Logitech G233 Prodigy review

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Logitech G233 Prodigy review

Logitech G233 Prodigy review

Νέο gaming headset για all around χρήση.

H Logitech παρουσιάζει ένα νέο headset το οποίο μπορείτε να το συνδέσετε σχεδόν παντού. Έχουμε το G233 Prodigy, ένα headset σε μπλε και μαύρα χρώματα με πλαστική κατασκευή.

Ανοίγοντας την συσκευασία βρίσκουμε το headset μόνο του, χωρίς καλώδια ή μικρόφωνα καθώς αυτά βρίσκονται στο κουτί.Το headset είναι όλο φτιαγμένο από πλαστικό και τα μαξιλαράκια από μαλακό ύφασμα, ιδανικό για καλοκαιρινούς μήνες αφού φαίνεται αρκετά απορροφητικό. Θα το χαρακτηρίζαμε ως αρκετά ελαφρύ σαν κατασκευή στα 259 γραμμάρια και φυσικά αυτό δικαιολογείται αφού δεν έχει πάνω του κουμπωμένο μικρόφωνο ή καλώδιο. Η ποιότητα ήχου είναι αρκετά καλή χάρις στους Pro G drivers αλλά παρατήρησα ότι τα μπάσα ήταν λιγότερο έντονα από όσο έχω συνηθίσει.

Το κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου headset είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από PC users, console users αλλά και mobile users. Για να συνδέσετε το G233 με PC χρησιμοποιείτε αυτό το καλώδιο μαζί με το splitter. Για να το συνδέσετε με κονσόλα PS4 η Xbox One ή με κινητό, χρησιμοποιείτε το άλλο καλώδιο που βρίσκουμε στην συσκευασία. Το μικρόφωνο είναι αποσπώμενο και χρειάζεται μόνο σε περίπτωση σύνδεσης με PC.  Αυτό το λέμε γιατί το δεύτερο καλώδιο που συνδέει το headset με κονσόλα ή κινητό, έχει δικό του μικρόφωνο πάνω.

Η ποιότητα του μικρόφωνο θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Παρατηρήσαμε ότι ακουγομαστε λίγο σαν ρομπότ και πιο χαμηλά από όσο θέλουμε.
Όπως και να έχει, το G233 Prodigy αποτελεί ένα  all around headset που μπορείτε να έχετε μαζί σας για κάθε χρήση. Χάρις στα αποσπώμενα κομμάτια του, μπορείτε να το κουβαλήσετε εύκολα και να το χρησιμοποιήσετε για όποια ασχολία θέλετε, ειτε αυτό είναι κάποιο skype call, είτε να παίξετε σε κονσόλα η PC, είτε απλά να ακούσετε μουσική στο κινητό σας.

Θετικά:
- Εύκολο στην μεταφορά
- Δυνατότητα σύνδεσης σε πολλές συσκευές
- Μαξιλαράκια που συγκρατούν τον ιδρώτα

Αρνητικα:
- Υψηλή τιμή
- Πλαστική κατασκευή.

Η τιμή των Logitech G233 Prodigy ανέρχεται στα 90 ευρώ. Δείτε την παρουσίασή μας για το Logitech G413 gaming keyboard και συζητήστε μαζί μας για την Logitech στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification