• Ειδήσεις
  • Survival
  • The Callisto Protocol: Η έκδοση για Xbox Series X/S έχει θέματα, για PC είναι σχεδόν unplayable

The Callisto Protocol: Η έκδοση για Xbox Series X/S έχει θέματα, για PC είναι σχεδόν unplayable

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
The Callisto Protocol: Η έκδοση για Xbox Series X/S έχει θέματα, για PC είναι σχεδόν unplayable

The Callisto Protocol: Η έκδοση για Xbox Series X/S έχει θέματα, για PC είναι σχεδόν unplayable

Πολλά προβλήματα απόδοσης σύμφωνα με το Digital Foundry.

Το The Callisto Protocol κυκλοφόρησε και χθες είχαμε την απορία γιατί τα ελληνικά gaming sites δεν έχουν λάβει κωδικό για review. Τελικά η απορία μας αυτή λύθηκε. Οι εκδόσεις του παιχνιδιού για PC και Xbox Series X/S έχουν προβλήματα και οι developers τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Εταιρεία ανάπτυξης είναι η Striking Distance και publisher η Krafton. Οι εταιρείες αυτές στον περισσότερο κόσμο δεν λένε τίποτα, ωστόσο μέλη της Striking Distance είχαν δουλέψει και για το Dead Space, με πρώτο και κύριο τον CEO της εταιρείας Glen Schofield κι έτσι το The Callisto Protocol θεωρείται πνευματικός διάδοχος.

Σχετικά με τα προβλήματα του The Callisto Protocol, το Eurogamer, το οποίο μέσω του Digital Foundry ψάχνει εξονυχιστικά τα νέα games, βρήκε πολλά προβλήματα στην απόδοση. 

Το παιχνίδι αναπτύσσεται εδώ και χρόνια με την Unreal Engine 4. Το Eurogamer δοκίμασε να το τρέξει με επεξεργαστή Intel Core i9 12900K και RTX 4090 και δήλωσε ότι το PC του site γονάτισε! Σε τεχνικούς όρους, δεν έχει γίνει σωστό precomplile στα shaders και έτσι όποτε εμφανίζονται νέα μοντέλα χαρακτήρων και γραφικά στο περιβάλλον, τα frames πέφτουν πολύ. Φανταστείτε να αντιμετωπίζετε πολλούς εχθρούς μαζί, οι εχθροί να μεταλλάσσονται και να εμφανίζονται νέοι από το πουθενά. Δράμα!

Συν τις άλλοις, στα γραφικά οι developers είχαν την εξυπνάδα να βάλουν απειροελάχιστες επιλογές, όπως π.χ. αλλαγή της ανάλυσης! Έτσι, δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις στα γραφικά ώστε το παιχνίδ να τρέχει καλύτερα. Αλήθεια, ποιος game designer κυκλοφορεί στις μέρες μας παιχνίδι για PC χωρίς μία πληθώρα επιλογών στα γραφικά; Τέλος, το The Callisto Protocol περιορίζεται σε ταχύτητες ενός πυρήνα της CPU και στο Xbox Series S έχει blurrs (σ.σ. θωλούρες στα γραφικά) και στο Xbox Series X θέματα στα frames. Πτώσεις στα frames υπάρχουν και στην έκδοση του PS5, αλλά όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Αν θέλετε να αγοράσετε το The Callisto Protocol τότε δείτε για αρχή το παραπάνω βίντεο ώστε να είστε ενημερωμένοι και αποκτήστε το στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Δείτε τα gameplay videos του The Callisto Protocol και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification