Age of Mythology Retold

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Age of Mythology Retold

Age of Mythology Retold

Τρέιλερ με...άρωμα Ελλάδας!

Η Microsoft ανακοίνωσε την Definitive Edition του Age of Mythology. Ονομάζεται Age of Mythology Retold και ανακοινώθηκε στην 25η επέτειο του παιχνιδιού.

Το 2002, όταν και κυκλοφόρησε, το Age of Mythology έφερε μια εκπληκτική εκδοχή του Age of Empires, με πολιτισμούς που μπορούν να παίξουν βασισμένοι στην ελληνική, την αιγυπτιακή και την Σκανδιναβική μυθολογία. Οι παίκτες μπορούσαν να δημιουργήσουν μυθικές μονάδες. Νέοι πολιτισμοί, όπως Ατλάντες και Κινέζοι προστέθηκαν στα expansions.

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα re-release του Age of Mythology. το Extended Edition το 2014, που πρόσθεσε μια σειρά από αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης Twitch και κάποιας βελτίωσης στα γραφικά. Πλέον, μετά τις Definitive Editions των Age of Empires 1-3, ήρθε η ώρα του.

Το πρώτο τρέιλερ ξεκινάει με αρχαιοελληνική ατμόσφαιρα, καθώς μας παρουσιάζει το εσωτερικό κτιρίου, που απ' ότι φαίνεται είναι μία εκδοχή της Ακρόπολης.

Η Microsoft δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι το community της Εποχής της Μυθολογίας περιμένει αισίως για μια Definitive Edition και θα την κυκλοφορήσουμε. Εργαζόμαστε σκληρά για να σας φέρουμε την αίγλη του αρχικού παιχνιδιού με νέα γραφικά, νέα χαρακτηριστικά και πολλά άλλα».

Κατά την ίδια επετειακή μετάδοση για τα 25α γενέθλια του Age of Mythology, η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι το Age of Empires II και IV θα έρθουν για πρώτη φορά στις κονσόλες Xbox.

Το Age of Mythology Retold θα κυκλοφορήσει για PC (πιθανόν μετέπειτα και στο Xbox) και θα είναι διαθέσιμο στο Game Pass από την πρώτη ημέρα.

Διαβάστε το review του Age of Mythology και συζητήστε για το Age of Mythology Retold στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.