Το Palworld έχει 25 εκατομμύρια παίκτες

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Palworld έχει 25 εκατομμύρια παίκτες

Το Palworld έχει 25 εκατομμύρια παίκτες

Δείτε πόσοι είναι σε Steam και Xbox! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/1/24] Μέσα σε 24 ώρες, το Palworld κατάφερε στην early access του να μαζέψει 2.000.000 παίκτες και μέσα σε 48 ώρες 3.000.000 παίκτες.

Το Online Survival με πλάσματα που θυμίζουν Pokemon ξεπέρασε επίσης το 1.000.000 ταυτόχρονους παίκτες, κάτι που έχουν καταφέρει λίγα games, όπως τα Counter-Strike, Apex Legends, Valheim κ.α.

Το Palworld συνδυάζει Base Building, Base Defence και Collection.

Σίγουρα το Palworld θα σπάσει κι άλλα ρεκόρ στο μέλλον. Κοστίζει 26 ευρώ στο Steam.

[UPDATE: 22/1/24 - 5 εκατομμύρια πωλήσεις] Η εταιρεία ανάπτυξης PocketPair ανακοίνωσε ότι το Palworld έφτασε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε 3 ημέρες.

[UPDATE 2: 24/1/24 - Το Palworld έχει 7 εκατομμύρια πωλήσεις] Μέσα σε 5 ημέρες, το Palworld έφτασε τις 7 εκατομμύρια πωλήσεις και κατέρριψε έτσι ένα ακόμη ρεκόρ. Μιλαμε για 189 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα και αυτό αφορά μόνο τις πωλήσεις του Steam, καθώς η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις πωλήσεις σε Xbox Series X/S.

[UPDATE 3: 1/2/24 - 19 εκατομμύρια πωλήσεις!] Το Palworld δεν σταματάει να σπάει όλα τα ρεκόρ! Μέσα σε μισό μήνα σημείωσε 19 εκατομμύρια πωλήσεις κι όλα αυτά ενώ βρίσκεται...στην early access! Από αυτές τις πωλήσεις τα 12 εκατομμύρια προέρχονται από το Steam και τα υπόλοιπα 7 από τα Xbox Series X/S, Xbox One και Windows Store. Αυτό σημαίνει ότι θα το δούμε και στο PS5, αφού η εταιρεία πλέον έχει σίγουρα το μπάτζετ να προσλάβει επιπλέον άτομα και να συνεχίσει την ανάπτυξη για πάρα πολλά χρόνια.

[UPDATE 4: 22/2/24 - 25 εκατομμύρια παίκτες!] Το Palworld συνεχίζει με νέο ρεκόρ, αφού μέσα σε μόλις ένα μήνα κατάφερε να φτάσει τα 25 εκατομμύρια παίκτες! Έχει 15 εκατομμύρια στα PC και 10 εκατομμύρια στο Xbox.

Βέβαια στο Xbox βρίσκεται στο Game Pass, επομένως αρκετοί από αυτούς δεν έχουν αγοράσει το παιχνίδι και απλά ενδέχεται να έχουν την συνδρομή.

Διαβάστε περισσότερα για το Palword και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification