Symbiogenesis NFT game

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Symbiogenesis NFT game

Symbiogenesis NFT game

10.000 χαρακτήρες κι ένα τρέιλερ...που δεν δείχνει κανέναν! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/10/22] H Square Enix ίσως ετοιμάζει ένα νέο Parasite Eve, καθώς έχει καταθέσει ένα νέο εμπορικό σήμα στην Ιαπωνία.

Η Ιαπωνική εταιρεία κατοχύρωσε το εμπορικό σήμα "Symbiogenesis", μία η διαδικασία όπου δύο ξεχωριστοί οργανισμοί συγχωνεύονται για να σχηματίσουν έναν ενιαίο νέο οργανισμό. Αυτή η διαδικασία είναι το θεμέλιο για την ιστορία του Parasite Eve.

Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν ένα νέο παιχνίδι Parasite Eve από την Square Enix θα ήταν μια ολοκαίνουργια έκδοση ή απλώς ένα port παλιότερης. Θυμίζουμε πάντως ότι η Square Enix έχει επαναφέρει παλιότερα games της, με το Final Fantasy VII remake, Το Valkyrie Elysium, το Tactics Ogre τον Νοέμβριο και άλλα.

Το Parasite Eve βασίζεται στο ιαπωνικό μυθιστόρημα τρόμου του 1995 του Hideaki Sena και έγινε video game με το Parasite Eve το 1998 για την πρώτη κονσόλα PlayStation. Το Parasite Eve II ακολούθησε λίγο μετά το 1999 και το The 3rd Birthday κυκλοφόρησε για το PSP το 2010.

[UPDATE: 5/11/22 - Θα είναι NFT game] Η Square Enix ανακοίνωσε το Symbiogenesis, το οποίο τελικά θα είναι ένα interactive NFT game.

Το Symbiogenesis θα κυκλοφορήσει την άνοιξη ως video game που βασίζεται σε browser για PC, Android και iOS. Θα αποτελέσει μία νέα σειρά και θα είναι NFT game στο Ethereum blockchain. Απ' ότι φαίνεται δεν θα έχει σχέση με το Parasite Eve.

Οι χαρακτήρες στο Symbiogenesis θα μπορούν να συλλέγονται ως digital art. Υπάρχει επίσης μια διαδραστική ιστορία όπου οι παίκτες μπορούν να «λύσουν ένα μυστήριο ολοκληρώνοντας αποστολές». Δεν υπάρχει καμία εξήγηση στο που κολλάνε τα NFT. Η ιστορία του Symbiogenesis θα αφορά την "μονοπώληση και διανομή των πόρων (resources)".

Οι πωλήσεις από το digital art του Symbiogenesis υπό την μορφή NFT και η δωρεάν υπηρεσία browser του παιχνιδιού θα  κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2023.

[UPDATE: 15/2/23 - Νέες πληροφορίες] Η Square Enix έδωσε νέες πληροφορίες για το Symbiogenesis. Το NFT game της θα προσφέρει μία εμπειρία χτισμένη στο digital art και θα έχει turn-based gameplay. Θα διεξάγεται σε μια πλωτή χώρα όπου θα εκτυλίσσονται μοναδικές ιστορίες σύμφωνα με το digital art που θα συλλέγετε. Κάθε NFT θα αντιπροσωπεύει έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες για αυτόν τον μυστικό κόσμο και τους κατοίκους του κρατώντας ή ανταλλάσσοντας digital art (NFT δηλαδή) και θα μπορείτε να τα κερδίσετε ολοκληρώνοντας διάφορες αποστολές.

Η περιγραφή λέει επίσης ότι: "Οι παίκτες μπορούν να αναπαράγουν και να πουλάνε digital art για τον χαρακτήρα τους, μοιράζοντας τις μοναδικές ιστορίες τους με άλλους και να συνεργάζονται ως κοινότητα για να ολοκληρώσουν μια αποστολή." Επιπλέον, όσον αφορά τη συγκεκριμένη χρήση του NFT αναφέρεται ότι: "Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Polygon NFT ως βοηθητικά αντικείμενα και να τα ανταλλάξουν ελεύθερα. Τα συλλεκτικά αντικείμενα NFT μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως φωτογραφίες προφίλ και με άλλους τρόπους, ενώ θα εξετάζετε τον κόσμο και θα βρίσκετε διάφορα αντικείμενα. Με τα NFTs θα έχετε πρόσβαση σε μυστικές ιστορίες. Όσοι τα έχετε θα καθορίζετε αν θέλετε να κρατήσετε τις ιστορίες κρυφές ή να τις κάνετε share με άλλους".

Το παιχνίδι θα έχει πολλά διαφορετικά φινάλε, αν και μόνο τρεις παίκτες «που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις» θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στην τελική «Παγκόσμια Αποστολή» για να αποφασίσουν τη μοίρα του κόσμου και των κατοίκων του.

Το Symbiogenesis θα χρησιμοποιήσει το δίκτυο Polygon, το οποίο δεν εκπέμπει άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Θα αξιοποιήσει επίσης το Ethereum decentralization. «Το Symbiogenesis σχεδιάστηκε από την αρχή στο blockchain και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία τόσο για την οικοδόμηση κοινότητας όσο και για το εμπόριο. Η Square Enix επέλεξε να αξιοποιήσει τις υψηλές ταχύτητες συναλλαγών του Polygon, τις χαμηλές χρεώσεις φυσικού αερίου και τη συνολική φιλικότητα προς τον χρήστη για να προσφέρει αυτή τη μοναδική εμπειρία στους fans του Web3.» δήλωσε ο παραγωγός του, Naoyuki Tamate. 

[UPDATE: 14/3/23 - 10.000 χαρακτήρες] Η Square Enix δήλωσε ότι το Symbiogenesis θα έχει 10.000 χαρακτήρες με ξεχωριστούς σχεδιασμούς ο καθένας. Κάθε χαρακτήρας θα έχει ένα συγκεκριμένο race και profession. Το πορτρέτο κάθε χαρακτήρα θα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για profile picture. Στο νέο βίντεο βλέπουμε μία πλωτή ξηρά, αλλά διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό και δεν δείχνει κάτι ουσιώδες για τους χαρακτήρες. Το επίσημο site του Symbiogenesis θα αρχίσει να λειτουργεί στις 17 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα για το Symbiogenesis στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification