TrackMania

Hot
Γρήγοροι και διασκεδαστικοί αγώνες.

Γρήγοροι και διασκεδαστικοί αγώνες.

Γρήγοροι και διασκεδαστικοί αγώνες.

Στο συναρπαστικό κόσμο των Racing games, ένας τίτλος που έχει καταφέρει να κερδίσει την αναγνώριση και το θαυμασμό των gamers είναι το TrackMania. Με μια ιστορία που ξεκινά από τις αρχές του 2000, αυτό το παιχνίδι κατάφερε να αναδειχθεί ως ένας από τους πιο εμβληματικούς αγωνιστικούς τίτλους στον κόσμο των video games. Από τα πρώτα του βήματα μέχρι τη σύγχρονη εκδοχή του, το TrackMania έχει καταφέρει να εξελιχθεί και να προσφέρει συνεχώς ανανεωμένες και εθιστικές εμπειρίες.

Η εταιρεία ανάπτυξης πίσω από αυτόν τον τίτλο έχει επίσης κερδίσει το σεβασμό της gaming κοινότητας, με προηγούμενους γνωστούς τίτλους που απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές. Η συνεχής ανάπτυξη της σειράς και οι επενδύσεις σε τεχνολογία και δημιουργικότητα καταδεικνύουν τη δέσμευσή τους να παρέχουν στους παίκτες μια αξέχαστη εμπειρία.

trackmania 1

Κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου μετράει
Το TrackMania δεν έχει κάποιο παραδοσιακό σενάριο, όπως θα περίμενε κανείς από ένα racing game. Αντίθετα, επικεντρώνεται στην ουσία των αγώνων, δηλαδή στην ταχύτητα και την πρόκληση. Προσφέρει μια ποικιλία από πίστες, από απλές πίστες δρόμου έως περίπλοκες πίστες με άλματα και εμπόδια. Οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους, για να ολοκληρώσουν τις πίστες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να κερδίσουν βαθμούς. Δεν πρέπει να χάσουν ούτε δευτερόλεπτο, εάν θέλουν να κερδίσουν το χρυσό στα time trials.

Ανταγωνισμός εναντίον του χρόνου
Το singleplayer mode είναι μια συναρπαστική και απαιτητική εμπειρία που θα δοκιμάσει τις δεξιότητές σας ως οδηγός. Οι πίστες είναι καλά σχεδιασμένες και προσφέρουν μια ποικιλία από προκλήσεις, από απλές πίστες δρόμου έως περίπλοκες πίστες με άλματα και εμπόδια. Διαρκεί περίπου 6-7 ώρες για να ολοκληρωθεί και προσφέρει μια καλή εκμάθηση για τους μηχανισμούς του, ενώ ταυτόχρονα είναι και καλή πρόκληση. Οι παίκτες που ολοκληρώνουν το singleplayer θα ξεκλειδώσουν, επίσης, νέα αυτοκίνητα και πίστες.

Το TrackMania διαθέτει επίσης και Track Editor. Το Track Editor είναι ένα ισχυρό εργαλείο που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν τις δικές τους πίστες. Το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές για τη δημιουργία πίστας, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών τύπων επιφανειών, εμποδίων και ειδικών εφέ.

trackmania 1

Οι παίκτες μπορούν να μοιράζονται τις πίστες τους με άλλους παίκτες μέσω του online multiplayer. Το Track Editor είναι ένας εξαιρετικός τρόπος, για να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές εμπειρίες αγώνων και να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας με άλλους παίκτες.

Ένα ακόμα mode είναι το Time Attack. Είναι ένας mode, όπου οι παίκτες προσπαθούν να ολοκληρώσουν μια πίστα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Καταγράφεται ο χρόνος των παικτών και τους κατατάσσει σε μια παγκόσμια κατάταξη.

Η νέα αυτή έκδοση του 2023 καθιστά τον τίτλο μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με τους προηγούμενους τίτλους. Το νέο σύστημα φυσικής προσφέρει πιο ρεαλιστικές και συναρπαστικές πίστες, το σύστημα δημιουργίας πίστας είναι πιο εύκολο και ευέλικτο στη χρήση και το σύστημα online multiplayer προσφέρει μια ποικιλία από modes και επιλογές για να παίξετε με άλλους παίκτες.

trackmania 1

Ο τρόπος που χειρίζεται ο τίτλος της Ubisoft είναι απλός, αλλά αποτελεσματικός. Οι παίκτες μπορούν να επιταχύνουν, να φρενάρουν και να στρίβουν με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο. Προσφέρει επίσης μια επιλογή για χρήση με χειριστήριο, το οποίο είναι η καλύτερη επιλογή. Με το χειριστήριο έχετε καλύτερο χειρισμό, ώστε να καθορίσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια το πόσο γκάζι θέλετε να δώσετε και αυτό όταν ανταγωνίζεστε για κλάσματα του δευτερολέπτου με τους αντιπάλους σας, παίζει μεγάλο ρόλο να μπορείτε να έχετε απόλυτο έλεγχος στο αμαξίδιό σας.

Παρότι το TrackMania είναι ένα free-to-play, διαθέτει επίσης ένα μοντέλο συνδρομής με το όνομα "TrackMania Access". Αυτό το μοντέλο πρόσβασης προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να επεκτείνουν την εμπειρία τους με πρόσβαση σε επιπλέον λειτουργίες και περιεχόμενο. Ενώ το Starter Access παρέχει μια βασική εμπειρία για τους νέους παίκτες, το Standard Access ανοίγει τις πόρτες σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία, με πλήρη πρόσβαση στις επίσημες καμπάνιες και στο Club Access.

Το TrackMania Access, με τα δύο επίπεδα πρόσβασης, προσφέρει μια ευελιξία στους παίκτες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον χρόνο που έχουν διαθέσιμο. Τα πλεονεκτήματα, όπως η προσιτή τιμή, η πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο και οι τακτικές δωρεάν ενημερώσεις, καθιστούν το TrackMania Access μια ελκυστική επιλογή. Ωστόσο, το γεγονός ότι χρειάζεται συνδρομή για πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες και ότι ορισμένες καμπάνιες μπορεί να φανούν επαναλαμβανόμενες σε κάποιους παίκτες, αποτελούν πιθανά μειονεκτήματα, που οι χρήστες πρέπει να λάβουν υπόψη τους προτού αποφασίσουν να εγγραφούν.

Όταν η ταχύτητα είναι η ουσία, κάθε λάθος είναι μια ευκαιρία για βελτίωση.

Άγονες και online
Το multiplayer mode αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του τίτλου της Ubisoft και αναδεικνύει την ανταγωνιστική και συνεργατική διάστασή του. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον σε διάφορους τρόπους, δημιουργώντας μια πολύπλοκη και διασκεδαστική εμπειρία.

Οι κύριοι τρόποι παιχνιδιού περιλαμβάνουν το "Time Attack," όπου ο στόχος είναι να ολοκληρώσετε την πίστα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, το "Race," όπου ανταγωνίζεστε για την πρώτη θέση στον τερματισμό, και το "Co-op," όπου συνεργάζεστε με άλλους παίκτες για να ολοκληρώσετε μια πίστα. Κάθε ένας από αυτούς τους τρόπους παιχνιδιού προσφέρει μια μοναδική πρόκληση και ευκαιρίες για βελτίωση των δεξιοτήτων σας.

trackmania 1

Επιπλέον, προσφέρει επιλογές για να παίξετε με τους φίλους σας, όπως τα ιδιωτικά παιχνίδια (Private Match) και τη δυνατότητα δημιουργίας ή ενταξιακής συμμετοχής σε κλαμπ (Clubs). Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να συνδέονται με άλλους παίκτες που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και να δημιουργούν κοινότητες που απολαμβάνουν το άγονες μαζί.

Στο σύνολο, το multiplayer του TrackMania προσφέρει ένα εκρηκτικό συνδυασμό ανταγωνισμού και συνεργασίας, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να δημιουργήσουν νέες φιλίες και να απολαύσουν μια συναρπαστική εμπειρία αγώνων αυτοκινήτων.

Ρεαλισμός και μια ιδιαίτερη ελληνική νότα
Τα γραφικά του TrackMania αναδεικνύονται ως ένα από τα πλέον εντυπωσιακά στοιχεία του, προσφέροντας μια ζωντανή και ρεαλιστική εμπειρία αγώνων. Τα λεπτομερή αυτοκίνητα, με τις φωτεινές επιφάνειές τους που αντανακλούν το φως, καθώς και οι εξαιρετικά σχεδιασμένες λεπτομέρειες, όπως οι ζάντες και οι προβολείς, καταδεικνύουν την προσοχή στη λεπτομέρεια.

trackmania 1

Η ποικιλομορφία στις πίστες αποτελεί, επίσης, έναν άλλο σημαντικό παράγοντα, με κάθε πίστα να προσφέρει μοναδικά στοιχεία και λεπτομέρειες που αυξάνουν τη ρεαλιστικότητα. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, από βουνά μέχρι παραλίες, με κάθε περιβάλλον να προσθέτει στη συνολική ατμόσφαιρα. Οι καιρικοί συντελεστές, όπως η βροχή και η χιονόπτωση, προσφέρουν πρόσθετη διάσταση στην εμπειρία.

Τέλος, το design του ελληνικού αμαξιδίου προσφέρει μια ξεχωριστή νότα. Με τα παραδοσιακά ελληνικά μοτίβα, που θυμίζουν αρχαία ελληνικά αγγεία, καταφέρνει να συνδυάζει το ρεαλισμό με τον παραδοσιακό σχεδιασμό, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη αίσθηση.

Μουσική που σας κάνει να πατήσετε το γκάζι
Ο ήχος του TrackMania είναι εξαιρετικός και συμβάλλει σημαντικά στην εμπειρία του. Τα ηχητικά εφέ των αυτοκινήτων και των επίπεδων είναι ρεαλιστικά και συναρπαστικά. Η μουσική είναι δυναμική και ενθαρρύνει τους παίκτες να οδηγήσουν πιο γρήγορα και πιο επιθετικά.

Τα αυτοκίνητα έχουν ρεαλιστικά ηχητικά εφέ, που βοηθούν να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι οδηγείτε ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Ο ήχος του κινητήρα, των φρένων και των ελαστικών είναι εξαιρετικά σχεδιασμένος και συμβάλλει στη δημιουργία μιας ρεαλιστικής εμπειρίας οδήγησης.

Οι πίστες έχουν επίσης ρεαλιστικά ηχητικά εφέ, όπως ήχους από το περιβάλλον και από τα αυτοκίνητα που περνούν. Ο ήχος των πουλιών, των κυμάτων και των αυτοκινήτων που περνούν συμβάλλει στη δημιουργία μιας πιο ρεαλιστικής ατμόσφαιρας.

trackmania 1

Μία ωραία νέα προσθήκη σε μία γνωστή σειρά
Το TrackMania επαναπροσδιορίζει την έννοια των racing games, συνδυάζοντας τον παλμό των αγώνων ταχύτητας με τη δυνατότητα των παικτών να βάζουν τη δική τους προσωπική σφραγίδα στο παιχνίδι. Μέσω του Track Editor, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν πίστες που αντικατοπτρίζουν το δικό τους μοναδικό στυλ και προτίμηση, επιτρέποντας σε άλλους να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που έχουν σχεδιάσει. Το κοινωνικό στοιχείο που προσφέρει αυτό το εργαλείο ενθαρρύνει την κοινότητα να αλληλεπιδρά, ανταλλάσσοντας ιδέες, σχεδιαστικές τεχνικές και προκλητικά εμπόδια.

Πέραν της δυνατότητας εξατομίκευσης, το TrackMania 2023 προβάλλει την αφοσίωση των δημιουργών στην τεχνολογία και τον ρεαλισμό, μέσω των εκπληκτικών γραφικών και της λεπτομερούς προσομοίωσης της οδήγησης. Κάθε αγώνας προσφέρει μια βιωματική εμπειρία που καθηλώνει, σε συνδυασμό με τη μουσική υπόκρουση και τα φυσικά εφέ, κάνοντας τον παίκτη να αισθάνεται ότι βρίσκεται πραγματικά στον αγωνιστικό χώρο. Είτε πρόκειται για έναν απλό αγώνα ταχύτητας, είτε για μια συνεργατική πρόκληση, εξασφαλίζει ότι οι παίκτες θα επιστρέφουν ξανά και ξανά για μια ακόμη δόση δράσης.

Θετικά:
- Είναι δωρεάν
- Δυνατότητα δημιουργίας και κοινοποίησης πιστών
- Απολαυστικό και ανταγωνιστικό gameplay
- Controls εύκολα στην εκμάθηση, δύσκολα στην τελειοποίηση

Αρνητικά:
- Μπορεί να γίνει επαναλαμβανόμενο
- Η μάθηση ορισμένων από τις πίστες μπορεί να είναι δύσκολη
- Είναι λίγο επαναλαμβανόμενο στο τέλος
- Χρειάζεται συνδρομή για πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες
- Πολύ ανταγωνιστικό multiplayer

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 6
Gameplay: 8
Σενάριο: 5
Αντοχή: 8
Γενικά: 7

Ένας κόσμος αδρεναλίνης με ατελείωτες πίστες και δυνατότητες.

Μιχάλης Τσακίρογλου

NEWS   VIEW ALL

Το Trackmania έρχεται στο Steam

Το Trackmania Nations έρχεται στο Steam, τρία χρόνια μετά την αποκλειστική κυκλοφορία του στο Epic Games Store και στο Ubisoft Launcher. Το πρώτο Trackmania είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2003, ενώ η συ...
Posted (25 Jan 2023)

Το Trackmania έρχεται στις κονσόλες

Το Trackmania θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες.Το τελευταίο παιχνίδι της αγαπημένης σειράς αγώνων θα μετακινηθεί επιτέλους από τα PC σε άλλες πλατφόρμες, με cross-play και cross-progression. Θα κυκ...
Posted (11 Sep 2022)

To Trackmania Nations Remake θα συμπεριλαμβάνει μία free-to-play έκδοση

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Nadeo, το remake του Trackmania Nations, θα συμπεριλαμβάνει μία free-to-play έκδοση με τίτλο Trackmania. Το remake θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, την Starter Acces...
Posted (28 May 2020)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Score 7
7.17 User Score
(3 votes )
User Reviews 0
Genre: Racing
Developer: Nadeo
Publisher: Ubisoft
Διάθεση: Ubisoft
Players: 1, (2-100 Online)
Requirements: 4 GB RAM, Intel Core i5-2500k ή AMD FX 6100, NVIDIA GeForce GTX 660 ή AMD Radeon R9 270X, Χώρος στο δίσκο 3 GB, Λειτουργικό Σύστημα Windows 7 ή νεότερη
Official Website: Κλικ εδώ
Full Game: Download
Release Date: 1/6/2020
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification