Silent Hill Unreal Engine 5 remake από fans

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Silent Hill Unreal Engine 5 remake από fans

Silent Hill Unreal Engine 5 remake από fans

Οι οποίοι παρουσίασαν το πρώτο δεκάλεπτο gameplay video.

Μέχρι η Konami να μας δώσει λεπτομέρειες για το Silent Hills reboot, μια ομάδα από fans του παιχνιδιού όχι μόνο το κάνουν πράξη, αλλά μας παρουσιάζουν και δεκάλεπτο gameplay video.

Μια σκηνή από το Silent Hill που δείχνει τον James να πλησιάζει μια πύλη με την ένδειξη «Beware of Dog». Η ομάδα των fans ονομάζεται Codeless Games και προσπαθεί αυτήν τη στιγμή να ξαναφτιάξει  ολόκληρο το αρχικό παιχνίδι Silent Hill του 1999 στην Unreal Engine 5. 

Στο δεκάλεπτο gameplay video, ο James περιφέρεται στο Midwich Elementary School. Αυτή η περιοχή είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη της ομάδας και αυτό πιθανότατα ισχύει και για πολλούς οπαδούς του Silent Hill. Το ίδιο το gameplay φαίνεται εξαιρετικό και βλέποντας το περιβάλλον σε τόσο υψηλή ανάλυση σίγουρα το βίντεο μας προϊδεάζει για το πως θα μπορούσε να είναι ο αντίστοιχος τίτλος της Konami.

Tο gameplay φαίνεται φανταστικό, αλλά τα πράγματα είναι πολύ φωτεινά για τα δεδομένα του Silent Hill. Το Survival game έγινε γνωστό για τον ομιχλώδη κόσμο και τους σκοτεινούς διαδρόμους του, με την ατμόσφαιρα να είναι ίσως το πιο σημαντικό και γνωστό χαρακτηριστικό του Silent Hill.

Η ατμόσφαιρα δεν έχει ακόμα καθοριστεί σε αυτό το remake του Unreal Engine 5 και είναι ένα στοιχείο που πολλοί φοβούνται ότι ένα ριμέικ θα δυσκολευτεί να το πετύχει, αλλά η ομάδα πίσω από τα Codeless Games μπορεί κάλλιστα να φτάσει εκεί.

Διαβάστε τις φήμες για το Silent Hill reboot της Konami και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or