Total War: Warhammer 3

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Total War: Warhammer 3

Total War: Warhammer 3

Νέο τρέιλερ παρουσιάζει τους Tzeentch. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/2/21] Η Creative Assembly και η Sega ανακοίνωσαν το Total War: Warhammer 3, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2021.

Στο Total War: Warhammer 3, κάθε επιλογή που κάνετε θα διαμορφώνει τα γεγονότα και τις συγκρούσεις που θα ακολουθήσουν. Οι μάχες θα δοθούν από τα βάθη της Ανατολής, μέχρι τα γεμάτα Δαίμονες Realms of Chaos.

Το επερχόμενο RTS θα αποτελέσει το αποκορύφωμα της τριλογίας Total War: Warhammer, καθώς θα περιλαμβάνει φυλές από τις World of Warhammer Fantasy Battles. Ντεμπούτο θα κάνουν οι Kislev και Cathay, μαζί με τις φατρίες του Chaos (Khorne, Nurgle, Slaanesh και Tzeentch). Θα δώσετε μάχες απέναντι σε μια ευρεία γκάμα ηρώων, τεράτων και ιπτάμενων πλασμάτων, ενώ θα χρησιμοποιήσετε και μαγικές δυνάμεις.

Η Games Workshop δήλωσε ότι το νέο Total War: Warhammer θα έχει την αυθεντικότητα των προηγούμενων". Σύμφωνα με το σενάριο, στο νέο campaign θα πρέπει να σώσετε ή να εκμεταλλευτείτε την δύναμη ενός Θεού που πεθαίνει. Κάθε φυλή θα προσφέρει ένα διαφορετικό ταξίδι στο Chaos Realm, με αποκορύφωμα ένα φινάλε που θα ορίσει την μοίρα του κόσμου.

[UPDATE: 4/2/21 - O game director μοιράζεται νέες πληροφορίες] Ο game director του Total War: Warhammer 3, Ian Roxburgh, έδωσε συνέντευξη στο PCgamer και έδωσε πολλές νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Strategy.

"Το map του campaign είναι αρκετά μεγάλο, σχεδόν διπλάσιο από το Eye of the Vortex στο Warhammer 2." είπε στη συνέντευξή του. "Και έτσι πρέπει να είναι, αφού αυτό είναι το κομμάτι του κόσμου του Warhammer το οποίο καλωσορίζει τα Realms of Chaos. Σκοπεύουμε να δώσουμε ένα αξιοθαύμαστο τέλος την τριλογία, δίνοντας έμφαση στην αφήγηση, στα playable races και τα αναρίθμητα νέα features στα οποία θα αναφερθούμε αργότερα."

Οι ακόλουθοι του Chaos υπήρχαν και από τα προηγούμενα Warhammer, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα μπορέσετε να ηγηθείτε δαιμονικές φατριές. Αυτό φέρνει απορίες όσον αφορά το κομμάτι του diplomacy, για το οποίο και είναι γνωστή η σειρά Total War. Ο Roxburgh μας δίνει μια ιδέα, λέγοντας "Μπορείτε να φανταστείτε τον Khorne να κάθεται και να παζαρεύει με κοινούς θνητούς; Η μόνη συναλλαγή που μπορείς να κάνεις με τον Blood God, περιλαμβάνει αυτόν να πίνει μπόλικο αίμα."

Ενδιαφέρον είναι και η νέα φατριά Cathay, η οποία υπήρχε στο επιτραπέζιο μονάχα ως κομμάτι του lore, οπότε δεν υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να μας δώσει κάποια ιδέα για τον στρατό της. "Με τα χρόνια έχουμε αποκτήσει πολύ καλές σχέσεις με την Games Workshop, και η ύπαρξη της φατριάς Cathay στο νέο Warhammer είναι η απόδειξη.", δήλωσε ο Roxburgh. "Η ομάδα τους μας καθοδήγησε στο πως θα ήταν οπτικά η Cathay, και εμείς την ενισχύσαμε μέσα από το παιχνίδι, και θα τη δείτε ως μια φατριά ισάξια όλων των υπολοίπων από την άποψη ιστορίας.".

Έκπληξη αποτελεί και η Kislev η οποία επίσης δεν υπάρχει ακόμη στο επιτραπέζιο, είναι όμως στα σκαριά και έτσι γνωρίζουμε ότι θα περιέχει ιππικό με αρκούδες. "Η Games Workshop είναι στην διαδικασία ανάπτυξης της Kislev σε μια φατριά με το ίδιο βάθος όσο των υπολοίπων, οπότε οι παίκτες θα έχουν πολλά νέα πράγματα να δουν στο παιχνίδι. Δίνουμε έμφαση στην ιστορία της, τα πιστεύω της, και τις προσωπικότητες που την απαρτίζουν όπως η Katarin, την οποία έχετε δει και στο τρέιλερ.".

Η εταιρεία ανάπτυξης του Total War: Warhammer 3, Creative Assembly, καυχιέται ότι οι φατρίες θα περιέχουν τους περισσότερους ήρωες, τα πιο περίπλοκα τέρατα, ιπτάμενα όντα και μαγικές ικανότητες που έχουμε δει ποτέ στη σειρά. Φυσικά και το νέο campaign θα προστεθεί στο Mortal Empires, χωρίς όμως να γνωρίζουμε τίποτα για τη συνοχή ή την ημερομηνία που θα γίνει αυτό.

[UPDATE 2: 18/5/21 - Δημοσιεύθηκε βίντεο που παρουσιάζει την φυλή Kislev] Το επίσημο κανάλι του Total War στο YouTube δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ του Total War: Warhammer 3, στο οποίο παρουσιάζεται η φυλή Kislev. Η φυλή Kislev είχε παρουσιαστεί για λίγο στο αρχικό τρέιλερ αποκάλυψης του Warhammer 3, ωστόσο το νέο τρέιλερ μας δίνει μια καλύτερη εικόνα της συγκεκριμένης φυλής. Στο τρέιλερ βλέπουμε μια στρατιά από αρκούδες και την Ice Queen του Kislev, την Katarin. Η συγκεκριμένη φυλή είναι εμπνευσμένη από την Ρωσία και έχει στην διάθεσή της έναν στρατό από αρκούδες. Επίσης, η βασίλισσα Katarin έχει την δική της τεράστια αρκούδα πάγου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο τρέιλερ:

[UPDATE 3: 4/6/21 – Νέο τρέιλερ παρουσιάσει τον κόσμο του Khorne] Στο Total War: Warhammer 3 έρχεται ένα νέο update το οποίο θα προσθέσει τον κόσμο του Khorne και του Skarbrand.

Ο Skarbrand είχε εξοριστεί από την υπηρεσία του Blood God και το Realm of Chaos. Βασανισμένος από αυτή την πτώση του, περιπλανιέται στα βασίλεια θνητών και αθάνατων. Εκτός από τις πιο δυνατές κοντινές επιθέσεις, ο Skarbrand διαθέτει και διάφορες μοναδικές ικανότητες για να βελτιώνει τις επιδόσεις του στις μάχες. Τα τσεκούρια Slaughter και Carnage αυξάνουν την ζημιά που προκαλεί με κάθε νέο kill, ενώ με το Bellow of Endless Fury μπορεί και εξαπολύει μία δυνατή επίθεση φωτιάς. Επιπλέον μπορεί να εμποδίζει τους αντιπάλους του από το να υποχωρούν.

[UPDATE 4: 18/10/21 – Παρουσιάστηκαν οι Tzeentch] Νέο βίντεο του Total War: Warhammer 3 παρουσίασε τους Tzeentch.

Ο στρατός Tzeentch χρησιμοποιεί περισσότερο μαγείες ώστε να ρίχνει ξόρκια στους εχθρούς από μακριά, ενώ οι ένοπλοι πολεμιστές χρησιμοποιούν ιπτάμενους δίσκους για να φτάσουν γρήγορα σε αυτούς. Επικεφαλής τους συγκεκριμένου στρατού είναι ο Kairos Fateweaver, ένας άνθρωπος-πτηνό με δύο κεφάλια, ο οποίος μπορεί να ρίξει ξόρκια πολύ πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους Tzeentch και γίνεται δυνατότερος όσο οι ακόλουθοί υπερτερούν στις μάχες. Ο Fateweaver έχει επίσης τις ικανότητες Changing of the Ways, ώστε να χειραγωγήσει διπλωματικές περιστάσεις, να αλλάξει την ομίχλη καθώς και την μαγεία στον χάρτη.

Το Total War: Warhammer 3 αναμένεται για PC και Mac (Steam/Epic Games Store) μέσα στο 2021.

Διαβάστε τα reviews των προηγούμενων Total War: Warhammer και συζητήστε για το Total War: Warhammer 3 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 George102 (Level 1) 03/02/2021 20:58
Έπειτα από τόσα χρόνια υπομονής επιτέλους!
#2 ashbringer (Level 25) 06/02/2021 18:51
Το total warhammer 3 είναι έτοιμο να μας συγκλονίσει.