Nintendo Switch review

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Nintendo Switch review

Nintendo Switch review

Η υβριδική κονσόλα της Nintendo είναι εδώ!

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
RAM: (Φήμη για 4GB)
CPU και GPU: NVIDIA Tegra (αγνώστων λοιπών στοιχείων)
Μέγεθος: 10,2 x 23,9 x 13,9 χιλιοστά (με τα Joy-Con). 
Βάρος: 279γρ (με τα Joy-Con 398γρ.)
Οθόνη: Capacitive touch screen 6,2 LCD ανάλυσης 1280x720
Αποθηκευτικός χώρος: 32 GB (επεκτείνεται μέχρι τα 2TB με microSD)
Ανάλυση: 1920x1080 στα 60 fps με HDMI καλώδιο. Μέγιστη ανάλυση 1280x720 σε tabletop mode.
Ήχος: PCM 5.1, στερεοφωνικά ηχεία
Θύρες: 3x Type-C για φόρτιση των χειριστηρίων, Audiojack
Τιμή: Από 329,9 ευρώ στο DigiWorld Computers

Η νέα κονσόλα της Nintendo έφτασε στα γραφεία του GameWorld. Μετά το motion gaming, η Ιαπωνική εταιρεία κάνει ντεμπούτο και στο...υβριδικό gaming, με μία πρόταση οικιακής/φορητής κονσόλας, που εκ πρώτης όψεως θυμίζει tablet, ωστόσο η τεχνολογία της επιτρέπει σύνδεση με οποιαδήποτε τηλεόραση διαθέτει HDMI υποδοχή.

nintendo switch 1

 Το μέγεθός της συσκευασίας είναι 35,5 x 19,5 εκατοστά και το αντίστοιχο της κονσόλας 16,5x10 εκατοστά. Η συσκευασία του Switch περιέχει στο πάνω μέρος τα χειριστήριά του, τα οποία μπαίνουν στα πλαϊνά της οθόνης-κονσόλας. Η οθόνη 6,2 ιντσών, 1280x720 LCD στα 237 ppi θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερη, ωστόσο δικαιολογείται απ' την άποψη της φορητότητας. Τουλάχιστον είναι capacitive με πολύ καλύτερη ανταπόκριση από αυτή της resistive οθόνης του Wii U.

Τα χειριστήρια της κονσόλας -που ονομάζονται Joy-Con- έχουν αρκετά ευέλικτη χρήση. Αν παίζετε μόνοι σας σε εξωτερικό χώρο τότε εισέρχονται στα πλαϊνά της κονσόλας-οθόνης. Αν παίζετε σπίτι σας τότε τα τοποθετείτε στο grip, το οποίο παίρνει το σχήμα ενός gamepad, χρήση που θα προτιμήσετε περισσότερο από κάθε άλλη. Σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε με φίλο σας τότε αφαιρείτε τα δύο Joy-Con, παίρνετε ο καθένας από ένα στο χέρι και βάζετε στο πάνω μέρος τους το wrist ώστε να διαθέτουν Left και Right shoulder button.

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση:

 

Το user interface του Switch είναι μία εξέλιξη των αντίστοιχων μενού του Wii U, πλέον όμως το συναντάμε πολύ πιο εύχρηστο. Τα games βρίσκονται στο πάνω μέρος του και οι βασικές επιλογές του μενού στο κάτω. Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος είναι 25,9GB. Το Zelda χρειάστηκε μόλις 200MB για να τρέξει (και όχι 3GB όπως αναφέρεται στο βίντεο, καθώς τα 3GB ήταν ο χώρος που είχε διαδοθεί ψευδώς μέχρι σήμερα από τα ξένα μέσα) συνεπώς συνίσταται η χρήση των cartridges και όχι το κατέβασμα των games από το eShop. Το αν θα χρειαστεί τελικά 3GB μέχρι τον τερματισμό του αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Ένα βασικό θέμα με τα Joy-Con είναι ότι αποσυγχρονίζονται αν δεν προσέξετε κατά την χρήση τους. Το Switch θα πρέπει να μην βρίσκεται κοντά σε άλλη ηλεκτρονική συσκευή ή μεταλλικό αντικείμενο σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου. Διαφορετικά θα δείτε τον χαρακτήρα σας να κάνει...μικρά βηματάκια στην οθόνη. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι ενδεχομένως εξοινομομήθηκαν πόροι στην κατασκευή του χειριστηρίου προκειμένου η κονσόλα να έχει άλλες πολυτέλειες. Σε κάθε περίπτωση η Nintendo θα δεχθεί ένα μέρος της κριτικής και για τον συγκεκριμένο λόγο.

Η Nintendo μετά από τρεις γενιές ψηφιακών δίσκων (CD/DVD) επιστρέφει ξανά στα γνώριμα cartridges. Τα games του Nintendo Switch έχουν ένα μικρό μέγεθος που πλησιάζει αυτό φορητής κονσόλας. Σχετικά με την φημολογούμενη γεύση τους, δεν βγάζουν κάποια δυσάρεστη οσμή, ούτε έχουν κάποια πολύ δυσάρεστη γεύση. Απ' την άλλη δεν διαθέτουν την ουδετερότητα των SD cards. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ακόμα κι αν βάλει κάποιος τη γλώσσα του στην SD card δεν θα νιώσει κάτι το πολύ αποκρουστικό. Απλά η αίσθηση θα είναι σε ένα πολύ μικρό ποσοστό ελαφρώς αρνητική. Σαν να υπάρχει ένα πολύ ανεπαίσθητο "στρώμα" που την προκαλεί, αλλά σίγουρα όχι κάτι το αξιοσημείωτο.

nintendo switch 1

Τα games του Nintendo Switch

3 Μαρτίου 2017 (λανσάρισμα)
I Am Setsuna
1-2 Switch
Fast RMX
Human Resource Machine
Just Dance 2017
Little Inferno
Shovel Knight: Treasure Trove

Snipperclips

Super Bomberman R
Skylanders Imaginators
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
World of Goo

9 Μαρτίου 2017
Blaster Master Zero
VOEZ

28 Μαρτίου 2017
Has-Been Heroes
Snake Pass

28 Απριλίου
Mario Kart 8 Deluxe

Άνοιξη 2017
Arms
Disgaea 5 Complete
Puyo Puyo Tetris
Rime

Καλοκαίρι 2017
Splatoon 2

Φθινόπωρο 2017
The Elder Scrolls 5: Skyrim

Δεκέμβριος 2017
Super Mario Odyssey

Εντός του 2017
Xenoblade Chronicles 2
Ultra Street Fighter 2 The Final Challenge
Minecraft
EA Sports FIFA
Sonic Mania
I Am Setsuna
Steep
Syberia 3
NBA 2K
Dragon Ball Xenoverse 2

Συνοψίζοντας
Το βασικότερο μειονέκτημα του Nintendo Switch είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, τα οποία σε συνδυασμό με την αρχική τιμή του λανσαρίσματος έναντι των πιο ισχυρών PS4 και Xbox One, θα σας προκαλέσουν ενδεχομένως μία δυσαρέσκεια. Η κονσόλα δεν έχει ικανοποιητικά frames όταν συνδέεται στην τηλεόραση -λόγω του ότι το βάρος χρήσης μοιράζεται μεταξύ επεξεργαστή και κάρτας γραφικών- και δεδομένου του ότι το νέο Zelda στα 900p τρέχει σε 20-25 frames, η Nintendo θα πρέπει να περιμένει είτε μεγάλο downscale στα games τρίτων εταιρειών, είτε ακόμα και μη υποστήριξη.

Η μη χρήση ethernet θύρας σίγουρα θα επηρεάσει το online gaming, ενώ όσοι αποκτήσουν το Switch θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το πρώτο διάστημα δεν θα έχουν την μεγάλη γκάμα των games των άλλων κονσολών. Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild πάντως ξεχωρίζει ως console seller. Στην πρώτη μου εμπειρία έχω να σας πω τα καλύτερα. Επόμενο console seller -τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα- θα είναι το Super Mario Odyssey.

nintendo switch 1

Το Nintendo Switch κυκλοφορεί στα καταστήματα από 338 ευρώ αλλά η χαμηλότερη τιμή της αγοράς βρίσκεται  στο DigiWorld Computers όπου το εντοπίσαμε στα 329,9 ευρώ ή 379,9 ευρώ μαζί με το νέο Zelda (ενώ σε άλλα καταστήματα το πακέτο αυτό κοστίζει 407-410 ευρώ). Με βάση την εμπειρία μας η κονσόλα απευθύνεται κυρίως στο hardcore κοινό της Nintendo που αγαπά τα games της και λιγότερο σε όποιον θέλει να την έχει ως αποκλειστικό gaming προορισμό. Τεχνικά είναι ένα κλικ πιο πάνω από το Wii U, προσφέρει μια πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία και ως φορητή εντυπωσιάζει, αλλά αν την βάλουμε δίπλα στον ανταγωνισμό ως οικιακή τότε θα διαπιστώσουμε ότι για τα δεδομένα της όγδοης γενιάς "μένει πίσω σε γκάζια" απέναντι στα δύο μεγαλύτερα θηρία.

Θετικά:
- Ισχυρή φορητότητα
- Μικρό και με όμορφο σχεδιασμό
- Τα exclusives της Nintendo

Αρνητικά:
- Αδύναμα τεχνικά χαρακτηριστικά
- Απουσία ethernet θύρας
- Joy-Con που αποσυγχρονίζονται
- Δεν θα χαρείτε μαζί του τα περισσότερα multiplatform games 

Διαβάστε περισσότερα για το Nintendo Switch και συζητήστε για το Nintendo Switch ότι σας απασχολεί αναλυτικά στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 DoUzOs (Level 27) 04/03/2017 17:32
Η μοναδική εμπειρία που έχω από τις τελευταίες κονσόλες της Nintendo είναι ένα βράδυ στο σπίτι του Αριστοτέλη (Ζησιμόπουλου, συντάκτη του site μας), όπου ο Μάνος (Μαρίνος, άλλος συντάκτης του site μας) είχε φέρει το Wii U του και παίξαμε διάφορα παιχνιδάκια. Δε μπορώ να πω ότι είμαι μεγάλος fan της Nintendo, αν και αναγνωρίζω την θέση της και την συνεισφορά της στον τομέα των video games. Οπότε, το Switch δεν ήταν, για μένα, τόσο μεγάλη είδηση, ούτε μου δημιούργησε την ανάγκη να το δω και να παίξω. Πάραυτα, φαίνεται πολύ όμορφο, αλλά αναμένουμε περισσότερες κυκλοφορίες και κάποια λύση (απίθανο, πάντως) στο τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών .
#2 +3 Lordwinter (Level 28) 04/03/2017 17:39
H Nintendo μπορεί έχει την φήμη του "γεροπαράξενου" , αλλά τουλάχιστον δείχνει μονίμως μια διάθεση για καινοτομία. Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι να καταφέρει να "μεταφέρει" τον κόσμο του 3DS στο Switch, γιατί μπορεί ως οικιακή κονσόλα να έχει χαμηλά specs, αλλά ως φορητή δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Το δικό μου παράπονο είναι ότι για μια ακόμη κονσόλα η Nintendo δεν μπαίνει στη λογική να βάλει achievements και να προσεγγίσει ακόμη περισσότερο τον hardcore παίκτη.
#3 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 04/03/2017 18:02
Προσωπικά δεν με συγκινεί. Έτσι και αλλιώς δεν έχω καμία από τις next gen κονσόλες. Πιστεύω οι fans της Nintendo θα το τιμήσουν, φαίνεται να έχει κάποιες καινοτομίες αλλά δεν ξέρω πως θα τα πάει απέναντι στους αντιπάλους του. Δεν νομίζω πως θα μπορέσει να σταθεί. Παρ'όλα αυτά πιστεύω θα προσφέρει αρκετές ώρες ευχαρίστησης σε όσους το αγοράσουν.
#4 +1 LimeBone (Level 16) 04/03/2017 18:03
Αν και συλλέκτης των κονσολών της Nintendo, μπορώ να πω ότι αρχικά δεν με εντυπωσίασε το Nintendo Switch. Από την άλλη, οι παράγοντες της καινοτομίας και της προσπάθειας για κάτι διαφορετικό που χαρακτηρίζει την Nintendo είναι εμφανείς και εδώ. Αν η κονσόλα κυκλοφορούσε έναν χρόνο αργότερα με ότι συνεπάγεται αυτό (καλύτερη τιμή, περισσότερα games, δουλεμένο user interface, λειτουργικό online, πιθανά δυνατότερα specs έστω και ελάχιστα) θα το έπαιρνα Day 1. Τώρα θα πρέπει να περιμένω για την μέρα που θα καλυφτούν αυτά τα αρνητικά, εκτός των specs προφανώς.
#5 +2 JohnnyPap (Level 13) 04/03/2017 19:18
Βλέπω η Nintendo να μένει πίσω στον ανταγωνισμό.Όσο καλό και άγιο κι αν είναι το Zelda με αυτές τις προδιαγραφές δεν κάνεις τίποτα.Υψηλη η τιμη και της κονσολας και των games για τα μισα λεφτα και αμα θα το σκεφτομουνα.Περ α απο το πεθαμενο online που σιγουρα θα εχει.Ωραία παρουσίαση Μάνο.
#6 +3 Divine Raiden (Level 26) 04/03/2017 19:39
Δεν με ενθουσιάζει καθόλου.Ούτε στο ελάχιστο.Πέρα του οτι θεωρώ οτι ψάχνει κορόιδα η Nintendo. :P Τιμή υψηλή για το τίποτα να πω την αλήθεια.
#7 +1 seitar (Level 9) 04/03/2017 20:41
Today's a big day for @Nintendo! Congratulations on launch, we can't wait to play.
— PlayStation (@PlayStation) March 3, 2017
.@NintendoAmerica It's not every day you get to throw the #Switch on a new console. Congrats! #NintendoSwitch @Nintendo pic.twitter.com/d0JNCCM6Wd
— Xbox (@Xbox) March 3, 2017

αυτα τα στειλανε απο xbox και playstation ειναι γραμενα στο τουιτερ μπραβο τους.. για να καλαβουμε ολοι μας πως πρεπει να λειτουργουμε χωρις να ριχνουμε σταχτες ο ενας στον αλο και τον εαυτο μου μεσα εδω δεν ειναι ομαδες ..ορεο ριβιου , τα frames οντος ειναι χαμηλα αλα δεν ειναι κατι το τρελο στο zelda, ειναι το ιδιο ορεο και στην τηλεοραση αφου κανει ποιο μεγαλιοδη η οθονη τα τοπια ..αλοστε το μαριο για παραδειγμα θα δουλευει στα 60 frames θα διξει ..καλη διασκεδαση γιατι ειναι για πολη χαρα και παιχνιδι το ατιμο ..
#8 +1 Efane (Level 24) 04/03/2017 20:44
με τέτοιες τιμές η εταιρία ¨γδύνει" τους φαν της. τα χρήματα που ζητά δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που δίνει.
θα συμφωνήσω με τον παντελή πως παίζει μόνη της σαν φορητή αλλά η τιμή της, σε games, συνδρομή, αξεσουάρ είναι πανάκριβα.
με το ίδιο ποσό κάποιος παίρνει και δεύτερη κονσόλα ( ps4 η Xbox one) η καλύτερα αναβαθμίζει το pc του.
ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα πάρω.....
#9 +1 Dovahkiin (Level 22) 04/03/2017 23:16
Κυρίως αρνητικά σχόλια διαβάζουμε, και δικαιολογημένα εδώ που τα λέμε. Πρέπει να είναι μεγάλος φαν κάποιος πιστεύω ώστε να δώσει τόσα χρήματα για το Switch, αντί να πάρει με λιγότερα ένα PS4 ή Xbox, που ασυζητητί η gaming εμπειρία δε συγκρίνεται σ' αυτά. Ή κάποιος που θεωρεί απαραίτητη τη φορητότητα, για δικούς τους λόγους, αλλά και πάλι... Ακόμα να καταλάβω τη λογική της Nintendo για το τόσο υψηλό κόστος, ειδικά συγκριτικά με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση, όπως αντίστοιχα και το κόστος των παιχνιδιών. Δεν το καταλαβαίνει ότι έτσι δε θα έχει την απήχηση που θα ήθελε να έχει?
#10 +1 Divine Raiden (Level 26) 04/03/2017 23:21
Quoting Dovahkiin:
Κυρίως αρνητικά σχόλια διαβάζουμε, και δικαιολογημένα εδώ που τα λέμε. Πρέπει να είναι μεγάλος φαν κάποιος πιστεύω ώστε να δώσει τόσα χρήματα για το Switch, αντί να πάρει με λιγότερα ένα PS4 ή Xbox, που ασυζητητί η gaming εμπειρία δε συγκρίνεται σ' αυτά. Ή κάποιος που θεωρεί απαραίτητη τη φορητότητα, για δικούς τους λόγους, αλλά και πάλι... Ακόμα να καταλάβω τη λογική της Nintendo για το τόσο υψηλό κόστος, ειδικά συγκριτικά με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση, όπως αντίστοιχα και το κόστος των παιχνιδιών. Δεν το καταλαβαίνει ότι έτσι δε θα έχει την απήχηση που θα ήθελε να έχει?


Άμα οι εταιρίες καταλαβαίναν και τους ένοιαζε σε μεγάλο βαθμό θα φρόντιζαν να μην κάνουν μα*****ς σε σχέση με τα προϊόντα τους...Ή απλά είναι στον κόσμο τους και πιστεύουν οτι θα δουλέψει/πουλήσ ει οτι και να βγάλουν...
#11 +1 ashbringer (Level 25) 05/03/2017 16:11
Πολύ ωραίο βίντεο απο τον Μάνο με ανάλυση των χαρακτηριστικών και βασικών λειτουργιών της κονσόλας.Πιστεύ ω ότι θα μπορούσαν και καλύτερα και ότι θα τα πάει μέτρια στην αγορά.Σϊγουρα έχει κάποιους πολύ ωραίους τίτλους αλλά αυτό δεν αρκεί έτσι ώστε να καλυφθούν τα όποια προβλήματα πριν αλλά και μετά την κυκλοφορία της.Σίγουρα οι παλιοί φαν της κονσόλας και των παιχνιδιών της Nintendo θα αγοράσουν.Εγώ απλά θα προσπεράσω διότι έχω xbox one και ps4 οπότε δεν μου κινεί το ενδιαφέρον η αγορά της.
#12 Miatakias (Level 16) 05/03/2017 17:22
Quoting seitar:
Today's a big day for @Nintendo! Congratulations on launch, we can't wait to play.
— PlayStation (@PlayStation) March 3, 2017
.@NintendoAmerica It's not every day you get to throw the #Switch on a new console. Congrats! #NintendoSwitch @Nintendo pic.twitter.com/d0JNCCM6Wd
— Xbox (@Xbox) March 3, 2017

αυτα τα στειλανε απο xbox και playstation ειναι γραμενα στο τουιτερ μπραβο τους.. για να καλαβουμε ολοι μας πως πρεπει να λειτουργουμε χωρις να ριχνουμε σταχτες ο ενας στον αλο και τον εαυτο μου μεσα εδω δεν ειναι ομαδες ..ορεο ριβιου , τα frames οντος ειναι χαμηλα αλα δεν ειναι κατι το τρελο στο zelda, ειναι το ιδιο ορεο και στην τηλεοραση αφου κανει ποιο μεγαλιοδη η οθονη τα τοπια ..αλοστε το μαριο για παραδειγμα θα δουλευει στα 60 frames θα διξει ..καλη διασκεδαση γιατι ειναι για πολη χαρα και παιχνιδι το ατιμο ..


"Οταν ο εχθρος σου λεει καλα λογια για σενα ,τοτε θα πρεπει να αρχιζεις να ανυσηχεις..."
:-?
#13 Nemesis11 (Level 9) 05/03/2017 18:32
Εντάξει ρε παιδιά μην χολοσκάτε για το Nintendo Switch, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Nintendo ΔΕΝ απευθύνεται στους σοβαρούς και hardcore gamers!! Το ταμπλετάκι αυτό είναι απλά για να χαζέψεις λιγάκι το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο και τίποτα παραπάνω, όταν όμως θες να παίξεις στα σοβαρά videogames θα πας σε (PS4 / XBOX ONE / PC) ότι δηλαδή κάνεις όντας κάτοχος smartphone και tablet.
#14 seitar (Level 9) 05/03/2017 22:45
Quoting Nemesis11:
Εντάξει ρε παιδιά μην χολοσκάτε για το Nintendo Switch, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Nintendo ΔΕΝ απευθύνεται στους σοβαρούς και hardcore gamers!! Το ταμπλετάκι αυτό είναι απλά για να χαζέψεις λιγάκι το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο και τίποτα παραπάνω, όταν όμως θες να παίξεις στα σοβαρά videogames θα πας σε (PS4 / XBOX ONE / PC) ότι δηλαδή κάνεις όντας κάτοχος smartphone και tablet.


θελεις να πεις πως εμεις που εχουμε switch δεν ειμαστε σοβαροι?? οταν ριξεις 20 δραχμες για να παιξεις ελα διδαξε μας..τα γραφικα δεν ειναι το παν..παραδειγμα το προτο dead space στο 360 σε απολαφση ατμοσφαιρας και ιχου δεν το εχουνε φτασοι ουτε στο λιγο τα τελευταια παιχνιδια του ιδος του.. οποτε ναι μεν ,αλα τα γραφικα δεν ειναι το παν αν το παιχνιδι δεν καθεσε να το απολαμβανεις πραγματικα .υπαρχη ατμοσφαιρα ηχος gameplay για αυτο λεγοντε games,αλιος θα λεγοντουσαν ταινιες ..προσοπικα προτιμο να προτοτιπουνε παρα συνεχεια τα ιδια και τα ιδια,αυτο με τα γραφικα ειναι μια καραμελα που λεγετε και πουλαει αλα τουλαχιστον δεν πουλαει σε καποια αλα παιδεια τα οποια λες ασοβαρα ..γιατι πολυ απλα εμεις κιταζουμε το game στο συνολο του τορα αν αυτο ειναι λαθος ας ειναι ..
#15 geololj (Level 28) 06/03/2017 10:26
Η τιμή δικαιολογείται ως ένα σημείο με την λογική ότι είναι σαν να αγοράζεις δύο κονσόλες, μια φορητή και μια οικιακή. Από εκεί και πέρα, το Switch όσο ποτέ άλλοτε θα μας δείξει ότι τα games είναι αυτά που έχουν την μέγιστη σημασία. Ελπίζω οι third-party developers να το υποστηρίξουν.
#16 MOKER (Level 13) 10/03/2017 23:37
Επειδή έτυχε να ζήσω τα "καλά" χρόνια δεκαετία 85 και μετά με τις καλές εποχές Amstrad 464 με κασσέτα για "drive" και τις πράσινες οθόνες και την εξέληξη της εποχής στα Video Games ...η Nintendo έδωσε και δίνει πράγματα στον τομέα "ψυχαγωγία" ...δεν μπορεί να την συκρίνεις τις με Xbox & Ps4 αλλη δουλειά ή μία και άλλη η άλλη...πιστεύω πως εάν η κονσόλα υποστηριχτή απο Developers και δώσει παιχνίδια ...τότε ο κόσμος θα την Δεί με άλλο μάτι.. γιατι και στο λανσάρισμα του Ps4 ποιο είχε όταν πρώτο βγήκε; Killzone ένα παιχνίδι που έπαιξα λίγο και με άφησε...αδιάφορ ο ,λυπάμαι εαν δυσαρεστήσω κάποιους .
Πιστεύω ότι το Zelda Είναι το Παιχνίδι που θα παίξει ο κάθε Gamer που δεν είχε ξανασχοληθεί πότε του ουτε με ένα τής Σειράς..ευτηχώς δεν ανήκω σε αυτήν
...περιμένουμε να δούμε είναι νωρίς ακόμα εαν κι νομίζω ότι Σαν πρώτο δείγμα το Switch με το Zelda τα πάει περίφημα ...
#17 aims (Level 20) 13/03/2017 15:53
Τιμιο review απο το Μανο.
Οποιος θελει review για nintendo να διαβαζει/βλεπει μονο το Μανο..
Οτι εχει πει για την κατηφορα της Nintendo,εχει επιβεβαιωθει..
Notification