League of Angels - Paradise Land

Hot
Συμμαχήστε με τους Αγγέλους και νικήστε το Σκότος.

Συμμαχήστε με τους Αγγέλους και νικήστε το Σκότος.

Συμμαχήστε με τους Αγγέλους και νικήστε το Σκότος.

Τα mobile games δε συγκρίνονται με αυτά των λοιπών κονσολών, όπως του PC, για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι τα γραφικά που συνήθως δεν είναι ό,τι καλύτερο και η εμφάνιση κάποιου bug είναι ίσως όλο και συχνότερη. Όμως τι θα λέγατε για ένα Online RPG με αγγέλους και μυθικά πλάσματα; Εάν σας αρέσουν οι ταινίες φαντασίας με παραφυσικό χαρακτήρα, τότε το League of Angels-Paradise Land προορίζεται για εσάς. Και μπορεί να γοητεύσει λίγο παραπάνω τις γυναίκες gamers.

Το League of Angels - Paradise Land αποτελεί ένα free-to-play 2D fantasy Ηero Collecting mobile RPG και είναι διαθέσιμο για iOS και Android. Η εταιρεία ανάπτυξης GtΑrcade έχει κυκλοφορήσει ήδη τα League of Angels 1-3 και ο παρόν τίτλος αποτελεί τον πνευματικό τους διάδοχο. Βέβαια στην ίδια κατηγορία συγκαταλέγεται και το League of Angels-Heaven's Fury για PC από τις εταιρείες ανάπτυξης Chengdu Dreamcaller Technology CO.,LTD και Youzu Games Hongkong Limited, Youzou (SIngapore) PTE. LTD. Πάντως τα δύο "αδερφάκια" δεν παρουσιάζουν κάποια ιδιαίτερη διαφορά στο gameplay, παρά μόνο στον τεχνικό τομέα. Ας δούμε όμως αναλυτικά το ομώνυμο mobile game.

league of angels paradise land 1

Η Προφητεία της Αποκάλυψης
Ένας αιώνιος κύκλος συγκρούσεων έχει ανατρέψει τον κόσμο του Elysium. Ο ατελείωτος αγώνας εξουσίας ανέτρεψε τους Αγγέλους από τη θέση της αριστοκρατίας. Αυτό όμως δεν οδήγησε στην ειρήνη. Στην πραγματικότητα, η διαμάχη μεταξύ των ανθρώπων, των Elves και των Orcs έχει ενταθεί ακόμη περισσότερο.

Όλο το διάστημα, κρύβοντας τις σκιές, μια σκοτεινή δύναμη σχεδιάζει την εκδίκηση της. Έτσι η Προφητεία της Αποκάλυψης εξαπλώθηκε σε όλη τη Γη. Ο θρύλος λέει ότι μόνο το "Omega", ένα αρχαίο λείψανο των Αγγέλων, έχει τη δύναμη να αλλάξει τη μοίρα και να αποτρέψει το τέλος του κόσμου. Ασφαλώς με την παρούσα περιγραφή, όπως καταλαβαίνετε το σενάριο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες και είναι αρκετά τυπικό και κλισέ. Όχι ότι τα Ασιατικά mobile games φημίζονται άλλωστε για τον συγκεκριμένο τομέα.

Μάχες με τους Αγγέλους
Με το που κάνετε download το League of Angels-Paradise Land θα σας ζητηθεί, όπως σε κάθε εφαρμογή, να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και να γίνει το μεγάλο update. Το θέμα είναι πως πριν ξεκινήσετε να παίζετε, μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε κι άλλα δύο updates, όπως ζητήθηκε και σε εμάς, οπότε μην τρομάξετε. Δεν πάει κάτι λάθος με το League of Angels-Paradise Land, απλά επειδή είναι online, έχει πολλούς servers και ακολουθεί την λογική του client οπότε απαιτούνται αρκετά updates.

Πριν ξεκινήσετε σας προτείνουμε να επιλέξετε οι ίδιοι τον server σας διότι αυτομάτως το παιχνίδι δυσκολεύεται να σας τον βρει κι ας είναι ενεργοποιημένο το GPS. Εμάς για παράδειγμα μας πέταξε...στην Κίνα και μετά καταλάβαμε τι έγινε. Τι Ελλάδα, τι Κίνα, ένα τσιγάρο δρόμος. Επίσης, μην σας ξενίσουν τυχόν ομοιότητες της αισθητικής των ηρώων με τους αντίστοιχους του League of Legends. Η σειρά έχει ένα "βεβαρημένο" ιστορικό με την Riot Games ως προς το θέμα της αντιγραφής, όπως και η Ασιατική χώρα σε αρκετές περιπτώσεις.

league of angels paradise land 2

Μία παραδεισένια πόλη
Στόχος σας στα πρώτα σας βήματα που έχουν την μορφή tutorial είναι το πως θα αντιμετωπίσετε τη σκοτεινή Helena και το Βασιλιά του Σκότους. Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα skills αλλά και το Ultima skill του κάθε παίκτη, το οποίο υπάρχει στη μέση, σε σφαιρική μορφή, της διαθέσιμης μπάρας που δείχνει τους ήρωες και τους εχθρούς. Όταν γεμίσει λοιπόν αυτή η σφαίρα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ultima skill του ήρωα σας. Δηλαδή είναι το πιο δυνατό skill του κάθε παίκτη. Όσον αφορά πάντως το μοντέλο χειρισμού, δε θα συναντήσετε κάποια δυσκολία. Δεν χρειάζεται να παίξετε με την κάμερα ούτε με τίποτα, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε το σωστό κλικ.

Πριν προχωρήσουμε, θα αναλύσουμε το χάρτη που είναι και η ‘’αρχική σελίδα’’ του League of Angels-Paradise Land. Στην κορυφή του κινητού σας υπάρχει η μικρογραφία του προφίλ σας και τα σπαθιά που υπάρχουν κάτω από το εικονίδιο σας, συμβολίζουν τη δύναμη σας. Αυτό σας βοηθάει και πώς να επιλέξετε αντίπαλο αλλά θα αναλυθεί στη συνέχεια. Επίσης δείχνει τα email σας καθώς υποστηρίζεται το live chat με άλλους παίκτες, τα gems και τα coins που προορίζονται για αγορές, το ψωμί που συμβολίζει την ενέργεια των ηρώων σας και τις άλλες βασικές επιλογές, όπως είναι τα Lucky Wheel, Store, Event, Invetory, Quests κι άλλα.

Το μεγάλο βιβλίο που εμφανίζεται κάτω δεξιά με την ονομασία ‘’Adventure’’ είναι οι μάχες που θα δώσετε με τους σκοτεινούς δαίμονες. Αφού είναι βιβλίο χωρίζεται σε κεφάλαια, που το καθένα έχει ποικίλα levels, που δεν μοιάζουν ούτε στον αριθμό αλλά ούτε και στο βαθμό δυσκολίας. Στο Adventure mode του League of Angels-Paradise Land λοιπόν θα αντιμετωπίσετε διάφορα πλάσματα που θέλουν να σας λυγίσουν. Επειδή είναι MOBA, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε να κάνετε upgrade τα Abilities και το Equipment, όπως και να αλλάζετε θέση τους ήρωες σας. Το πως θα τοποθετήσετε τους ήρωες εξαρτάται από το τι upgrade κάνατε και σε τι τύπο ανήκει, δηλαδή Attack Hero, Defense Hero, Support Hero και Control Hero, οι οποίοι συγκαταλέγονται και στα τρία classes.

league of angels paradise land 3

Κάθε ήρωας έχει τέσσερα ή πέντε skills που μπορείτε να κάνετε upgrade στο League of Angels-Paradise Land. Για παράδειγμα στον Lord Lionheart μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα skills των Blade Flash, Blade Flash II, Shadow Judment II και Risin Rage. Με λίγα λόγια είναι τα Ultimate Skill, Rage Skill, Special Skill και Passive. Όσον αφορά τους ήρωες που έχουν πέντε skills, προστίθεται το EX Rage Skill. Ένας από αυτούς είναι ο Elrodil της S class που έχει τον ανώτατο αριθμό skills.

Βέβαια δεν μπορείτε να κάνετε upgrade ανά πάσα στιγμή, πρέπει να ανεβείτε levels νικώντας τις μάχες. Το level up περιλαμβάνει αύξηση heal και damage. Το ίδιο ισχύει και για το level up του ήρωα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και διάφορα EXP potions. Όσον αφορά το class, θα πάτε στο Summoning Temple, όπου θα σας εμφανιστούν τρεις επιλογές, δηλαδή το Normal Summon όπου ο ήρωας σας αποκτά A level, Diamond Summon όπου αποκτά S grade και Grand Summon όπου αποκτά SS Victoria (Shard).

Να τονιστεί πως στο Normal Summon είναι δωρεάν η μία φορά και ανανεώνεται ανά έξι ώρες περίπου. Αλλιώς υπάρχει η επιλογή να κάνετε Summon με ένα ticket. Στο Diamond Summon ισχύει το ίδιο απλά αν δεν μπορείτε να περιμένετε, μπορείτε να κάνετε Summon με gems. Για το Grand Summon χρειάζεται φτάσετε το 65 level, κάτι που χρειάζεται αρκετό χρόνο αφιέρωσης στο League of Angels-Paradise Land.

league of angels paradise land 4

Για να έχετε μεγαλύτερη δύναμη, δεν πρέπει να παραλείψετε το enhance και το refine που ανεβάζουν το damage. Όπως και στο League of Legends υπάρχουν προτεινόμενα items που μπορείτε να τα κάνετε enhance. Για παράδειγμα στην Feather εμφανίζει τα Inquisitor Word, Robe of Oath, Boots of Oath και Pauldrons of Oath. Από κει και πέρα εσείς επιλέγετε τα δύο Magicstones που θα βάλετε, αναφέρεται το τι προσφέρει το καθένα. Εμείς βάλαμε το Epic CRIT Magicstone στο οποίο, όπως και σε κάθε Magicstone, εσείς επιλέγεται τα materials. Στην Forest Ranger, η οποία για κάποιο λόγο μοιάζει με την κοκκινοσκουφίτσα και κρατάει ένα τόξο, υπάρχουν τα Emerald Bow, Elven Cape, Elven Boots και βάλαμε το Rare CRIT Magicstone. Στον Zweihhander υπάρχουν τα Imperial Blade, Imperial Armor, Imperial Legplates και Imperial Emblem και βάλαμε Epic Crit Magicstone. Στον Lord Lionheart υπάρχουν τα Trident of Destiny, Divine Armor, Divine Boots και Divine Crown. Εμείς προσθέσαμε τα Rare Crit Magicstone και Rare BLK Magicstone.

Μιας και προαναφέρθηκαν τα είδη των ηρώων, υπάρχει μεν ποικιλομορφία στους ήρωες του League of Angels-Paradise Land, αλλά ορισμένοι θυμίζουν αυτούς του League of Legends. Για παράδειγμα η Amazon Hunter, που είναι Support, θυμίζει αρκετά τη Nidalee. Βέβαια τα skills είναι διαφορετικά εκτός από το Ultimate skill. Και στις δύο περιπτώσεις απελευθερώνουν τη δύναμη του wild animal. Επίσης η High Priestess μοιάζει ιδιαίτερα στην Janna του League of Legends. Η διαφορά υπάρχει μόνο στα χρώματα αφού και οι δύο έχουν τον ίδιο ρόλο, δηλαδή να κάνουν heal τους συμπαίκτες.

Επίσης τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ο Savage Blade που έχει πέντε skills. Είναι ίδιος με τον Rengar του League of Legends. Μοιάζει λίγο η passive αυτών των δύο, αλλά βλέπουμε την ίδια μεγάλη γάτα και στα δύο παιχνίδια και μάλιστα με τον ίδιο ρόλο. Οι δημιουργοί του League of Angels-Paradise Land θα μπορούσαν να είναι περισσότερο καινοτόμοι. Ίδιο μέγεθος, ίδιο χρώμα, μόνο τα μάτια και λίγες κόκκινες ανταύγιες δεν είναι ίδια. 

league of angels paradise land 5

Επιπρόσθετα υπάρχει και ο healer της παρέας, Rose Knight. O Ezreal του League of Legends με πιο κοντό μαλλί. Η ενδυμασία διαφέρει πάντως, ιππότης ο ένας, εξερευνητικός ο άλλος. Κρατάει και ένα τριαντάφυλλο όπως ο Ezreal σε ένα skin του με το ίδιο βλέμμα. "Μεγάλη φαντασία".

Αν και δεν μπορείτε να νικάτε πάντα με την πρώτη προσπάθεια, μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά με διαφορετική τοποθέτηση των ηρώων σας και να κάνετε κάποιο upgrade στα Materials του ήρωα σας, όπως να προσθέσετε ένα stone που θα αυξήσουν το damage. Πως θα αποκτήσετε stones; Πατώντας στο χάρτη το Boody Bay, όπου πρέπει να στοχεύσετε τα πλοία άλλων παικτών. Να θυμάστε πως το σύμβολο του κεραυνού είναι η ενέργεια σας. Άρα μην απογοητεύεστε. Άλλωστε για αυτό είναι τα MOBA, για να σκέφτεστε και να οργανώσετε το καλύτερο σχέδιο για την εξασφάλιση της νίκης.

Να σημειωθεί πάντως πως οι ήρωες ξεκλειδώνονται με τις μάχες. Δεν υπάρχει η λογική του League of Legends που κάθε εβδομάδα έχει δωρεάν παίκτες. Χρειάζεται υπομονή. Επίσης για να τους ξεκλειδώσετε πρέπει να περάσετε ορισμένα levels. Αυτό εξαρτάται το Chapter διότι πρέπει να αντιμετωπίσετε διαφορετικό Dark Lord. Πάνω κάτω πάντως πρέπει να ολοκληρώσετε πέντε levels κάθε φορά.

league of angels paradise land 6

Στον υπόλοιπο χάρτη του League of Angels-Paradise Land θα βρείτε όλη την ποικιλία του gameplay. Αυτά που θα δείτε λοιπόν είναι τα εξής. Το Honor Trial, dungeon-crawling mode που βασίζεται στο είδος Roguelike. Στη συνέχεια θα δείτε τo Labyrinth που μπορείτε να βρείτε κρυμμένους θησαυρούς και να αντιμετωπίστε τα επικά Bosses. Μοιάζει λίγο με το σκάκι καθώς δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι κίνηση θέλετε. Επίσης στο χάρτη συναντάμε το Arena που αντιμετωπίζετε παίκτες από όλον τον κόσμο. Τέλος συναντάμε το Guild που μπορείτε να κάνετε create ή join σε Guilds με πολλούς άλλους παίκτες και να αποκτήσετε bonus. Όμως για να δημιουργήσετε το δικό σας Guild, πρέπει να φτάσετε τουλάχιστον το VIP1. Ο ανταγωνισμός πάντως δεν είναι ιδιαίτερα έντονος καθώς τέτοιου είδους games δεν έχουν μεγάλη αλληλεπίδραση.

Με λίγα λόγια να θυμάστε τα εξής. Στρατολογήστε τους ήρωες, αυξήστε τη δύναμή τους και κάντε upgrade τα skills, δημιουργώντας μία ισχυρή ομάδα. Βάλτε τους ήρωές σας με νέες δυνάμεις χρησιμοποιώντας τα stones που προαναφέρθηκαν. Επίσης το Hero Blessing επιτρέπει σε όλους τους ήρωές σας να προσθέσουν δύναμη. Επιπρόσθετα, δε χρειάζεται να αφιερώσετε αρκετό χρόνο από τη ζωή σας καθώς οι μάχες διαρκούν λίγα δευτερόλεπτα. Καμιά φορά ξεπερνάει το ένα λεπτό, αλλά εξαρτάται η στρατηγική που ακολουθείτε.

Σε κάθε μάχη έχετε την επιλογή του auto-mode, όπως και στο original League of Angels. Επίσης λόγω του ότι υπάρχουν πάνω από 50 ήρωες για να ξεκλειδώσετε, να θυμάστε πάντα να προσθέτετε κάποιον ήρωα στην ομάδα σας. Προκειμένου να κατακτήσετε τη νίκη, όχι και τίποτε άλλο. Να δείξετε και στους λοιπούς παίκτες ότι έχετε ένα κύρος. Επιπρόσθετα τα quests δε διαφέρουν από τα λοιπά games, καθώς ζητάει τα ίδια πράγματα, όπως να νικήσετε τρεις μάχες. Πάντως κάθε φορά που νικάτε ή ολοκληρώνετε κάποιο quest, κερδίζετε coins κι άλλα πολλά που θα τα ανακαλύψετε, παίζοντας το League of Angels-Paradise Land.

3D graphics από τον καλλιτεχνικό διευθυντή στο GTA5
Τα γραφικά του League of Angels-Paradise Land έχουν σχετικά καλή ποιότητα σχεδιασμού στα textures, όπως και ως προς τα animations, ιδίως στο Ultima skill του ήρωα. Όπως μαρτυρά και ο μεσότιτλος, έχει 3D graphics, καλό σχεδιασμό τοπίων και χαρακτήρων τα οποία δημιουργήθηκαν από τον ανώτερο καλλιτεχνικό διευθυντή στο GTA5. Επίσης παρουσιάζεται ποικιλομορφία στις εμφανίσεις των ηρώων και στη χρωματική παλέτα, που στα mobile games δε συναντάται πάντα. Βέβαια κατά τη διάρκεια της μάχης θα μπορούσε να βελτιωθεί το attack movement και να είναι λίγο πιο ρεαλιστικό.

league of angels paradise land 7

"Μίλα βρε πουλάκι μου"
Το League of Angels - Paradise Land διαθέτει αρκετούς διαλόγους, είτε των ηρώων είτε των εχθρών. Αλλά δεν υπάρχει voice acting, πράμα που στα games προσδίδει ζωντάνια κι έναν παραπάνω λόγο να μην αποχωρήσει κάποιος. Από τη στιγμή που οι δημιουργοί έδωσαν τόση προσοχή στη δημιουργία των ηρώων, που φαίνεται ο καθένας να έχει τη δική του προσωπικότητα μόνο από την εμφάνιση, γιατί να μην προβούν σε αυτήν την ενέργεια; Μόνο η φωνή της Fortuna, όπως προαναφέρθηκε στην αρχή, είναι γνωστή κι αυτό από το τρέιλερ του League of Angels-Paradise Land.

Τουλάχιστον υπάρχει μουσική σε κάθε μάχη που αρμόζει στο περιβάλλον. Επιπροσθέτως τα ηχητικά εφέ θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Ναι μεν ακούγεται κάθε attack που γίνεται, αλλά δεν δίνεται η αίσθηση του ρεαλισμού. Για παράδειγμα το τόξο και το σπαθί δεν έχουν τον κατάλληλο ήχο, ακόμη κι αν αυτό το πράμα είναι απαιτητικό για mobile RPG. Αφήστε δε που πολλά εξ αυτών αποτελούν αντιγραφή από το League of Legends.

Ελπιδοφόρες εξελίξεις για το sequel
Λόγω του ότι βγήκαν κι άλλοι τίτλοι του League of Angels, καταλαβαίνετε την επιτυχία που έχει, τουλάχιστον στο κοινό που απευθύνεται. Η εταιρεία ανάπτυξης GTArcade φαίνεται πως δε θέλει να αφήνει τους fans απογοητευμένους και για αυτό εξελίσσει τα games της. Τα γραφικά του League of Angels-Paradise Land δε συγκρίνονται με τους παρόμοιους τίτλους του sequel, είναι καλύτερα μεν, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ως προς τα ηχητικά εφέ. Υπάρχουν πολλά games δίχως voice acting και δυστυχώς ή ευτυχώς δείχνει ένα σημαντικό κομμάτι της εικόνας του κάθε παιχνιδιού.

league of angels paradise land 9

Βέβαια και στο τεχνικό κομμάτι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά η κινεζική εταιρεία ανάπτυξης δούλεψε λίγο παραπάνω σε αυτό. Πάντως ό,τι σύνδεση Internet κι αν έχετε, δε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια της μάχης. Ίσως στην αρχή σας βγάλει να ξανά συνδεθείτε, που σε εμάς το βγάζει κάθε φορά, αλλά να ξέρετε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μη ξεχάσετε να επιλέξετε τον ίδιο server διότιαν αλλάξετε τότε ό,τι πρόοδο κι αν κάνατε θα χαθεί και πρέπει να το πάρετε από την αρχή.

Το League of Angels - Paradise Land είναι ένα μέτριο Hero Collecting Online Turn-Based RPG με χαριτωμένους ήρωες. Η ευκολία του να το παίξει κανείς, όπως και η πληθώρα από ήρωες και το levelling system του συγκαταλέγονται στα θετικά. Κατά τα άλλα, απευθύνεται σε αρκετά casual κοινό, χωρίς να καταφέρνει να ξεχωρίσει. Μετά από λίγες ώρες είναι πολύ πιθανό να βαρεθείτε το σύστημα μάχης του, το οποίο έχει τουλάχιστον κάποιες ανταμοιβές για να σας κρατήσει απασχολημένους για την αρχή. Ως δωρεάν και casual τίτλος πάντως πετυχαίνει κατά κάποιο τρόπο τον στόχο του.

Θετικά:
- Μουσική που αρμόζει στη μάχη
- Χαριτωμένα οπτικά εφέ
- Ποικιλομορφία ηρώων και εχθρών
- Σταθερό frame rate
- Χαμηλές απαιτήσεις

Αρνητικά:
- Απουσία βάθους στους gameplay μηχανισμούς
- Μετά τις πρώτες ώρες καταντάει επαναλαμβανόμενο
- Απουσία voice acting στους διαλόγους

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 6
Σενάριο: 6.5
Gameplay: 7
Αντοχή: 6.5
Γενικά: 6.7

Ένα μέτριο Turn-Based RPG με απλό gameplay.

Μαρία Γερμαντζίδου

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 30/01/2021 08:50
Είναι κρίμα γιατί το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο . Μπράβο στην Μαρία για το άρθρο.
#2 PanosSir (Level 3) 22/02/2021 12:28
Είχα παίξει ένα από τα prequel και δεν μου άρεσε. Όμως αυτό δείχνει να έχει ενδιαφέρον. Μπράβο για το άρθρο σου.
Score 6.7
6.56 User Score
(8 votes )
User Reviews 0
Genre: MMORPG
Developer: GTarcade
Publisher: GTarcade
Διάθεση: Play Store, App Store
Players: 1-2
Requirements: Android 4.0 ή νεότερες εκδόσεις και iOS 7.0 ή νεότερες εκδόσεις.
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 16/4/20
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

1
Elden Ring   (9.2)
2
God of War (PC)   (9)
5
Forza Horizon 5   (8.8)
8
Gran Turismo 7   (8.3)
10
Death's Door   (8)

Top Reviews (by user score)

2
Stray   (8.07)
3
4
The Quarry   (7.83)
5
Elden Ring   (7.64)
6
Knockout City   (7.5)
7
Trek to Yomi   (7.5)
9
Bonfire Peaks   (7.3)
10

Latest User Reviews

1.
Stray   (8.0)
3.
Elden Ring   (9.0)
4.
Martha is Dead   (9.0)
6.
8.
It Takes Two   (8.0)
9.
10.
Notification