Έχω ξεκινήσει να παίζω το Dota Underlords. Αρχικά, ενώ ξενέρωσα με το ποσό βαρύ είναι ως προς τον αποθηκευτικό χώρο που χρειαστεί κάποιος για να το κατεβάσει ( 1.1GB για Android), αφιερώνοντας κάποιες ώρες στο παιχνίδι το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό. Πρόκειται για ένα auto-battle, strategy game που ανέπτυξε και κυκλοφόρησε η Valve, εμπνευσμένο από το σκάκι συνδυάζοντας το με τον κόσμο της DotA. Είναι αρκετά εθιστικό αλλά και εξίσου δύσκολο ως προς την εκμάθηση, καθώς το αρχικό tutorial είναι απογοητευτικό. Μείνετε συντονισμένοι στο Gameworld.gr γιατί, θα ακολουθήσει σύντομα review.

Read More...

Το manager game της Soccer Manager Ltd είναι σίγουρα μια μέτρια επιλογή για όσους έχουν αφιερώσει πολλές ώρες σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Αλλά σε αυτούς που θέλουν να εισέλθουν σιγά-σιγά σε αυτόν τον κόσμο το προτείνω ανεπιφύλακτα. Έχει πολύ εύκολο μενού ώστε να μην δυσκολεύεστε στα διαδικαστικά, έχει ωραία μουσική αν είστε οπαδός της ροκ, υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες για να διαλέξετε και απαιτεί πολύ μικρό αποθηκευτικό χώρο, ώστε να μην επιβαρύνει τη συσκευή σας.
Όμως, για εσάς τους έμπειρους, έχει αρκετά πράγματα που θα σας εκνευρίσουν, ειδικά αν έχετε παίξει πολλά Football Manager. Οι παίκτες έχουν υπερβολικές απαιτήσεις για το συμβόλαιο τους, ο μεγαλομέτοχος έχει εξωφρενικά υψηλούς στόχους, πρόχειρη δουλειά στα overall ratings των ποδοσφαιριστών και συχνά θα χάνετε βαθμούς από ομάδες πολύ μικρότερης δυναμικής χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ακόμα, πρέπει να αναφέρω κάποια bugs στο Soccer Manager 2021, κυρίως στις απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών στην ανανέωση του συμβολαίου τους άλλα και πολύ κακά animations στα σουτ των αθλητών.

Read More...

Ξεκίνησα να παίζω το Soccer Manager 21. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά θα ακολουθήσει review σε λίγες μέρες.

Read More...

Διαβάστε το review
Το Dragon Quest Tact είναι ένα tactical RPG, με διάθεση να ξεχωρίσει από τους άλλους τίτλους της σειράς της Square Enix, το οποίο μου άρεσε αρκετά για τη πλατφόρμα που είναι διαθέσιμο. Το παιχνίδι πρέπει να του δώσετε το χρόνο του, να μην βιάζεστε, εκμεταλεύοντας έτσι τις καθημερινές αποστολές που θα σας δώσουν σημαντική βοήθεια για τη συνέχεια. Είναι αρκετά μεγάλο για το είδος του, εμένα μου πήρε δεκάδες ώρες, αλλά όσοι είστε λάτρεις αυτού του στυλ, σίγουρα δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους.

Read More...

Ξεκίνησα να παίζω το παιχνίδι. Αρχικά δεν μου φάνηκε καλό, αλλά όσο προχωράει αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον.

Read More...

Πάνος Σιρμανίτσας has a new avatar. 3 years ago
Notification