• Ειδήσεις
  • Strategy
  • Hackers έκλεψαν τον κώδικα του League of Legends και ζητούν λύτρα από την Riot Games

Hackers έκλεψαν τον κώδικα του League of Legends και ζητούν λύτρα από την Riot Games

New
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Hackers έκλεψαν τον κώδικα του League of Legends και ζητούν λύτρα από την Riot Games

Hackers έκλεψαν τον κώδικα του League of Legends και ζητούν λύτρα από την Riot Games

Η οποία αρνείται να πληρώσει.

Μία ομάδα από hackers έκλεψαν τον κώδικα (source code) του League of Legends και απείλησαν την Riot Games ζητώντας λύτρα.

Η Riot Games πέρασε ένα δύσκολο μήνα, καθώς απέλυσε 46 άτομα και οι δυσκολίες συνεχίζονται. Οι hackers απείλησαν την εταιρεία για διαρροή ζητώντας λύτρα, ενώ η Riot Games ανακοίνωσε στο Twitter για την απειλή αυτή, διευκρινίζοντας ότι τα δεδομένα των παικτών δεν έχουν επηρεαστεί.

Ο source code διέρρευσε για τα League of Legends, Teamfight Tactics και μία εφαρμογή anticheat παλαιού τύπου. Η Riot Games αρνήθηκε να πληρώσει. Ο κώδικας περιέχει ορισμένα πειραματικά χαρακτηριστικά που είναι σε prototype στάδιο, άρα μπορεί να μπουν (ή όχι) στο παιχνίδι. Πάντως, η διαρροή του source code μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να δούμε νέες εφαρμογές cheating και κενά ασφαλείας να αποκαλύπτονται. Η Riot Games δήλωσε ότι θα επιλύσει τα όποια θέματα το συντομότερο δυνατό. 

Οι developers των League of Legends και Teamfight Tactics θα παρέχουν ξεχωριστά updates για τα δύο αυτά games, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η διαρροή επηρεάζει τα games αυτά. Επίσης, η Riot Games υποσχέθηκε μια πλήρη αναφορά για την επίθεση των hackers.

Διαβάστε για την συγγνώμη της Riot Games για το νέο τρέιλερ του League of Legends και συζητήστε για την Riot Games στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification