Jotun: Valhalla Edition

Hot
Κέρδισε μια θέση πλάι στους Θεούς της Asgard.

Κέρδισε μια θέση πλάι στους Θεούς της Asgard.

Κέρδισε μια θέση πλάι στους Θεούς της Asgard.

H Thunder Lotus Games μας απασχόλησε πρόσφατα με το Sundered, ένα αρκετά υποσχόμενο Metroidvania, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο για PC και PS4. Αυτή τη φορά θα ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο για να σας παρουσιάσουμε το Jotun, την πρώτη δημιουργία της Καναδικής εταιρεία. Το Jotun αναπτύχθηκε με την καθοριστική συμβολή των Canadian Media Fund και του Montreal Inc Foundation, αλλά και με τους πόρους που συγκεντρώθηκαν από μια επιτυχημένη crowdfunding εκστρατεία στο Kickstarter. Εδώ αξίζει να ανοίξουμε μια μικρή παρένθεση για να δώσουμε τα εύσημα στην κυβέρνηση του Καναδά, η οποία στηρίζει έμπρακτα το όραμα διαφόρων καλλιτεχνών, είτε μιλάμε για μουσικούς ή σκηνοθέτες, είτε για επίδοξους game developers.

Το πρώτο πνευματικό παιδί της Thunder Lotus Games κυκλοφόρησε αρχικά στα PC το 2015 και τον επόμενο χρόνο μεταφέρθηκε στα PS4, Xbox One, Wii U με την επωνυμία Jotun: Valhalla Edition. Διαβάζοντας το όνομα του εν λόγω Action-Adventure είναι πολύ πιθανό να έχετε ήδη συνειδητοποιήσει ότι μιλάμε για μια κυκλοφορία που αντλεί την έμπνευση της από την Σκανδιναβική μυθολογία. Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους να αναφέρουμε ότι η λέξη “Jotun” σημαίνει γίγαντας, ενώ η Valhalla είναι κάτι σαν τον παράδεισο των Σκανδιναβών. Για να κερδίσει βέβαια ένας θνητός μια θέση στη χρυσή σάλα της Valhalla θα πρέπει να επιδείξει θάρρος και ανδρεία. Αυτό ακριβώς καλείται να κάνει και η Thora, η πρωταγωνίστρια του Jotun: Valhalla Edition.


Ο άδοξος θάνατος

H ιστορία ξεκινά με τον θάνατο της ηρωίδας, την οποία και βλέπουμε να βυθίζεται σε μια παγωμένη θάλασσα. Εντελώς απροσδόκητα η Thora δεν ξυπνά στο βασίλειο των νεκρών, αλλά αντίθετα βρίσκεται σε ένα καταπράσινο τοπίο γεμάτο με δέντρα και θάμνους. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε κοντά στις ρίζες του μυθικού δέντρου Yggdrasil, το οποίο με βάση τους θρύλους των Σκανδιναβών ενώνει τους εννιά κόσμους, όπως την Midgard (ο κόσμος των ανθρώπων) και το Jotunheimr (ο κόσμος των Γιγάντων). Ο σκοπός σας είναι εξολοθρεύσετε τους Γίγαντες που κατοικούν στο Jotunheimr και να αποδείξετε στους Θεούς ότι σας αξίζει μια θέση πλάι τους στην Valhalla.

To σενάριο αποδίδεται γενικώς με έναν πολύ εύστοχο τρόπο και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η Thunder Lotus Games αφιέρωσε τον απαιτούμενο χρόνο για μελετήσει την Σκανδιναβική μυθολογία. Η αφήγηση γίνεται με δύο κυρίως τρόπους, μέσω των μονολόγων της πρωταγωνίστριας και μέσω της φωνής του Θεού Odin που καθοδηγεί το βήματά σας στο Jotunheimr και στο Ginnungagap, στο αρχέγονο χάος που ενώνει όλους τους κόσμους. Οι μονόλογοι της Thora μας δίνουν μια πολύ εικόνα για το παρελθόν της και για το πώς ξεκίνησε να μαθητεύει στη τέχνη του πολέμου. Παράλληλα, μαθαίνουμε ότι το όνομά της αποτελεί φόρο τιμής στον Thor, τον Θεό του Κεραυνού.


Ένα από τα στοιχεία που μας προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι το voice acting γίνεται στα αρχαία Ισλανδικά, τα οποία έχουν τις ρίζες τους στον 8ο αιώνα. Ανάλογη τακτική είχε ακολουθήσει και progressive black metal/viking metal μπάντα Enslaved στο άλμπουμ της Vikingligr Veldi. H χρήση των συγκεκριμένων voice overs βοηθά αναμφισβήτητα στην δημιουργία μιας όσο το δυνατόν πιο αυθεντικής ατμόσφαιρας, ευνοώντας παράλληλα το immersion.

H σφαγέας των Γιγάντων
Το Jotun: Valhalla Edition είναι κατά βάση ένα Action-Adventure με isometric κάμερα, το οποίο ακολουθεί την λογική των Shadow of the Colossus και Titan Souls. Κοινώς δίνεται μεγάλη έμφαση στα boss fights. Πιο συγκεκριμένα έχουμε πέντε ξεχωριστά levels, στα οποία μπορείτε να μεταβείτε με όποια σειρά επιθυμείτε από το Ginnungagap, το οποίο και αποτελεί το κεντρικό hub του παιχνιδιού. Στο τέλος κάθε level σας περιμένει και από ένας Jotun, οπότε έχουμε πέντε συνολικά boss fights. Για την ακρίβεια υπάρχει ένα ακόμη boss fight, για το οποίο δεν θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα για να μην πέσουμε στην παγίδα των spoilers.


H λογική που ισχύει σε κάθε level είναι ότι θα πρέπει να το εξερευνήσετε διεξοδικά μέχρι να βρείτε τον κατάλληλο αριθμό ρούνων, που θα σας επιτρέψουν να αντιμετωπίσετε το εκάστοτε boss. H διαδικασία της εξερεύνησης είναι αρκετά απολαυστική, καθώς θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας την παρατηρητικότητα για να βρείτε όλα τα καλούδια που υπάρχουν σε κάθε level. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι υπάρχουν πέντε ξεχωριστά god powers και μια σειρά από χρυσά μήλα (Ithunn's apples) που αυξάνουν τα hit points σας. Τα God Powers είναι τα άτυπα spells του Jotun: Valhalla Edition και σας δίνουν πρόσβαση σε μια σειρά από χρήσιμα abilities. Για παράδειγμα, το power της Θεάς Freya σας επιτρέπει να αναπληρώσετε τα hit points σας, ενώ το power του Θεού Loki σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο του εαυτού σας που τραβά όλο το aggro πάνω του.

Οι Γίγαντες του Jotunheimr πέφτουν ο ένας μετά τον άλλον από το τσεκούρι σας.


Τόσο τα God Powers, όσο και τα Ithunn's apples βρίσκονται συνήθως στα πιο απίθανα σημεία, όπως αναφέραμε παραπάνω. Πολλές φορές θα χρειαστεί να λύσετε κάποιο απλό environmental puzzle (λόγου χάρη να ενεργοποιήσετε τρεις διακόπτες) για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα αντικείμενα. Οι τοποθεσίες που καλείστε να εξερευνήσετε δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες σε έκταση, αλλά o in-game χάρτης που έχετε στην διάθεσή σας δεν βοηθά στον προσανατολισμό. Αν παρόλα αυτά βρείτε κάποιο σημαντικό αντικείμενο ή ένα από τα πηγάδια της Mimir (αναπληρώνουν τα hit points σας και τα charges των God Powers σας) θα φωτιστεί και το ανάλογο σημείο στον χάρτη, οπότε μπορεί να αποκτήσετε μια γενική ιδέα για το που περίπου βρίσκεστε. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύναται να επιστρέψετε πίσω στα levels που έχετε ολοκληρώσει και να συλλέξετε τυχόν αντικείμενα που διέφυγαν της προσοχής σας.


To ταξίδι προς τη Valhalla
Όσον αφορά το σύστημα μάχης θα λέγαμε ότι στερείται του ανάλογου βάθους, καθώς η Thora μπορεί να επιτεθεί με το τσεκούρι της με δύο μόλις τρόπους. Υπάρχουν οι normal attacks και οι heavy attacks, ενώ αν θέλετε να προστατευτείτε θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνετε roll (πατώντας το A). Με άλλα λόγια δεν σας δίνεται η δυνατότητα να μπλοκάρετε τις επιθέσεις των αντιπάλων σας. Το αναιμικό σύστημα μάχης κάνει το gameplay αρκετά επαναλαμβανόμενο, αν και στην πορεία η κατάσταση βελτιώνεται κάπως. Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης παρατηρούνται όταν αποκτήσετε πρόσβαση σε 2-3 God Powers. Με δεδομένο μάλιστα ότι υπάρχει ένας περιορισμός στην χρήση τους (ανάλογα με τα charges του) θα χρειαστεί να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας ανάλογα.

Ερχόμαστε τώρα στα boss fights που αναμφίβολα αποτελούν το “ζουμί” του Jotun: Valhalla Edition. H πρώτη αναμέτρηση με κάθε boss είναι κυρίως... αναγνωριστική, αφού το πιθανότερο είναι ότι θα πεθάνετε. Κατά την αναμέτρησή σας βέβαια θα έχετε την ευκαιρία να δείτε με ποιους ακριβούς τρόπους επιτίθεται ο αντίπαλος σας, πότε θα πρέπει να αποφύγετε τις επιθέσεις του και πότε να “χωθείτε” κτλ. Όλα τα bosses χρησιμοποιούν συγκεκριμένα μοτίβα στις επιθέσεις τους, οπότε με λίγη εξάσκηση θα είστε σε θέση να νικήσετε. Το πιθανότερο σενάριο μάλιστα είναι όταν μάθετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε σε κάθε boss fight θα νικήσετε χωρίς να δεχθείτε ούτε ένα χτύπημα.


Με βάση τα παραπάνω, γίνεται αντιληπτό ότι το εχθρικό Α.Ι κινείται σε χαμηλά επίπεδα και όπως είναι φυσικό το στοιχείο αυτό επιδρά αρνητικά στο συνολικό βαθμό πρόκλησης, ο οποίος πάντως παρεμένει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εκεί που δυσκολεύουν κάπως τα πράγματα είναι στο Valhalla mode, ένα boss rush mode στο οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πιο ισχυρές εκδοχές των bosses (αυξημένα hit points, σας προκαλούν περισσότερο damage κτλ.). Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση όμως το A.I παραμένει χαμηλό, το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν έχετε περιθώρια να κάνετε κάποια λάθος κίνηση, αφού 2-3 hits αρκούν για να πεθάνετε.

H διάρκεια του Jotun: Valhalla Edition κυμαίνεται στις μόλις τέσσερις ώρες, οπότε αρκεί να αφιερώσετε ένα απόγευμα για να δείτε τα credits. Στην περίπτωση που ξεψαχνίσετε όλα τα levels για να βρείτε όλα τα Ithunn's apples και ασχοληθείτε με το Valhalla mode, η συνολική διάρκεια μπορεί να αγγίξει τις έξι ώρες. Όπως και να έχει πάντως το Jotun: Valhalla Edition προσφέρει μικρό value for money (κοστίζει 15 ευρώ).


Σκανδιναβικός πίνακας ζωγραφικής
Το Jotun: Valhalla Edition κερδίζει τις εντυπώσεις στο εικαστικό κομμάτι, καθώς η Thora, οι Γίγαντες και ο κόσμος του έχουν ζωγραφιστεί στο χέρι. Η Thunder Lotus Games εφάρμοσε την ίδια ακριβώς τακτική και στο Sundered και μπορούμε να πούμε ότι δικαιώνεται απόλυτα για την επιλογή σας. Ο σχεδιασμός των bosses είναι εξαιρετικός και έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το όλο κλίμα της δημιουργίας. Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει και στη... σκηνοθετική άποψη που καταθέτουν οι developers, καθώς η κάμερα αλλάζει συνεχώς πλάνα, πότε εστιάζοντας πάνω στα bosses και πότε πάνω σας. Μία από τις πιο μαγικές στιγμές που ζήσαμε στο Jotun: Valhalla Edition, ήταν στον κόσμο της Fe, όταν καθώς περπατούσαμε πάνω σε μια τεράστια γέφυρα η κάμερα άρχιζε να ανοίγει το πλάνο της και να μας αποκαλύπτει το μυθικό ερπετό Jormungandr που τυλίσσονταν γύρω από το δέντρο Yggdrasil.

Οι μόνες ενστάσεις εντοπίζονται στο frame rate, το οποίο παρουσιάζει κάποιες διακυμάνσεις όταν εμφανίζονται ταυτόχρονα πολλοί εχθροί στην οθόνη. Για να είμαστε ειλικρινείς πάντως οι πτώσεις αυτές είναι αμελητέες και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν την απόκριση των controls. Σε ότι αφορά το ηχητικό κομμάτι η δημιουργία της Thunder Lotus Games αγγίζει την τελειότητα. Πέρα από τα εξαιρετικά voice-overs στα αρχαία Ισλανδικά, έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στα ηχητικά εφέ, καθώς οι κλαγγές των όπλων είναι υπέρ του δεόντως ρεαλιστικές. Επιπροσθέτως, το soundtrack απαρτίζεται από μια πληθώρα εμπνευσμένων μουσικών θεμάτων που εναρμονίζονται ανά πάσα στιγμή με το κλίμα που επικρατεί στο παιχνίδι. Στις στιγμές που η Thora αφηγείται την ιστορία της ακούμε μια μελαγχολική μουσική που μας ταξιδεύει στα παγωμένα φιόρδ της Νορβηγίας, ενώ κατά την διάρκεια των boss fights η μουσική υπόκρουση γίνεται πιο έντονη σαν να προμηνύεται το Ragnarok (η Αποκάλυψη της Σκανδιναβικής μυθολογίας).


Συνοψίζοντας
Το Jotun: Valhalla Edition διακρίνεται κυρίως στον οπτικοακουστικό τομέα, καθώς στο gameplay εντοπίζονται κάποιες τρανταχτές αδυναμίες. Η χαμηλή τεχνητή νοημοσύνη των bosses σε συνδυασμό με το απλοϊκό σύστημα μάχης αμαυρώνουν ανεπανόρθωτα την τελική εικόνα. Ενδεχομένως αν είχαν εξελιχθεί περισσότερο οι exploration μηχανισμοί, τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Από τη στιγμή όμως που όλη η έμφαση δίνεται στα boss fights, τα παραπάνω προβλήματα εκθέτουν τους developers. Για να μην αδικήσουμε βέβαια την Thunder Lotus Games, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι το Jotun: Valhalla Edition έχει και τις καλές στιγμές του, αν μάλιστα σας γοητεύει η Σκανδιναβική μυθολογία δύσκολα θα βρείτε κάποιο άλλο game που να δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στην όσο το δυνατόν πιο πιστή μεταφορά των θρύλων της στις οθόνες σας.

Θετικά:
- Υπέροχο art direction
- Εξαιρετικά voice-overs στα αρχαία Ισλανδικά
- Κορυφαίο soundtrack
- Ενδιαφέρον σενάριο που αποδίδει πιστά τη Σκανδιναβική μυθολογία
- Ικανοποιητικός βαθμός πρόκλησης

Αρνητικά:
- Χαμηλό Α.Ι.
- Μικρή διάρκεια
- Απλοϊκό σύστημα μάχης
- Σποραδικές πτώσεις του frame rate

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 9.5
Gameplay: 7
Αντοχή: 4
Γενικά: 7

Προσπαθεί φιλότιμα, αλλά δεν καταφέρνει να φτάσει στη... Valhalla.

Παντελής Δασκαλέλος 

NEWS   VIEW ALL

Jotun: Valhalla Edition

Το Jotun είναι ένα Isometric Action game του οποίου κύριο θέμα είναι η Νορβηγική μυθολογία. Ο ρόλος που αναλαμβάνεται είναι αυτός της Thora, μιας πολεμίστριας η οποία απεβίωσε και προσπαθεί να κερδί...
Posted (03 Mar 2016)

User reviews

2 reviews
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
7.0(2)
To write a review please register or
Jotun: Valhalla Edition
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
7.0
Είχα πολύ καιρό το παιχνίδι στο backlog και με το που κυκλοφόρησε δωρεάν σε όλους είπα να το παίξω. Μου άρεσε εικαστικά αλλά δεν ήμουν σίγουρος κατά πόσο θα μου άρεσε και παικτικά.

Η ιστορία είναι αρκετά απλή. Ο παίκτης χειρίζεται την Thorra, μια αρχηγό φυλής Viking, η οποία πνίγηκε όταν το πλοίο της ναυάγησε. Όμως, αντί να βρεθεί στα δώματα της Ran, θεάς της θάλασσας, βρέθηκε σε ένα βουνό απέναντι από το Yggdrasil, το δέντρο των κόσμων. Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησής της συνειδητοποιεί ότι ο Odin της έχει δώσει μια αποστολή, ώστε να καταφέρει να πάει στη Valhalla, όπως όλοι οι πολεμιστές. Η αποστολή αυτή δεν είναι απλή, καθώς πρέπει να σκοτώσει πέντε Jotun, μυθικούς γίγαντες, που ο καθένας μένει σε έναν διαφορετικό "κόσμο" από τους εννιά που απαρτίζουν την κοσμοπλασία των Σκανδιναβών. 
 
Όπως έχετε καταλάβει, το παιχνίδι έχει βαθιές επιρροές από τη Σκανδιναβική μυθολογία. Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης θα υπάρξουν πολλαπλά σχόλια της Thorra, πάνω σε διαφορετικά σημεία κάθε πίστας, τα οποία λειτουργούν επιμορφωτικά σχετικά με διάφορα κεντρικά και μη σημεία της μυθολογίας, δημιουργώντας μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Σε αυτή την ατμόσφαιρα βοηθούν πολύ τα πολύ όμορφα σχέδια που απαρτίζουν τον κόσμο και τα μοντέλα, καθώς και το γεγονός ότι το voice-over είναι στα Ισλανδικά, την πιο κοντινή σύγχρονη γλώσσα στη διάλεκτο που μιλούσαν οι Vikings του 8ου αιώνα. 
 
Από άποψη gameplay το παιχνίδι είναι κλασικό action με γρήγορες αλλά αδύναμες επιθέσεις ή μια αργή αλλά πολύ ισχυρή. Με εξερεύνηση ο παίκτης μπορεί να βρει και αγάλματα διάφορων θεών και να ξεκλειδώσει ειδικές ικανότητες με βάση την εκάστοτε θεότητα, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει ορισμένες φορές μέσα σε μια πίστα. Για παράδειγμα το άγαλμα του Thor δίνουν τη δυνατότητα για πιο ισχυρές "δυνατές" επιθέσεις με μεγαλύτερο range. 
 
Το μεγάλο ζουμί του παιχνιδιού είναι τα boss fights. Κάθε Jotun έχει δικές του ικανότητες και στυλ παιχνιδιού, οπότε ο παίκτης πρέπει να προσαρμοστεί κάθε φορά, ώστε να καταφέρει να τα εξουδετερώσει. Το μόνο αρνητικό σε αυτό το concept είναι ότι για να ξεκλειδωθεί το κάθε boss fight, πρέπει να περαστούν δυο διαφορετικές πίστες του κόσμου, που είναι σε γενικές γραμμές αρκετά γραμμικές και, ορισμένες φορές, άδειες. 
 
Γενικά, το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον σύστημα μάχης και θα τεστάρει τις αντοχές σας, ειδικά αν προσπαθήσετε να βγάλετε τα bosses χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις ικανότητες. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική στο είδος του, εμπλουτισμένη με ενδιαφέρουσες μυθολογικές πληροφορίες. Θα μπορούσε, όμως, να είχε γίνει καλύτερη δουλειά στις υπόλοιπες πίστες, ώστε να μην αισθάνονται τόσο άδειες ή και μονότονες, και να γίνονται σαν αγγαρεία για το επόμενο boss fight.

Θετικά:
- Καταπληκτικός εικαστικός τομέας
- Μοναδική ατμόσφαιρα
- Υψηλή πρόκληση στα boss
- Ενδιαφέρον σενάριο...


Report this review Comments (0) | Was this review helpful?
Η σκανδιναβική μαγεία στον κόσμο του gaming
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
7.0
Από τη στιγμή που διατέθηκε δωρεάν για κάποιο διάστημα, άρπαξα την ευκαιρία να το κατεβάσω και να παίξω, καθώς είχα δει ότι είναι αρκετά καλό σύμφωνα με το review του Παντελή. Και φίλε μου, δεν είχε καθόλου άδικο...

Η ιστορία ξεκινάει από ένα ναυάγιο καταμεσής πελάγους, όπου η κεντρική ηρωίδα μας Βίκινγκ βρίσκει άδοξο θάνατο από πνιγμό. Η ατίμωση νιώθει πως είναι μεγάλη, αλλά οι θεοί της δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει την αξία της. Έτσι τη βάζουν να περάσει από κάποιες δοκιμασίες, ώστε να μπορέσει να εισέλθει στην Βαλχάλα.

Ξεκινώντας το παιχνίδι, το πρώτο που παρατηρεί κανείς, είναι ο σχεδιασμός του περιβάλλοντος, του χαρακτήρα και γενικά ότι αφορά σε γραφικά. Είναι απλά μια μαγική πανδαισία, που απλά σε ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο. Σε κάποια σημεία, καθώς εξερευνάτε το χάρτη, η κάμερα ανοίγει και σας φανερώνει απίστευτα τοπία, όμοια σε ομορφιά με του Trine, όπου μπορείς απλά να αφήσεις το πληκτρολόγιο και να απολαμβάνεις τη θέα.

Το επόμενο που παρατηρείς, είναι η μουσική υπόκρουση. Αν και δεν τη θεωρώ καθηλωτική, θα ήταν λάθος να πω ότι δεν ταιριάζει. Συνοδεύει ιδιαίτερα όμορφα το περιεχόμενο του παιχνιδιού και αναλόγως τις περιστάσεις, προϊδεάζει τον παίκτη. Είναι αρμονική σε γαλήνια μέρη, δυναμική σε boss fights, μυστήρια σε νεφελώδη μέρη. Ταιριάζει με το παιχνίδι. Συνάμα, η αφήγηση που γίνεται στη γλώσσα των Βίκινγκς (αρχαία Ισλανδικά) προσδίδει μεγαλύτερο κύρος στο παιχνίδι και επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για αριστούργημα παιχνιδιού.


Report this review Comments (1) | Was this review helpful? 1

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 KConstantine (Level 12) 17/04/2017 12:30
Ωραίο άρθρο και ενδιαφέρον παιχνίδι.
Όπως ακούγεται, έκαναν πολύ κόπο σε διάφορους τομείς ώστε να γίνει πιο ιδιαίτερο από το μέσο παιχνίδι. Κρίμα που δεν το εφαρμοσαν σε όλους τους τομείς. Ίσως στα επόμενα παιχνίδια τους βελτιωθούν. Ευχαριστούμε για την φιλότιμη προσπάθεια.
#2 +2 An arrow in the knee (Level 22) 17/04/2017 15:06
Το παιχνίδι φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, ειδικά με την ιστορική ακρίβεια και τα αρχαία Ισλανδικά να ανεβάζουν το immersion και την περιέργεια.Ωραί ο πράγμα να έχει κάποιο παιχνίδι μια υποτυπώδης ακρίβεια ως αναφορά την μυθολογία που πραγματεύεται.
Θα το τσεκάρω σύντομα.
#3 Blood Prince (Level 30) 23/07/2017 12:10
Πολύ ωραίο παιχνίδι με ωραία και αρκετά ενδιαφέρουσα θεματολογία αλλά μόνο 4 ώρες ; Απογοητεύτηκα για την διάρκεια.
Score 7
7.13 User Score
(12 votes )
User Reviews 7
Genre: Action-Adventure
Developer: Thunder Lotus Games
Publisher: Thunder Lotus Games
Διάθεση: Thunder Lotus Games
Players: 1
Requirements: 4GB RAM, Επεξεργαστής 1.8 Ghz, Κάρτα γραφικών 256MB, Χώρος στον σκληρό δίσκο 8GB, Λειτουργικό σύστημα Windows 7
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: PC, Mac: 29/9/2015, Wii U: 8/9/2016, PS4, Xbox One: 9/9/2016
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb thumb
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

2
Stray   (8.07)
3
5
The Quarry   (7.83)
6
Elden Ring   (7.64)
7
Knockout City   (7.5)
8
Trek to Yomi   (7.5)

Latest User Reviews

1.
Stray   (8.0)
3.
Elden Ring   (9.0)
4.
Martha is Dead   (9.0)
6.
8.
It Takes Two   (8.0)
9.
10.
Notification