωπίζει. Από τις πιο αστείες σκηνές που θα αντικρίσετε είναι όταν τα τροφαντά σκουλήκια, τα Heavy, αρχίζουν να χαιρετούν προς τα αντίπαλα σκουλήκια με ένα ηλίθιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο τους!Τα physics του Revolution Collection έχουν προσεχτεί υπερβολικά αφού από αυτά καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό το gameplay. Ο άνεμος, η απόσταση και η κλίση που θα δώσετε στα βλήματα σας παίζουν καθοριστικό ρόλο για το που θα προσγειωθούν. Όλες οι πίστες καταστρέφονται πλήρως, αντικείμενα και σκουλήκια υπακούουν στον νόμο της βαρύτητας, η τροχιά κάθε αντικειμένου είναι προβλέψιμη με βάση τους νόμους της φυσικής κ.ο.κ. Επίσης, η ταχύτητα με την οποία θα ρίξετε ένα όπλο στους εχθρούς, η απόσταση που θα έχετε όταν εμπλακείτε σε melee damage, η γωνία ρίψης που θα επιλέξετε όταν τους χτυπάτε με ρόπαλο, όλα παίζουν ρόλο στο αποτέλεσμα που είναι απόλυτα ρεαλιστικό.

Σκουλήκια που ξέρουν ξένες γλώσσες!
Το Revolution Collection παρέμεινε πιστό στην πετυχημένη συνταγή της σειράς δίνοντας κωμική διάσταση σε όλα τα επίπεδα της ηχητικής του επένδυσης. Η μουσική που σας συνοδεύει εν ώρα παιχνιδιού είναι διασκεδαστική και θυμίζει καρτούν, υπενθυμίζοντας διαρκώς το χιουμοριστικό ύφος.Τα ηχητικά εφέ που ενεργοποιούνται με την χρήση των όπλων και των αντικειμένων είναι αυτά ακριβώς που θα αναμένατε από π.χ. μια έκρηξη χειροβομβίδας, από έναν εναέριο βομβαρδισμό αλλά και από μια melee επίθεση με φλεγόμενη γροθιά όπου το σκουλήκι σας βγάζει την θρυλική κραυγή που κάνει ο Ryu του Street Fighter σε αντίστοιχη επίθεση!

Το μεγάλο γέλιο πέφτει φυσικά επιλογή τροποποίησης της φωνής των Worms! Τουτέστιν μπορείτε να κάνετε όλα τα σκουλήκια σας να μιλούν ελληνικά και να ξεραθείτε στα γέλια όταν ακούτε τις φωνές τους εν ώρα μάχης να φωνάζουν «ωχ την πάτησα» ή «απάνω τους» και άλλα τέτοια χαριτωμένα!

Πω πω σκουληκιάσαμε εδώ μέσα!
Το Worms: The Revolution Collection είναι ένας τίτλος που θα ικανοποιήσει τους οπαδούς του είδους αλλά και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους δεν το έχουν πράξει μέχρι τώρα, να ασχοληθούν μαζί του παίζοντας κατευθείαν τα καλύτερα games της σειράς. Το διάχυτο χιούμορ που ξεχειλίζει σε κάθε λεπτό του παιχνιδιού, το υψηλότατο skill level που πρέπει να φτάσετε για να νικάτε εύκολα στις μάχες, οι απίθανοι χαρακτήρες που χειρίζεστε και το απολαυστικό multiplayer mode είναι υπεραρκετοί λόγοι για να το αγοράσετε άμεσα!

Θετικά:
- Καλοσχεδιασμένα γραφικά
- Απίθανες ατάκες και ξεκαρδιστική ηχητική επένδυση
- Διασκεδαστικό multiplayer mode
- Απίστευτη παραμετροποίηση των σκουληκιών σας

Αρνητικά:
- Καμία ιδιαίτερη εξέλιξη στα γραφικά
- Υπερβολική ευστοχία των εχθρικών Worms
- Δεν έχετε εξ αρχής στη διάθεσή σας όλα τα όπλα

Βαθμολογία
Γραφικά: 6
Ήχος: 7
Gameplay: 8.5
Αντοχή: 8
Γενικά: 7.5

Η απόλυτη συλλογή Worms που πρέπει να αποκτήσετε. Από το περιεχόμενό της και μόνο αντιλαμβάνεστε την αξία της!

Γιάννης Μοσχονάς  

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 atSOFt (Level 18) 20/08/2013 00:44
Τι καλύτερο απο σκουλίκια ντυμένα rambo? :) Πολύ καλό review. Η αγαπημένη μου ατάκα που εχει πέσει πολύ γελιο απο το worms: armagedon στα Ελληνικά "Προδότηηηη!!" με μια λεπτή φωνή που σπάει κρύσταλλο βοημίας χαχα :)
#2 SirLvr (Level 27) 20/08/2013 02:19
Πολύ καλή συλλογή και ακόμα καλύτερο review! :)
#3 Vasilis (Level 25) 20/08/2013 11:54
Λατρευτή σειρά πολύ καλό το review...
#4 billfrigas (Level 29) 27/08/2013 17:44
Το συγκεκριμένο κυκλοφορεί μόνο για Xbox 360?
#5 Vasilis (Level 25) 27/08/2013 18:03
Quoting billfrigas:
Το συγκεκριμένο κυκλοφορεί μόνο για Xbox 360?

Ναι
Score 7.5
7.32 User Score
(28 votes )
User Reviews 0
Genre: Strategy/Shoot ‘Em Up
Developer: Team17, Mastertronic
Publisher: Team17
Διάθεση: Εnarxis Dynamic Media (210-9011900)
Players:
Official Website: Κλικ εδώ
Demo: Download
Full Game: Download
Release Date: 3/5/2013
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

1
Elden Ring   (9.2)
2
God of War (PC)   (9)
4
Forza Horizon 5   (8.8)
7
Gran Turismo 7   (8.3)
9
Chivalry 2   (8)
10
The Riftbreaker   (8)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

1.
Martha is Dead   (9.0)
3.
5.
It Takes Two   (8.0)
6.
7.
9.
10.
Dead by Daylight   (7.0)
Notification