Homeworld 3

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Homeworld 3

Homeworld 3

Νέο gameplay trailer στα The Game Awards 2021. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/8/19] Το Homeworld αποτέλεσε ένα Real-Time Strategy για ψαγμένους καθώς κυκλοφόρησε τις πρώτες του δύο εκδόσεις το 1999 και το 2003, ενώ το 2015 είχαμε και τις Remastered εκδόσεις τους.

Στα πλαίσια της έκθεσης PAX West ανακοινώθηκε η τρίτη έκδοση της σειράς, την οποία θα αναπτύξει η Blackbird Interactive, η οποία είχε αναλάβει τις Remastered εκδόσεις. Η Blackbird έχει ιδρυθεί από τον Rob Cunningham, Art Director του Homeworld, άρα θα πρέπει να αναμένουμε τα γραφικά και το art direction να παραμένουν πιστά στις παραδόσεις της σειράς.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Η ιστορία θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε. Η μάχη θα είναι πλήρως 3D με κλασικά RTS στοιχεία στο gameplay. Υπάρχει επίσης μια καμπάνια χρηματοδότησης του παιχνιδιού στο Fih, ενώ όσοι γίνετε backers θα αποκτήσετε πρόσβαση και στο Homeworld Mobile.

[UPDATE: 28/9/19 - Έσοδα 1 εκατομμυρίου δολαρίων από καμπάνια] Η καμπάνια του Homeworld 3 έχει συλλέξει πάνω από 1 εκατομμύρια δολάρια.

Ο τίτλος της Gearbox που ξεκίνησε με στόχο ενός μόλις δολαρίου στο fig.co ξεπέρασε κάθε όριο στα έσοδα για την ανάπτυξή του. Την δεδομένη στιγμή μετρά 1.141.700 δολάρια και θα έχει ανοιχτή την καμπάνια για λιγότερο από δύο μέρες ακόμα, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να επεκταθεί μέχρι τις 30 Οκτώβρη. Υπάρχουν πολλοί fans που στηρίζουν αυτό το project για αυτό και η Gearbox επέλεξε μέσω ενός blog post να ενημερώσει πως επιθυμεί να αφήσει ανοιχτή την καμπάνια και κατά την διάρκεια του development. Βέβαια είναι κάτι μακρινό αφού ακόμα υπολογίζεται πως το Homeworld 3 θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο στα τέλη του 2022.

[UPDATE 2: 19/4/21 - Σύντομο gameplay trailer δύο χρόνια μετά] Η Gearbox δημιούργησε ένα σύντομο gameplay trailer για το Homeworld 3, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Το βίντεο, το οποίο ονομάζεται "Railgun Frigate". είναι Unlisted και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

[UPDATE 3: 10/12/21 - Νέο gameplay trailer στα The Game Awards 2021] Το Homeworld 3 είναι ένα ιδιαίτερο Strategy και θα είναι ο τρίτος τίτλος στην σειρά Homeworld. Θα ακολουθεί τα γεγονότα του Homeworld 2.

Το Homeworld επιστρέφει σε μεγαλύτερη κλίμακα από ότι προηγουμένως. Θα μπορείτε να κάνετε διαστημικές μάχες σε όλο το διάστημα. Ακόμα, θα μπορείτε να πετάτε μέσα σε ένα 3D έδαφος του διαστήματος με όνομα megaliths, τα οποία είναι τα απομεινάρια ενός αρχαίου πολιτισμού. Εκεί, θα μπορείτε να στήνετε ενέδρες στους εχθρούς σας και να κρύβεστε από τους εχθρικούς στρατούς. Το Homeworld 3 είναι αναπτυγμένο με βάση το νέο hardware των next gen κονσολών. Οι προσομοιώσεις για τις πορείες των βλημάτων θα είναι πιο ακριβείς από ποτέ, έτσι ώστε ο στοιχείο της στρατηγικής να είναι πιο εμφανές.

Ο στρατός σας θα μένει από αποστολή σε αποστολή και οι βλάβες θα φαίνονται στα διαστημόπλοιά σας. Θα μπορείτε να ακούτε τους πιλότους των strike craft, καθώς και τις πληροφορίες που θα σας δίνουν οι καπετάνιοι άλλων διαστημόπλοιων. Στο Homeworld 3 θα μπορείτε να παίξετε campaign, 1v1, free-for-all, ακόμα και co-op.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blackbird Interactive, Rob Cunningham, δήλωσε τα εξής: “Το Homeworld 3 είναι η υλοποίηση του οράματος που είχαμε για την σειρά Homeworld. Οι νέες τεχνολογίες μας επιτρέπουν να πιέσουμε τα όρια και να δημιουργήσουμε ένα τεράστιο κόσμο στον οποίο οι επικές διαστημικές μάχες και η ιστορία συνυπάρχουν αρμονικά. Είμαι ενθουσιασμένος που σας παρουσιάζουμε αυτές τις λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay. Έχουμε πολλά ακόμα να σας παρουσιάσουμε καθώς προετοιμαζόμαστε για την κυκλοφορία του. Μείνετε συντονισμένοι.”

Διαβάστε τα reviews των Homeworld και συζητήστε περισσότερα για το Homeworld 3 στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification