Hitman 2 preview

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Hitman 2 preview

Hitman 2 preview

Ροζ Φλαμίνγκο.

 

Στα πλαίσια της Gamescom 2018 είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το Hitman 2.

Αναλάβαμε μία αποστολή στην οποία έπρεπε να εξολοθρεύσουμε τον επιχειρηματία Robert Knox και την κόρη του Sierra Knox. Οι εταιρείες που έχει στήσει ο πρώτος και που ανήκουν στον όμιλο Kronstadt, κατηγορούνται για στρατιωτικές τεχνολογίες νέας γενιάς και εγκλήματα πολέμου. Διαθέτουν μέχρι και μισθοφορικό στρατό. Η Sierra βέβαια ως κάλυψη για τα εγκλήματα του πατέρα της είναι οδηγός αγώνων ταχύτητας σε φόρμουλα.

Χαρακτηριστικό του Hitman 2 είναι ότι σας δίνει πολλούς διαφορετικούς τρόπους εξολόθρευσης υποψήφιων στόχων. Σας εμφανίζονται στα options κι αν αποτύχετε σε κάποια τότε μπορείτε να δείτε τις εναλλακτικές επιλογές σας. Για να ξεφύγετε μπορείτε να αναμειχθείτε με το πλήθος ή ως συνήθως να μεταμβιεστείτε. Υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που σας καταγράφουν αν περάσετε από μπροστά τους και το κλασικό βοηθητικό minimap κάτω αριστερά.

Σκοτώστε με κάθε τρόπο
Στα του user interface, υπάρχουν βαλίτσες που χωράνε μεγαλύτερο πλήθος εργαλείων, όπως όπλα και gadgets και το περιβάλλον χρήσης σας βοηθάει να αλλάξετε αντικείμενο ώστε να έχετε κάθε φορά κάποιο που δεν είναι και τόσο ύποπτο για χρήση. Συναντήσαμε επίσης το Fake Surrender με το οποίο δείχνετε ότι παραδίδεστε, ενώ στην ουσία τσακίζετε στο ξύλο τον εκάστοτε φρουρό.

 

Πέρα από τις διαρκείς μεταμφιέσεις, αυτό για το οποίο ξεχωρίζει το Hitman 2 είναι οι ευφάνταστοι τρόποι εξολόθρευσης των στόχων σας. Μπορείτε για παράδειγμα να το παίξετε γιατρός και να τους βάλετε δηλητήριο στον ορό ή αντίστοιχα να στρέψετε τον ίδιο τον εξοπλισμό (π.χ. ρομπότ) κατα πάνω τους και να κάνετε ένα φόνο να φανεί...σαν ατύχημα.

Νέα χαρακτηριστικά
Στο Hitman 2 θα υπάρχει η νέα δυνατότητα Picture-in-Picture, η οποία εμφανίζει περιστασιακά βίντεο μέσα σε παράθυρο που δείχνουν τι κάνουν ο Agent 47 ή άλλοι χαρακτήρες την δεδομέν στιγμή. Για παράδειγμα θα μπορείτε να δείτε τα πτώματα που ανακάλυψαν οι φρουροί επειδή δεν τα κρύψατε σωστά. Ακόμη, στο Hitman 2 θα υπάρχουν και οι αποστολές της πρώτης σεζόν του Hitman στα ίδια levels, τα οποία όμως θα υποστούν πλήρη επανασχεδιασμό. Στην ουσία αγοράζοντας το Hitman 2 είναι σαν να αγοράζετε και το προηγούμενο.

hitman 2 pink flamingo

Σχετικά με το σύστημα μάχης, έχετε την ελευθερία να παίξετε όχι μόνο με stealth αλλά και με full action, κίνηση που ωστόσο δεν προτείνεται, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα κινητοποιήσετε ολόκληρα...στρατόπεδα. Οι μηχανισμοί στόχευσης εξακολουθούν να έχουν μια μικρή καθυστέρηση (input lag) κάτι που σαφώς ευνοεί το stealth. Το A.I. διατηρείται στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο μέρος.

 

Στο θέμα των γραφικών υπάρχουν μικρές διαφορές, κυρίως στο σχεδιασμό των προσώπων, με το περιβάλλον να διατηρεί ένα πανομοιότυπο anti-aliasing. Τα frames όμως διατηρούνται σταθερά, όσος κόσμος κι αν υπάρχει γύρω σας. Στο voice acting έχει γίνει προσεγμένη δουλειά, από τις φωνές που σας συνοδεύουν μέχρι και τους εχθρούς σας.

Το Hitman 2 θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες και συζητήστε για το Hitman 2 στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro (Level 19) 09/09/2018 16:19
Για μένα έχει κουράσει κάπως η σειρά, ελπίζω με αυτο το game να αλλάξουν τα πραγματα.
Notification