F1 23

Hot
H 23η σεζόν της Formula 1 σας περιμένει. Είστε έτοιμοι;

H 23η σεζόν της Formula 1 σας περιμένει. Είστε έτοιμοι;

H 23η σεζόν της Formula 1 σας περιμένει. Είστε έτοιμοι;

Στον κόσμο των video games υπάρχουν ελάχιστες κατηγορίες η οποίες είναι εμπνευσμένες από την καθημερινότητα ή από τα sports. Όπως είναι η simulation και τα sports. Ένα παιχνίδι που έχει περάσει τη δοκιμασία των χρόνων είναι το F1 το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη Formula 1. Τα F1 παιχνίδια κυκλοφορούν από την Electronic Arts(ΕΑ) η οποία έχει τα δικαιώματα από το 2000, όταν σε συνεργασία με την Visual Science πρωτοκυκλοφόρησαν το F1 2000 για το Playstation 1.

Είκοσι τρία χρόνια μετά η EA συνεχίζει την κυκλοφορία των παιχνιδιών αυτών. Από το 2009 μέχρι και το 2023, την επιμέλεια των παιχνιδιών έχει αναλάβει η Codemasters η οποία από το 2021 είναι θυγατρική εταιρεία της EA και είναι υπεύθυνη για διάφορα racing παιχνίδια όπως F1, DiRT κ.α. Το F1 23 είναι το νέο παιχνίδι της σειράς το οποίο πρώτο-διαφημίστηκε τον Μάρτιο του 2023 και κυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2023. Η Codemasters διαφήμισε πως το παιχνίδι θα είναι μια καινούργια αρχή για την σειρά των F1 παιχνιδιών.

f1 23 1

Τα εσωτερικά προβλήματα της Konnersport που μπορεί να τους κοστίσει το μέλλων τους
Το F1 2021 πρωτοτύπησε για τη σειρά συστήνοντας το “Breaking point”, το story mode του παιχνιδιού το οποίο με τη σειρά του, μας σύστησε στους Aiden Jackson και Devon Butler, δύο οδηγούς με μεγάλα όνειρα για την καριέρα τους. Το F1 23 συνεχίζει την ιστορία τους μέσω του Breaking point 2. Η Codemasters πήρε τα κατάλληλα μέτρα έτσι ώστε οι καινούργιοι παίκτες που μπορεί να μην έπαιξαν το F1 2021, να γνωρίσουν τα κύρια σημεία της πλοκής μέσω ενός συνοπτικού cut-scene.

Στο νέο racing game της Codemasters, οι δύο αυτοί οδηγοί συμμετέχουν στην ίδια ομάδα, την Konnersport η οποία κάνει το ντεπούτο της στην Φόρμουλα 1. Οι δύο οδηγοί δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους και αυτό τους δημιουργεί διάφορα προβλήματα και εντός αλλά και εκτός των αγώνων. Φαινόμενο που απειλεί το μέλλων της Konnersport. Στη συνέχεια εξωτερικοί παράγοντες όπως μια σοβαρή αρρώστια είναι αρκετή για να κάνει έναν από τους οδηγούς να αφήσει το τιμόνι. H Konnersport φέρνει ένα νέο φρέσκο πρόσωπο στην θέση του οδηγού το οποίο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις ούτε με τα μέλη της ομάδας αλλά ούτε και με τον κύριο σπόνσορα. Θα καταφέρει η Konnersport να λύσει τα προβλήματά της, ή θα είναι αυτό το τέλος της;


 Το σενάριο του παιχνιδιού κάνει μια φανταστική δουλεία απεικονίζοντας διάφορα γεγονότα εντός και εκτός αγώνων. Η πλοκή δεν περιστρέφεται μόνο μεταξύ των Aiden Jackson και Devon Butler, αλλά και σε άλλα πρόσωπα όπως τον manager της ομάδας, τον κύριο σπόνσορα αλλά και την νέα οδηγό της σειράς, την Callie Mayer η οποία εκτός από ότι είναι καινούργιο πρόσωπο για το παιχνίδι είναι και η πρώτη γυναίκα οδηγός στο F1. Για διευκρινιστικούς λόγους, η Callie δεν είναι η πρώτη οδηγός στην F1(στο παιχνίδι), αλλά είναι η πρώτη μετά από πάρα πολλά χρόνια. Επίσης, η πλοκή του παιχνιδιού μας επιτρέπει να ζήσουμε τα γεγονότα μέσω από τα μάτια διάφορων ηρώων, manager και οδηγών. Επιπρόσθετα, σε διάφορα σημεία μας δείχνει πως οι ήρωες περνάνε από συνέντευξη που μας επιτρέπει να δούμε τι πιστεύουν για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας αλλά και το τι πίστευαν οι ίδιοι Π.χ. το παιχνίδι μας δείχνει έναν διάλογο μεταξύ δυο ηρώων, και μετά στην επόμενη σκηνή, μας δείχνει να από τα δύο εκείνα πρόσωπα, να μας φανερώνει τι πραγματικά πίστευε εκείνη την στιγμή.

Το Breaking point 2 είναι μια πολύ καλή προσθήκη στο F1 23 όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν κάνει μερικά πράγματα λάθος. Ένα παράπονο με το παιχνίδι είναι το character development των πρωταγωνιστών. Στην γενική εικόνα έξι είναι τα κύρια πρόσωπα στην ομάδα εκ των οποίων μόνο ένας χαρακτήρας είχε ένα ικανοποιητικό development, οι υπόλοιποι έμειναν ακριβώς το ίδιο ή είχαν μικρές αλλαγές. Φυσικά μερικοί ήρωες είχαν είδη το Character development τους από το Breaking point (F1 21). Στο sequel το παιχνίδι πρόσθεσε την νέα ηρωίδα την Callie της οποίας ο χαρακτήρας δεν είναι και ο καλύτερος που με κάνει να πιστεύω πως μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό την εκπροσώπηση γυναικών γεγονός που το παιχνίδι αναφέρει ξανά και ξανά. Επίσης η ΕΑ δεν έχει και την καλύτερη φήμη σε θέματα force/bad representation. Το πρόβλημα δεν τελειώνει εδώ καθώς οι απαντήσεις που δίνει αλλά και η συμπεριφορά της δεν την βοηθούν σαν χαρακτήρα. Η Callie ξεκινάει σαν μια καταπληκτική οδηγός η οποία κατακτά τον τίτλο του F2. Στη συνέχεια το παιχνίδι μέσω διάφορων γεγονότων την κάνει πρωταγωνίστρια. Ο χαρακτήρας της παρουσιάζεται δυναμικός με τις πεποιθήσεις πως είναι καλύτερη από όλους λόγω της σκληρής της δουλειάς. Οι δημοσιογράφοι όπως είναι λογικό την ρωτάνε να τους πει πως νιώθει για την νίκη της, και γενικά για το γεγονός πως μια γυναίκα οδηγός κατάφερε όχι μόνο να συμμετάσχει αλλά και να κερδίσει στο F1 (λογική ερώτηση καθώς στο χώρο της F1δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες οδηγοί). Η ηρωίδα ενοχλήθηκε φανερά και η απάντηση της ήταν “I don’t know John, what’s it like being a man in Journalism? Next question. ”(Δεν ξέρω John, πως είναι να είσαι ένας ΄άντρας την δημοσιογραφία; Επόμενη ερώτηση.). Πολύ συχνά γίνονται αναφορές στο φύλο της (για να το εντυπώσουμε) και γενικά οι αντιδράσεις της είναι παιδικές ή αλαζονικές. Οι σεναριογράφοι αναγνωρίζουν τον χαρακτήρα της και το δείχνουν μέσω από τις συναλλαγές της με άλλους χαρακτήρες αλλά και στις συνεντεύξεις της ομάδας της που την αφορούν.

 f1 23 2

Πατήστε τέρμα το γκάζι στις πίστες, και πάρτε τις σωστές αποφάσεις στο γραφείο
Το gameplay του παιχνιδιού είναι πολύ απλό. Είστε ένας οδηγός Formula 1 με σκοπό να τερματίσετε πρώτοι στην πίστα στην οποία αγωνίζεστε. Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού είναι πολύ απλοί και όλοι μπορούν να το παίξουν. Οδηγείτε τα αγωνιστικά σας των οποίων η ταχύτητα αυξάνεται απότομα. Όταν πλησιάζετε απότομες στροφές πρέπει και ελαττώσετε ταχύτητα για να μην βγείτε εκτός τροχιάς. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε βοηθητικούς μηχανισμούς οι οποίοι θα σας δείχνουν από που πρέπει να ξεκινήσετε να ελαττώνετε. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε τις ταχύτητες για πιο γρήγορη επανεκκίνηση ή για να μειώσετε την ταχύτητά σας πιο γρήγορα. Στη συνέχεια ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ζητήσετε updates όσο αφορά την κατάσταση του οχήματος (βενζίνη, τροχοί κ.α). Αν δείτε πως έχετε πρόβλημα με οπουδήποτε μέρος του αυτοκινήτου μπορείτε να σταματήσετε στο Pit stop. Τέλος, ο μοχλός του PS5, κάνει την εμπειρία πολύ πιο καλή καθώς οι διάφορες δονήσεις και το ηχείο του κολακεύουν το παιχνίδι.

Κατά την διάρκεια του Breaking point όταν αγωνίζεστε έχετε διάφορα objectives, κύρια και optional. Οι αποστολές αυτές είναι της απλής μορφής τύπου “κερδίστε τον αγώνα” ή “προσπεράστε τον Α/Β οδηγό πριν τον συγκεκριμένο γύρο” ή “τερματίστε μεταξύ των Χ-Ψ θέσεων”. Τα optional από την άλλη, έχουν παρόμοια μορφή τα οποία μπορεί να επηρεαστούν από τις αποφάσεις σας. Π.χ αν πείτε πως πιστεύετε πως ο Aiden μπορεί να έρθει τρίτος/πέμπτος σε συνέντευξη, το side objective θα είναι να έρθετε τρίτος/ πέμπτος ή και καλύτερος ή αλλιώς top 10. Οι αγώνες συνήθως ξεκινάνε από την μέση του αγώνα π.χ 6/15, 8/15 αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις θα ξεκινήσετε από την αρχή 1/12 κ.α. Έξω από το breaking point στο career mode ή και online ο στόχος σας πρέπει να είναι πάντα μια καλή θέση και μια καλή φήμη. Προσοχή γιατί η Formula 1 δεν είναι ένα απλό racing game καθώς υπάρχουν κανονισμοί (collision, illegal trespassing κ.α) που όπως ισχύουν στο αληθινό άθλημα, ισχύουν και στο παιχνίδι με τα ίδια penalty κατά την παραβίασή τους.

f1 23 1

Στο Βreaking point όπως έχει προαναφερθεί δεν παίζετε μόνο στον τομέα του αγώνα αλλά και εκτός. Εκτός αγώνων δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, παρα μόνο να πατήσετε μερικές επιλογές διαλόγου οι οποίες θα επηρεάσουν το παιχνίδι. Όταν είστε ένας από τους τρεις οδηγούς, μετά από κάθε αγώνα συνήθως θα σας πλησιάσουν δημοσιογράφοι. Οι απαντήσεις που δίνετε επηρεάζουν την συμπεριφορά αλλά και την αποτελεσματικότητα της ομάδας σας, αλλά και τη δική σας προσωπική φήμη. Όταν ελέγχετε πρόσωπα από πίσω (Manager, sponsors) οι επιλογές σας πάλι επηρεάζουν την ομάδα. Π.χ έχετε καλέσει ένα διάσημο influencer στα γραφεία σας, όμως οι μηχανικοί χρειάζονται την προσοχή σας, που θα δώσετε προτεραιότητα; Στην φήμη που θα φέρει ο influencer ή στην αποτελεσματικότητα των μηχανικών. Τέτοιες αποφάσεις συνήθως πρέπει να παρθούν πριν και μετά τον αγώνα.

Mπορεί το αγωνιστικό όχημα της Konnersport να ανταποκριθεί στις απαιτητικές προσδοκίες της F1;

Φτιάξτε την καριέρα σας όπως την ονειρεύεστε
Όταν ασχολείστε με την δική σας καριέρα, είστε υπεύθυνοι για όλα. Καταρχάς πρέπει να φτιάξετε την εικόνα του οδηγού σας. Οι επιλογές είναι ελάχιστες. Πρέπει πρώτα να διαλέξετε ένα μοντέλο ανθρώπου, την εθνικότητά σας και το όνομά σας. Στη συνέχει μπορείτε να αλλάξετε την ενδυμασία σας, τον πανηγυρισμό σας και την φωνή σας. Πέρα από τον οδηγό, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας αυτοκίνητο στο Garage. Στο αυτοκίνητο μπορείτε να αλλάξετε χρώματα, να τοποθετήσετε αυτοκόλλητα με τους σπόνσορες αλλά και να διαλέξετε τον αριθμό σας.

f1 23 1

Επίσης μπορείτε να κάνετε διάφορες αλλαγές που θα βοηθήσουν την αποτελεσματικότητα του αγωνιστικού σας. Μπορείτε να το κάνετε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις εντολές του μοχλού (handling), να έχει καλύτερη αντοχή (Durability), να είναι αεροδυναμικό (Aerdynamic) κ.α. Επιπρόσθετα, όταν κάνετε καριέρα ένα άλλο κομμάτι που πρέπει να προσέξετε είναι η διαφήμιση η οποία αυξάνεται με βάση την εμφάνισή σας στον αγώνα, τις απαντήσεις που δίνετε στα media και στις σχέσεις σας με την ομάδα σας και τους σπόνσορες σας. Στην καριέρα είστε ο αρχηγός του εαυτού σας. Πρέπει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ του αγωνιστικού και του χρηματικού τομέα. Τέλος, μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας με διάφορα αντικείμενα όπως τρόπαια, φωτιστικά, τοίχους, πατώματα, πίνακες κ.α.

Όλοι είναι καλεσμένοι στην πίστα
Η εταιρεία ΕΑ πήρε τα κατάλληλα μέτρα από την μεριά της με σκοπό να διατηρήσει το παιχνίδι για αρκετό καιρό. Αυτό είναι και καλό αλλά και κακό. Τα θετικά μιας τέτοιας απόφασης είναι το γεγονός πως το παιχνίδι είναι cross platform. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες/ φίλοι μπορούν να παίξουν μαζί παρά την πλατφόρμα επιλογής τους, είτε αυτή είναι PC, PlayStation ή το Xbox. Επίσης το παιχνίδι είναι cross gen που επιτρέπει στις κονσόλες PS4 και Xbox One να συμμετάσχουν στους αγώνες. Αν δεν είστε fan του cross gen/platform μπορείτε πολύ απλά να επιλέξετε την επιλογή turn off με ρίσκο να μην βρείτε ένα γεμάτο lobby ή να αγωνίζεστε με AI τα οποία θα έχουν τα ονόματα του friend list σας. Επίσης μπορείτε να συμμετάσχετε σε διάφορους διαγωνισμούς που οργανώνει η εταιρεία με διάφορα in game βραβεία.

Από την άλλη, όπως ήταν αναμενόμενο από την ΕΑ μια τέτοια απόφαση σημαίνει πως το παιχνίδι περιλαμβάνει microtransactions. Με απλά λόγια, μπορείτε να ξοδέψετε αληθινά λεφτά για να αγοράσετε κάτι εντός παιχνιδιού. Στο παιχνίδι μπορείτε να αγοράσετε το Season pass το οποίο περιλαμβάνει διάφορα βραβεία. Μερικά από αυτά είναι δωρεάν, που σημαίνει πως όλοι θα τα ξεκλειδώσουν, ενώ για τα υπόλοιπα πρέπει να έχετε το season pass. Στη συνέχεια υπάρχει in game store από το οποίο μπορείτε να αγοράσετε διάφορα cosmetics όπως emotes, μοντέλα αυτοκινήτων και είδη ρουχισμού. Το θέμα είναι πως σε 24 μήνες υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει το F1 24 που πιθανό να σας ξεκινήσει ξανά από το μηδέν.

Εικόνες και ήχοι που μοιάζουν αληθινοί
Μια σημαντική αλλαγή στον νέο παιχνίδι της Codemasters είναι στα γραφικά τα οποία ανανεώθηκαν λόγω της αναβάθμισης της Ego engine την οποία χρησιμοποιεί κυρίως η εταιρεία στα παιχνίδια της. Τα αυτοκίνητα φαίνονται υπέροχα. Την ώρα του αγώνα η αντανάκλαση του ήλιου, οι σκιές αλλά και η βροχή δίνουν μια ρεαλιστική, δυναμική εικόνα. Στη συνέχεια σημάδια στον δρόμο που αφήνουν τα λάστιχα θα παραμείνουν στην πίστα κατά την διάρκεια όλου του αγώνα. Αν σπάσετε μια πινακίδα, ή αν σχηματίσετε λωρίδες από τα λάστιχα στο χαλίκι, όταν επιστρέψετε στην περιοχή εκείνη τα σημάδια θα παραμείνουν. Αν οδηγείτε στο χαλίκι ή στο γρασίδι μπορείτε να δείτε πετραδάκια και γρασίδι να βγαίνει από τα λάστιχα. Τα ανθρώπινα μοντέλα των οδηγών είναι ωραία και ειδικά οι χαρακτήρες του Breaking point όμως το ίδιο δεν μπορούμε να πούμε για τους χαρακτήρες του Pit stop που εμφανίζονται όταν πανηγυρίζουν την νίκη σας καθώς φαίνονται πολύ generic. Στη συνέχεια το παιχνίδι ειδικά στο Breaking point επαναχρησιμοποιεί διάφορα animation ξανά και ξανά. Αυτό είναι φανερό στις συνεντεύξεις καθώς το ίδιο animation χρησιμοποιείται όταν πάτε να δώσετε συνέντευξη και όταν φεύγετε από εκεί. Τέλος, οι αγωνιστικές πίστες είναι πάρα πολύ όμοιες με τις αληθινές οι οποίες ήταν η πηγή έμπνευσης των δημιουργών.Υπάρχουν συνολικά 23 πίστες.

Από την άλλη ο ηχητικός τομέας του παιχνιδιού είναι απλός. Κατά την διάρκεια της αναμονής στο main menu παίζουν διάφορα μουσικά κομμάτια από διάφορους καλλιτέχνες (Licensed music). Την ώρα του αγώνα το μόνο που ακούτε είναι το αρχείο ήχου της μηχανής του οχήματός σας το οποίο είναι πολύ κοντά στον αληθινό ήχο. Ανάλογα με το gamemode που παίζετε, μπορείτε να ζητήσετε update για τον αγώνα με το πάτημα ενός κουμπιού και ο υπεύθυνος της ομάδας σας θα σας ενημερώσει. Στο breaking point μερικές φορές ο υπεύθυνος θα σας μιλήσει από μόνος του σπάζοντας έτσι την σιωπή του παιχνιδιού. Πριν αλλά και μετά από κάθε αγώνα οι παρουσιαστές θα παρουσιάσουν τον αγώνα όπως και στο αληθινό σπορ. Τέλος στο breaking point κάθε voice actor δίνει ικανοποιητικές ερμηνείες στον ρόλο τους.

f1 23 1

Μία ιδανική εμπειρία F1, παρά τις όποιες ατέλειες
Εν κατακλείδι το F1 23 είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες της σειράς. Το παιχνίδι έχει όλο το πακέτο για όλους. Οι casual players μπορούν να απολαύσουν το σενάριο του breaking point 2 και μετά να διασκεδάσουν στο online/single player mode. Οι πιο πιστοί fans του παιχνιδιού μπορούν να απολαύσουν τα στάδια που πρέπει να περάσουν για να έχουν μια πετυχημένι καριέρα στον κόσμο του F1. Το παιχνίδι είναι πολύ κοντά στην αληθινή εμπειρία F1 καθώς οι ήχοι και οι εικόνες κάνουν μια φανταστική δουλειά και έχουν ένα ωραίο αποτέλεσμα. Φυσικά πρέπει να αναφερθεί πως η δύναμη του PS5 ενισχύει το πακέτο. Το haptic feedback του controller δονείται κάθε φορά που οδηγείτε σε λάθος περιοχή ή όταν σας πλησιάζει ένας οδηγός. Το παιχνίδι είναι cross platform που βοηθάει στο να βρείτε παιχνίδι online γρήγορα και για να παίξετε με τους φίλους σας. Αν η online εμπειρία δεν σας αρέσει, υπάρχει το Local co-op.

Τα αρνητικά του παιχνιδιού δεν είναι αρκετά για να μειώσουν την αξία του, αλλά υπάρχουν. Το Breaking point 2 ενώ έχει ωραίο περιεχόμενο, η ιστορία δεν έχει βαθύ character development και η νέα ηρωίδα δεν κάνει μια καλή αρχή. Στην συνέχεια δεν υπάρχουν πολλά animations καθώς το παιχνίδι ανακυκλώνει τα ίδια συχνά. Το μόνο αρνητικό στο gameplay είναι πως μπορεί να σας κάνει να βαρεθείτε (όχι στο online) καθώς μερικοί αγώνες μπορεί να διαρκέσουν έως και 20 λεπτά εκ των οποίων στα 14 θα είστε μόνοι σας χωρίς ανταγωνισμό. Ο ήχος ενώ αντιστοιχεί στο αληθινό άθλημα, στην αρχή είναι ωραίο αλλά μετά από 3-4 ώρες καταντάει μονότονος. Τέλος, το παιχνίδι έχει microtransactions στις μορφές season pass  και store για να ξεκλειδώσετε μερικά διακοσμητικά αντικείμενα.

Θετικά:
- Ευχάριστο gameplay
- Όμορφη αίσθηση του DualSense (PS5 haptic feedback)
- Όμορφες πίστες
- Ικανοποιητικά ηχητικά εφέ

Αρνητικά:
- Μέτρια ιστορία
- Έλλειψη animations (στο Story mode)
- Οι μικροσυναλλαγές
- Στα γραφικά οι λεπτομέρειες θα μπορούσαν να είναι καλύτερες

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 7
Gameplay: 8
Σενάριο: 7
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 7.4

Μία ρεαλιστική υλοποίηση F1 Racing game, αλλά με αρκετές ελλείψεις.

Νικόλας Χρυσοστόμου

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Score 7.4
7.88 User Score
(4 votes )
User Reviews 0
Genre: Racing Simulation
Developer: Codemasters
Publisher: Electronic Arts(EA), EA Sports
Διάθεση: EA Hellas (210-6018800)
Players: 1, 1-2(Co-Op), 1-20(Online)
Requirements: Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64-bit, RAM 8GB, Κάρτα γραφικών: AMD RX 470 ή ανώτερη, Επεξεργαστής: Intel Core i5-9600K, Χώρος στο σκληρό δίσκο 80 GB
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 15/06/2023
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

1
Baldur's Gate 3   (8.93)
2
Starfield   (8.63)
3
Alan Wake II   (8.6)
6
Tekken 8   (8.36)
7
A Fold Apart   (8.33)
8
10

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification