Το Knockout City έγινε free-to-play

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Knockout City έγινε free-to-play

Το Knockout City έγινε free-to-play

Διαθέσιμο και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/2/22] Το Knockout City θα γίνει free-to-play, ενώ η Electronic Arts παραιτείται από publisher.

Η εταιρεία ανάπτυξης Velan Studios θα είναι και στο εξής και publisher του παιχνιδιού, καθώς ανακοίνωσε ότι η αλλαγή σε f2p θα γίνει την 1η Ιουνίου 2022.

Όποιος αγοράσει το Knockout City πριν από την αλλαγή θα λάβει ένα "Πακέτο αφοσίωσης" που συνοδεύεται από cosmetics, XP boost και εκπτώσεις εντός του παιχνιδιού αξίας 2.000 Holobux (τα credits του παιχνιδιού). Αν και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το Knockout City είναι εντελώς δωρεάν, η Velan πρόσφερε το παιχνίδι στο Game Pass την πρώτη μέρα, τον Μάιο του 2021, ενώ ήρθε στο PlayStation Plus τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Η Velan Studios δήλωσε επίσης ότι η αποχώρηση της EA από publisher θα της επιτρέψει να ολοκληρώσει το όραμά της και να συνεργαστεί πιο στενά με το community της.

[UPDATE: 2/6/22 - Free-to-play και επίσημα] Το Knockout City θυμίζουμε ότι είναι και επίσημα free-to-play. Μπορείτε να το κατεβάσετε σε όποιο format επιθυμείτε (PC ή οποιαδήποτε κονσόλα).

Στα PC θα το βρείτε στο Steam.

Διαβάστε περισσότερα για το Knockout City και την δωρεάν διάθεση μέχρι το level 25 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification