Ο Ted Lasso και η AFC Richmond, από την ομώνυμη σειρά, στο FIFA 23

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Ted Lasso και η AFC Richmond, από την ομώνυμη σειρά, στο FIFA 23

Ο Ted Lasso και η AFC Richmond, από την ομώνυμη σειρά, στο FIFA 23

Οι παίκτες όμως θα είναι...OP.

Η EA Sports ανακοίνωσε ότι ο coach Ted Lasso από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και η ομάδα του AFC Richmond θα βρίσκονται στο FIFA 23.

Οι Ted lasso, Coach Beard και τα μεγάλα αστέρια της AFC Richmond, όπως οι Jamie Tartt, Dani Rojas, Sam Obisanya, Roy Kent και Isaac McAdoo, θα είναι όλοι τους στις ομάδες του FIFA 23, όπως και το γήπεδο Nelson Road.

Ένα από τα σπουδαία κίνητρα του παιχνιδιού είναι ότι θα μπορείτε να επιλέξετε τον Ted Lasso ως μάνατζερ με δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσετε και στο Career Mode, ενώ θα μπορείτε να διαχειριστείτε την AFC Richmond, βάζοντας την ομάδα σε όποιο πρωτάθλημα θέλετε.

Η AFC Richmond θα μπορεί να παιχτεί στα Career Mode, Kick-Off, Online Friendlies και Online Seasons, συμπεριλαμβανομένου του γηπέδου Nelson Road των The Greyhounds.

Επίσης, στο Ultimate Team, θα υπάρχει η εμφάνιση της AFC Richmond, ο Ted Lasso και ο Coach Beard. Όλο το περιεχόμενο της AFC Richmond στο FUT θα είναι διαθέσιμο μέσω των challenges. 

Η σειρά Ted Lasso κέρδισε το βραβείο της καλύτερης κωμικής σειράς στα φετινά βραβεία Emmy.

Οι παίκτες είναι OP
Σύμφωνα με την database του FIFA 23, οι παίκτες της AFC Richmond θα είναι...OP! Για παράδειγμα ο Jamie Tartt θα έχει 84 Rating και συγκεκριμένα 5 star skills, σχεδόν 90 dribbling, 85 pace και 86 finishing! EA, μήπως να χαλαρώσετε λίγο;

Το FIFA 23 κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 30 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε περισσότερα για την απουσία του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος και συζητήστε για το FIFA 23 στο παρακάτω forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification